Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Anoniem
heyhooo
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om mee te kunnen praten op het forum dien je ingelogd te zijn.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
15 van de 24 sterren behaald

Forum

ORPG, gedichten en schrijvers < Virtual Popstar Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste
fantasie high school VOL
DarkDoll
YouTube-ster



Nimy

ik was zo zenuwachtig dat ik in de stress schoot, gelukkig kwam Miyuki mee zingen. Ik begon al wat zuiverder te zingen"Dank je wel Miyuki" zei ik heel zacht. 
Natsumi
YouTube-ster



Subaru

Ik gebruikte mijn krachten om het muziek wat harder te laten klinken. Uiteindelijk besloot ik om een microfoon te pakken en meezingen. Toen ik meezong ontstonden allerlei verschillende stemhoogte. Ik pakte Anna bij haar arm en gebaarde zing mee! 
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

''Geen dank. We zijn vrienden en vrienden staan voor elkaar klaar.'', fluisterde ik naar Nimy en zong verder. Ik keek naar alle blije gezichten van iedereen. 'Het is een mooie dag om dit niet te vergeten.', Zei ik in mezelf. 
Uiteindelijk waren we klaar met zingen en probeerde we het poeder idee  uit te voeren. We gingen staan met een kleurenpoeder in onze hand en probeerde de kleuren van de regenboog na te bootsen.
________________________________________________________________

Ben a.s. zaterdag t/m die volgende zaterdag er niet. Ben dan op vakantie in China.
DarkDoll
YouTube-ster



Nimy

We waren klaar met zingen ik maakte nog even snel een lange uithaal."Umh wat gaan jullie doen?"ze pakte me handen vast strooide poeder op zicht."Jongens hallo ik heb geen poeder aahhhaaaa" het was te laat ze vlogen als ophoog.IK zat had Sabura's en Miyuki's handen vast ik schreeuwde nog even "Laat me niet los!!!" Want de mensen klapte floten en krijsde om ons.

______________________________________________
Cool China jaloers jullie hebben nu herfst vakantie ik moet nog een week wachten :c 
Anoniem
Minister of Pop



aan ik keek hun aan lachend toen kwam hij ik bloosde licht oo
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

''Ik laat je niet los maar Subaru misschien wel'' zei ik voor de grap. Ik help Nimy met vliegen. ''Lukt het wel een beetje? Zo te zien ben je het nog niet gewend haha''

_____________________________________________________________________________________
Vanaf a.s. zaterdag 11.00 weet je zker dat ik niet meer reageer tot 19 tijd idk xD.
DarkDoll
YouTube-ster



Nimy

"Als jij maar niet los laat, en nee ben helemaal niet gewent.IK hou het leiver bij de grond"grinnikte ik. Ik kneep een beetje in de handen van Miyuki en Sabura.IK vond het op zich heel erg eng , ik begon steeds meer te rillen."Er is niks aan de hand"zei ik nog gauw.
Anoniem
Minister of Pop



Anna wat dan nimy vroeg ik bezorgd
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

''Nimy als je op de grond wilt blijven staan kan je het ook gewoon zeggen hé'' lachte ik naar haar. Ik toverde een blad tevoorschijn en maakte het groter, bestrooide het met stof en liet het vliegen. ''Hier sta erop en je kan ook vliegen.'' Ik liet Nimy zakken op het blad maar bleef haar nog stevig vast houden.
DarkDoll
YouTube-ster



Nimy

"Dank je we, er is niks Anna wees maar gerust"IK stapte op het blad liet Miyuki's hand niet los.Want ik vertrouwde het nog niet helmaal"Ghahaha"ik bloosde toen Miyuki dat zei."Sorry zal het voortaan zeggen." IK keek naar meneden over het blad heen."hihi iedereen is zo klein" ik giechelde.IK lied miyukis hand los zodat ik over de rand kon kijken.  
Anoniem
Minister of Pop



anna ja he oo wat nu dacht iki bloosde en hoopte dat niemand het merkte
Anoniem
Minister of Pop



Anna wow daphne dat is mooi ik lachte
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

''Wauw Daphne dat is prachtig!'' Ik wist niet dat Daphne ook vuurwerk kon maken. Ik wenkte naar Daphne ''Heei Daphne als wij samen misschien......'' Ik fluisterde verder. Mijn idee was om samen vuurwerk af te schieten  met een naam erin. Het festival is gezellig en leuk. Na een paar minuten was de show afgelopen en moesten we verzamelen achter het grote doek.
Anoniem
Minister of Pop



Ana ik kreeg wrm weet ik niet plotseling de slappe lach ik begon te lachen
Anoniem
Minister of Pop



Tom srry anna zei ik ik zal je missen ik bloosde

anna geeft niks ik bloosde ook en hoopte dat ze het niet merkte 
Plaats een reactie
Reageer
Om nieuwe berichten te laden: ingeschakeld
Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste