Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Anoniem
heyhooo
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om mee te kunnen praten op het forum dien je ingelogd te zijn.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
15 van de 24 sterren behaald

Forum

ORPG, gedichten en schrijvers < Virtual Popstar Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste
fantasie high school VOL
Dauntless
Wereldberoemd



Gabriëlle zag Miyuki voorbijlopen en een van haar tranen bleef glinsterend op haar handpalm liggen. Snel ging ze achter haar aan. "Miyuki, Miyuki, stop, wat is er aan de hand?" riep ze terwijl ze haar bleef volgen, wat makkelijker was voor haar omdat ze zich niet door een hele massa moest manoeuvreren. 
Anoniem
Minister of Pop



anna ik kleedde me om en ik was nog ruim op tijd en ik vroeg weten jullie al dat daphne weggaat ik bloosde licht om dat ik weer aan hem dacht
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

Ik huilde doordat wat James zei terwijl ik liep kwam ik Gabriëlle tegen die vroeg wat er aan de hand is. Ze zag mijn tranen lopen over mijn wang. ''Het is niets.'' Ik keek naar benden en wilde niet laten zien dat ik huilde. Ik haalde mijn tranen weg en glimlachte. ''Het gaat wel.'' zei ik. Ik liep snel weer verder omdat ik het niet lang kon volhouden om niet te huilen. Ik veegde snel al mijn tranen weg en probeerde het te vergeten. Ik liep in de richting naar Nazagi om verder te lopen.
Dauntless
Wereldberoemd



Gabriëlle wou nog verder achter haar aangaan maar Miyuki was alweer in de menigte verdwenen en misschien was het wel beter haar even alleen te laten. Ze wou net terug naar he Café gaan toen er een meisje met haar hand door haar ging en geschrokken keek. "Mevrouw ik wou vragen waarom u zo'n vreemde hoorns heeft" vroeg ze een beetje verlegen. Eerst keek Gabriëlle nogal verbaasd maar toen vertelde ze haar dat ze het zelf niet eens helemaal wist. Ze legde uit dat ze niet zo was als het meisje en dat haar soort verschillende dierlijke kenmerken kon hebben zoals vleugels of een staart en zij had hoorns.
Anoniem
Minister of Pop



anna ik ging even weg de drukte bwerd me te veel ik liep naar daphne en vroeg van wrm ga je weg wat is de reden wat moet ik met je weet wel wie en vindt je onds niet aardig en wrm zit je hier kan je ook niet tegen de drukte ratelde ik srry van mn vragen zei ik ik liep weg toen ik een piepje hoorde mn telefoon ik keek naar het nummer anoniem het was vreemnd genoeg vanhem ik zoicht daphne weer op en liet het haar4 lezen wat nu vroeg ik moet ik het de anderen vwertellen of niety
Anoniem
Minister of Pop



Daphne

Ik kijk naar Anna. 'Voor een paar dagen maar, nou ja...', ik zucht even. '2 jaartjes maar. Maar ik doe het juist om bij mijn thuis te zijn zodat ik me zusje Bloom kan helpen. Ik ga dan op het college Elfea studeren', ik kijk hun aan en knuffel hun nog even. Op een vreemde gevoel toen ik Gabriëlle knuffelde viel ik. Ik grinnik even en loop met Noah de tent uit. Ik maak een poort en loop erdoor heen. Ik zie dat Bloom en de anderen er al zijn. Ik laat nog een geschenk achter. Het geschenk zweeft de tent binnen en komt in Miyuki's handen. Ik sluit de poort.

anna daphne wacht vwat met henmm ok ja ik geef het eerlijk toe ik vindt hem leuk


srry geen inspiratie
DarkDoll
YouTube-ster



Nimy

Was druk bezig met bedienen en hoorde Sabura niet "Sabura ik ga die andere 2 halen, je red je wel zo he James?"James knikte en ik liep weg opzoek naar Miyuki en Nazagi.Na een tijdje zoeken zag ik ze eindelijk staan."HE MIYUKI NAZAGI KOMEN JULLIE HEPLEN??!!!" riep ik naar ze toe terwijl ik naar ze rende"hey komen jullie helpen het begint egt druk te woorden Sabura red het niet in zijn 1tje" Ik pakte Miyuki's en Nazagi's handen en sleurde ze mee "Sorry.Pardon .Mag ik er even lang?" ik glimlachde vriendelijk naar de mensen toe.Eindelijk waren we bij het Café."Kijk Sabura hier zijn ze.Ik ga weer aan het werk" gelijk ging ik mensen weer helpen en bedienen.
Anoniem
Minister of Pop



anna kan ik nog iets dioen vroeg ik aan subaru
Anoniem
Internationale ster



Miyuki 

Ik had een leuke tijd samen met Nazagi. Ik kleedde me snel om en ging gauw aan het werk. Ik haalde Subaru achter de bar vandaan en nam het over samen met Nazagi. Al snel waren de eerste dingen al klaar en werden ze geserveerd. Nazagi en ik waren samen in de keuken (achter de bar) aan het werk en het samenwerken ging heel goed. Na een paar uur kwamen er al meer mensen naar binnen omdat het de tijd was om te gaan eten. Gelukkig hadden we samen met iedereen het net niet druk en konden we het allemaal aan. ''Heei Subaru hoeveel buttons hebben we al verzameld?'', vroeg ik aan hem omdat we een kans hadden om te kunnen winnen. Ik gaf al nieuwe gerechten door aan James en Nimy. ''Anna kan jij helpen bij de bediening ik heb hier twee gerechten die anders koud gaan worden want James was bezig met serveren en Nimy neemt een bestelling op.'' Ik gaf het door aan Anna.
Dauntless
Wereldberoemd



Het meisje knikte. "Weet je misschien ook waar mijn mama en papa zijn" vroeg ze toen een beetje angstig omdat ze hen verloren was. "Nee dat weet ik niet, maar ik wil je wel helpen zoeken hoor, hoe zien ze eruit" Na een beschrijving die wel op meer dan de helft van de mensen die hier rondliepen kon slagen ging ze toch met het meisje op zoek. Ondertussen vertelde ze haar een verhaaltje, een sprookje over een prinses die een kasteel had met 12 ramen en door het ene kon ze nog beter kijken dan door het andere. De prins die met haar mocht trouwen zou diegene zijn die ze niet kon vinden, maar geen enkele jongen lukte het. Al snel kwamen er meer kinderen luisteren en ze zette zich onder een boom aan de rand van het festival.
Natsumi
YouTube-ster



Subaru

''Eindelijk rust!'', De drukte was voorbij en we hadden het op dit moment een pauze omdat er een grote show werd gedaan op dit moment. Die show vond plaats aan de andere kant van de tuin. Ik plofte neer op een stoel en ging wat drinken. ''Wat vonden jullie ervan? Ik vond dat het wel redelijk ging. Alleen Miyuki hoe kan jij die keuken nou bijhouden ik kan het niet eens bijhouden als ik kook voor 10 man. Trouwens wie gaat er mee om naar die show te gaan kijken? Ik heb gehoord dat Castor die kleding heeft gemaakt en Nazagi het decorstuk.'' Ik keek naar Nazagi. ''Het klopt hé haha. Jij maakt altijd het decorstuk voor ieder jaar.'' Ik ging opstaan ''Wie gaat ermee?'' Ik keek iedereen aan om te bekijken wie er mee ging.
Anoniem
Minister of Pop



anna ik wil wel zei ik ik dacht weer aan daphne en tom en ik bloosde ik hoopte dat de anderen het niet merkte maar helaas miyuki keek net naar mij oo zei ik betrapt
Anoniem
Minister of Pop



anna ik wil wel zei ik ik dacht weer aan daphne en tom en ik bloosde ik hoopte dat de anderen het niet merkte maar helaas miyuki keek net naar mij oo zei ik betrapt
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

Ik glimlachte met een gebaar dat niemand zag zei ik dat ik het niet zou door vertellen. ''Nazagi zullen wij ook gaan?'' Ik glimlachte naar hem. ''Natuurlijk gaan we!'', Zei Nazagi. ''Nazagi en ik ga met je mee Subaru.'' Ik stond op en sloot me aan bij Subaru. ''Wie gaan er nog meer mee?'' Ik keek de andere aan wachtte op antwoord. Terwijl ik wachtte zag ik in mijn ooghoek Gabriëlle bij een boom met kinderen om zich heen. ''Ik ga even aan Gabriëlle vragen of ze ook mee gaat met ons.'' Ik liep naar buiten in de richting van Gabriëlle en hoorde dat ze een verhaaltje vertelde aan de kinderen. Ik wou de pret niet bederven en wachtte tot ze klaar was met vertellen.
Dauntless
Wereldberoemd



"En uiteindelijk trouwden ze en leefden nog lang en gelukkig" beëindigde ze haar sprookje. "Nog eentje" riepen de kinderen, maar Gabriëlle schudde haar hoofd. "De show gaat zo beginnen en jullie ouders worden vast en zeker ongerust als ik jullie daar niet heen breng, maar daarna kan ik er nog wel eentje vertellen" gaf ze uiteindelijk toe en de kinderen juichte. Ze stonden allemaal op en pas toen zag Gabriëlle Miyuki. "Ow hey Miyuki, gaan jullie ook naar de show kijken?" vroeg ze terwijl ze haar best deed alle kinderen goed in de gaten te houden.
Plaats een reactie
Reageer
Om nieuwe berichten te laden: ingeschakeld
Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste