Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Anoniem
heyhooo
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om mee te kunnen praten op het forum dien je ingelogd te zijn.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
10 van de 24 sterren behaald

Forum

ORPG, gedichten en schrijvers < Virtual Popstar Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste
fantasie high school VOL
Anoniem
Minister of Pop



Anna je bent zo stil

ff tussen haakjes wie speelt hem
DarkDoll
YouTube-ster



Nimy

Keek nog even goed en zag dat het Sabura was "Dank je dit gaat inderdaad een stuk beter" Ik bloosde een beetje. Keek om me heen"Dit is zo mooi.Heb ik nog nooit gezien" giechelde weer. Toen hoorde ik de deur gaan Bloom kwam binnen met haar vriendinnen."Hallo Bloom en de rest" schreeuwde ik naar beneden. Perrongeluk liet ik de hand los van Sabura."Aaahh sh*t" kon zelf een stukje je vliegen pakte zijn arm vast en hield me stevig vast. 
Dauntless
Wereldberoemd



Misschien kan je hem best zelf spelen dan worden je posts vanzelf wat langer :)
_______________________________________________________________________

Gabriëlle bleef zoals gewoonlijk een beetje op de achtergrond zweven en nam glimlachte naar Bloom en haar vrienden. Ze hield het boek nog steeds stevig in haar handen, want wie weet waren er nog wel een paar pagina's overgebleven of kon ze er eenmaal terug nog een paar droog krijgen. 
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

Ik landde neer. ''Hallo!'' zei ik vriendelijk. Ik gaf iedereen een hand en stelde me voor. Nadat het stof was uitgewerkt kwam iedereen weer neer op de grond. De magie van de vuurvliegjes waren ook uitgewerkt. Ik gaapte ''Het wordt laat en morgen hebben we festival. Ik denk dat ik maar terug ga.'' Ik opende een poort en ging er door heen en nam afscheid van iedereen. Ik was weer in de kamer en ging op me bed liggen. Ik was moe en viel snel in slaap.
Anoniem
Minister of Pop



Tom hey anna wat is er met je waar zijn je vrienden raar dat ze zonder jou weggaan zei ik verlegen ik wist niet wat ik moest zeggen


anna weet ik niet ja en dan niet eens zegen waar ze heen gaan zuchtte ik zachtjes ik wist niet wat ik oest zeggen ik lachte en bloosde en hoopte dat hij het niet zou merken


thanx voor de tip
Natsumi
YouTube-ster



Subaru

Ik keek op de klok. ''Is het al zo laat? Sorry ik moet ook vertrekken morgen moet ik alles nog regelen voor de festival. Tot morgen iedereen!'' Ik maakte een poort die terug leidde. Ik stap door de poort en sloot het achter me dicht. Ik ging naar mijn kamer toe en ging slapen.
Anoniem
Minister of Pop



Anna hey wat is er vroeg ik bezorgd aan tom

tom niks hoor nou ja wij waren allebei uitgenodigd en nu laten ze ons in de steek

wnna idd
Dauntless
Wereldberoemd



Gabriëlle voelde zich nogal ongemakkelijk toen Bloom en haar vriendinnen een of ander spel met haar wilde spelen. Eigenlijk hield ze helemaal niet zoveel van spelletjes en ze moest het boek bijhouden, want wie weet wat er anders mee zou gebeuren. "Eehm ik denk dat ik ook maar eens terugga, ik  moet dit boek nog terug zo veel mogelijk heel krijgen en hoe sneller ik dat doe hoe beter. Het was heel leuk hoor, ik en de anderen hebben ons echt geamuseerd" zei ze en verdween toen in een wolk donkerpaarse duisternis waarna ze in haar kamer weer tevoorschijn kwam.
Anoniem
Minister of Pop



Anna wat is er je lacht zo

tom niks ik vind je gwn leuk bloosde ik

anna ok welke boeken lees je graag ik jou ook zei ik zacht

tom ik weet niet of je ze kent de kameleon serie

anna jaaa die zijn leuk


DarkDoll
YouTube-ster



Nimy

"Owh niks ik denk dat ik maar is naar huis gang" Omdat het poeder was uit gewerkt zakte ik langzaam naar beneden.Naar het water toe.Ik lande op het water maakte een poort en verdween. Terwijl ik de poort in stapte zei ik"Dag tot morgen"Poof weg was ik. Kwam weer terecht bij het meer.Liep weer naar me kamer toe uitgeput en plofte ik op me bed en viel ik meteen in slaap
Anoniem
Minister of Pop



Anna ik ga weer zei ik 

tom nu al ja srry ik maakte de poort en verdween
Natsumi
YouTube-ster



Subaru

Het was ochtend en ik was extra vroeg wakker om de café op te zetten. Ik liep naar het plein toe en zetten in het midden onze café neer. Ik maakte een bord erbij met alle spullen die we hadden. Na een paar uur was ik klaar. Ik ging een beetje rusten en ging zitten. 
Anoniem
Minister of Pop



Anna ik werd wakker en kleedde me aan vandaag was het festival ik had er zin in ik hoopte dat de andee er ook zin in hebben ik ging naar de eetzaal ik zag subaru zitten ik zei goede morgen subaru heb je zin in vandaag vroeg ik ik dacht aan gister wat was het toen leuk ik lachte stilletjes waar blijven de anderen vroeg ik
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

Ik werd wakker van het zonlicht en kleedde me snel om in mijn trainingspak en liep naar buiten om nog even te joggen. ''Heei daar staat een café. Zou dat de onze zijn?'' Ik liep naar binnen en zag dat Subaru in slaap was gevallen ik giechelde en ging verder joggen. Ik kwam weer uit bij mijn kamer en ging douche en kleedde me weer om in mijn echte kleding. Ik ging richting de eetzaal om het ontbijt klaar te maken. Ik was al een beetje laat en rende naar de eetzaal terwijl ik rende botste ik op tegen Nazagi. ''Ow het spijt me wat dom van me'' Ik hielp hem overeind. ''Sorry Nazagi ik ben te laat voor het ontbijt klaar te maken dus ik had zo'n snelle haast.'' Hij lachte. ''Miyuki vandaag is er geen ontbijt omdat het festival zo gaat beginnen''. ''Owja je hebt gelijk.'' Ik kwam werd weer rustig en liep samen met Nazagi verder.
Anoniem
Minister of Pop



Anna ok slaapkop ik rende lachend weg om een emer koud water te pakken ik kwam terug en goede het over subaru he en ik lachte 
Plaats een reactie
Reageer
Om nieuwe berichten te laden: ingeschakeld
Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste