Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Anoniem
heyhooo
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om mee te kunnen praten op het forum dien je ingelogd te zijn.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
11 van de 24 sterren behaald

Forum

ORPG, gedichten en schrijvers < Virtual Popstar Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste
fantasie high school VOL
Natsumi
YouTube-ster



Subaru

Ik was nog niet echt in slaap omdat Anna hard schreeuwde en weg rende eerst. Ze kwam terug met een emmer water en ik ontweek het water met schaduw magie en verdween in een schaduw. ''Sorry maar water heeft niet zoveel nut zo te zien'' Ik lachte en kwam weer tevoorschijn. Ik droogte alles weer af. ''Wat vind je van het café?'' Terwijl ik met Anna praatte hoorde ik mensen deze kant op lopen. Ik liep naar buiten en zag Miyuki en Nazagi samen lopen. In de verte waren andere al met het opzetten van hun kraampjes. ''Hallo tortelduifjes!'' Schreeuwde ik. Ik weet nu zeker dat mijn droom uitkom over Miyuki en Nazagi.
Dauntless
Wereldberoemd



Gabriëlle had het boek op de verwarming in haar kamer gelegd en was toen gaan slapen. De volgende ochtend checkte ze het en inderdaad waren er nog altijd een paar pagina's bewaard gebleven, al zou ze vandaag wegens het festival niet echt veel tijd hebben om er in te lezen. Ze liet het dus ook in haar kamer achter terwijl ze naar buiten zweefde richting het plein waar iedereen met zijn of haar kraampje bezig was. Zelf had ze eigenlijk niets voorbereid, eventueel ging ze hier en daar helpen, maar door haar beperking dat ze niets zomaar kon aanraken zou dat nogal moeilijk worden. "Goeiemorgen" zei ze toen ze langs het café wandelde dat Subaru had opgesteld en waar ze ook Miyuki, Nazagi en Anna aantrof.
Anoniem
Minister of Pop



Anna het is heel mooi zei ik en ik dacht na als subaru dat van mij en tom geweten had oo dat is gemeen riep ik lachend en ik begon hem te kietelen ik lachte
Anoniem
Minister of Pop



Anna daphne wrm vroeg ik oo zei ik zacht en ik heb een probleem en jij snapt wel wat ik bedoel hoop ik daphne zei ik
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

Ik hoorde dat Subaru ons een liefdes stelletje noemde. Ik keek op naar Nazagi en bloosde een beetje. Zelf keek ik de andere kant op om te proberen dat hij het niet merkte. ''Wanneer gaat het festival starten?'',vroeg ik aan Nazagi. Hij glimlachte en zei dat het over ongeveer anderhalf uur gaat beginnen. Hij pakte mijn hand en glimlachte. ''Niet vergeten hé. Onze date van vandaag.'' Ik glimlachte naar hem. ''Ja.. onze date.'' Ik bloosde nog meer en glimlachte. We kwamen aan bij het café. ''Hallo iedereen.'' 
Anoniem
Minister of Pop



Anna hoi miyuki zei ik heb je het al gehoord daphne vertrekt naar domino ik vond het een raar idee dat ons groepje niet meer compleet was ik dacht even aan tom en ik bloosde licht en hoopte dat de andere het niet merkte
DarkDoll
YouTube-ster



Nimy

Werd met een ruk wakker keek op de klok "sh*t al zo laat" Pakte me jurk deed het aan trok me schoenen aan handschoenen en deed me haar in een staart. Rende naar beneden maakte een broodje klaar propte in me mond. Liep naar de badkamer poetsten me tanden.Rende naar het café"Sorry dat ik zo laat ben.Leg me uit hoe we dit gaan doen Sabura?Wat zijn je plannen?"liep naar hem toe keek om me heen"Wouw wat is dit mooi geworden"
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

''Woow Nimy rustig kalm! Het festival begint pas over een uurtje?'', Omdat ik het niet zeker wiste keek ik Nazagi aan en lachte ik. ''Nazagi en ik komen wat later met het starten voor vandaag omdat we samen wat rond gaan kijken op het festival. Owja vergeet jullie buttons niet hé. De buttons staan op de bar daar net naast die plant met rode rozen erin. De kleding ligt daar.'' Ik wees naar de tafel waar alle kleding ligt.
Natsumi
YouTube-ster



Subaru

''Ik ga me dan alvast omkleden.'' Ik pakte mijn pak een kleedde me om in een speciale pashok die in de hoek stond. Ik was en klaar met omkleden en kwam eruit. ''Wat vinden jullie?'' Het pak was goed op maat gemaakt. ''Goed gemaakt!'' Ik lachte. Ik pakte wat thee en koekjes voor iedereen. ''Nou even wat lekkers erbij voor iedereen en hopen dat we gaan winnen!'' Terwijl ik dit zei kwam James keihard aan rennen. *Hijg* ''Het spijt me iedereen ik heb me verslapen.'' James probeerde weer op adem te komen en na een paar seconde was hij al hersteld. ''Nou dus ik en Nimy doen de bediening, Subaru neemt de leiding en Miyuki samen met Nazagi doet de eten en drinken. Deze opstelling is niet zo slecht.'' James lachte. ''Is dat mijn pak?'', Vroeg hij en wees het aan. Ik knikte James pakte de pak en ging zich snel omkleden. ''Zo ik ben klaar.'' James ging naast Subaru zitten. 
DarkDoll
YouTube-ster



Nimy

"Ik ben rustig maar kan niet wachten om te beginnen"Ik glimlachte "Heren die pakken staan jullie goed"Ik ging naast James zitten Deed zijn stropdas beter ook die van Sabura "Zo dat staat al een stuk beter.Vind je niet Miyuki?owh wacht ze is al weg" Ik moest beetje lachen om me zelf.
Natsumi
YouTube-ster



Subaru

''Dank je Nimy'' Zei ik glimlachend terwijl ik in mezelf dacht 'Waarom ben ik zo'n Idi**t die dat niet goed kan'. ''Ik vind dat Nazagi en Miyuki wel bij elkaar passen vinden jullie ook niet?'', James knikte ''Die twee passen echt wel bij elkaar. Allebei goed in koken. Alleen wat is er met die Miyuki meid? Twee kleurige ogen? Hoe kom ze daar eigenlijk aan? Nou laat maar.'', zei James snel. ''Wat is er dan? Vind jij Miyuki dan heel erg leuk?'', Ik vroeg dat op een plagerige toon. ''NEE totaal niet!!! Ik mag haar helemaal niet!'', Zei James snel en op een harde toon.
Dauntless
Wereldberoemd



Gabriëlle wist dat ze opviel tussen al deze normaal ogende mensen, jammergenoeg kon ze haar uiterlijk ook niet aanpassen zodat iedereen haar hoorns zag, ze hoorde zelfs duidelijk het gefluister van anderen, maar ze was het wel gewend bespot te worden en trok zich er dus niet zoveel van aan. Ze besloot even naar de andere kraampjes te gaan omdat het festival eindelijk was begonnen.
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

''Ow Nazagi ik ben wat vergeten in het café. Sorry kunnen we misschien even snel terug gaan?'' Nazagi zag dat het iets belangrijks was en knikte ja. We gingen samen weer terug lopen tot aan het fontein tegenover het café. ''Wacht hier ik kom zo.'' Ik rende naar het café maar ik stopte voor de ingang. Ik hoorde James roepen. Dat hij me niet mag en kreeg een pijn van een schrik in mijn hart. Ik ging het café binnen. ''Bedankt James.... Ik ben wat vergeten.'' Ik liep naar de bar toe en pakte mijn tas. James wou nog wat zeggen maar ik wou niks meer horen en rende de café uit. Ik wilde gaan huilen. Op het laatste moment ging ik lopen en een traan vloog over mijn wang en ik kon het helemaal niet meer inhouden.
DarkDoll
YouTube-ster



Nimy

"Wow rustig James graag gedaan Sabura" ik pakte wat kleden en begon de Tafels te dekken"Helpen jullie ook mee? Het festival begint over 10min dus aan het werk jullie twee" stuk voor stuk begonnen de puntjes op de i te zetten in het café. Het eindresultaat was verbijsterend."Zo dat is goed wat vinden jullie?" inmiddels was het festival begonnen mensen kwamen binnen.Ik ging gelijk aan het werk"Kan ik u helpen"
Natsumi
YouTube-ster



Subaru

Een paar mensen kwamen binnen en ik had de leiding. Ik had nu 3 taken ik ging die van Miyuki en Nazagi even overnemen omdat zij er niet zijn. ''Kan iemand naar Miyuki kijken? Ze huilt en ik heb het een beetje druk.'' Al snel kwamen de eerste paar bestellingen binnen en begon ik snel met koken en thee zetten. ''Iemand? Kijk even of Miyuki in orde is. Nimy kan jij even gaan want ik denk dat ze niet met James wilt praten.'' Ik had het druk op 3 plaatsen en kon het maar net bij houden. Ik zelf hoopte dat ik mijn handen niet verbrande met het koken en vroeg me af. ''ik moet koken voor een paar mensen en kan het nu al niet bijhouden en kan mezelf al snel verbranden terwijl Miyuki gisteren al voor 100 man had gekookt zonder een scheur.'' 
Plaats een reactie
Reageer
Om nieuwe berichten te laden: ingeschakeld
Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste