Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Anoniem
Zin in pizza
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om mee te kunnen praten op het forum dien je ingelogd te zijn.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
13 van de 24 sterren behaald

Forum

ORPG, gedichten en schrijvers < Virtual Popstar Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste
ORPG // DarkDoll :)
DarkDoll
YouTube-ster



Ronaldo was nog erger dan Alexander zei ik in mijn gedachten.Hij was aanstaan jagend met zijn rode ogen.Ik beefde op mijn benen maar bleef sterk."Ga weg jij eng beest" schreeuwde ik bang me lippen trilde toen ik dat zei.Was er niet zeker van wat hij nu zou doen. Hij lachte en stond opeens achter me Hij siste in me oor "jij gaat van mij woorden" pakte mijn armen klemde ze achter me rug vast hield het met 1 hand vast andere hand , haalde hij me haar weg, likte me nek ruik te er aan. Ik hield 1 oog dicht van de pijn kon me zelf nie bewegen."Laat me los jij kreep."zei ik met moeite. Ik slaakte een pijn kreet uit want hij deed me arm nog meer naar achteren."Pas maar op jij klein mense meisje." siste hij dicht in me oor zodat het pijn deed. 
DarkDoll
YouTube-ster



Ronaldo~ lijkt 17 is meer dan 399jaar oud~ is de baas van de vampieren school ~ Wil alles hebben wat Alexander ook heeft ~puur slecht maar heeft een hart van goud, als jij lief voor hem bent is hij ook lief voor jouw ~ Tussen persoon~ gespeeld door ons beidde
Anoniem
Wereldberoemd



'Wat is er gebeurd?', vroeg hij met een ijzingwekkend kalme stem die door de kamer ging als een vlijmscherp mes. Hij kon Quinn zien beven van angst, zijn pupillen verwijdden en de haartjes op zijn huid kwamen recht overeind staan. 'Waar is mijn Ino, Quinn? Was er soms een grote, enge, sterke vampier die je bewusteloos sloeg? Je had haar moeten beschermen Quinn!' Zijn stem was een intiem gefluister, wat het voor Quinn nog angstaanjagender moest maken. Hij verheugde zich bijna op het straffen van Quinn voor zijn nalatigheid. Hij voelde zijn ogen rood gloeien, een fel, dodelijk vuur dat het einde van Quinn als boodschap had. Zijn hoektanden werden scherper en hij had zin om Quinn aan stukken te rijten, langzaam, tergend langzaam. Hij knielde voor Quinn neer, en grijnsde. 'Verheug jij je hier net zo op als ik, Quinn?', fluisterde hij in Quinns oor.
DarkDoll
YouTube-ster



Ik bleef stok stijf stil staan, hij rook mijn angst voelde me beven. Hij ging met zijn vingers langs me wang. "Zo schat, zo schattig geen wonder dat Alexander jouw koos." Hij lachte met een diep donkere lach. "Blijf et je viese tengels van me af." Ik probeerde me los te rukken, het ging niet hij pakte me alleen maar versteviger vast. "Auw! Laar me ....." Voordat ik iets verder kon zeggen. Deed hij vliegens vlug me haar weg en beet in me nek. Ik bleef stil staan met grote op gezetten ogen, ik hoorde hem lachen en wat mompelen."Zo... goed! bloed zo zuiver heb ik nog nooit geproefd." Hij begin luid rustig te slokken, te kreunen. IK voelde me slap er kwamen vlekken voor me beeld. Zei heel zacht "Alexander.. help..." Er rolde een traan over me wang heen. Alles werd pik zwart voor me ogen, ik rilde van de angst.
Anoniem
Wereldberoemd



Hij stond met een ruk op toen hij Ino's pijn voelde. Quinn kwam later wel, eerst Ino. Hij kon haar geest aan de zijne voelen trekken, hulp zoekend bij hem. Hij volgde het getrek razendsnel, met een snelheid die alleen hij bereiken kon, oud en machtig als hij was. Zijn volgelingen volgden hem, maar ze waren niet zo snel als hij. Hij kwam aan bij de enige andere school in het land waar vampiers rondliepen. Hij had het kunnen raden, Ronaldo weer. Hij moest ook echt eens leren met zijn walgelijke poten, en al zeker met zijn tanden, van Alexanders eigendom af te blijven. Diep uit zijn keel kwam een diep gegrom, wat langzaam luider werd en een luid, furieus gebrul werd. De pure kracht waarmee hij de deur naar binnen trapte, blies ook een paar personen in de hal omver. Hij liep over de op de grond gevallen deur heen en keek om zich heen. 'Waar?' siste hij zacht, waarna het getrek aan zijn geest hem het antwoord bood.
DarkDoll
YouTube-ster



Ik was gelijk weer bij bijzijn toen ik Alexanders zijn gegrom hoorde het net zoon een pure woede gegrom. Toen zag ik dat Ronaldo nog steeds zat te slurpen aan me bloed, later stopte hij toen de deur van de gang open waaide. Hij duwde me tegen een andere gast aan, die me vast greep voordat die gene iets in me mond propte kon ik nog gauw schreeuwen. "HIER!!!........ALEXmmmgggnjuerjghce" Ronaldo liep woest weer naar zijn soort troon. Hij pakte wat kettingen en maakte die vast aan me handen. Keek naar met een grijns op zijn gezicht. Ronaldo gromde 2x zo hard terug, hij hield ze hand onder me kin deed me haar op zij, likte de plek waar hij had gebeten. Het liefst wou ik hem voor ze bek slaan maar dat kon niet ik had geen vut meer. en die kettingen waar ook nog is heel zwaar.
Anoniem
Wereldberoemd



Hij had nog nooit zo'n brandende, diepe haat gevoeld als op dit moment, toen hij de deur open knalde en naar Ronaldo staarde, de man die zíjn lieve Ino had geschonden. Een andere man hield haar vast, ze had een prop in haar mond en ze was geketend. Hij walgde bij het zien van Ronaldo, die genietend het bloed van zijn geliefde Ino opslurpte. Ze zag er zo... kwetsbaar uit. Hij had haar nog nooit zo kwetsbaar gezien als nu. Hij stormde naar voren en trok Ronaldo van haar af. Daarna greep hij de deur vast, trok hem uit zijn hengsels, en trapte hem kapot, zodat er een stuk hout afbrak dat geschikt was als staak. De man die Ino vasthield, was geen competitie voor hem, en was binnen de kortste keer dood. Ino zakte op de grond. Na een snelle blik op haar, zag hij dat ze er niet aan zou sterven, maar dat ze wel erg veel bloed was verloren. Hij richtte zich nu op Ronaldo, die terug naar zijn troon was geweken, de lafaard. Hij keek met angst naar Alexander, maar probeerde het te verbergen door een stap dichterbij te zetten en hem uitdagend aan te staren. Alexander was niet onder de indruk en sprong op hem af, de staak even latend voor wat het was. Nog net op tijd linkte hij zijn geest aan die van Ino en zei hij in haar geest: 'Niet kijken, liefje.' Ronaldo mocht dan oud zijn, maar hij was ouder, en daardoor dus sneller en sterker. Dit zou niet makkelijk worden, maar hij wist dat hij Ronaldo kon doden. Hij gromde en pinde Ronaldo vast op de grond. De jongere vampier spartelde, gromde en beet naar hem, maar hij kon Alexander niet echt iets doen. Alexander voelde zijn ogen rood opgloeien en Ronaldo's ogen werden groter.
Alexander liet zijn gewicht op de vampierleider zakken en greep toen zijn kin vast, waarna hij op een lugubere manier grijnsde. 'Alvast bedankt, schat,' zei hij. Hij wist nog dat Ronaldo biseksueel was, en daar lachte hij nu om. Hij duwde zijn hoofd naar achter en drukte zijn lippen tegen zijn hals. Hij drukte even een kus op de hals van zijn onwillige slachtoffer en beet toen zo hard mogelijk door. Ronaldo gilde en krijste en kronkelde, maar dat deerde hem niet. Hij genoot met volle teugen van dit beestachtige ritueel. Dit was de manier van vampiers om het gebied (en dus ook de onderdanen), en de kracht van een andere vampier over te nemen. Hij zoog de pure kracht op, en hij proefde in het bloed van Ronaldo ook Ino's bloed, wat hem nog razender maakte. Toen al het bloed op was en hij zijn tanden terugtrok, verscheurde hij ook de halve hals van de dode vampier.
Hij kwam langzaam weer overeind, en keek neer op het lijk, dat vol angst en afschuw omhoog staarde. Langzaam veegde hij zijn mond af aan zijn hand, waarna hij zich omdraaide naar Ino, waardoor zijn woede en razernij verdwenen en plaats maakten voor bezorgdheid en liefde.
DarkDoll
YouTube-ster



Ik viel met een bons op de grond de vampier die me vast hield was dood gestoken door Alexander, er kwamen een paar bloed spetters op me arm. Vlak daarna hoorde Alexander in me geest, ik kneep gelijk me ogen dicht zover ik nog kracht had kroop ik in elkaar en deed ik me handen op me oren. Van angst rolde tranen over me wangen ik hoorde geschreeuw gelach en bloed druppelen. Toch keek ik omdat me ogen begonnen pijn te doen, Ronaldo lag dood op de grond veel bloed lag er. Daarna zoek te ik Alexander keek de hele zaal rond ik was bang dat hij dood was of dat ik hem kwijt was, eindelijk kon ik zijn ogen zien die er bezorgt uit zagen.De beet van Ronaldo was knal rood en bloede nog steeds. Ik bewoog de kettingen rammelden, ik stond met knikkende knieën op ik zou en moet naar Alexander toe. Wou praten kwam niks uit me keel geen geluid alleen zwaar ge adem. Stap voor stap viel en ik stond weer op. Bloed liep langs me nek zat op gezicht. Viel ik weer stond weer op. Sleurde de kettingen mee ik kon niet meer lopen zakte uitgeput op de grond neer. ME knieën begonnen te bloeden van het vele vallen. "Alex... Alex.. Alexa...."
Anoniem
Wereldberoemd



Geschokt schoot hij naar Ino toe, en rukte de kettingen zonder moeite kapot, waarna hij haar in zijn armen nam en het haar uit haar gezicht streek. Hij keek naar de wonden in haar hals, waarna hij haar nog wat meer omhoog trok, voorzichtig, om haar geen pijn te doen. Hij ging met zijn tong langs de wondjes, zodat ze zouden stoppen met bloeden. Uit zijn zak haalde hij een zakdoek, waarna hij haar gezicht en hals schoonveegde. 'Kom, we gaan naar huis, dan kan ik je beter verzorgen,' fluisterde hij, met zijn lippen tegen haar oor. Hij tilde haar langzaam, voorzichtig in zijn armen op en begon traag weer naar huis te lopen.
DarkDoll
YouTube-ster



Ik voelde gelijk Alexanders zijn warmte weer, hij likte mijn wonden had gaf een brandend stekend gevoel. Alles voelde zo licht aan net als of hij mij niet aan raakte, terwijl ik met me eigen ogen het waar nam. Zijn stem maakte me rustig eindelijk was ik weer veilig bij mijn Alexander. Ik voelde dat hij opstond ik lag als een slap poppetje in zijn armen. Ik voelde me schuldig dat ik voor zoveel problemen zorgde. Ik sloot me ogen, wou niks meer zien te veel bloed, had geen idee meer waar we waren. Enigste waar ik op lette was me ademhaling en die van Alexander.
Anoniem
Wereldberoemd



Hij keek vertederd op haar rustige gezichtje neer, waarna hij razendsnel maar voorzichtig naar buiten ging, om daar op te stijgen en naar huis te gaan. Hij wist dat zijn volgelingen degenen die zich zouden verzetten tegen zijn overname, zouden doden, maar op dit moment was dat niet van belang. Hij ging snel zijn kamer in en vleidde haar neer op het bed, waarna hij voorzichtig naast haar ging liggen.
DarkDoll
YouTube-ster



[volgende dag] Ik draaide me moeizaam om leek net of al mijn botten waren gebroken in mijn lichaam. Ik kon me amper wat herinneren van gister nacht alleen enge flash backs. Ik kreunde elke keer wanneer ik me bewoog. Na paar keer bewegen kon ik niet meer slapen, er kwam een zucht over me lippen heen, opende me ogen staarde naar het plafon van de kamer.
Anoniem
Wereldberoemd



Hij werd wakker van een zacht, onderdrukt gekreun en opende zijn ogen. Hij zag Ino naar het plafond staren. 'Is het interessant, liefje?' vroeg hij, waarna hij lichtjes grinnikte en zich uitrekte. 'Je hebt vast pijn, ik zal je daar zometeen mee helpen, maar eerst... thee.' Hij glimlachte. 'Wil jij ook wat?', vroeg hij, terwijl hij naar het keukentje in de hoek van zijn grote kamer/studio liep. Hij zette wat thee voor zichzelf en draaide zich naar Ino, terwijl de thee stond te trekken.
DarkDoll
YouTube-ster



''Huh? Ja thee lekker.'' Ik wou rechtop gaan zitten, ik zag Alexanders zijn blik al van doe dat nou niet. Ik was eigenwijs en ging toch rechtop zitten met me benen over de bed rand. Keek hem gaf een glimlach terwijl ik verrekte van de pijn.''En nee het plafon is saai, kijk veel liever naar jouw.'' Ik glimlachte nogmaals, en ik wou gaan staan.
Anoniem
Wereldberoemd



Hij grinnikte even bij de duidelijk geforceerde glimlach die ze hem gaf. 'Ga nou maar weer liggen, liefje, je moet herstellen van het bloedverlies en de schok. Hier,' zei hij, terwijl hij haar een kopje thee aanreikte en haar zachtjes weer achterover drukte in de kussens. Hij trok vervolgens snel zijn shirt uit en liep naar de kast om een nieuw te halen. Hij draaide zich weer om naar Ino, en trok het shirt langzaam over zijn hoofd.
Plaats een reactie
Reageer
Om nieuwe berichten te laden: ingeschakeld
Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste