Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Anoniem
Zin in pizza
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om mee te kunnen praten op het forum dien je ingelogd te zijn.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
12 van de 24 sterren behaald

Forum

ORPG, gedichten en schrijvers < Virtual Popstar Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste
fantasie high school VOL
Dauntless
Wereldberoemd



Gabriëlle die zich verborgen had gehouden in de schaduwen trad plots naar voren. "Als je dan toch iemand zoekt om tegen te vechten, vecht dan tegen mij" zei ze vastberaden. Hij was diegene die ze in haar dierlijke gedaante was ontglipt en ze moest nog steeds wraak nemen. Noble Michel keek haar grijnzend aan: "Vechten tegen jou, meisje je weet niet waar je aan begint, laat deze geschillen maar over aan de sterkere mensen" Gabriëlles ogen gloeiden vuurrood op. Ze was dan misschien niet zo sterk als Subaru en haar krachten waren enorm beperkt in tegenstelling tot die van de anderen, maar ze haatte deze man en haat kan wrede gevolgen met zich meedragen. "Als u dan toch vind dat ik te zwak ben om tegen te vechten waarom zou u die kans dan laten liggen of bent u bang misschien." zei ze en deed dreigend een stap naar voren.
Anoniem
Minister of Pop



Anna w wat is er gebeurd we moeten hier weg zei ik bang 
Anoniem
Minister of Pop



Srry kan je hem niet geven wacht ff anders
Anoniem
Internationale ster



Miyuki 

"Hij neemt deze uitdaging aan! Onder een voorwaarde. Subaru komt niet alleen!"  Noble Michel haalde een grote grijns op. "Dus... als ik jullie toelaat daar boven dan vecht kleine Subaru met mij?" Ik beet op mijn onderlip. "Vecht je met een van ons dan vecht je met ons allemaal." Noble Michel lachte-"Hahaha meid ben je serieus? Ik neem je uitdaging aan! Ik zie jullie bij de rode maan dat is over 2 weken. Zorg dat jullie optijd zijn!" En Nobel Michel verdween in een duistere gloed. "Subaru ken je Noble Michel ergens van? Hij zei nog iets van vroeger. Kn je het ons uitleggen?"
Anoniem
Minister of Pop



anna wat nu dan vroeg ik bang
Anoniem
Minister of Pop



Anna wat maar daphne hij is te sterk ik laat je niet in de steek hoor wat nu ik transformeerde en zette mn kracht i,n ik denk het niet nobel michel ik stuurde een hoge piep op hem af zi daphne dit geeft je denk ik wel even dekking hooop ik
Natsumi
YouTube-ster



Subaru

''Het spijt me iedereen dat ik het niet eerder aan jullie hebt verteld. Castor en Nazagi weten er meer van.  Laten we eerst terug gaan naar de zevende district.'' Ik opende de poort en liet iedereen er door gaan. Toen we daar aankwamen waren Castor, Nazagi en Jason naar ons toe gerend met een bezorgde blik. ''Subaru! Weet je wel waaraan je begint?! Ben je gek geworden?!'', riep Castor met een luidruchtige stem. ''Rustig kalm aan. Ik weet dat het gevaarlijk is maar we moeten het doen. Je kan ons alleen helpen om ons te helpen met trainingen waarbij wij sterker worden.'', zei ik met een rustige stem. ''Ik denk dat het een goed idee is.'', zei Nazagi en wierp een blik naar Castor dat ik gelijk had. ''Best we geven jullie training. We splitsen ons op in groepen. Miyuki en Nimy gaan met Nazagi mee. Jij en Gabriël gaan met mij mee. We hebben maar een paar dagen de tijd de we wisselen om de 2 dagen af.'',zei Castor met een wat rustige stem. ''Trouwens Castor hoe weet je dit eigenlijk? Niemand heeft het je verteld want het is net gebereurd.'', zei ik met een grote verbazing tegen hem. ''Je weet dat ik op je let van klein af aan dus wees toch niet zo verbaasd Subaru. Jullie trainingen beginnen morgen en rust nu zo snel mogelijk uit.''. Ik knikte naar Castor en liep naar mijn kamer.
_____________________________________________________________________________________________________
Yeshan je bent niet echt bij lees ff goed de vorige reactie van Vanessaxxxjes.
Dauntless
Wereldberoemd



Ze waren terug in district zeven waar het nog altijd nieuwe maan was en Gabriëlle zich weer pijnlijk bewust werd van het feit dat ze zich moest voeden. het feit dat ze omringd werd door een heleboel anderen maakte het daar niet makkelijker op en ze luisterde maar half naar wat er gezegd werd. "Ok, is goed" zei ze en was alweer verdwenen in de donkere nacht. Ze liet zich meevoeren naar het centrum van het district waar nog maar weinig mensen wakker waren, maar dat was ook niet nodig, want ze had maar één iemand nodig. Ze vond een perfect slachtoffer, een drugsgebruiker die high in elkaar gedoken zat in een steegje. Ze sloot haar ogen en kroop zijn lichaam in, hij verzette zich niet, waarschijnlijk had hij er de kracht niet meer voor. Ze nam controle over zijn benen en begon met hem de trappen van een hoog gebouw op te lopen. "Wie ben jij" vroeg hij toen ze boven op het dak waren en Gabriëlle hem naar de rand liet wandelen. "De dood" fluisterde ze terwijl ze de man met haar kracht over de rand duwde. Ze moest in zijn lichaam blijven maar voelde niets van de pijn toen zijn omhulsel de straat raakte. Het enige wat ze voelde was hoe zijn ziel loskwam van zijn lichaam en juist met die energie voedde ze zich en voelde hoe ze haar instincten weer onder controle kreeg. Ze nam haar fysieke vorm aan en sleepte het lichaam van de staat en verborg het in zijn struiken, de ogen sloot ze en ze vouwde zijn handen samen, waarschijnlijk zou iemand hem morgen vinden. Daarna vloog ze geruisloos naar haar kamer al wist ze dat ze die nacht de slaap niet zou kunnen vatten.
Anoniem
Minister of Pop



Anna wat nu flusterde ik 

sry inspiatieloos
DarkDoll
YouTube-ster



samenvatting nodig dringend D: 
Anoniem
Minister of Pop



oo
DarkDoll
YouTube-ster



Nimy

Ik zat rustig op de bank een boek te lezen omdat ik de rest kwijt was geraakt, om me zelf tot rust te krijgen las ik een boek, over hel en hemel. Ik keek op en hoorde stemmen maar toen werden ze vager, Ik begon weer rustig te lezen wachtend op iemand die me zou vinden. Een ene gast kwam plots voor me staan. "Jij bent Ino?" Hij grinnikte en pakte me arm vast. "Zo zo de laatste van je stam. Dat zie ik wel aan je tattoe mark die heb ik al in jaren niet meer gezien." Ik zat hem gapend aan te staren ik wou wat zeggen maar kreeg geen geluid uit me keel.
Anoniem
Minister of Pop



Anna

ooo nee auww mn hoofd de aneren ze zijnn in gevar mompelde ik en nim helemaal o nee ik ond snel een bericht naar iy
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

Ik kon niet slapen. Ik kan toch wel tegen slapeloosheid,dacht ik in mezelf. Ik deed mijn deur open en keek of er niemand was en liep naar buiten. Ik ging naar het grote park waar de show van het feest werd gehouden. Ik liep lang de podium en liet mijn hand erop schuiven. Ik liep verder en kwam uit bij een meer met een mooie waterval. ''Deze stuk ken ik niet?'', zei ik zacht. Er waren grote stenen in het water zodat er een padje ontstond. Ik liep naar het midden over de stenen en ging zitten met mijn voeten in het water met de koude blies achter me. Ik zuchtte en keek omlaag in de weerspiegeling. Het is volle maan en over 2 weken is het de rode maan. Zachtjes liet ik een traan rollen en zei ik zacht: ''Het spijt me. Ik was niet op tijd. Het spijt me Daphne en Anna.'' Ik moest weer denken aan de weddenschap. ''Hij ga niet van mij winnen en niet van ons.'', zei ik erachter aan. Ik voelde allerlei emoties. Die het me teveel werden en ik huilde zachtjes. 
Anoniem
Minister of Pop



anna ik kreeg contact met de andere hallo zei ik wat is er aan de hand de laatste tijd vroeg ik
Plaats een reactie
Reageer
Om nieuwe berichten te laden: ingeschakeld
Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste