Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Anoniem
Zin in pizza
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om mee te kunnen praten op het forum dien je ingelogd te zijn.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
10 van de 24 sterren behaald

Forum

ORPG, gedichten en schrijvers < Virtual Popstar Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste
[VOL] RPG Seeing what you can't see
DarkDoll
YouTube-ster



Inori
Ik voelde een warme hand mijn arm pakken en naar zich toe trekken. Ik voelde armen mij omhelzen, vanzelf opende ik mijn arme en hield hem steviger vast. Ik voelde warme tranen langs mijn wang glijden. Ik had het gevoel dat ik hem kende, dat verklaart ook waarom ik het gevoel had dat ik hem kon vertrouwen. Maar niks is zeker zei een stemmetje in mijn hoofd door mijn andere gedachte heen. Ik duwde mijn gezicht tegen zijn borstkas aan en begon harder te huilen. Pakt zijn shirt/jas steviger vast. Ik schrikte op toen die mijn naam zei. ''Hoe weet je mijn naam...?'' zei ik zacht terwijl ik met mijn hoofd naar boven keek naar zijn gezicht. Ik lied mijn sterke vasthoud grip wat losser, ik zat hem aan te staren lang in zijn donker licht groene ogen. Er schoten oude beelden flashbacks om zo maar grof te zeggen ik was en een jongen met de zelfde kleur ogen, alleen ik zag alleen de ogen meer niet. De omgeving was ook te vaag om te herkennen.''Ik denk dat ik is ga..'' zei ik, en lied hem los. "Sorry...'' schreeuwde ik nog terwijl ik met een grote sprong het dak op sprong. Ik rende zo snel mogelijk over de daken heen. Om te vergeten wat er net is gebeurd en die flashback. Ik wil niks meer van mijn verleden weten dat is te lang geleden. 
Dauntless
Wereldberoemd



'Oh damn morgen is het festival' schoot het hem te binnen. Zijn vorige Yukata was immers nogal versleten en hij kon wel een nieuwe gebruiken. Gelukkig was er een kledingwinkel vlak in de buurt al wist hij dat de verkoper niet bepaald vriendelijk was. Binnen hoorde hij meteen de bekende stem van Thalia en hij zag ook dat Miyuki aanwezig was. Hij kon zijn bezorgdheid dus best niet laten merken en even het masker opzetten van die nonchalante jongen die hij gewoonlijk was. "Dames, fijn jullie hier te zien. Ik kan een beetje kledingadvies wel gebruiken, al weten we natuurlijk allemaal wel dat dit natuurlijk sowieso al onweerstaanbaar is" zei hij schalks en gebaarde met zijn hand naar zijn gezicht. Hij keek even bedenkelijk naar de verkoper. "Ik ben bang dat ik me best niks door hem laat aansmeren, dus vertel eens, wat zouden jullie me aanbevelen om op het festival te dragen."
Anoniem
YouTube-ster



Shiro liep ondertussen met Oreki wat rond en staarde wat in de verte, hij was diep in gedachten. 'Shiro, waarom kijk je altijd zo serieus? Lach eens!' Shiro fronste en op dat moment gebeurde er iets ongelooflijks. Er verscheen de grootste glimlach op het gezicht van Shiro, die al jaren eigenlijk nooit gelachen had. Zijn witte, schone tanden, hij poetste ze altijd trouw, schenen haast in het licht en er waren glinsteringen in zijn ogen te zien. Oreki's mond viel open en een meisje dat langsliep knalde bijna tegen iemand anders aan terwijl ze naar Shiro keek, verdronken in zijn glimlach. 'Oeh Shiro! Zie je wel dat je kunt lachen! Oké, doe nu eens lachend een trucje met je zwaard of zo?' Shiro glimlachte nu oprecht, weer eens samen zijn met Oreki was goed voor hem. 'Ik ben toch geen straat clown?' Het meisje kwam nieuwsgierig dichterbij en wees naar zijn katana. 'Jammer, ik wil wel wat zien!' Shiro grijnsde en haalde zijn schouders op. 'Waarom ook niet? Oreki, ik moet je wel waarschuwen. Ik beloof de rest van de avond vrolijkheid zelf te zijn maar ik kan niets beloven over mijn humeur morgen!' mompelde hij terwijl hij zijn zwaard pakte en hem vliegensvlug van hand naar hand draaide, hem achter zijn rug langs niet draaien en hem daarna te balanceren op zijn vinger, de scherpe punt onder. Oreki lachte hard en klapte een paar keer in zijn handen. Hij pakte zijn eigen katana en deed mee met Shiro, zo stonden ze zij aan zij trucjes te doen terwijl het steeds drukker werd om hun heen. Shiro liet weer zijn adembenemende glimlach zien. Ergens hoopte hij dat hij nu niet iemand zoals Miyuki tegen zou komen, dat zou wel schamend zijn. 'Shiro, kom we gaan het interessant maken!' zei Oreki terwijl hij een fakkel van een kraampje pakte, hem aanstak en naar Shiro toegooide. Shiro begon behendig te jongleren met zijn katana en een brandende fakkel, het licht was fel en het was nu ook van een afstandje te zien dat er iets gaande was. Ergens had Shiro echt plezier, zijn glimlach was echt en hij had zich in tijden niet zo vrolijk gevoelt. 'Ik ben echt blij dat je mij even kwam opzoeken Oreki, dankjewel.' fluisterde hij zacht, toch hoorde Oreki hem. Oreki glimlachte naar hem en gooide nog een brandende fakkel zijn kant op.
FABQUEEN
YouTube-ster



Sorry voor de tijd dat ik niet heb gepost, vraag maar even aan me waarom in de mail. Ik probeer nu weer vaker te schrijven. Dit zal ook wel weer een zwak/kort stukje zijn.
---
'Sure.' Ik stond op en bracht de laatste dingetjes die op tafel stonden maar naar de keuken. Ik draaide de kraan open en wou wat water over m'n gezicht gooien. Ik merkte omdat ik zo in gedachtes was dat ik de warme kraan had opengedraaid en trok mijn hand terug. Ik draaide de kraan wat dicht en waste een paar bordjes af. Ik wist niet waar ik alles moest neerzetten dus ik stalde het maar uit op het aanrecht. Ik zag vanmiddag hoe Ryuu het grote beeld aanzette en keek of ik het ook kon. Ik keek even maar dat duurde niet lang, omdat het al avond was waren er alleen maar pornografische programma's op tv. Ik drukte op wat knopjes en uiteindelijk sprong het beeld op zwart. Ik keek ernaar in de hoop dat dit normaal was en ik niet wat gesloopt had. Ik legde de kastjes op tafel en zocht naar de kamer waar ik kon slapen. Ik liep door het appartementje en vond het kamertje. Ik had vanmiddag al gedoucht dus ik vond het onnodig om weer te douchen. Ik haalde de elastiekjes, die van wolfs pezen vanwege mijn lange tijd in het bos uit mijn haren. Ik legde ze op het bureautje en vond daar een kleine lichtbron die ook boven de dinertafel hing. Ik klikte het knopje om en ik schrok even van het felle licht. Nadat ik gewend was aan het licht liep ik naar het bed toe en zat op de rand en sprong wat op en neer. Ik trok mijn kleding niet uit, want ik wist niet beter na al die jaren in het bos geslapen te hebben met gewoon mijn kleding aan. Ik zat tegen de rand van de muur en staarde naar de muur. Ik realiseerde dat ik eigenlijk wel geluk heb gehad, ik kwam een onbekende tegen. Eerst bad hij me een broodje aan, en nog een lekkere ook. Daarna bood hij zijn jas aan in een ijzige kou. En om het nog helemaal mooi te maken mocht ik bij hem overnachten. Om het maar op één nacht te houden en Ryuu geen last te bezorgen besloot ik dat ik mijn spullen in zou pakken en morgen gelijk te vertrekken, maar eerst had ik een goede nachtrust nodig en ik viel in slaap nog steeds tegen de muur zittend en het lampje aan.
Anoniem
Internationale ster



Miyuki
Ik kleedde me om in de paskamer en kwam eruit. ''Thalia die yukata past echt bij je! Wat vindt je van...'' Voordat ik mijn zin kon afmaken vielen mijn ogen op Yuwaku. ''Y-Yuwaku?! Ik had niet verwacht dat je hier zal zijn.'' Eventjes schrok ik me kapot maar aan de andere kant was ik opgelucht dan dat het een ander persoon was. 
''Een yukata dat bij je past. Hmm.. Dat is een goeie vraag. Ik dacht dat je er al één had?'' Ik keek rond in de winkel en zocht naar een yukata voor Yuwaku. ''Uhm...'' Er waren zoveel yukata's op een plek dat je moeilijk een kon kiezen. Mijn ogen vielen meteen naar een yukata van zijde. ''Die is wel leuk.'' Ik probeerde de yukata te pakken maar het hing te ver boven me. 
Waarom moest ik nou zo klein zijn? Niet dat ik heel klein ben maar ja. Ik kon niet makkelijk bij hoge planken laten we zeggen.

Ryuu
Ik rook de geur van bloesems toen ze vertrok. ''Waarom komt ze me zo bekend voor?'' Opeens kreeg ik een bonkende hoofdpijn. Met een hand hield ik mijn hoofd vast. 
Er kwam een flashback en ik zag een meisje met roze haren. Dat is het meisje van daarnet. Ze was in een mooie jurk op een bal. Al snel werd ik omringd door vele mensen. ''Wie zijn al deze mensen en wat willen ze?'' 
''Prins Ryuu wat zijn uw nieuwe plannen?''
Het beeld vervaagde en je hoorde een geluid van knetterende vuur en hout. De vlammen danste in mijn ogen. ''Waar ben ik?'' Het vuur omringde me en je zag een huis instorten, mensen die schreeuwde en lijken. Het vuur overmeesterde de mensen en ze konden geen kanten meer op. Een iemand riep: ''Kijk uit!'' Uit schrik keek ik naar boven. Een brandende pilaar viel recht op me af. Ik kruiste mijn armen en voelde geen pijn. Alweer was ik ergens anders.
''Ryuu...'' Hoorde je een stem echoën. Alweer rook je de zoete geur van bloesems. ''Ryuu kom je nog?'' Je hoorde een gegiechel. Daar was het meisje weer en keek me aan. Het beeld vervaagde en ik kwam weer terug in de echte wereld. ''Wat was dat?'' Mijn hoofd bonkte alsof het in tweeën zal splijten. Ik liep strompelend terug naar mijn appartement en liet met mijn gave zorgen dat niemand me makkelijk kon zien.
DarkDoll
YouTube-ster



Inori
Ik rende naar het vervallen huisje toe en ging op het punt van het dak zitten. In kleermakerszit gewoon even om mijn hoofd leeg te make, om mijn verleden weer ver weg in mijn gedachtes te stoppen. Zodat ik er nooit meet aan zal denken, al snel pakte ik mijn sleutel om mijn nek die ik nog enigste van mijn familie over heb. Ik begon diep te zuchten, alweer kreeg ik ontzettende hoofdpijn. Al snel wist ik dat ik een flashback zou krijgen. Het beeld was vel, was vast zomer ik stond in het water en een jongen zat mij aan te kijken. Ik giggelde en vroeg of een ene Ryuu zou komen. Ik liep naar hem toe en pakte zijn hand vast en sleurde hem mee naar het water. Het andere moment wat het donker en regende het werd ik in een auto gestopt. En keek ik zielig uit het raam met een brandend huis op de achtergrond. Er liepen warme tranen over mijn wang heen, ik schudde mijn hoofd hevig om de flashback te laten stoppen. Ik pakte met beiden handen mijn hoofd vast, en kwam weer tot aarde. Ik staarde naar voren, veegden mijn tranen weg die veranderde in ijs. Als ik vele emoties los laat kan ik niet zo goed mijn krachten onder controle houden. Ik stond op en ging naar binnen, klom wat omhoog naar mijn soort van slaap plek. Ik pakte mijn cape en vouwden die om mijn handen heen. De cape veranderde al in vel wit ijs, zelf had ik het niet door en zat ik alleen te denken aan die flashback alweer schudde ik in mijn hoofd."Verleden is verleden en hoef je niks meer van te weten!" schreeuwde ik tegen me zelf. Maar toch...... herhaalde ik in mijn gedachte.    
FABQUEEN
YouTube-ster



Bij het gehoor van sleutels, gerammel en voetstappen schoot ik omhoog. Gelijk schoot er een pijn door mijn polsen heen. Ik bewoog ze eerst en keek of ik ze nog wel voelde voordat ik keek. De pezen zaten er iets te strak omheen. Ik zuchtte en deed ze af. Ik stond op, en iets te snel waardoor ik zwart zag. Ik deed de deur van de kamer open en zag Ryuu, die bezig was een paar dingen. Zachtjes deed ik de deur weer dicht en liep weer naar het bed. Het was nooit echt donker in het bos aangezien de maan er toch wel scheen, dus het kleine lichtbronnetje aan de muur bootste dat effect mooi na. Ik snuffelde wat door het kamertje en trok veel laatjes open. Ik was verbaasd dat het zo weinig geluid maakte. Ik vond een klein schriftje, en bladerde er wat doorheen. Ik vond wat kleine plaatjes, waarvan ik denk dat het Ryuu is met nog een paar andere mensen. Het leek alsof ik terug ging in de tijd, het waren plaatjes, met onderschriften d'r onder, die ik niet begreep aangezien ik nooit heb leren lezen. Ik kwam een foto tegen van een meisje, met lichtroze haar, en bruin/rode ogen. Wat leek dat meisje verdomd veel op Inori zeg, stel het was Inori, waar zou Ryuu haar dan van kennen? Ik haalde het plaatje eruit en bladerde verder. Zodra ik voetstappen hoorde gooide ik het boek weer in de la en deed het zo snel, maar ook zacht mogelijk dicht. Ik sprong op het bed en deed alsof ik sliep. Ik wist niet waar de voetstappen heen gingen, maar voor de zekerheid maakte ik geen enkel geluid. Nadat het stil werd, keek ik door het kleine raampje van de deur, ja de deur had een klein raampje wat ik nu pas opmerkte. Stel dat hij me heeft zien bladeren en rondsnuffelen in de kamer? Ik waagte een gokje en keek door het raampje waar Ryuu was, of wat hij deed. 
DarkDoll
YouTube-ster



Inori
Ik schudde mijn hoofd en trok mijn handen uit elkaar zodat mijn cape brak. Ik stond op en bewoog langzaam naar beneden langs de krakende planken dat door galmde door de stille straten heen. Ik klom door de doorgang die ik had gemaakt en ging met mijn arm langs een roestige spijker langs. Ik zuchtte en beijsde de wond en liep weer verder. Als ik naar het feest moet moet ik wel een kimono hebben. Ik liep wat langs door de straten opzoek naar een kimono winkel die nog open was. In de verte zag ik een bordje hangen met OPEN er op. Ik versnelde mijn pas, en kwam bij de winkel aan. Ik liep naar binnen er klonk een rinkeltje van een bel. Ik keek even rond er waren al veel mensen, die druk bezig waren. 2 meisjes en 1 jongen.. Ik zuchtte en liep naar de rekken toe. Er waren vele mooie kimono's maar geen voor atans dat dacht ik, totdat ik een rode zag met een masker er bij en een geweldig patroon. Ik pakte het en bekeek het goed, het was zo perfect. Alleen het probleem was hoe trek je zoon ding aan zoveel lagen verschillende dingen.Hoe maak je het vast. Alweer gaf ik een zucht. Ik liep naar een mevrouw toe die daar werkte naja dat dacht ik. Ik zette mijn lieve lach op en tikte de dame aan. ''Excuse me, mag ik wat vragen?'' eventjes wachtte ik op haar reactie, ze knikte gelukkig. ''Klinkt misschien dom maar hoe trek je een kimono aan? Dit is de eerste keer dat ik het aan doe en wil niet verkeert doen. Kunt u het misschien uitleggen hoe je zoiets aan trekt?'' Ik zette mijn lieve lach weer op en wachtte op haar antwoord.
Anoniem
Internationale ster



Ryuu

Even liep ik naar de keuken en nam ik een pijnstiller voor mijn hoofdpijn. ''Wat was dat nou weer?'', fluisterde ik naar mezelf. Ik opende de kraan en nam een slok water waarmee ik de pijnstiller doorslikte. Ik voelde me zwak en liep half leunend op de muur naar mijn kamer. Het was al avond en het voelde echt alsof je een kater was. 
Ik opende mijn kamer deur, ging op het bed zitten en trok mijn kleren uit. Het was al een lange dag en morgen was het festival al. Gelukkig hoefde ik deze keer niet te surveilleren op het festival en kon ik makkelijk met de anderen meegaan. 
Meteen ging ik liggen op het bed en mijn oogleden werden al binnen een paar seconde zwaar en voor ik het wist viel ik in slaap. 
In mijn droom hoorde je een zachte stem mijn naam roepen. ''Wie is daar?'' 
''Ryuu kom je nog?'' Giechelde een meisje. Ze had roze haar en je zag een ketting om haar hals. 
''De ketting... Inori...'' Ze glimlachte en trok aan mijn hand. We liepen rende door mooie bloemenvelden. Het was fijn weer. Het leek wel op een verloren herinnering. Haar glimlach scheen maar snel kleurde de heldere blauwe hemel zwart. De bloembladeren voerde zich mee met de wind. ''Inori!'' Ik probeerde haar hand nog te pakken tot ze naar beneden viel. Alles werd zwart en je hoorde overal geschreeuw. 
Gezinnen die vluchten en je zag ouder karren die vertrokken. Alles leek wel een chaos en je zag brandende huizen. Kinderen die huilde, mensen die vluchtte. Soldaten die brandende fakkels op huizen gooide. 
Ik werd omver gerend en kwam ergens anders uit.
''Kind kom met me mee.'' Er was een oude man die me een hand gaf. Ik was in mijn kinderjaren. De oude man was Dimitri. Hij was de gene die me had opgevoed tot nu wie ik was. Op mijn zestiende overleed hij en bleef ik alleen achter. Zijn laatste woorden waren nog: ''Bewaar deze ketting goed.'' Hij duwde een ketting met een sleutel eraan in mijn handen. Ik zat naast hem op zijn bed. ''Nee Dimitri het enigste dat telt is dat je weer beter wordt. Ik kan helpen.'' 
''Ryuu.. Dit zal je leiden naar jouw verleden. Weet wie je was en bent tot de tijd van nu.'' Hij sloot zijn ogen en stopte met ademen. Met mijn gave zag ik alle herinneringen van hem vervagen. Onze goede tijden en slechte tijden. Zijn herinneringen verdwenen en ook ging zijn ziel weg. Verpleegsters die me van hem vandaan hielden en ik wist zelf al dat het te laat was.

Miyuki
Ik lachte eerst nog met de anderen en mijn ogen vielen op een meisje met roze haren. Ik liep naar haar toe en lachte vriendelijk naar haar. ''Lukt het? Anders kan ik je wel helpen. Hier deze zou je echt mooi staan.'' Ik glimlachte en liet haar een yukata zien met een mooie en speelse print erin. ''Ik ben Ayakashi Miyuki. Wat is jouw naam?'' Ik noemde zonder moeite mijn naam op. Normaal zouden alle mensen me aankijken maar iedereen hier binnen wist al wie ik was.
Zelf boeide het me niet echt van al het rijkdom dat ik had. Ryuu is mijn persoonlijke bodyguard en wist zelf  al dat ik geen bescherming nodig had. Dankzij hem had ik wat vrijheid en kon ik gemakkelijk de organisatie joinen. 
DarkDoll
YouTube-ster



Inori
De vrouw sprak me aan en liet me een andere kimono of ja yukata zien. ''Ik zou deze toch liever willen passen.'' En ik lied de kimono zien die ik had uitgekozen. ''Ik heet Inori gewoon Inori..'' ik gaf weer een glimlach maar dit keer een echte. ''Maar ik zal die van jouw ook passen, ik ben er nu toch. Kan je me misschien uitleggen hoe je dit aan moet doen want ik heb geen idee.''
zei ik een beetje verlegen. ''En aangenaam kennis te maken Ayakashi Miyuki.'' ik gaf een buiging en ging weer recht staan. Die naam kwam best bekent voor maar kwam er niet op waar van ik het kende. Ik haalde mijn schouders op en liep al vast naar een pashokje. Hing de kimono's neer en begin mezelf uit te kleden, en deed het eerste gedeelte aan. Voor de rest had ik geen idee hoe je verder moest doen. ''Miyuki-kun kan je me helpen?'' ik liep het pashokje uit met de eerste laag aan. 
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

Ik glimlachte en hiel Inori met omkleden. ''Als je deze dan om doe en dan hier en hier een strik neerzet is het zo al goed.'' Ik liet haar de stappen zien en zette er een mooie strik in. 
''Het staat je echt leuk.'' Lachte ik. ''Noem me maar gewoon Miyuki.  Zo te zien was ik niet de enigste die nog een yukata moest vinden. Ga jij al met iemand naar het festival?'' Vroeg ik omdat het nogal stil was in de winkel en de stilte probeerde te verbreken. Even pokte ik Thalia aan. ''Enige speciale mensen om mee te nemen?'' Ik lachte en keek iedereen aan. ''Jammer genoeg kan ik deze festival niet meegaan in het groepje morgen dus dan een andere dag.'' Ik opende het gordijn en liet de anderen de yukata van Inori zien. ''Het staat haar schattig vinden jullie ook niet?''
DarkDoll
YouTube-ster



Inori
Ze was zo snel met uitleggen dat ik nog geen eens bijhield. Uiteindelijk vroeg ze veel vragen aan de mensen om de stilte te onderbreken, en ze deed het gordijn open. Ik werd lichtjes rood, en ging ongemakkelijk staan. ''Nee ik heb nog niemand jij? En denk dat ik alleen ga ik ben nog niet bekent hier. Want ja het liefst ben ik op mezelf terug getrokken.'' Ik stapte uit het pashokje en ging naast Miyuki staan. ''Mevrouw mag ik deze kimono als u blieft?'' Voor dat ze ja kon zeggen duwde ik het geld al in haar handen en ging ik vlug het pas hokje weer in. Kleedde mezelf uit, en deed mijn gewone kleren weer aan. Open de het gordijn. Legde de kimono op een stoel neer, en wachtte tot  Miyuki had afgerekend. Ik had gevoel dat ik wel goed met Miyuki kon opschieten atans ze is erg aardig. Wat wel fijn is na wat er allemaal gebeurd is vandaag. 
Anoniem
Internationale ster



Miyuki
''Thalia ik ga er weer vandoor aangezien jij en Yuwaku wel goed bij elkaar passen nu. Wie weet gaan jullie wel samen.'' Lachte ik naar hun en betaalde mijn yukata. 
Samen met Inori liepen we over straat. ''Morgen is het festival al. Ik kan niet wachten.'' Lachte ik. 
Ik probeerde positief te blijven en voelde een aanwezigheid van andere personen. Niet Inori maar onbekende. Je voelde duidelijk de trillingen door de lucht dat ze sterk gebouwd waren. Mijn magie was dan ook veel met de lucht en daarom had ik er controle over. Rustig begeleidde ik ons naar een plein waar het open plek was. Hier speelde je open kaart en konden ze geen verassing aanval doen. 
Samen stonden we stil in het midden van de plein en keken rond. Uit alle kleine steegjes die hier naar toe gingen kwamen er sterk gebouwde mannen eruit. 
''Zo... zo twee vliegen in 1 klap.'' Lachte de man.
''Inori blijf achter me.'' Zei ik voor haar eigen veiligheid. Ik wist niet of ze kon vechten en het vragen was raar. Ik trok mijn zwaard erbij en hield alle mannen in de gaten. Twee achter, twee links, drie rechts en 5 op de daken. Ik bekeek de situatie en viel de eerste aan. Alles klopte maar het ging verkeerd doordat er snel meerdere bijkwamen. Ik vloekte als mijn zwaard uit mijn handen werd geslagen en viel neer. De man balde zijn vuisten en wou me neerslaan. Als bescherming hield ik mijn armen gekruist voor me want dit zal veel pijn doen en je moest het eenmaal incasseren. 
DarkDoll
YouTube-ster



Inori
Er kwamen opeens sterkte gespierde mannen rond om ons heen staan. 1 van de mannen viel Miyuki aan die haar zwaard trok en voor mij ging staan. Maar er gebeurde iets dat ze haar zwaard verloor. Ik duwde haar opzij en maakte een ijsschild. Ik kijk met vuur in mijn ogen naar die man toe. ''WAT DENK JIJ WEL NIET?!'' schreeuwde ik woedend naar hem. Ik sprong op in de lucht maakte ik ijs spegels en richtte die af naar de man toe. De pegels kwamen in zijn armen en benen terecht als nog liep die naar Miyuki toe. Snel kwam ik met een harde klap op de grond, met een spoeple beweging gaf ik de man een schop in zijn gezicht. Hij viel bewusteloos op de grond. ''Zo 1 van de tig, gaat het?'' zei ik terwijl ik haar hielp met opstaan. ''Sorry dat ik je aan de kant duwde, maar wie neemt wie?'' zei ik met een vuile lach. Ik had wel zin in een gevechtje, ik heb al 2 dagen niemand vermoord. Atans het voelde al als 2 dagen het is vast maar een paar uur. ''Miyuki, lets kill them bitches!'' ik keek haar aan met open ogen en wachtte gespannen op haar antwoord. 
Anoniem
Internationale ster



Miyuki
Ik voelde een duw in mijn rug en keek naar Inori. Even riep ik nog: ''Inori nee!'', maar snel zag je wat ze deed. Ik keek haar met open ogen verbaasd aan. Ze is een van ons, geen normaal persoon. Snel stonden we rug tegen rug en keken we hoeveel het er waren.. ''Hmm... Jij neemt links die vijf ik neem rechts die tien. Samen doen we achter met een draai.'' Ik concentreerde me op de lucht en nam de energie eruit in me op. ''Ik wist niet dat je een ijs dragon slayer was.'', en lachte. Ik ademde diep in en maakte een draaikolk zodat de mannen op de daken eraf vielen. Voor de veiligheid maakte ik een schild om het gehele plein zodat ze niet konden ontsnappen en geen ander in gevaar kon zijn. 
''Dit gaat leuk worden.'' Zelf had ik lang mijn krachten niet gebruikt en ik kon niet bij mijn zwaard komen dus het moest wel. De reden dat ik het niet gebruikte was omdat het af en toe uit de hand kon lopen als ik niet oplette. Plus wie wilt niet zwaaien met een groot mes of hoe anderen het noemen een zwaard. 
Ik sloot mijn ogen en concentreerde me op een grotere gebied. Je zag een luchtstroming ontstaan die om me heen waaide. ''Inori bukken!'' Snel bukte ze waarbij ik een grote golf van windkracht losliet en iedereen neersloeg met een klap. Helaas was dit niet genoeg en waren de mannen sterker dan geschat. 
''Wat zijn ze? Ze zijn niet normaal.'' Ik had een sterke aanval gebruikt dat normale mensen neer kon halen en fataal kon worden, maar bij hun leek het niets te doen dan alleen een sterke windvlaag. 
Plaats een reactie
Reageer
Om nieuwe berichten te laden: ingeschakeld
Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste