Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Anoniem
heyhooo
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om mee te kunnen praten op het forum dien je ingelogd te zijn.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
15 van de 24 sterren behaald

Forum

ORPG, gedichten en schrijvers < Virtual Popstar Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste
fantasie high school VOL
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

''Ja ik kan je daarmee wel helpen ik heb die draad magie van Castor gezien en hij wilt het aan jou en mij vast wel aanleren. Subaru laar Nimy toch helpen ik help toch ook en Nazagi helpt ook al. Dus...'' Ik keek hem aan en hij gaf geen antwoord. Ik gaf een grote stoot met mijn elleboog tegen hem aan. Pas na 10 sec riep hij ''Auw!''
Natsumi
YouTube-ster



Subaru

''AUW!!!! Waarom deed je... '' ze gaf me een dodelijke blik. Ik slikte en ging verder ''Ja natuurlijk kan je meedoen dat is kei leuk! Oké dus Nimy en James voor bediening, Miyuki en Nazagi voor de keuken en ik doe dan wel alles regelen met de buttons en etc.'' Terwijl ik verder ging lachte Miyuki weer met een glimlach.
DarkDoll
YouTube-ster



Nimy

"Met..met James...O..oke" De rest slikte ik in.IK begon opeens heel nerveus te doen met grote ogen keek ik Miyuki aan."Leuk. Sabura wat doe jij?En gaat het een beetje?" Ik keek een beetje bezorgt naar hem."Maar.. oke kom je dan Miyuki gaan we naar de Castor" Het was zo opwindend eindelijk leer ik naaien zei heel zacht"jeej
Dauntless
Wereldberoemd



Eigenlijk was Gabriëlle nogal verontwaardigd, ten eerste ze was een demon en geen geest en de twee door elkaar halen was een fout die sommigen niet eens konden navertellen. "Het zou een hele eer zijn, maar sorry ik moet het echt afslaan, waarschijnlijk is er nog genoeg werk voor het festival en Miyuki je moet je echt niet door mij laten tegenhouden hoor."
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

''Ja ik kom'' Ik liep samen met Nimy naar de kamer van Castor. Ik klopte aan. ''Wie is daar?'', Zei Castor. ''Wij zijn het Miyuki en Nimy.'' ''Kom maar binnen'', zei Castor op een rustige toon. Ik opende de deur. Hij zat op de bank en las een boek met wat thee. ''Kom maar zitten lusten jullie ook wat thee?'' ''Ja graag. Dank u.'' Ik nam het kopje met thee aan en nam plaats. ''Noem me gerust Castor Miyuki.'' zei hij dat met een glimlach. ''Oké uhm.. Castor? Ik heb een vraag. Je gebruikt toch draden magie en maakt kleren. Nimy en ik willen het graag van je leren als dat mag.'' Hij glimlachte naar ons beide. ''Natuurlijk mag dat'' Ik glimlachte terug.
Anoniem
Minister of Pop



anna ff w8 zei ik tegen tom ik rende naar bloom en vroeg hoe ik daphne de kieteldood kan geven vroeg ik
Anoniem
Minister of Pop



wie is er?????
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

Nimy en ik waren bij Castor in de kamer en hij leerde ons hoe we zijn magie konden leren. We hadden mooie lappen stof maar eerst moesten we onze designs uitwerken op papier voordat we konden beginnen. In die tijd pakte Castor wat boeken om inspiratie te geven. Nimy en ik hadden al snel alle designs gemaakt voor de festival in het café. We hadden mooie designs en gingen nu aan de slag.

______________________________________________

Felicia1907 kan je misschien langere stukken tekst schrijven want je krijgt niet veel inspiratie met maar een zinnetje.
Dauntless
Wereldberoemd



Gabriëlle had zich ondertussen in de bibliotheek teruggetrokken en zocht naar boeken over duistere magie, want enkel dat soort magie kon zij beheersen. Er waren er niet veel, waarschijnlijk omdat ze gevreesd werden door vele magiërs. Ze sloeg een van de boeken die ze had gevonden open en begon te lezen. Al na een uurtje voelde ze zich plotseling erg moe, al wist ze niet waarom, het gebeurde gewoon en plots lag ze te slapen met haar hoofd op het boek, dat er op de een of andere manier niet doorzakte.
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

Nimy en ik waren beide bijna klaar met het maken van de kleding samen met de hulp van Castor. We hadden voor iedereen al een unieke kleding set gemaakt en nog voor een man en vrouw nog een extra als er een niet mooi of niet goed was. ''Wauw dat ging best goed vind je ook niet Nimy?'' Ik lachte naar Nimy. ''Castor denk je dat dit goed is samen met alle anderen?'' Ik hield de jurk omhoog waarmee ik net klaar was. ''Het is prima. Jullie tweeën zijn echt goed.'', zei Castor met een glimlach. 
DarkDoll
YouTube-ster



Nimy

"Het gaat top"met een brede glimlach op me gezicht ging ik verder aan me werk. Fluisterend zei ik "Die Castor is best leuk voor jouw" IK grinniken de ik. "Auw stomme naald"Het bloede een beetje "Castor heb je een pleister" "Natuurlijk Nimy hier" Ik pakte de pleister en deed het om me vinger heen. "He He eindelijk klaar"trost lied ik het zien aan Castor en Miyuki."KIjk deze heb ik voor jouw gemaakt Miyuki hoop dat je het wat vind" ik glimlachde heel lief naar der.

Jurk voor Miyuki-><- Jurk voor Nimy
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

Toen ik net klaar was nam ik net een slok thee toen Nimy in mijn oor fluisterde dat die Castor best leuk was voor mij. Ik moest proestten van wat ze zei. ''Gaat het Miyuki?'' Vroeg Castor aan me. ''Ja het gaat prima'' Ik keek naar Nimy een paar seconde en keek toen naar de jurkjes ''Wauw jouw jurken zien er ook leuk uit! Ik keek naar mijn jurk die Nimy had gemaakt. De kleuren zijn echt mooi.'' Ik keek naar mijn eigen jurken die ik gemaakt had. ''Welke zullen we gebruiken denk je?''

Picc van jurken ontwerp Miyuki:

Meiden



Jongens
Dauntless
Wereldberoemd



Gabriëlle droomde dat ze in een totaal witte ruimte stond. Ze keek verbaasd naar haar handen, die met roet besmeurd waren en waarvan de nagels grijs zagen door het vuil dat eronder zat. Haar haar was langer en bruin in plaats van wit, kortom ze had haar mensenvorm terug. Ze had dus al snel door dat dit een droom moest zijn. Ze begon door het wit te wandelen, naar een gedaante in de verte, eigenlijk zou ze moeten weglopen, maar het was alsof haar voeten tegen haar wil bewogen en haar naar daar droegen. Daar stond hij met zijn schouder tegen het wit niets leunend, Uriah. Hij had ook zijn kleren van vroeger aan en leek in het niets op de schaduwman. Gabriëlle kreeg tranen in haar ogen en rende naar hem toe om hem te omhelzen. "Gabbie je moet me bevrijden alsjeblieft" fluisterde hij in haar oor toen ze wakker schrok en versuft om zich heen keek.



Anoniem
Minister of Pop



anna ok jmmr kon ik wraalk nemen hihi nah ok is best zielig zei ik lachend nou ok wat eebn gedoe de laaste tijd klaagde ik zuchtend ik ging naast tom zitten ben ik weer zei ik blozend hoopte dat hij het doorghad grrr mn plannetje om wraak op daphne te nemen dat wordt m niet zei ik lachend ik voelde dat ik weer bloosde ik d8 grr dat irri gebloos das alles zei ik ik lachte en vroeg hoe vindt jij het tot nu toe ik bloosde weer en hoopte dat hij het niet merjkte


lang genoeg ja srry was inspiratieloos en ik doe mn best
Dauntless
Wereldberoemd



Ze voelde aan haar hoofd, hoorns. Daarna keek ze in het boek dat net open lag op een pagina waarin werd beschreven hoe je iemands dromen binnendrong en deze manipuleerde. Zou dat iets te maken gehad hebben met haar droom van net, of zou het gewoon haar fantasie geweest zijn. Ze hoopte eigenlijk dat het iets betekende, dat het betekende dat Uriah nog leefde en ze hem moest helpen en ze weer herenigd zouden worden.
Plaats een reactie
Reageer
Om nieuwe berichten te laden: ingeschakeld
Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste