Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Anoniem
heyhooo
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om mee te kunnen praten op het forum dien je ingelogd te zijn.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
10 van de 24 sterren behaald

Forum

ORPG, gedichten en schrijvers < Virtual Popstar Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste
fantasie high school VOL
Anoniem
Minister of Pop



Anna ik lachte en keek om me heen




Sorry als ik zo kort schrijf heb dan geen inspiratie
DarkDoll
YouTube-ster



Nimy

Keek naar die van de meisje en jongens kledij"Ik vind dat die van de jongens het beste is gelukt"Me maag begon te rammelen"Zullen we wat eten en thee drinken.Ik heb een beetje trek"Zei ik verlegen


:$ geen inspiratie
Anoniem
Minister of Pop



anna ik danste en ik d8 even aan de andere die nog daar waren en akls daar wat gebeurt moeten we weer weg d8 ik als die nobel michel hun maar niks doet d8 ik

:$
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

Ik hoorde dat de maag van Nimy rammelde. ''Haha heb je zo'n erge honger? Weet je zou ik dan wat lekkers maken? Castor lust je ook wat?'' Ik keek naar zijn kant op. Hij knikte. We liepen met ons allen naar beneden richting de keuken en al na een paar minuten was ik al aan het koken. ''Zeg Castor ik heb een vraagje. Ik ben al eens langs een hal geweest met de zeven geesten. Is het mogelijk dat ze nu hier nog steeds zijn en hun krachten per generatie door worden gegeven?'' Ik vroeg dat omdat ik zo nieuwsgierig erover was. Ik keek hem aan. ''Nou Miyuki je bent wel erg slim bezig. Het klopt over de zeven geesten ja. Of ze hier nu nog zijn dat weet ik niet.'' ''Ik wist dat hij loog. Hij is een van de belangrijkste hier dus hij moet ervan afweten of hij is er zelf een. Ik wist al dat Castor en Nazagi er een waren maar wist het niet zeker. Misschien weet ik die van Nazagi morgen wel zeker.'' dacht ik in mezelf. Ik liep de keuken uit met 3 grote schalen vol met eten. ''Smakelijk iedereen!'' Ik ging nog naar de keuken en haalde thee en kwam terug zitten. Ik schonk voor iedereen een kopje in. Na een tijdje waren we klaar en het werd donker. ''Het is tijd om te slapen meisjes'', zei Castor met een lach. Nimy en ik liepen naar onze kamers. Ik opende mijn deur naar mijn kamer en ging douche. Na de douche ging ik slapen tot het morgen was. 
Anoniem
Minister of Pop



anna daphne kwam op ons af hey daphne wat is er vroeg ik bezorgd want haar gezicht stond bedroefd gaat het wel vroeg ik bezorgd :$
Dauntless
Wereldberoemd



Gabriëlle teleporteerde het boek naar haar kamer en ging toen bij de rest in de eetkamer zitten. Zoals gewoonlijk kon ze alleen maar dromen van de smaak van het eten, al vond ze het teveel moeite om zich daarvoor fysiek aanwezig te maken. Daarna ging ze meteen naar haar kamer om verder in het boek te lezen.
Anoniem
Minister of Pop



anna wat is er daphne ik ewenkte bloom weet jij wat er is vroeg ik:$
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

Ik sliep maar werd al gauw wakker van een koude rilling. ''Wat? Wie ben je?'' Twee van de zeven geesten waren in mijn kamer ik wist het! Het was Fest de tweede van de zeven geesten. De andere was Zehel. Ik viel uit bed en nam stappen achteruit zodat zij niet dichterbij konden komen. Ze kwamen dichter op mij af. Ik voelde een muur achter me en kon niet meer verder naar achteren gaan. Fest en Zehel kwamen dichterbij en stopte. Ik keek hun aan en was niet bang. ''Castor? Nazagi? Ik weet dat jullie het zijn.'' De twee namen hun eigen vormen weer aan. Ik was juist. Castor en Nazagi waren mijn kamer binnengekomen. ''Wat doen jullie hier? Het is avond.'', zei ik. ''Het spijt ons Miyuki maar we moeten toezicht houden op de gasten of ze vanavond niet zomaar roekeloos rondlopen.'', Legde Castor uit. Ik keek richting Nazagi. ''Miyuki ik wou nog deze kleding geven voor morgen op het festival. Wij lopen toch samen met ons tweeën. Dus het  is een date.'', Hij grinnikte. Toen hij date zei werd ik een beetje rood. Gelukkig was het donker en konden ze dat niet zien. Ik was even stil. ''Bedankt''. Ik liep richting Nazagi en nam de kleding aan. ''Slaap lekker Miyuki.'', zeiden beide mannen in koor en deden de deur achter zich weer dicht en gingen verder lopen. Ik lag onder de dekens en bleef telkens denken over die date met Nazagi. ''Een date....'', zei ik stilletjes. Ik ging helemaal weer onder de deken liggen en viel weer in slaap tot morgen.
Anoniem
Minister of Pop



anna dan niet zei ik ik maakte contact met de anderen hoe is het daar hey miyuki hoe is het vroeg ik:$
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

Ik viel ineens in het water en werd wakker. ''Wat? Hoe is dit mogelijk? Sinds wanneer ben ik in deze zwembad? Dit water is koud!'' Ik ging snel uit het water. Ik keek om me heen. ''Waar ben ik nu beland?'' Ik keek Daphne aan. ''Waarom heb je ons hierheen gehaald?'' Ik ging weer terug in het water en ging op de rand zitten bij Daphne. 
Natsumi
YouTube-ster



Subaru

Ik viel samen met de anderen in het zwembad. ''Huh? Waar is James? Waar ben ik?'' Ik zag de andere lachen en ging naar hun toe. ''Waarom ben ik hier?'' Ik kwam naast Miyuki zitten en keek op. ''Wauw het is volle maan. Het is zo mooi.'' De maan glansde in het water, daarna gebeurde iets met Miyuki. ''Mi...Miyuki... Je haar... het veranderd...'' Ik keek Miyuki met grote ogen aan. ''Hoe komt het dat je haar van kleur is veranderd?''
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

''Wat is het volle maan? Ow sh*t.'' Ik pakte snel een handdoek en bedekte snel mijn haren. ''Het is niks..'' Ik keek naar de andere kant in de hoop dat hij geen vragen meer zou stellen. ''Daphne kan je me terug sturen?'' Ik moet zo snel mogelijk terug omdat als er volle maan is veranderd mijn haarkleur en mijn ogen. Die zijn dan niet blauw en rood maar beide zijn dan rood. ''Daphne alstublieft ik wil terug gaan.'' Ik wou niet dat andere mensen dit zouden zien.

Picc:

 
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

Ik keek neer. ''Nee dank je.'' Ook al zie ik de maan niet mijn haar veranderd toch samen met mijn ogen. ''Daphne is het erg? Toen ik klein was werd ik altijd gepest op de basisnachtschool omdat ik anders was dan anderen.'' Ik deed mijn handdoek af.
Natsumi
YouTube-ster



Subaru

''Nou ik lig al goed zo hoor.'' Ik was nog heel moe en viel inslaap. Ik kreeg een droom. Er waren veel bruiloften die samen werden gevierd. Wait wait wait!!! Dat zijn wij... Ik zag Miyuki staan samen met Nazagi. Daar stond Daphne met een man die ik niet kende. Ik zag Anna staan met die gast waarmee ze praatte. Gabriëlle stond met een andere man. Ik zag mezelf niet staan. Ik keek waar Nimy is. Waar is ze? Daar staat ze samen met.... Mijn droom werd waziger en ik werd wakker. Ik zag dat Miyuki naast me zat en mijn naam roept.''Huh? Wat? Waar? Ow.. ik was in slaap gevallen. Sorry mijn fout.'', Ik keek naar Miyuki die nog steeds anders lijkt te zijn dan normaal. Miyuki en Nazagi, Gabriëlle en nog iemand, Daphne met een royale man. Anna met een Tom. Nimy en.... Ik probeerde me het te herinneren maar het lukte me niet. Waarom dat? Ik keek naar iedereen. Miyuki en Nazagi? Waarom die twee? Gabriëlle en een royale die geloof ik wel. Miyuki en Nazagi? Ik weet dat zij een verloofde heeft die haar gaat verraden maar toch? Waarom die combinatie? Een vriend van mij samen met een vriendin van mij.
DarkDoll
YouTube-ster



Het was de 1000ste Volle maan. Als bij waterstam meisje de 1000ste maan is van wanneer zij geboren zijn. Veranderen ze van uiterlijk naar een ouder uiterlijk.

Nimy

Ik was in slaap gevallen op het kussen Me haar groeide langer werd groen, me ogen kregen de zelfde kleur.Me kleren veranderde in een jurkje. Ik werd wakker en had niks door.Liep naar Sabura toe "hey mag ik naast je komen zitten?"Ik stond voor hem keek hem aan glimlachte vriendelijk. Sabura zat me aan te gapen van wie ben jij"Is er wat?"

pic~


zal wel even plaatje veranderen sorry wist niks ><
Plaats een reactie
Reageer
Om nieuwe berichten te laden: ingeschakeld
Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste