Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Anoniem
Zin in pizza
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om mee te kunnen praten op het forum dien je ingelogd te zijn.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
13 van de 24 sterren behaald

Forum

ORPG, gedichten en schrijvers < Virtual Popstar Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste
ORPG // DarkDoll :)
Anoniem
Wereldberoemd



Hij keek haar met opgetrokken wenkbrauwen aan terwijl ze zijn shirt over haar hoofd had. Toen ze het van zich weg had geslingerd, staarde ze naar zijn ontblote borstkas en werd knalrood. Hij grijnsde. Zijn sixpack, waar hij behoorlijk trots op was, bracht ieder normaal meisje van haar stuk, en Ino was dus blijkbaar geen uitzondering. Ze begon te worstelen met haar vestje en toen ze het uit had, had ze haar shirt ook per ongeluk uitgetrokken, waardoor ze in haar beha voor hem stond, al wankelend. Ze raakte uit haar balans en botste tegen hem aan, wat hij dus helemaal niet erg vond, nu ze halfnaakt was. 'Hmmm...' zei hij genietend. Hij sloeg zijn armen om haar heen en drukte haar dichter tegen zich aan. 'Dit bevalt me wel, Ino, liefje.' Hij pakte haar kin voorzichtig vast en liet haar naar hem opkijken, waarna hij zijn lippen woest op de hare drukte, brandend van verlangen naar haar.
DarkDoll
YouTube-ster



Ik was nu gewoon door de dolle heen ik vond niet meer erg dat hij me zoende liefje noemde.Ik was op en top verliefd geworden.Draaide me om dat ik met mijn gezicht naar zijn gezicht stond, omdat hij al gebogen was pakte ik zijn gezicht wast. plaatste mijn lippen tegen de zijne langzaam drukte ik met mijn lippen zijn mond open. Deed langzaam mijn tong er in.Sloot me ogen zijn warmte zijn liefde alles was perfect. 
Anoniem
Wereldberoemd



Haar tong gleed zijn mond in en hij kreunde, terwijl hij met haar tong begon te spelen. Hij gleed met zijn handen naar haar blote rug en toen naar beneden, naar haar billen, waarna hij haar optilde en zij haar benen om hem heen sloeg. Hij draaide zich naar de muur en drukte haar ertegenaan, waarna hij zich tegen haar aan drukte. Hij hield haar lichaam tegen de muur gedrukt zodat ze niet zou vallen, terwijl hij met zijn handen naar haar borsten ging en een naar haar nek, waarna zijn vingers zich door haar haren strikten. 
DarkDoll
YouTube-ster



ik werd tegen de muur gedrukt sloeg kleine kreet van dat iets te hard werd gedaan. Me hart ging nog meer te keer kreunde paar keer omdat ik toen geen adem kreeg. hield me handen om zijn nek heen ging met me handen door ze haren heen. hield me hoofd wat schuin. Ik kreeg geen adem stopte met zoenen hield me hoofd gebogen en begon uit te hijgen. "Sorry,,ik gewoon niet zo lange adem haalling" zuchtte ik. Ik keek in ze ogen de woorden vloepte er uit "I Love You" ik glimlachde voor dat hij wat kon zeggenbegon ik hem weer te zoenen .
Anoniem
Wereldberoemd



Hij kreunde tegen haar lippen en mompelde toen tegen haar mond aan: 'I love you to.' Hij duwde zijn tong in haar mond en ze begonnen te tongen, waarna hij haar ietwat ruw op het bed neergooide en bovenop haar ging liggen, waarna hij achter haar rug reikte en haar beha handig losmaakte. Hij keek bewonderend naar wat haar beha onthulde en pakte een van haar borsten vast. Ondertussen trok hij zijn riem kapot en gooide die in de hoek van de kamer, waarna hij met zijn lippen naar haar hals ging en er een zuigzoen gaf. Hij grijnsde tegen haar hals aan en kreunde even terwijl Ino's handen over zijn lichaam gleden.
DarkDoll
YouTube-ster



hij gooide me hard op het bed daarna maakte hij mijn beha los, ik schrok lichtjes daarna vond ik het niet meer erg.Maakte mijn gulp los en de zijne deed het ritsje  naar beneden. trok me broek uit lag nu op het bed in me onderbroek ik zag hem rood woorden. ik grinnikte en trok de de zijne ook uit. duwde heb op het bed ging op hem liggen en kuste zijn sixpack/buik. langzaam naar zijn mond likte in zijn nek. kreune paar keer van opwinding om 1 of andere manier was ik toch een beetje bang.
Anoniem
Wereldberoemd



Hij gromde terwijl ze zijn broek uittrok en voelde zichzelf warm worden van verlangen, terwijl mijn hoektanden scherp werden en mijn ogen rood, verlangend naar haar bloed en haar lichaam. Hij ging naar haar borst en nam haar tepel tussen zijn tanden, waarna hij er voorzichtig en trok, en zacht een beetje in gaf. God, wat wilde hij graag zijn tanden in haar laten zinken en haar bloed nemen. Hij ging met zijn handen naar beneden en trok ruw haar slipje kapot. Nu lag ze naakt onder hem, en het deel van hem dat al zo'n 5 minuten geleden wakker was geworden, werd nog wat meer wakker. Hij gromde weer terwijl hij nu ook zijn eigen onderbroek uittrok. Terwijl hij goed bovenop haar ging liggen, ging hij met zijn mond weer naar haar hals. 'Dit zal het alleen maar beter maken,' fluisterde hij, terwijl hij met zijn tong over haar ader, waarna hij zijn scherpe hoektanden over haar hals liet gaan en huiverde van verlangen. Hij kuste haar hals nog eenmaal, waarna hij zijn tanden langzaam in haar hals liet zinken en begon te drinken. Hij gromde van verlangen en genot, terwijl hij begon. Zijn handen klauwden in de lakens terwijl hij een dubbel genot beleefde. Ino was zijn vrouw, alleen van hem, voor altijd... Hij trok zijn tanden terug en gromde weer even, waarna hij haar recht in haar ogen keek, zijn lippen op de hare drukte en daarna mompelde: 'Ik hou van je, mijn Ino, met heel mijn hart houd ik van je.' Het genot was groot, en hij hoopte dat dat ook voor Ino zo was.
DarkDoll
YouTube-ster



ik kreunde toen hij in me ging het deed pijn het was lekker toen beet die in me nek.Rolde traantje over me wang hen van geluk en beetje pijn.Ik kon maar niet stoppen met kreunen hoewel ik dat wel wilde klonk zo stom."auw t t "Hij was die gene voor wie ik mijn maagtheid had bewaart ik had er geen seconde spijt van.Hij was de ware de gene waar ik ziels veel van hou.Dacht bij me zelf waarom heb ik ooit aan vampieren getijveld ze zijn lief aardig en vertrouw baar en beschermt.Hij ging opeens iets te hard er in beet op me lip  kreeg meer tranen. ik wou niet stoppen gewoon door gaan ook al deed het pijn.
Anoniem
Wereldberoemd



Hij ging wat harder, maar toen hij haar tranen zag, ging hij waar wat langzamer. Hij genoot van haar gekreun, wat dat was voor hem het teken dat hij het goed deed. Hij kon zelf ook niet stoppen met grommen. Hij had dit al een paar keer eerder gedaan, maar nooit was het zo goed geweest, en nooit was het zo vol gevoel en betekenis geweest als nu. Hij wou dat hij dit voor altijd kon blijven doen, maar wist dat er ooit een einde aan zou komen, omdat Ino als mens niet zijn uithoudingsvermogen had. Hij was klaar en ging van haar af, en naast haar liggen, met zijn armen om haar heen.
DarkDoll
YouTube-ster



ik kroop tegen hem aan. Er stormde iemand binnen die Alexander nodig had"Alexander er is een rel bezig buiten voor, die afschuwelijke....."hij stopte met ze zin toen hij mij zag liggen keek gelijk weer weg maar nog steeds keek die naar me.Ik voelde het gewoon ik kroop nog meer tegen Alexander aan want ik wou niet dat hij me voorkant zag."Back to de point er is een rel bezig van de andere vampieren van die andere school!! kom snel!! of ben je nog bezig met je lady als het moet pas ik wel op der"zei die vol overtuiging. ik schreeuwde achter aan"Ik kan heus wel voor me zelf zorgen kan je nu alsjeblieft weg gaan?!" zei ik streng vond het helemaal niet fijn dat hij me naakt zag lichen.Hij vertikte het om de kamer uit te gaan.
Anoniem
Wereldberoemd



Hij zuchtte even toen Jonathan de kamer binnenstormde, net op het moment dat ze klaar waren. Jonathan was een vampier die Alexander persoonlijk had gemaakt, onvoorwaardelijk trouw en heel erg plichtsbewust. 'Jonathan, wacht even buiten alsjeblieft, ik kleed me even aan. Haal anders even iemand die betrouwbaar is om op Ino te letten terwijl ik weg ben.' Jonathan knikte even en vertrok. Alexander keek Ino even aan. 'Het spijt me echt verschrikkelijk, maar ik vrees dat dit een noodgeval is, dus ik moet echt gaan.' Hij gaf Ino een kusje op haar voorhoofd en schoot uit het bed om zijn kleren te verzamelen en aan te trekken. Op vampiersnelheid was hij maar een paar seconden bezig.
DarkDoll
YouTube-ster



"als de plicht roept moet je gaan.Wees voorzichtig alsjeblieft ik wil je niet kwijt raken" ik stapte het bed uit en bengon me zelf ook aan te kleden ik kwam er achter dat mijn onderbroek stuk was getrokken. zuchtte en ging op zoek naar een onder broek eindelijk vond ik er 1 trok hem aan. Had me ondergoed toen jonathan binnen kwam met een andere vampier."Kijk op haar moet je passen het meissie van de baas"zei die en wees naar me."Kunne jullie buiten wachten!!! ik sta hier in me ondergoed ja dus kksssshhhtttttt!!!!"schreeuwde ik boos en keek vel naar de jongens toe.Ze liepen weer naar buiten met zoon gezicht van wat gebeurd hier nou ik moest grinniken. Trok de rest van me kleding aan. "Jullie mogen weer binnen komen"zei ik rustig met een kalme stem. Ze kwamen binnen "Dusss jij bent het meisje van de big boss"ik keek hem vrontwaardigt aan "ja.... is daar een probleem mee dan?" hij zei gelijk achter aan "Nee nee is alleen dat ik je goed moet beschermen" hij glimlachde deed de deuren en ramen dicht.
Anoniem
Wereldberoemd



Jonathan had Quinn erbij geroepen en had Alexander aanwijzingen gegeven van waar hij moest zijn. Onderweg kwam hij Isabel tegen, een woeste, koude vampier die in vroeger tijden mannen had verscheurd, maar nu loyaal was aan Alexander en hem bijstond in de orde en de rust handhaven. Ze hielp hem ervoor zorgen dat de vampiers kalm waren. De IJslandse dame liet namelijk niet met zich sollen.
'Heer, dank u dat u wilt helpen,' zei ze eerbiedig.
Alexander wuifde haar beleefde toon weg. 'Leg me uit wat er precies aan de hand is, Isabel.'
Ze knikte even, en ging verder terwijl ze zich door de gangen haastten. 'Een groepje vampiers is het zat dat ze niet mogen doden en is in opstand gekomen, heer, ze hebben 3 mensenmeisjes vermoord, 1 mensenjongen gedood, en nu hebben ze ook nog eens een paar mensen in vampiers verandert, allemaal zonder iemand ervan op de hoogte te stellen of de consequenties te aanvaarden, heer.'
Alexander gromde even en ging nog wat sneller. Dit was erger dan hij had gedacht. Hij stormde door de gangen en opende het raam dat uitkeek op de plek die Jonathan had aangeduid. Hij sprong naar buiten, niet veel later gevolgd door Isabel. Vanuit de schaduw van de gebouwen doken nog meer van zijn gezworenen en volgelingen op, klaar voor de strijd, met rode ogen van woede en ontblote hoektanden. Hij gaf even een knikje ten teken dat ze konden beginnen.
DarkDoll
YouTube-ster



Zat met Quinn in de kamer dus Jonathan was alvast gegaan naar Alexander toe."Dus... wat zullen we doen?"zei ik op een rustige manier"Niks!! wees stil ik hoor wat"siste hij. Er klom iemand buiten omhoog en stormde door het raam heen.Die gene zei "Waar is het dierbaarste ding waar ik Alexander mee kan kwetsen" keek toen om zich heen en gromde toen hij Quinn zag staan "ga weg voor dat meisje ze ruikt zo lekker"grinnekte hij half sissent.Met 1 klapt had die gast Quinn tervlakke geslagen, want hij had al teveel mensen bloed opgedronken.Hij likte zijn lippen en liep hongerig naar mij toe hij rook aan me rook toen Alexander zijn geur heel strek zag ook de zuigzoen."OWWHH dus jj bent het dierbaarste van Alexandertje"Hij lachte uitbundig "dat ie jouw nog geen vampier heeft gemaakt HA domme vogel" hij pakte me vast sleurde me mee naar het raam ik schreeuwde "ALEXAN....." toen hield hij zijn hand voor me mond"stil jij dom wigt"Hij klemde me stevig tegen zich aan en sprong uit het raam , kwam op de grond neer.Rende razend snel weg naar een andere vampieren school.Eindelijk stopte hij na een tijdje rennen."Open u poort ik heb een kado voor de baas" de poort opende. Hij liep naar binnen door gangen deuren.Hij hoeste even deed toen de deur open"Baas Rolando ik heb een kado voor u die u misschien wel leuk."zei hij met een brede grijns op zijn gezicht `Een meisje daar heb ik niks aan`zei Rolando stug.`Niet zomaar een meisje het meisje van Alexander zjn dierbaarste bezit het ruikt onnoemlijk naar hem` Rolando zei`OWh egt breng haar naar me toe`Rolando pakte me over zette me op zijn schoot ik schreeuwde nog gauw`Laat me los viespeuk wat moet je van me?!"ik beet in zijn hand toen hij bij me lippen kwam"GVD jij klein onderkruipsel"sisste Rolando hij gromde onoemelijk hard."Pas maar op jij" hij opende zijn kaken om me te bijten.Ik sloeg hem voor ze kaak zodat hij me los liet ik sprong van ze schoot af."Ooohh dat had je niet moeten doen jij klein" hij gromde en stond op de andere vampieren rende weg. 
Anoniem
Wereldberoemd



Ergens in zijn achterhoofd kreeg hij het zoemende gevoel dat er iets mis was, maar wat, wist hij niet. Hij was te druk bezig met opstandelingen aan stukken rijten om zich druk te maken om iets anders. Toen eindelijk de laatste vijand was gedood, concentreerde hij zich op andere dingen. Dat vervelende, ongemakkelijke gevoel werd sterker. Ino! schreeuwde hij in gedachten. Hij zou haar moeten kunnen vinden, moeten voelen, maar dat kon hij niet, iets of iemand blokkeerde hem. Razend van woede en bevend van angst keerde hij terug naar de kamer waar hij Ino had achtergelaten. Het raam was kapot en Quinn lag op de grond, zijn nek gebroken, waarschijnlijk op het tafeltje. Alexander liet een golf van trillende macht door de kamer gaan en Quinn kwam kreunend bij bewustzijn.
Plaats een reactie
Reageer
Om nieuwe berichten te laden: ingeschakeld
Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste