Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Anoniem
Zin in pizza
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om mee te kunnen praten op het forum dien je ingelogd te zijn.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
15 van de 24 sterren behaald

Forum

ORPG, gedichten en schrijvers < Virtual Popstar Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste
fantasie high school VOL
Anoniem
Minister of Pop



Anna
Ik tover een poort naar Domino en zoek het huisnummer van Tom op. Als ik het heb gevonden bel ik aan. Ik zie dat Tom heel veel veranderd is. Hij zag er anders uit en ik voelde dat ik ging blozen. 'Hey Tom', ik voel dat ik Nog roder word. Tom laat me binnen en ik ga zitten op een bank. 'Anna wat een verrassing om jou hier te zien!', hoor ik hem vol verbazing zeggen. Hij knuffelt me en ik begin meer te blozen. 'Uhm Tom... waar kan ik het toilet vinden?', vraag ik blozend aan hem. 'In de gang zie je 2 deuren, als je goed kijkt zie je een slot op een deur. Je moet dan naar de andere deur want dat is de goede deur', hoor ik hem zeggen. Ik loop naar de deur zonder slot en ga op het toilet zitten. Ik doe de deksel van de wc omlaag en ga zitten. Ik tover me dagboek hierheen en ga er in schrijven terwijl ik ondertussen kijk of Tom er aan komt.


/////////////////////////////////////////////


ps

het is dat die kat persoon nier meedoet maar dan moet dat bericht wqel verwiojderd worden denk ik
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

Ik was klaar maar had nergens zin. Snel keek ik naar het kistje en maakte ik het open. Ik zag dat er een kaart was met een spreuk. Er stond ook een gezegde erbij. ''Aanschouw wie je bent en wie je echt bent.'', las ik hardop. ''Wat betekent dit? Misschien wist Gabriëlle dit wel.''. Ik ging op weg naar de kamer van Gabriëlle en klopte aan. ''Uhm.. Gabriëlle ben je er? Ik kom naar binnen.''. Ik opende de deur en stapte naar binnen. ''Sorry als ik stoor. Ik heb iets gevonden en wou het aan je laten zien.''. Ik haalde de kistje en de ketting erbij en liet het aan Gabriëlle zien. ''Herken je dit heel misschien? Dit zat in het kistje.''. Ik pakte het document en liet het aan haar zien.
Dauntless
Wereldberoemd



Gabriëlle zag de spiegel net breken toen Miyuki binnenkwam. Ze wou net iets over Daphne zeggen toen ze haar een kistje, een ketting en een kaartje met een spreuk en een gezegde liet zien. "Het gezegde ken ik maar al te goed, toen ik nog een mens was was dat zeg maar de leuze van onze verzetsgroep en we hebben er veel mee bereikt, maar we zouden nooit geld genoeg hebben om zo'n juweel te kopen en het kistje komt me ook niet bekend voor." zei ze. Waarschijnlijk snapte Miyuki niet veel over die verzetsgroep maar het ging over haar verleden en om dat uit te leggen zouden ze wat meer tijd nodig hebben. "Het embleem op de doos komt me wel bekend voor ik ben er zeker van dat enkele demonen er een tatoeage van op hun pols hebben, maar ik heb hen nooit gevraagd waarom." zei ze en was Daphne bijna vergeten. "Ow ja, we hebben problemen, Daphne ging op zoek naar haar zusje Romy en er is daar iets gebeurd en ik durf er voor dat wedden dat Noble Michel erachter zit."
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

''Echt? Waar is ze? Ze loopt gevaar! We moeten zo snel mogelijk naar Daphne toe en de anderen erbij halen. Laten we maar nu snel zijn.'' Ik wist dat we de anderen erbij moeten halen maar rende snel in de richting waarvan ik de stem van Daphne hoorde. ''Daphne! Waar ben je?!?'', schreeuwde ik tot ik een gelach hoorde. Ik zag uit de schaduw een figuur komen. ''Wie ben je? Achteruit! Ik val je anders aan! Ik meen het!'', schreeuwde ik naar hem. ''Hahaha. Niet zo snel Miyuki!'', zei hij. Ik hoorde dat het niet de stem van Noble Michel was. ''Wie ben je en laat je zien!'',schreeuwde ik met een klein beetje getril in mijn stem. ''Als je me wilt zien kom dan achter me aan! Of durf je niet?''. Ik zag dat hij een glimlach zette. ''Ik heb geen tijd voor spelletjes!''. Snel rende ik verder waarvan de stem van Daphne komt. Het begeleidde me naar het grote meer. Ik dook snel in het water en zwom naar beneden. Een kleine lichtje zag ik. Ik zwom dichterbij en zag Daphne. Uiteindelijk voelde ik sterke duistere energie die me meer van Daphne vandaan haalde. Ik draaide me om en daar stond hij oog in oog. Van de schrik liet ik al mijn zuurstof los en kreeg ik geen adem. Ik probeerde naar boven te zwemmen maar het duistere energie trok me naar beneden. Ik kreeg geen adem meer en langzaam sloot ik mijn ogen.
Dauntless
Wereldberoemd



Gabriëlle wou Miyuki nog tegenhouden, zeggen dat ze niet sterk genoeg was, maar het was al te laat ze was al weg. Eigenlijk zou ze Subaru en Nimy moeten waarschuwen, maar daar was momenteel echt geen tijd voor en ze wist dat wat ze nu ging doen niet slim was, maar het was het enige wat ze kon doen. Ze ging achter Daphne en Miyuki aan en sprong het meer in, ze was dood dus ademen hoefde ze niet terwijl ze zichzelf steeds dieper en dieper het meer in stuurde, plots zag ze het lichaam van Miyuki en zwom naar haar toe. Ze was buiten bewustzijn en om haar naar boven te krijgen moest ze haar fysieke vorm aannemen, ze deed dit en begon uit alle macht naar boven te zwemmen.
Anoniem
Minister of Pop



anna
ik pakte mijn agenda. en zocht de rode maan datum op ik had een boek bij waar in stond wanneer het bijzondere dagen waren dus ook rode maan ik lkas rode maan is een keer permaand meestal op de tweede dinsdag van de maand o nee dacht ik dat is aanstaande dinsdag oo ik moest terug maar ik wou niet terug shit mompeldse ik ik liep terug naar tom en zei ik heb je gemist hij reageerde ik jou ook maar wat is er je kijkt zo bezorgd ik zei nou ik weet niet maar ken jij noble michel hij zei ja hoezo ik vertelde et hele verhaal en besloot met er is een gevecht tussen een van mijn vrienden en hem tijdens rode maan tom zei wat nu ik antwoordde wacht ik probeer contaxct met ze te maken ik toverde een spiegel om contact te maken miyuki nimy subaru gabrielle zijn jullie daar ze waren er ik vertelde snel; wat ik had opgezocht de eerstvolgende rode maan is ff rekenen aanstaande dinsdag zei ik vlug wat nu vroeg ik
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

Ik voelde dat iemand me meetrok naar boven en probeerde me ogen te openen. Uiteindelijk waren we boven water. Ik hoestte meteen al het water uit die in mijn longen zat. ''Dank je Gabriëlle. Je hebt me gered. Ik dacht niet helder na en nam een domme risico. Daphne en een andere meisje worden daar gevangen gehouden door Noble Michel. Het heeft je vast veel moeite gekost. Sorry...'', zei ik spijtig en ging verder. ''Heb je ook die zwarte schaduw gezien op het grote plein in de binnenplaats? Ik weet niet maar die stem kwam bekend voor. Ik denk dat het dezelfde mens is als toen in de school met de geheime kamer.''. Ik keek naar beneden en er verscheen uit het niets een spiegel. ''Anna!'',riep ik. Anna vertelde aan ons over de rode maan. ''Je weet dat de tijd hier anders is dan daar. Hadden we maar zoveel tijd. Anna we hebben je hulp nodig. Kom naar de zevende district. Haal Nimy en Subaru. Kom dan naar het meer. Subaru weet vast wel waar het is. We wachten hier op iedereen en pas op bij de binnenplaats het is daar gevaarlijk. Oké?'', vroeg ik aan Anna of ze het had begrepen.
Anoniem
Minister of Pop



Anna

ok zei ikik keek Tom teleurgesteld aan srry zei ik zacht maar ik moet gaan hij keek me bezorgd aan maar hoe ga je dat doen dan ik moet mn vrienden helpen ze zijn in gevaar maar ja dan laat ik jou in steek ik kan gwn niet tussen mn vrienden en jou kiezen srry tom reageerde oo wat nu anders ga ik wel mee ik reageerde meen je dat maar ik het is gevaarlijksrry zei ik hij keek me aan en zei ik vindt je leuk anna heel leuk zelfs ik stond verstijfd toen hij me verkering vroeg ja zei ik maar wat met mn vrienden en wT met ins ik zei we moeten weg ik toverde een poort en we gingen erdoorheenterug naar het zevende district kom ik trok tom mee naar het,eer joehoe jongens riep ik maar miyuki ik keek in mijn agenda en die klopt echt verzekerde ik haar srry zei ik zacht
Dauntless
Wereldberoemd



Gabriëlle nam snel weer haar onvaste gedaante aan terwijl ze samen met Miyuki terug op de kant kroop. "Bedoel je Uriah" zei ze en dacht meteen weer aan zijn verschijning in haar droom en dat hij toen zei dat ze hem moest bevrijden. Zou de Uriah die zij kende dan toch nog bestaan, alhoewel zij was ook enorm veranderd nadat ze gestorven was. Plots stapte Anna met haar vriendje Tom uit een poort en ze keek vooral hem wantrouwig aan. Het al lang geduurd voor ze Miyuki en de rest een beetje ging trouwen dus wat hem betrof moest hij zich nog tegenover haar bewijzen.
Anoniem
Minister of Pop



Anna gabrielle wat is er ik keek haar aan srry mompelde ik daarna ik wist niet dat de datums anders warenwat is er nou gabrielle tom keek me verbaast aan ik haalde mn schouders op wat nu zei ik het missen weer niet een aantal merkte i op u ja et zal wel goed zijn wat moeten we nu het wordt echt moeilijk ik lietme naast miyuki neervallen en vroeg hoe  is het hier heb ik iets gemist 
Natsumi
YouTube-ster



Subaru

Ik werd wakker in mijn kamer en zag dat de kamer deur van Gabriëlle, Daphne en Miyuki open waren. ''Hier klopt iets niet.''Ik rende naar Castor en Nazagi. ''Castor, Nazagi meekomen! Er klopt hier iets niet!''. Ik activeerde mijn echo-sound en wist meteen waar ze waren. ''Ze zijn bij de Valcone Lake! Kom opschieten!''. Ik rende met alle macht naar de Volcone Lake en maakte tegelijk contact met iedereen. ''Iedereen horen jullie mij? Ik kom naar het meer toe. Wacht daar op mij!''. Nadat ik op weg was werd ik aangevallen. Ik ontwijk de de aanval en keek op. ''Subaru ga verder ik hou dit wel bezig. Nazagi ga met Subaru mee!'', riep Castor naar ons. ''Begrepen! Kom mee Nazagi!''. Ik voelde meer duistere energie. Het meer kwam in zicht en ik zag daar iedereen. ''Gaat het? we moeten oppassen het is hier nu gevaarlijk. Ik denk dat we zo weer hier vandaan moeten vertrekken.'',zei ik op een toon en ik probeerde mezelf te kalmeren. 
Anoniem
Minister of Pop



Anna ja maar waarheen ik keek iedereen een aan gabrielle keek boos wat heb jij vroeg ik bezorgd 


srry inspiratieloos
Dauntless
Wereldberoemd



"Maar naar waar dan, we zijn zo goed als overal geweest" zei Gabriëlle, die vreesde dat er buiten haar wereld niet echt veel anderen meer waren, ze kon hen natuurlijk niet meenemen naar de hel, maar er was nog een andere oplossing al wou ze die kostte wat kost vermijden, voornamelijk uit eigenbelang. Ze voelde hoe de duistere energie steeds dichter en dreigender werd veel tijd hadden ze niet meer. "Vechten of vluchten, wat zeggen jullie" zei ze ook al wist ze dat hoe graag ze ook wouden ze momenteel nog niet sterk genoeg waren om te winnen.
Anoniem
Minister of Pop





ik weet het echt niet verzuchtte ik ik keek de kring rnd wat is het beste vroeg ik aan de anderen tom zei misschien is vluchtn beter ja denk ik ok aar waarheen als we nergens heen kunneN zeiik bezorgd en ege gabriellle wat s er met je ietwat bezrgd



Anoniem
Internationale ster



Miyuki

''Ik weet wel een plek. Het beste is dat we veilig zijn maar we kunnen Daphne hier moeilijk achterlaten. Subaru je weet wat ik bedoel hé?'' Ik keek hem aan en hij knikte. Alles veranderde en we waren er.  Het is landhuis van mijn vriend. ''Wacht hier ik ben zo terug.'' Ik liep naar de grote zaal en klopte aan. Ik hoorde een stem dat ik naar binnen kon gaan. ''Wat krijgen we hier?! Is het niet Miyuki! Wat kom je hier doen? Ik dacht dat je weer bij je ouders was?'', zei mijn vriendin tegen me. Mijn vriendin was Catherine. Zij is een van de grote vijf bij de belangrijke vergaderingen. Catherine is een heerser die een rijk helpt te besturen samen waarbij mijn familie ook deel uit maakte. Ik legde Catherine alles uit en wachtte op haar antwoord. ''Ja super! is goed jullie kunnen wel hier blijven voor een tijdje maar weet je het zeker Miyuki? Je weet dat het gevaarlijk is van de risico dat je nu neemt hé.'',zei ze met een bezorgde toon. ''Weetje kom eerst met iedereen naar de warme kamer. Daar gaan we wat thee drinken en koekjes eten.'', Catherine lachte zoals altijd en bleef vrolijk. ''Dank je Catherine. Ik ben je zeer dankbaar. Trouwens....'',mijn stem werd serieuzer. ''Ik weet het heel zeker over de grote vergadering. Het is belangrijk, dus we openen de kamer weer. Laten we verder gaan de anderen wachten al lang.''. Ik ging weer terug naar de anderen. ''We kunnen hier blijven tijdig. Komen jullie mee Catherine de eigenaar wil wat bijpraten en met ons allen thee drinken met koekjes.''. Ik liep naar de juiste kamer toe. 

Landhuis Catherine:
Plaats een reactie
Reageer
Om nieuwe berichten te laden: ingeschakeld
Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste