Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Anoniem
heyhooo
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om mee te kunnen praten op het forum dien je ingelogd te zijn.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
13 van de 24 sterren behaald

Forum

ORPG, gedichten en schrijvers < Virtual Popstar Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste
fantasie high school VOL
Anoniem
Minister of Pop



anna ik bonkte op de deur help riep ik hard
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

Ik hoorde net een rare geluid. Het was de spiegel! Ik rende er naar toe. ''Daphne! Daphne! Hoor je mij? Hoe gaat het daar? Hoe gaat het met Anna?'' Ik stelde zoveel vragen terwijl ik niet wist of ze me hoorde. ''Wacht ik kom wel even naar jullie toe! Gaan jullie ook mee?'' Ik keek naar de anderen. Ik opende alvast de poort en stapte er door. ''Heei Daphne. Waar is Anna?'' Ik keek rondom me heen en geen spoor van Anna was te bekennen. ''Anna!'' Riep ik en hoorde geen reactie terug. Vreemd dacht ik. ''Hmmm...'' Ik keek naar Subaru. ''Zoek Anna eens met jouw echo-sound.'', zei ik tegen Subaru. ''Misschien kan dat ons helpen om Anna te vinden.''
Anoniem
Minister of Pop



anna daphne wat wat doe jij hioer geen idee zei ik zacht
DarkDoll
YouTube-ster



Nimy

Miyuki ding door de spiegel heen, ik wou niet mee dus liep ik door naar het Café. Schreeuwde nog even gauw"Zie je bij het Café!!"keek Sabura aan die al een tijdje stil was "Sabura alles oke?" zei ik met een bezorgde stem. We waren bij het Café aan gekomen deed de deur open en liep naar binnen. Ging de keuken in , deed e koelkast open zag wat eten liggen, begon wat te koken.
Anoniem
Internationale ster




Naam: Metly heart
leeftijd: 16
soort: elektra elf
verlieft: nope
karater: zij is altijd vrolijk zij heeft een klein hulpje die heet kota
wapens: zij heeft een soort elletrish ketting dat je zeker verlamt wordt
extra : als je haar boos maak verandert je in een pad en plet je
Anoniem
Minister of Pop



Te laat
anna ik gng weerrezen en ppeens werd i waad. Probeerde me te beheersen en dat lukte
DarkDoll
YouTube-ster




Naam: Metly heart
leeftijd: 16
soort: elektra elf
verlieft: nope
karater: zij is altijd vrolijk zij heeft een klein hulpje die heet kota
wapens: zij heeft een soort elletrish ketting dat je zeker verlamt wordt
extra : als je haar boos maak verandert je in een pad en plet je

umh er staat VOL boven en je bent veel veel veel te laar kijk maar naar de pagina's :/ 
Anoniem
Minister of Pop



Zei ik ook al waar waren we
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

Ik wist niet wat er was. Ik kon het niet alleen en rende naar de spiegel en ging erdoor. ''Subaru, Nimy, Gabriëlle! Help! Anna en Daphne zijn in gevaar!'' Ik trok iedereen mee door de spiegel. ''Ik heb Daphne voor het laatst hier gezien.'' Ik liet ze de kast zien. ''Al snel voelde ik een duistere energie. ''Voelen jullie dat ook? Die duistere energie? Het kom me zo bekend voor.'' Ik kreeg een flashback en wist weer wat het was. ''I... Ik denk d..dat ik het weet wie h...het is.'' zei ik met een trillende stem. 

_________________________________________

srry inspiratieloos xD
Dauntless
Wereldberoemd



Gabriëlle voelde de duistere energie meteen en het wakkerde haar honger juist aan. Ze herkende het maar wou dat gevoel ontkennen. "Wie dan" zei ze tegen Miyuki die hopelijk een andere naam zei dan diegene die zij in gedachte had. Haar ogen gloeiden roder op dan normaal en haar hoorns leken nog scherper dan ze al waren. "Kom laten we dit zo snel mogelijk oplossen" zei ze en deed er alles aan om haar gezicht uit de buurt van Miyuki en haar geur te houden.
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

''Gabriëlle gaat het?'' Ik zag een rode gloed. ''Subaru, Nimy ik denk dat het beter is dat we hier uit de buurt blijven voordat het gevaarlijk wordt! Ben je er ook mee eens Gabriëlle? We moeten terug komen als we een plan hebben.'' Ik liep alvast van de kast vandaan en zag dat er een raam open is. Een donkere schim sprong daaruit en vlucht. De duistere energie nam af. ''Daar! Kom op! We mogen hem niet laten gaan!'' Ik sprong uit het raam en rende achter hem aan. Ik wist dat ik zijn tempo niet kon aanhouden en haalde een struik met scherpe doorns voor het persoon maar die sprong er gemakkelijk over. Ik keek op en het was volle maan bij Domino al snel zag ik me veranderen. ''Niet deze keer!'' Ik sprong over de struik heen en rende achter hem aan. Zijn tempo was hoog en ik kon hem niet bijhouden. Ik spreidde mijn vleugels die ik kon bijhalen als het volle maan was. Ik vlieg achter het persoon aan. Hij is snel! ''We kunnen het beste splitsen! Trouwens als je ga vliegen pas op voor de hele hoge bomen hier! Bij het rennen pas op voor de boomwortels! Boomwortels? Dat is het!'' Ik probeerde iets met de wortels maar het lukte moeilijk uiteindelijk kon ik zijn pas afsnijden en kon die er niet meer vandoor gaan. Ik kwam neer buitenadem.
Dauntless
Wereldberoemd



Gabriëlle had het makkelijk doordat ze gewoon overal door heen kon zweven al moest ze ook steeds haar jachtinstincten temperen, want ze wou niemand van de mensen hier als voedsel gebruiken. Daardoor dat ze pas als tweede bij de schim aankwam. 


Natsumi
YouTube-ster



Subaru

Ik zag dat Miyuki en Gabriëlle al bij de schim aankwamen. Ik was veranderd in een leeuw en vroeg of Nimy achterop mijn rug wou zitten zodat we achter hun aankwamen. Ik kwam dichterbij. ''Wauw jullie zijn echt snel! Eens kijken wie het is.'' De man draaide zich om. Het was Noble Michel. ''Jij! Waar zijn Anna en Daphne?! Laat hun vrij!'', zei ik met een boze en trillende stem. ''Wil je echt dat ik hun vrijlaat? Kom dan maar eens naar boven en kom alleen! Als je niet alleen kom dan gaan je vrienden eraan!'',zei Noble Michel met een grote grijns. ''Ik wist van het begin af aan dat jij het was. Je moet dit stoppen! Je weet dat dit zinloos is!''. Ik kende Noble Michel al omdat hij ook van het 7e district kwam net als Castor, Nazagi en de anderen. ''Subaru. Je weet dat je me moeilijk kan tegenhouden net als vroeger. We vechten het boven uit als vroeger! Kom alleen! Als jij win krijg jij je vrienden terug! Als ik win..'', Hij zetten een grote grijns op. ''Mag ik Miyuki met de sleutel!'', hij was zo vals als wat. Waarom moest ik nou akkoord gaan op het leven van iemand anders? ''Je weet dat ik deze keuze niet ga maken! Ik zet geen levens op het spel en zeker niet die van mijn vrienden!'', schreeuwde ik. 
Anoniem
Minister of Pop



anna wat nu zei ik bang tegen daphne wat wrm wij ja srruy ik ratel maar dat is meestal als ik gestresst ben wacht ik gebruikte mijn magie aaah nee mompelde ik ik het lukt niety aarrggh riep ik ik voelde dat ik steeds zwakkwer weg ze ze moeten ons vinden  mompelde ik met moeite nee niet zij stop haar e moeten ons vinden daarna viel ik in een soort van slaap
Anoniem
Minister of Pop



ik snap jou niet oo
Plaats een reactie
Reageer
Om nieuwe berichten te laden: ingeschakeld
Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste