Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Anoniem
Zin in pizza
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om mee te kunnen praten op het forum dien je ingelogd te zijn.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
11 van de 24 sterren behaald

Forum

ORPG, gedichten en schrijvers < Virtual Popstar Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste
fantasie high school VOL
Anoniem
Minister of Pop



anna ik kon niet weg wat moest ik nu ik probeerde contact te krijgen met de anderen dat lukte ik zei help me ik zit gewvangen haal me hier uit dat herhaalde ik steeds tot ik uitgeput was
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

Ik zag Daphne daar staan. ''Sorry ik wil even alleen zijn.'', ik zou niet laten zien aan haar dat ik huilde en dook meteen in het diepe water. Ik bleef maar denken. 'Hoe halen we de anderen eruit? Hoe kunnen we het beste trainen? Hoe kunnen we Nobel Michel verslaan.' Ik bleef verder zwemmen dieper en dieper. Uiteindelijk zag ik iets glimmen in het water. Er kom licht daarvandaan. Ik zwom dieper en het licht werd groter. Het was geen ding maar een doorgang. Ik zwom door het gat heen en zag een grote rijk. Mijn lucht raakte bijna op en ik moest weer naar boven. Snel zwom ik terug naar boven totdat een doosje mijn aandacht trok. Het was zwaar maar waar is de sleutel ik keek om me heen. Niet genoeg tijd! Ik ging snel naar boven voordat ik stik en ben er bijna. Ik was eindelijk boven water, nam een hap naar zuurstof en zwom naar een vlakke steen, daarna zette ik de kist daarop. Zelf rustte ik een paar minuten uit en zag ik Daphne niet meer die al vertrokken was.
Anoniem
Minister of Pop



Anna help riep ik
DarkDoll
YouTube-ster



Nimy

De man sleurde me mee naar buiten ik lied me boek vallen.''Laat me los jij creep!!'' schreeuwde ik kei hard. \hij begin gelijk te sissen''sshhttt hou je mond is straks horen mensen ons nog.'' Ik rolde met me ogen en zuchtte diep.'' Dat is ook de bedoeling.'' Hij stopte met lopen, Ik rukte me los en wou weg rennen maar dat kon niet hij had magie gebruikt.''Dat gaat niet poppje'' Hij kreeg een grijns op zijn gezicht, ik keek vol afschuw naar hem.

_____________________________________________________________
sorry ik ben inspiratie loos :I
Anoniem
Minister of Pop



Anna aaaaauw nee er gebeurt iets met de anderen
Anoniem
Minister of Pop



Anna wat nu dacht ik bang als hun het gevecht niet winnen wat dan en misschien zie ik hem dan wel noiit meer dacht ik verdrietig het was al veel te lang geleden dat we elkaar hadden gezien en ik hoopte dat we elkaar snel weer zagen
Dauntless
Wereldberoemd



Zoals ze wel verwacht had was Gabriëlle helemaal niet moe en spendeerde de rest van de nacht door naar het plafond te staren. De deur van haar kamer vloog plots open en ze zag vanuit haar ooghoek Daphnes gestalte. "Daphne wat doe je hier" zei ze toen Daphne zich in een slaapzak naast haar bed had gelegd. Ze was inderdaad nieuwsgierig naar het onverwachte bezoek van Daphne zeker toen ze gewoon in een slaapzak op de koude vloer naast haar ging liggen.
Dauntless
Wereldberoemd



"Vertel het maar, dan heb ik tenminste iets te doen" zei ze en ging in kleermakerszit op haar bed zitten en klopte met haar hand op de plaats naast haar, het is te zeggen, eigenlijk legde ze haar hand zo dat hij net niet door het bed doorzakte. Ze bekeek het boek dat Daphne vast had lichtjes nieuwsgierig, ze hield wel van boeken, vooral van hun geur.
Anoniem
Minister of Pop



anna ik maakte contact met de anderen en zei haal me hieruit ik zit gevangen wat nu
Dauntless
Wereldberoemd



Gabriëlle keek naar het plaatje dat Daphne haar toonde. "Het spijt me maar aan haar foto en geschiedenis te lezen denk ik niet dat zij een demon is geworden" zei ze. "Daarbij ging ik niet echt om me die populaire types die constant vrolijk zijn en denken dat ze alles kunnen" zei ze met enige walging in haar stem al excuseerde ze zich snel daarna omdat het niet haar bedoeling was iets slecht te zeggen over haar familie. 
Dauntless
Wereldberoemd



"Je weet toch wel dat ik één van de kwade demonen ben he" zei Gabriëlle met een opgetrokken wenkbrauw. "Ik zeg niet dat ik Romy iets heb aangedaan, ik ken haar zelfs niet, maar als ze gestraft is heeft ze dat verdiend, daarom zijn wij demonen er we zijn niet echt slecht we bestraffen het slechte" legde Gabriëlle uit die niet echt rekening hield met Daphnes emoties, waarschijnlijk kwam dat doordat haar emoties zelf al lang verdwenen waren of toch diep weggeborgen. "Haar zoeken kan ook eeuwen duren en we moeten ons nu voorbereiden om ons gevecht tegen Noble Michel."
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

Ik keek op naar de maan en zuchtte diep. Ik kan helemaal niet slapen en wou ook niet slapen. Onze training zouden al snel en gauw gebeuren. Ik bleef nog lang zitten en zag dat de zon al opkwam. ''Ben ik zo lang opgebleven?'', zei ik hardop voor mezelf. Ik keek nog naar het kistje. ''Waar is de sleutel?'', Ik nam een diepe hap adem en zwom weer helemaal naar beneden. Ik keek nog om me heen en zag een ding glinsteren in het ochtend licht. Ik zwom er heen het was een ketting en pakte het op. Snel weer terug naar boven. Eindelijk was ik weer boven en bleef ik maar te denken aan het kistje en de ketting. Ik zag dat de ketting een kleine scharnier heeft en opende het. Uiteindelijk zat er een kleine sleuteltje erin. Ik pakte de kist met de ketting met de sleutel erin en ging weer terug naar mijn kamer. Helemaal nat van het water wou ik mezelf omkleden. Voordat ik er bijna was kwam ik Nazagi tegen. ''Ow uhm... Goeie morgen.'' Ik liep gauw verder voordat hij wat kon zeggen. Je zag een gehele spoor van water die ik veroorzaakte.
Anoniem
Minister of Pop



anna ik slaagde er in om mer te bevrijden en ik maakte een poort naar district 7 naar mijn kamer zo dat niemand me zag maar ik hoorde geklop op me deur ja zei ik
Dauntless
Wereldberoemd



Gabriëlle schudde snel haar hoofd. "De hemel daar kom ik niet, daar komt geen enkele demon, net zoals een engel zich niet in de hel waagt, er zijn strikte regels die een oorlog tussen ons twee moeten bedwingen, als ik naar daar reis en ze ontdekken me dan ontketen ik een oorlog tussen hemel en hel. Misschien is het het beste om haar los te laten en gewoon verder te gaan met je leven" zei Gabriëlle en keek naar buiten waar de zon nu langzaam begon op te komen. "Het spijt me dat ik je niet kan helpen, ook al zou ik graag willen, sommige dingen liggen nu eenmaal buiten mijn vermogen" zei ze en vloog door de deur naar beneden en liet Daphne alleen achter.
Anoniem
Minister of Pop



anna ja zei ik weer reageer zei ik tegen diegene die achter de deur stond
Plaats een reactie
Reageer
Om nieuwe berichten te laden: ingeschakeld
Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste