Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Anoniem
kiekeboe
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om mee te kunnen praten op het forum dien je ingelogd te zijn.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
16 van de 24 sterren behaald

Forum

ORPG, gedichten en schrijvers < Virtual Popstar Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste
fantasie high school VOL
DarkDoll
YouTube-ster



Nimy

liep nog steeds in de tuin met James ik was het zat dat ie niks zei maar alleen keek "James excuseer me ik moet gaan" Ik liep weg weer naar de eetzaal ging weer op me plek zitten en stilletjes eten"Ik heb gehoord dat er een festival is"zei ik met glimlach want ik hield van festivallen
Anoniem
Minister of Pop



Anna ik bracht mn bord naar de keuken en zuchtte ik werd meteen duizelig aaa niet weer he
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

Ik keek Subaru aan. ''Dank je wel! Maar ehm... of ik mee ga doen met de festival idee weet ik niet... Ik zal eraan denken'', zei ik met een glimlach. Ik was klaar meet de afwas en ging naast Nimy zitten ''Heb je ook het idee gehoord van Subaru? Hij wil met het festival meedoen en zo'n restaurant maken haha. Dan nog meedoen met zo'n competitie. Ga jij eraan meedoen? Hij wil ons allemaal vragen.'' Ik keek naar alle dingen die overbleven wat dan weer opging. ''Daphne gaat het? Misschien moet je geen kleren maken Castor doet dat al. Je weet toch de nieuwe kleding die gebracht werden hé? Hij maakt dat met draden magie. Hij kan alle kleding maken die je maar wilt. Ik wil die magie wel aanleren en jij? Ik schonk bij iedereen wat thee bij.
Anoniem
Minister of Pop



Anna aaa ik viel op de grond met een klap
Anoniem
Minister of Pop



Anna ok auw mn hoofd grr rot duizeligheid ook
Anoniem
Minister of Pop



Wie is Anna ok ik wil wel
DarkDoll
YouTube-ster



Nimy

"Ik ga nie mee doen ik kan niet koken"zei ik lachend "Daphne dat is geweldig gefeliciteerd" ik pakte me bord stond op en was de me bord af liep toen weer terug naar Miyuki en ging weer zitten "Weet je dat ik James een beetje eng vind.Hij doet zo raar en kijkt me steeds aan."
Anoniem
Minister of Pop



Anna omg nimy misschien is ie wel verliefd op jou en ik wil wel meedoen hoor en daphne gefeliciteerd dat is geweldig nieuws natuurlijk gaan we mee ik sowieso
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

''Wauw Daphne dat is super ik ga zeker mee. Nimy? Volgens mij moeten we oppassen voor die James trouwens je hoeft niet perse te koken hé we hebben ook mensen nodig voor het serveren van het eten. De meeste dingen kan je aan Subaru vragen.''
Anoniem
Minister of Pop



Annna miyuki ik wil wel helpen koken hoor
DarkDoll
YouTube-ster



Nimy

"Ja moeten inderdaad oppassen voor James.Serveren kan ik wel hoop ik" zei ik ben glunderende ogen,Eindelijk kon ik helpen.Vol vreugde rende ik naar Sabura"Ik kan je helpen met serveren? als je daar hulp mee nodig hebt." zei ik heel vrolijk ik keek hem aan "please mag ik helpen?"
Anoniem
Minister of Pop



Anna omg daphne ok ik ga mee
Anoniem
Minister of Pop



Wie is
Anoniem
Minister of Pop



Wie is er
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

Ik zag dat de andere zo vrolijk waren. Ik verliet de zaal en ging naar buiten. ''Moet je toch al die rozen zien zo prachtig is het.'', zei ik tegen mezelf. Ik keek naar de tuin en uiteindelijk zag ik een paar vuurvliegjes in de verte van de tuin. Ik liep daar naar toe. Ik zag Nazagi daar staan. Ik hield mezelf verborgen achter de hoge bosjes. Hij zong een lied. Het lied was zo mooi en rustgevend. Het lied was afgelopen en hij stopte met zingen. ''Ik weet dat je daar bent kom maar tevoorschijn.'', zei hij. ''Bedoelt hij mij?'' Ik kwam tevoorschijn. ''Het is echt een mooi rustengevende en prachtige lied.'' Hij lachte ''Bedankt'', zei Nazagi. Ik zag overal vuurvliegjes die de prieeltje oplichten. ''Het is hier echt prachtig. Ik wou dat het bij mij thuis ook zo was.'' zei ik met een zucht.
Plaats een reactie
Reageer
Om nieuwe berichten te laden: ingeschakeld
Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste