Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Anoniem
kiekeboe
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om mee te kunnen praten op het forum dien je ingelogd te zijn.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
13 van de 24 sterren behaald

Forum

ORPG, gedichten en schrijvers < Virtual Popstar Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste
fantasie high school VOL
DarkDoll
YouTube-ster



Nimy

"Wat? praat rustig hoe zou je mij kennen?En ja ik heet Nimy"IK keek heel verbaast maar liep mee met Sabura.Ging aan tafel zitten wachtend op de andere.IK zat te denken over James"hoe kan hij mij kennen?" Die vraag zat er heletijd in me hoofd rond te spoken.De andere kwamen en we begonnen te eten"Wat is er eigenlijk allemaal gebeurd?"
Anoniem
Minister of Pop



Anna ok ja ik ben moe en gestresst en ja die stem zit in mn hoofd nog steeds en geen idee nimy zei ik
Natsumi
YouTube-ster



Subaru

Ik zag dat James tegenover Nimy zat. ''Heei James waarom vroeg je dat eigenlijk?'', vroeg ik aan hem omdat ik benieuwd was naar zijn antwoord. ''Nou ik ken Nimy niet echt goed maar haar ouders wel. Ik heb Nimy gezien toen ze nog klein was. wat was ze toen echt schattig. Ik heb haar zelf een keer mogen vast houden. Haar vader en moeder waren hier om een reden en ze praatte met Castor. Ik speelde met Nimy vaak en had haar geleerd met lopen. Ik kende jouw krachten omdat ik een keer bij de fontein was in de tuin in het midden en ze stuurde een grote golf over me heen en toen kwamen jullie aan en ze lijkt nog veel op toen ze klein was. Zo vroeg ik het me af of zij het was.''. Ik keek James vol verbazing aan. ''Dus je kende de ouders van Nimy?''. James knikte.
Anoniem
Minister of Pop



Anna omg ken je soms nog meer van onze ouders vroeg ik
Anoniem
Minister of Pop



Wie is er
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

Ik keek James aan. ''Oke dus je kende Nimy toen ze heel klein was en je kende haar ouders?'' (omg dit had ik totaal niet verwacht) Het eten werd geserveerd. ''Wat is dit voor eten?'' Ik keek naar het eten. Dit is echt enge eten... ''Is het misschien goed dat ik even de keuken gebruik? Dan kan ik even ook iets bereiden voor jullie want ik voel me schuldig dat iemand anders voor me kookt en ik niets doe.'' Ik wou het echt niet eten en ik maak graag iets anders en misschien wouden de andere dat ook..

Picc van food:

DarkDoll
YouTube-ster



Nimy

Was niet egt met het hoofd er bij.Zat beetje met me vork in het eten te prikken.Keek de heletijd naar James kijken of ik hem herinner maar kwam niks op. "Ik ben klaar met eten. Sabura waar is de tuin?" 
Anoniem
Minister of Pop



Anna ieuw dit eet ik niet zei ik en ja ik ben moe gestreest en ik raak gestresst van die stem ik werd dizelig aa wat is dit riep ik geschrokken
Anoniem
Minister of Pop



Anna ok eten we nog iets of niet
Natsumi
YouTube-ster



Subaru

''Geen zorgen Anna het is gewoon een teken dat je heel moe bent. Ik breng je wel naar je kamer daar kan je rusten. Je bent hier volledig veilig'' Ik bracht Anna naar haar kamer en liet haar in slaap vallen. Ik maakte een sterke frequentie veld zodat er niemand veel contact kon krijgen met Anna. Ik maak haar pas wakker als de eten van Miyuki klaar is en breng ik het dan naar haar toe. Ik ging snel naar de eetzaal en help Miyuki met koken
Anoniem
Minister of Pop



Anna bedankt zei ik zachtjes
Anoniem
Minister of Pop



Anna mm ik werd opgetild en was meteen klaarwakker wat is dit laat me los gilde ik maar de stem zei sst anna herken je me niet meer
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

Het is niet eerlijk als wij zo'n maaltijd krijgen en de anderen niet. Ik maakte een groot feestmaaltijd nu voor iedereen. Ik toverde een grote keuken erbij en kookte daar alles. Na een paar minuten was alles klaar ne liet ik het serveren op alle grote tafels. ''Zo... Tas toe!'' Ik ging naar Anna en hoorde een stem. Ik bleef staan luisteren. 

Food picc xD:

Anoniem
Minister of Pop



Anna laat me los riep ik help me aaaa
Anoniem
Minister of Pop



Anna aaaa laat me los riep ik help me iemand gilde ik hard
Plaats een reactie
Reageer
Om nieuwe berichten te laden: ingeschakeld
Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste