Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Anoniem
heyhooo
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om mee te kunnen praten op het forum dien je ingelogd te zijn.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
13 van de 24 sterren behaald

Forum

ORPG, gedichten en schrijvers < Virtual Popstar Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste
fantasie high school VOL
Dauntless
Wereldberoemd



Gabriëlle was met het boek in haar armen in slaap gevallen en bijgevolg viel dat net als haar in het water. Ze werd ook pas later wakker omdat wat niet echt een invloed  op haar had, maar wel op het boek. "Nee, nee, nee" zei ze en vloog het water uit. Nog een groter probleem was dat magie geen invloed had op het boek en het zou dus niet hersteld kunnen worden. De bladzijden waren wak geworden en de inkt was uitgelopen. Ze klemde haar tanden op elkaar om niet uit te vliegen tegen diegene die dit veroorzaakt had en begon hopeloos op het boek te blazen, wie weet dat ze nog iets van bewaard zou blijven.
Anoniem
Minister of Pop



anna ok hey ioedereen zei ik
Anoniem
Minister of Pop



anna ik deed me zonnebril op en w8te af
Dauntless
Wereldberoemd



Gabriëlle had natuurlijk niet zomaar een zonnebril bij de hand en er waren er geen aan het zwembad die niet dwars door haar lichaam zouden gaan. Ook was zij pas bij een bloedmaan of bij nieuwe maan op haar sterkst. Ze probeerde een bol van duisternis rond zich te maken die het licht niet zou doorlaten, maar dit zou ze niet lang volhouden. Toen had ze een idee, ze nam het boek en hield het voor haar gezicht, het was bestendig tegen magie dus zou het de krachten van Daphne moeten wegkaatsen wanneer deze naar haar kwamen.
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

''Wauw veel personen zijn wel speciaal als het volle maan is.'' Ik keek naar Subaru. ''Heb je goed geslapen?'' Ik duwde hem van de kussen af en keek of hij reageerde dat hij van de kussen viel. Hij viel naar beneden en al gauw haalde ik een grote dikke mat tevoorschijn en we hoorde een grote plof. ''Subaru lig je goed zo?''
DarkDoll
YouTube-ster



Nimy

"Hoe bedoel?" Ik keek haar aan zo van "wat ben ik dan anders" zei ik met me mond open. Toen duwde Miyuki Sabura van het kussen af ik schrok me te pletter"Huh wat waarom deed je dat?" keek over de rand heen."Maar Miyuki hoezo iedereen veranderen met volle maan?"keek haar aan terwijl ik nog steeds bij de rand zat.
Natsumi
YouTube-ster



Subaru

''Auw... Dat deed pijn haha. eigenlijk was dat best wel leuk.'' ik klom naar boven en kwam weer erbij liggen. Ik keek naar iedereen op en lachte gezellig met hun mee. ''Dit is mijn kans ze let nu niet op!!'' Ik duwde Miyuki zo snel mogelijk van de kussen af en begon hard te lachen. ''Deze keer heb ik je terug gepakt! Ha!''
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

''Nou zoals je ziet Daphne is veranderd in haar echte vorm. Jij bent veranderd omdat het de 1000ste volle maan is. Ik ben veranderd omdat het volle maan is. Snap j...'' Op dat moment duwde Subaru me van de kussen. Ik gebruikte snel mijn magie en spreidde mijn vleugels uit en vloog omhoog. ''Je hebt me nog steeds niet terug gepakt hoor.'' Ik vloog net boven de kussen. ''Ik heb een leuke idee.'' Ik pakte een zakje met poeder en bestrooide het over iedereen. Na een paar seconde stonden ze al te zweven. Ik zag dat Subaru het niet gewend was en maar in de lucht spastisch stond te bewegen. Ik lachte. ''Lukt het Subaru?'' Ik pakte iedereen de handen vast. Ik vloog verder met iedereen en we maakte al vaart. ''Nu moet het wel makkelijker zijn.'' Ik deed een leuke spreuk die ik geleerd had van Nazagi. Het was een combi spreuk. Er waren allemaal glanzende vuurvliegjes erbij gekomen en vlogen rond ons heen. Omdat het frisjes was hadden we vuurvliegjes die warmte uitstoten dus we kregen het niet koud.
DarkDoll
YouTube-ster



Nimy

"Huh wat?!" ik keek naar me zelf omdat moment werd ik de lucht in zweeft"AAAAHHH!!!" ik was doods bang en kneep me ogen stijf dicht.Me hand werd gepakt als nog hield ik me ogen stijf dicht gilde heel zachtjes "aaahhh...."
Deed een voor een me ogen dicht. Me mond viel open van mooiheid raakte de vuurvliegjes aan glimlachte, giechelde. kreeg een bloos op me wangen. Met open ogen zat ik hier van te genieten
Natsumi
YouTube-ster



Subaru

''Wauw'' Ik keek de andere aan. Iedereen had fonkelde oogjes en ik keek rond. (Iedereen heeft kei veel pret. Kon dit maar elke dag zo zijn zonder met die achtervolgingen.) Ik keek naar Nimy die het zo mooi vond. Ik dacht weer aan me droom. Iedereen heeft nu pret en er waren allerlei feesten ter gelijke tijd. Voor mij is dit een onvergetelijke dag.  Ineens liet Miyuki onze handen los en al snel kon ik zelf alles al besturen.
Dauntless
Wereldberoemd



Gabriëlle was vliegen wel gewoon en het stof van Miyuki was voor haar dus eigenlijk niet nodig. Ze kon behendig door de lucht bewegen en keek naar de vuurvliegjes die door haar heen vlogen. Hoewel haar boek verpest was, was het best leuk hier en iedereen had het naar zijn zin en dat wou ze niet verpesten.
DarkDoll
YouTube-ster



Nimy

"Nee...nee laat me niet los" ik was nog niet zo goed gewend aan het vliegen. Dus ik was heel raar aan het doen op zekop draaide rondjes"Help!" ik sloot me ogen weer van angst"iieeee" gilde ik heel zacht. Toen werd me arm gepakt.Deed me ogen weer open ik zag niet zo goed wie het was."dank je wel" zei ik heel zacht met een neer geslagen gezicht.
Natsumi
YouTube-ster



Subaru

Ik zag nog dat Nimy er moeite mee had. Ik pakte haar handen vast. ''Lukt het? Het gaat gemakkelijk hoor'' Ik hielp Nimy met vliegen. Alle vuurvliegjes veranderde in alle kleuren in allemaal verschillende variaties. ''Wauw, het is prachtig geworden.'' Ik keek rond om me heen. Overal waren er mooie lichtjes te zien. 
Anoniem
Minister of Pop



Anna en ik dan hey meiden hoe is het ok ik voel me beledigd
Anoniem
Minister of Pop



Anna hey tom hoe is het vroeg ik zachtjes ik bloosde en hoopte dat hij het niet zag
Plaats een reactie
Reageer
Om nieuwe berichten te laden: ingeschakeld
Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste