Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Anoniem
heyhooo
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om mee te kunnen praten op het forum dien je ingelogd te zijn.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
15 van de 24 sterren behaald

Forum

ORPG, gedichten en schrijvers < Virtual Popstar Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste
fantasie high school VOL
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

Ik hielp Gabriëlle de kinderen in de gaten te houden. ''Ja, ik denk dat iedereen mee gaat en vroeg me af of je ook mee ging haha. Zo te zien ga je wel samen met al die kinderen. Ik help wel mee om op die kinderen te passen.'' Ik keek hoeveel kinderen het waren. ''Was het een leuke verhaal die Gabriëlle vertelde?'', vroeg ik aan de kinderen. Iedereen zei door elkaar allerlei enthousiaste meningen. ''Zullen we gaan? Ik vertel wel tegen de andere dat we al gaan samen met al deze kinderen.'' Ik rende snel naar het café en vertelde aan iedereen dat ik alvast ging vertrekken voordat ik weer wou gaan trok Nazagi nog aan mijn hand en ging met me mee. Samen rende we weer terug op weg naar Gabriëlle en de kinderen. ''Oké! We kunnen vertrekken. Nazagi ga ook met ons mee want we kennen de weg anders niet'' lachte ik. ''De andere hebben Subaru als gids en Nazagi kent de ouders van al die kinderen.'' Samen liepen we al op weg naar de show die zo al ga beginnen. Nazagi leidde ons naar een speciale plek waar wij mochten gaan zitten omdat wij te gast waren hier.
Dauntless
Wereldberoemd



Alle kinderen renden bijna vanzelf terug naar hun ouders toen ze deze gevonden hadden. Ook het meisje dat ze eerst kwijt was en Gabriëlle was erg blij voor haar. Gabriëlle nam plaats op een van de speciale plaatsen al voelde dat nogal ongemakkelijk aan. Ze had altijd al behoord tot de armere bevolking en had deze levenswijze zo veel mogelijk aan gehouden. Ze had het ook altijd voor de zwakkere opgenomen toen ze nog in de fabriek werkte en toen ze een oude vrouw zag die ver weg zat en nauwelijks iets kon zien bood ze haar plaats aan en ging zelf zitten waar zijn eerst zat.
Anoniem
Minister of Pop



anna ik ga mee nee anders krijg je de kieteldood miyuki zei ik lachend ik dacht weer aan hem en bloosde licht
Anoniem
Internationale ster



Miyuki
 
Ik kwam naast Anna zitten. ''Ik kan tegen kietelen dus het gaat je niet lukken. Waarom ben jij eigenlijk niet meegegaan met Daphne? Dan kon je Tom weer zien'', fluisterde ik op een toon dat Anna het net kon horen en giechelde. Al snel werd Anna rood. ''Heb ik wat verkeerds gezegd?'' lachte ik. de show begon en de lichten gingen aan. Iedereen was gericht op het podium. De eerste man kwam op het podium en zei zijn tekst. Op dit moment moest iemand anders op het podium verschijnen maar dat gebeurde niet. ''Wat is er aan de hand?'', fluisterde ik naar Nazagi. ''Ik weet het niet Miyuki. Normaal moest Elise op het podium komen maar ze komt niet.'' Terwijl hij fluisterde tegen mij kwam Castor naar ons toe. ''Kunnen jullie me alstublieft helpen? Elise is heel erg ziek en we missen een paar acteurs en we moeten ook nog een paar trucjes doen maar we hebben niet genoeg mensen die magie kunnen besturen. Willen jullie alstublieft ons helpen?'', Vroeg Castor aan ons. ''Uhm... Ik ben niet echt een natuurtalent maar ik kan wel helpen voor een vriend in nood.'', zei ik want we zagen allemaal kleine kinderen kijken die verbaasd keken en eentje was al in huilen uitgebarsten omdat die er zoveel op gehoopt had. Als we niet meedoen zouden we de andere kinderen ook kwetsen. Ik en Nazagi liepen al naar het podium en improviseerde al maar wat. Ik gebaarde naar de anderen dat ze ook mee moesten helpen omdat ik anders niets kon verzinnen.
Anoniem
Minister of Pop



anna grr miyuki ja misschien wel gioed idee ikkke wel
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

Ik  was al op het podium en wist al niks meer te zeggen. Gauw kwam er een idee op. Ik stoot Nazagi aan en zei dat hij een struik met allerlei bloemen moest toveren. Toen hij dat deed waren alle ogen op hem gericht. Ik rende snel naar de andere toe en trok Nimy, Anna en Subaru mee naar het podium. Ik toverde al gauw een paar vuurvliegjes erbij en Nazagi zette er meteen rozenbladeren er tussen. Ik stootte Nimy aan. ''Nimy kan je misschien wat water in de lucht gooien de zon schijnt nu goed en er zal vast een regenboog tevoorschijn komen.'' Ik tikte Anna aan. ''Anna kan je misschien iets met muziek doen?'' Ik liep naar Subaru verander in een grote vogel en laat een paar kinderen op de rug mee vliegen.'' Ik pakte mijn stof erbij en deelde het uit over het publiek en de anderen op het podium. De eerste mensen stegen al op.
Natsumi
YouTube-ster



Subaru

Ik volgde de instructie op van Miyuki en zag Daphne staan. Ik veranderde een in een adelaar en vloog recht op Daphne af en liet haar op mijn rug zitten. Ik vloog weer terug naar het podium en liet Daphne daar achter. Ik liet een paar andere kinderen op mijn rug en vloog een paar rondjes.
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

''Haha zo te zien weet je al wat je kan doen.'' Ik glimlachte. ''Kijk naar al die kinderen die lol hebben nu.'', zei ik tegen iedereen. ''Iedereen daar is nu echt heel blij en lachen.'', Iedereen van ons had lol en we hadden al verder gespeeld. ''Ik heb geen ideeën meer. Jullie wel?'', fluisterde ik tegen de anderen. 
Anoniem
Minister of Pop



anna hey tom ik bloosde oo daphne ik ging naar haar toe hoe is het vroeg ik
Dauntless
Wereldberoemd



Gabriëlle had zich ook naar het podium geteleporteerd en had allemaal schaduw wezentjes gemaakt die tussen het publiek door huppelden of vlogen en daarna in een rookwolk verdwenen, waarna ze door een ander alweer gevolgd werden. Toen Daphne haar plan had uitgelegd vloog ze omhoog en wachtte op de rest.
DarkDoll
YouTube-ster



Nimy

Kon eindelijk weg uit het Café.Had het café afgesloten liep naar het podium toe , maar zag niemand die ik kende.IK ging maar op een bankje zitten naar de show kijken , ik zat vol op te genieten.
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

Ik vloog op en keek naar de anderen. Ik zag Nimy op een bankje zitten en vloog naar haar toe en strooide wat stof over haar. Ik pakte haar hand en leidde haar naar het podium toe. Om wat tijd te trekken had ik geleerd hoe je met vuurvliegjes ook vuurwerk kon halen. Ik toverde een rode vuurvliegje in me hand en gooide die in de lucht terwijl die zich op een punt zich ging verdubbelen in duizenden rode vuurvliegjes die zich oploste in glitters.
DarkDoll
YouTube-ster



Nimy

"Whaaaa"ik schrikte toen ik plots omhoog ging door dat poeder"Hey Miyuki" IK vloog mee naar het podium. Zag achter de gordijnen kledij liggen , trok het aan. IK kreeg van een meneer een microfoon in me handen geduwd hij zei "Zingen zingen we moeten op schema blijven" ik stond verbaast zei gouw"Maar maar ik kan ...niet zingen"de meneer duwde me al op het podium iedereen zat me aan te staren. ik zette de microfoon aan me mond en begon te zingen.

_______________________
 btw de jurk >o<
Anoniem
Minister of Pop



Anna oo nimy in de stress ik kon zelf niet geloven dat hij en daphne er waren ik bloosde miyuki keek alweer betrapt dacht ik
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

Ik glimlachte en moest bijna hard lachen omdat ik Anna weer betrapte. Ik keek naar Nimy die zong en gestrest was. Ik pakte een microfoon en kwam naast Nimy staan. Ik zong met haar mee en we liepen synchroon. Ookal kon ik niet zingen het maakte me niks uit. Wat mij telde was dat ik Nimy het gevoel probeerde te geven dat ik haar mee steun. Samen zongen wij door ik gebaarde dat de anderen ook mee moesten doen zodat er meerdere tonen ontstonden. Castor spande overal draden zodat hij het kon bespelen als een harp. Nu nog wachten op de anderen.

______________________________________________________________

Felicia kan je a.u.b. niet een andere personage erbij halen van wat er gaat gebeuren.
Plaats een reactie
Reageer
Om nieuwe berichten te laden: ingeschakeld
Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste