Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Anoniem
kiekeboe
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om mee te kunnen praten op het forum dien je ingelogd te zijn.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
20 van de 24 sterren behaald

Forum

ORPG, gedichten en schrijvers < Virtual Popstar Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste
fantasie high school VOL
Dauntless
Wereldberoemd



Gabriëlle was meegekomen door het portaal, maar nog steeds niet terugveranderd, ze paste ook niet door de deur en bleef dus maar naast het huis en ging op de grond liggen slapen. Ze had geen voedsel nodig dus bleef ze gewoon lekker verder soezen tot ze iemand hoorde zingen en verbaasd haar hoofd in de lucht hief. Waarschijnlijk dachten Subaru's vrienden dat ze het huisdier was en hadden ze geen flauw idee, dat ze kon denken.
Anoniem
Minister of Pop



anna daphne hou op ok misschien heb je gelijk
Anoniem
Minister of Pop



anna ok ja ik ben verlegen grrrr lastige ok
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

Ik was nog steeds aan het praten met Nazagi. Hij vroeg aan me of ik samen met hem naar de festival wou gaan. 
''Ik uhm... Ik was meer van plan om meer op me training te richten tijdens het festival.'' Ik keek naar beneden. ''Iedereen mag weleens wat leuks doen en jij dan ook. Jij ga gewoon met mij naar het festival en wat rondkijken. Ik weet het zeker dat je het lukt gaat vinden.'', zei Nazagi. ''Uhm.. Oké ik ga met je mee naar het festival eventjes daarna help ik Subaru met zijn café idee.'' Ik twijfelde nog steeds maar ik kan altijd wel wat tijd besteden aan de festival. ''Doe jij ook mee? Da's grappig ik ook. Ik verzorg het café voor alle thee soorten en jij?'', zei Nazagi. ''Ik kook voor de mensen.'' waarop ik hoopte dat iedereen het lekker zouden vinden. ''Dan zie ik je morgen bij het fontein.'' Hij lachte naar me en liep naar binnen. Ik kreeg ineens een spiegel voor me en hoorde Daphnes stem. ''Daphne ben jij dat?'' vroeg ik verbaasd.
Anoniem
Minister of Pop



anna wat nu zuchtte ik moe
Dauntless
Wereldberoemd



Gabriëlle voelde weer een tintelend, brandend gevoel en even later was ze weer zichzelf en vloog naar binnen. Daar zag ze een spiegel met Daphne erin. "Daphne is alles ok met je" vroeg ze, want natuurlijk wist ze niet wat er met haar gebeurd was en waar ze momenteel uithing, ook al voelde ze toch nog steeds ergens diep in haar het feit dat ze haar tegenhield toen ze Michel wou vermoorden.
DarkDoll
YouTube-ster



nimy

Rende naar Miyuki toe want had gehoord dat Daphne soort van belde. IK ging achter Miyuki en Gabriëlle staan"hey Daphne alles oke daar?" Later merkte dat Gabriëlle er ook stond."Gabriëlle!!!!!!!!!! je bent weer mens" ik gaf haar een knuffel.
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

''De andere kunnen wel gaan ik blijf hier. Ik moet nog de bibliotheek verkennen ik heb gehoord dat ze hier een kei grote en zeldzame archief hebben die ik best wel wil zien en ik moet nog boeken vinden waaruit ik nieuwe magie kan leren.'' Ik glimlachte en keek wat de beslissing was van de anderen. Op dat moment kwam Castor binnen met veel jurken vast. ''Uhm... Als ik vragen mag waarom heeft u zoveel jurken bij?'' Ik keek Castor aan en wachte op antwoord.
Natsumi
YouTube-ster



Subaru

''Haha is het leuk daar zo? Ik wil ook best komen maar ik heb geen pak. Met deze kleren kan ik niet in komen haha'' Ik lachte en wist zeker dat deze kleren niet paste en meer opviel op het feest zo.
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

''Wauw da's een mooie jurk. Het zou dan wel zonde zijn als ik hem niet zou dragen. Ik kom wel alleen die boeken laten we hier anders is het niet leuk als ik tijdens het feest zit te lezen haha.'' Ik glimlachte.
Dauntless
Wereldberoemd



Gabriëlle had zich niet op Nimy voorzien, die natuurlijk dwars door haar ging. "Sorry" zei ze zachtjes en hielp haar met een sliert duisternis weer omhoog. Daarna richtte ze haar aandacht weer op Daphne en schudde verlegen haar hoofd. "Ik hou niet zo van grote menigtes en al die drukte maakt me nerveus" zei ze al zag haar jurk er wel wonderbaarlijk uit, ze had nog nooit zoiets moois aangehad.
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

Ik ging door de poort. ''Wauw het is hier prachtig!'' Ik was helemaal sprakeloos. Ik hoorde al de muziek. ''De muziek is zo mooi gecomposeert. Wie is de schrijver ervan?'' Het klonk zo mooi in je oren.
Dauntless
Wereldberoemd



Gabriëlle keek via het portaal de zaal in. Zoveel mensen had ze niet meer samen gezien sinds haar tijd in de fabriek en alleen al de gedachte daaraan maakte haar zenuwachtig en dat was nooit goed. "Ik zou echt heel graag komen, maar ik denk niet echt dat dat goed is voor mezelf en de anderen, hoe blij ik ook ben met je kroning."
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

''Awh Gabriëlle iedereen van ons groepje is hier als jij niet ga ga ik ook niet. Punt uit'' Ik keek Gabriëlle aan wat haar antwoord zou zijn. Als zij niet gaat ga ik zelf ook niet en dat moet ik me ook aan houden.
DarkDoll
YouTube-ster



Nimy

"Umh....Sorry ik kan niet komen heb nog veel dingen te doen.Sorry" Het liefst wou ik weg rennen van Nee Nee geen drukte om me heen maar dat kon niet.Dat was onbeleefd zo wou ik niet over komen "Sorry en het geeft niet hoor Gabriëlle ik was het gewoon even vergeten"Lachte ik vriendelijk."Maar over iets heel anders.Wie kan mij helpen om leuke Serveerders kledij te zoeken?"ik keek Sabura aan"Mag ik nou helpen?"
Plaats een reactie
Reageer
Om nieuwe berichten te laden: ingeschakeld
Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste