Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Anoniem
Zin in pizza
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om mee te kunnen praten op het forum dien je ingelogd te zijn.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
18 van de 24 sterren behaald

Forum

ORPG, gedichten en schrijvers < Virtual Popstar Eerste | Vorige | Pagina:
[VOL] RPG Seeing what you can't see
DarkDoll
YouTube-ster



Inori 
Ik bukte terwijl ik dat deed maakte ik ijspegels aan mijn ellebogen. Ik rende en maakte een rol bukte stompte in buiken en rolde over ruggen. Ik zeg een merk in iemand zijn nek een Darkhorse, das zoon een club die rijke en belangrijke mensen oppakken en dan verkopen. Die mensen die daar in zitten zijn al half dood. ''ZE ZIJN DARHHORSES!!'' schreeuwde ik naar Miyuki. ''Raak ze op de tattoe die ze hebben das hun zwakke plek.'' Er kwamen 2 mannen naar me toe gerent beide hadden ze de tattoe in hun nek gelijkertijd stak ik in een nek. Met veel op spattend bloed haalde ik mijn armen weer ophoog. Er zat wat bloed op mijn gezicht en op mijn kledij. Ik keek over mijn schouder heen, awesome zij is een Sky Dragon Slayer. Eventjes lachte ik ik ben niet de enigste die anders is. Ik zag der vechten vol passie, het zag er awesome uit hoe ze haar wind bestuurde, kon ik maar ook zoiets awesome. Ik brak mijn elleboog ijspegels en sprong de lucht weer in, weer maakte ik een ijspegel regen die in je de stroming deed van Miyuki's wind. Wat trouwens een geweldig effect gaf. Je zag al gauw vele mannen neer gaan maar sommige stonden weer op. Zucht nog 3 te gaan, de grootste en de sterkste. ''Dit word nog een lange nacht.'' Ik kwam weer met harde klap op de grond neer en beukte bewoog weer soepel en gaf weer schoppen en klappen op de plekken waar het moest. Ik probeerde eerst ze een beetje moet te laten worden zodat makkelijker zouden kunnen verslaan. Op eerste gezicht zag het er wel goed uit, dus mijn plan werkte al.  
Anoniem
YouTube-ster



Shiro was ondertussen samen met Oreki op een bankje gaan zitten. Shiro moest even bijkomen van de inspanningen van zonet, het vele lachen, en ontspande dus even zijn lachspieren door als een chagrijn voor zich uit te staren. 'Shiro, ik heb het gevoel dat je iets dwarszit maar dat je mij niet wilt vertellen wat.' Mompelde Oreki plots. Shiro keek verbaast op en knikte toen. 'Het is niet iets wat jij hoeft te weten, aangezien ik weet dat jij je zorgen gaat maken om niets. Ik weet dat ik niet de enige ben, daar heb ik genoeg aan. Alles komt wel goed, ik ben alleen een beetje in de war.' Shiro mompelde de laatste twee zinnen meer tegen zichzelf en Oreki begreep er helemaal niets van. 'Hoe kende je trouwens dat meisje van eerder? Ik wist niet dat jij zo veel contact had met anderen?' Shiro glimlachte even, 'Je bedoeld Miyuki? Eerlijk gezegd viel ze mij plotseling aan, hielp zij mij daarna en opeens kom ik haar overal tegen.' Shiro keek naar de donkere lucht boven hun hoofden. 'Ik denk dat ik zo maar een slaapplek moet zoeken.' Mompelde hij plotseling. 'Slaap vannacht maar op mijn kosten in een herberg.' Shiro fronste, 'Wat een gul aanbod, weet je het zeker?' Oreki glimlachte en knikte. 'Vooruit dan maar.' 'Zullen we een goede herberg opzoeken? We kunnen dan eerst ook nog even wat drinken daar, als je wilt.' Shiro knikte en volgde zijn vriend. 
Anoniem
Internationale ster



Miyuki
Ik keek naar Inori en hoorde wat ze schreeuwde. ''Begrepen!'' Ik stond stil op een plek en liet scherven van wind op hun af komen. Deze waren sterk en doorboorde hun nekken gelijk in een klap. Het koste wel wat energie maar ik kon nog gemakkelijk verder.
Even moest ik op adem komen en zag ik de strijdlust van Inori. Haar bewegingen waren snel, elegant en ze was nog lenig tegelijk. Ik wist niet wat ik moest zeggen en ze had snel een grote neergehaald. Terwijl ik toe keek kwam er een grote via achter haar aanvallen. ''Inori pas op!'' Snel voerde ik een aanval uit die veel energie kost. Het was geheime kunst dat niemand kende. Deze aanval was special voor een sky dragon slayer. Ik maakte een barricade zodat hij Inori niet kon aanvallen en ik hem gelijk kon raken met een straal van energie in de wind. Hij viel meteen met een klap neer en was buitenwesten voor een lange tijd. De barricade brak en ik zag Inori weer. ''Laten we de laatste samen doen.'' Ze knikte en wist meteen wat ik bedoelde. 
De laatste man probeerde me neer te halen. ''Ayakashi Miyuki gaat met mij mee!'' Brulde hij en riep nog meer mensen.
Ik ontweek zijn greep en sprong behendig naast Inori neer. 


Stukje samen met DarkDoll (hierbij veranderd de vorm)

Inori en Miyuki gaven elkaar een hand en er verscheen twee grote cirkel boven het grote plein. Iedereen kon dit van mijlen ver zien. Het was een combinatie aanval dat zij samen deden. Miyuki zorgde voor een tornado en Inori bevroor ijspegels erin die met een onmetelijke snelheid op de mannen afkwamen. Samen spraken zij de woorden uit: ''God's holy cry of the dragons'' 
Alle ijspegels vielen op de mannen af en ze waren nu uitgeschakeld. Alle pegels die nog in de lucht hingen braken in sneeuwvlokken die de gehele stad bedekte in de zomer. Het sneeuw voelde niet echt koud aan maar het was prachtig omdat het amper sneeuwde. Iedereen die normaal was kon niets weten wat er was gebeurd en maar toekijken. De mensen die afwisten van de gavens konden gelijk weten dat er een combinatie aanval werd gedaan door twee personen. 
De gehele stad werd bedekt in een mooie witte deken die later in de ochtend weer zou verdwijnen.
Anoniem
YouTube-ster



Voordat Shiro de herberg in kon stappen raakte een witte sneeuwvlok zijn zwarte haren. Meteen stond hij stil, het gevoel wat meekwam met deze witte neerval was anders dan normaal. Het voelde vertrouwd aan maar tegelijk ook magisch. Heel veel mensen wezen naar de sneeuw en wat kinderen die laat mochten opblijven wegens de feestelijkheden begonnen te lachen. Shiro lachte echter niet meer, zijn zeldzame gevoel van blijdschap en vriendschap die avond was verdwenen. Dit was het werk van mensen die hetzelfde waren als hij, er was in de buurt gevochten. Hij wist haast zeker dat Miyuki er ook meet te maken had. Zijn leven was zo drastisch veranderd sinds hij haar tegen was gekomen. Hij wist dat hij Miyuki binnen vierentwintig uur weer zou zien, ze hadden immers afgesproken bij het festival de volgende avond, en hij zou haar er wel even naar vragen. 'Is deze sneeuw niet mooi?' Riep Oreki verbaast uit terwijl hij als een klein kind met glanzende ogen naar de sneeuwvlokken greep. 'Dat klopt, het is niet mooi.' Fluisterde Shiro zo zacht dat zelfs Oreki het niet kon horen. 
DarkDoll
YouTube-ster



Inori
Ik lied Miyuki's hand los, keek haar aan en lachte. ''Het is ons gelukt!.'' zei ik. Ik keek rond om me heen, de sneeuwvlokken glinsterde als mooie sterren in de diepe nacht. Ik keek nog even naar het as dat op de grond lag, waar eigenlijk doden lichamen hoorde te liggen. Je zag as met bloed er omheen, al snel bedekte het sneeuw het as en bloed. De volgende dag zou er niks meer te zien zijn van wat hier gebeurd is.
Ik veegde mijn gezicht schoon met mijn mauw, me kleren toch al vies maar ja hoe moet dit bedekken. Ik zuchtte even, en begon weer verder te lopen, ik pakte Miyuki's arm vast.
''We moeten hier snel weg anders verdenken ze ons nog.'' Ik liep een klein steegje en dan ging ik rechts en weer links en dan weer rechts,
uiteindelijk kwamen we uit bij de grote flat. Ik keek even naar boven met een iets bozere gezicht uitdrukking. Ik lied Miyuki's arm los. ''Sorry dat ik je mee sleurde...'' ik maakte de zin af met een bescheiden lachje. ''Ik zie je dan wel later op festival?'' Ik liep rustig naar het vervallen huisje toe, draaide nog even om en zwaaide met een glimlach. Deze dag was geweldig, atans het vechten stukje. 
Dauntless
Wereldberoemd



Het feit dat Miyuki blijkbaar nogal schrok van zijn aanwezigheid vond hij nogal amusant. "Wel laten we zeggen dat na een paar incidenten die van vorig jaar niet echt meer bruikbaar is." zei hij terwijl er een mysterieuze glimlach op zijn lippen speelde. Hij volgde haar en bekeek de Yukata die ze aanwees. 
Die was zoals Miyuki al zei inderdaad wel leuk en geschikt voor verschillende gelegenheden. Hij was heel donkerblauw en werd lichter aan de mouwen en naar beneden toe. Er zaten zwarte en rode accenten op en er zat ook nog een donkerrode sjaal bij. "Wacht ik neem hem wel" zei Yuwaku die achter Miyuki stond en wel groot genoeg was om de yukata te pakken. Maar in plaats van voor haar te gaan staan leunde hij gewoon tegen haar zodat hij bij het kledingstuk bij kon en zij tussen hem en het schap gedrukt werd. "Sorry" zei hij toen hij de yukata eenmaal had, al was het duidelijk te horen dat hij niet echt spijt had van wat hij net gedaan had. Hij paste het kledingstuk, dat hem als gegoten zat, en rekende toen af. 
Er was nog een ander meisje binnengekomen. Ze was knap, maar Yuwaku was niet bepaald in een stemming om echt met iedereen te gaan flirten. Hij hoorde nog wel hoe Miyuki iets tegen Thalia zei over dat ze samen moesten gaan of zoiets. Hij ging naar Thalia toe. "Waar ging dat over, wel je hebt mijn gsm nummer dus wat het ook was bel me maar als je me nodig hebt" zei hij en verliet toen de winkel.
Eindelijk was hij dan bij zijn appartement toen het plots begon te sneeuwen. Iets wat helemaal niet normaal was en rook naar magie. Yuwaku hield de deurknop van zijn appartement twijfelend vast, maar zijn nieuwsgierigheid won het van zijn vermoeidheid. Hij ging naar het plein waar de sneeuw al de overblijfselen van een gevecht bedekte. Er lag bloed en as, moest iemand anders dit zien zou dit meteen aan de politie gemeld worden en aangezien Yuwaku wist dat dit door mensen zoals hij was gedaan, wist hij ook dat hij dat moest voorkomen. 
Hij voelde hoe er een soort barrière was gemaakt waardoor ontsnappen niet meer mogelijk was geweest. Deze barrière was nog steeds een beetje aanwezig en dat maakte het voor hem veel makkelijker. Hij stak er een illusie in. Iedereen die nu op het plein zou wandelen zou gewoon het plein zien en niets van het bloed of as. Deze illusie zou tot morgenmiddag stand houden want hij nam aan dat het bloed dan wel door de sneeuw weg was.
"Ok en nu dan eindelijk gaan slapen" zei hij tegen zichzelf en keerde weer terug naar zijn appartement.
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

Ik lachte en het was wel eens anders maar zo was het eenmaal als mensen je aanvielen met meerdere redens. Mensen met die gedachtes moesten gewoon uit de weg zijn geruimd. 
Even keek ik naar Inori en haar flatgebouw. Het zag niet bepaald goed uit en misschien kon ik wel een plekje in het appartement van Ryuu aan haar verlenen. Ryuu zal het vast wel goed vinden aangezien het best groot was en hij meerdere appartementen had in het gebouw. We sliepen wel in een appartement samen maar zelf had ik er ook een dat helemaal boven was. Boven waren de appartementen groter en mooier dan de normale beneden. 
''Uhm.. Inori wacht!'' Ik liep naar Inori toe en gaf haar een sleutel. ''Deze sleutel is van mijn appartement 3A helemaal boven in het gebouw genaamd Shingenshi. Als je wil kan je daar gaan overnachten en als je wilt mag je mijn kleding wel lenen.'' Bood ik haar aardig aan en ik nee zeggen was geen optie. Ik duwde de sleutel in haar hand. ''Ik kom later naar het appartement toe tot straks!''
Ik liep meteen terug naar het plein om mijn zwaard op te halen die daar nog lag. Ik wou het eigenlijk nog pakken na het gevecht alleen werd ik meegesleept door Inori. Het sneeuw werd later wel wat kouder en je zag hoe je adem bevroor. Ik wreef over mijn armen om warm te blijven en rende gelijk naar het plein. Het werd steeds kouder en hoe langzamer je er overdeed hoe moeilijker het werd om verder te bewegen door de pakken van sneeuw dat er viel. 
DarkDoll
YouTube-ster



Inori
Ik kreeg opeens een sleutel in mijn hand gedouwd, ik keek haar ongelooflijk aan. Ze was er zoon eentje van de grote flat. Ongelooflijk zo aardig en lief en zo onschuldig. Ze nemen ook de beste mensen die niks, of iemand kwaad willen doen. Ik er kwam weer een zucht over mij lippen heen. Je zag mijn zucht verschijnen in de lucht, oef ik begon wel beetje koud te krijgen. Ik wreef over me armen toen ik langzaam naar de flat toe liep. Zoals ik al had verwacht grote deur met onnodige frutsels er aan. Ik duwde de grote deuren open, ik liep een luxe binnen wat ik nog nooit had gezien. Mijn ogen werden groter, ik voelde warmte golf die mijn huid aan raken en die in mijn gezicht blies. Ik liep naar de lift toe drukte op een knopje en de deuren gingen open, ik ging met mijn vingers langs de namen die er zaten. ''Shingenshi.... Shin.. gen.. AH! Shingenshi!.'' gelijk drukte ik op knopje. De deuren gingen dicht en de lift begon te bewegen, als eerste schrok ik maar wende er wel aan. Ik ging alvast zitten het was toch de 120ste verdieping waar ik moest zijn. Opeens uit het niest hoorde ik een pling en ging de deur open, was vast in slaap gevallen. Ik wreef even in mijn ogen rekte mezelf uit en ging staan liep uit de lift, richting de deur waar ik moest zijn. Ik hield de sleutel nog steeds in mijn hand, ik stopte het in de sleutel gat en draaide de sleutel om. Deed de deur klink naar beneden en opende de deur. ''Wow...'' ik keek mijn ogen uit, ik liep naar binnen en sloot de deur. Legde de sleutel op het kastje die er naast stond. ''Is dit wel echt?...'' Ik gleed met mijn hand langs de bank die er stond. Al snel vond ik een slaapkamer. Ik pakte een groot vest schoon ondergoed en een handdoek. Liep door naar de badkamer die in de zelfde kamer bevond, ik opende de kraan en begon mezelf uit te kleden stapte onder de douche die gelijk op de goede temperatuur stond. Ik voelde de warme water stralen mijn huid raken, ik waste mijn haren en mijn lichaam goed. Deed de douche uit zetten toen ik klaar was, eventjes zuchtte ik en kneep ik mijn haar uit. Ik Stapte uit de douch en droogde mezelf af, trok de schone ondergoed aan en de grote slobber vest aan die voor mij een jurk was. Ook trok ik schattig sokjes aan over mijn kleine voetjes naja ik vond ze klein. Eventjes met de handdoek probeerde ik mijn haren zo droog mogelijk te wrijven. Ik hing de handdoek op het rekje die daar hing, en mij kleren dumpte ik in een bak met water die ik al eerder klaar had gemaakt. Liep de slaapkamer weer binnen en sloot de badkamer deur, in een laatje zocht ik naar een lintje om mijn haar vast te binden. ''Eindelijk..'' Ook vond ik een lolly die ik in mijn mond stopte, zal ze vast niet erg vinden. Ik stook mijn haren omhoog in een knot. Ik liep de woonkamer weer binnen en zette de tv aan. Ik ging op de bank zitten in kleermakerszit wachtend op Miyuki die thuis zou komen. Ze moest wel snel zijn anders zou ze nog bevriezen. Eventjes zuchtte ik, waarom voel ik me zo bezorgd om iemand die bij die gasten hoorde. 
Anoniem
Internationale ster



Miyuki 
Ik rende meteen het plein op en voelde meteen een grote kracht van een illusie. Met het gevecht hiervoor was ik al uitgeput met mijn gave en kon ik moeilijk door de illusie komen en mijn zwaard zoeken. Met bonkende hoofdpijn vond ik mijn zwaard en liep ik weer rustig terug naar het appartement. ''Hmm... Misschien kan ik wel iets zoets meenemen.'' Ik liep een kleine omweg en keek naar alle winkeltjes die nog open waren. Meteen kocht ik een zak met snoep en wat snacks. Met een zwaard op mijn rug en twee handen vol met tassen gevuld met voedsel liep ik naar mijn appartement. 
Ik liep door de grote poorten en stapte de lift in. De warmte binnen voelde fijn op mijn huid en de kou leek te verdwijnen. Ik drukte op het knopje en wachtte tot ik op de honderdtwintigste verdieping aankwam. Neuriënd liep ik door de gangen en opende ik de deur naar mijn appartement. ''Ik ben er.'' Meteen legde ik de tassen neer in de keuken en haalde ik wat te eten eruit dat ik op de salontafel legde in de woonkamer voor de bank. ''Hier heb je wat te eten en kunnen we samen snacken. Owja voordat ik het vergeet hier heb je een deur dat naar een andere appartement leidt. Dat appartement is van mijn bodyguard of beter gezegd van een vriend. Er slapen daar meerdere mensen onder anderen een meisje genaamd Yuki en Thalia mijn vriendin. Yuki is een meisje waarbij Ryuu haar geholpen heeft.'' Ik opende de deur en zag een lichtje branden bij een kamer. ''Wacht even ben zo terug.'' Ik liep het appartement van Ryuu binnen en opende de deur tot een spleet waar Yuki's kamer was. Ze sliep nog niet en ik opende de deur met een glimlach. ''Heei Yuki. Ik weet dat we elkaar niet goed kennen maar als je niet kan slapen kan je bij mij komen en dan gaan we met z'n drieën tv kijken en klein beetje snacken. Ik zie je daar wel als je wilt komen.'' Ik glimlachte en verliet de kamer. 
DarkDoll
YouTube-ster



Inori
Ik hoorde de naam Ryuu en Yuki door mijn gedachte galmen. Ik sprong gelijk en liep achter haar aan, ze stond bij een deur en zei de naam Yuki. Ik opende deur met een grote bonk en rende zowat naar Yuki toe. ''YUKI!!'' en ik gaf haar een knuffel. Er liep een klein traantje over mijn wang heen. ''Ik laat je niet meer los, in ieder geval verlies je niet meer uit het oog.Gomen!!'' schreeuwde ik en begon meer te huilen. Ik balde mijn vuisten terwijl ik haar knuffelde. Ik kreeg boze gevoelens, en schuld gevoelens. Ik had beter op Yuki moeten letten en niet blindeloos negeren. ''Gomen, gome, gomen!'' Ik liet haar los en boog voor der. ''Het spijt me dat ik je negeerde...'' 
FABQUEEN
YouTube-ster



Zodra ik Miyuki aan zag komen door het kleine raampje sprong ik zo snel als ik kon op het bed en ik veerde nog een beetje door waardoor ik zachtjes in mijzelf lachte. Miyuki deed de deur open en vroeg of ik mee tv wou kijken. Tv? Nouja, dat zou ik snel genoeg zien. Ik glimlachte terug en zei wat, maar dat was blijkbaar te zacht aangezien ik geen reactie kreeg. De deur wou net in het slot vallen toen Inori de deur opendeed. 'YUKI!!' galmde er door de kamer. Ik legde mijn vinger op mijn mond als gebaar dat Ryuu hiernaast nog sliep. Ik knuffelde Inori terug probeerde los te komen aangezien ik nooit zo van het lichamelijke contact ben. 'Gomen, gomen gomen!' riep ze, mijn gebaar van net negerend. Weer legde ik mijn vinger op mijn lippen en ik maakte het shh geluid. 'Sore wa mondaide wanai, het is echt niet erg Inoor.' Ze boog voor me en ze zij dat het haar speet, hoe ze me negeerde. 'Sta op, Kureijiaraizu' en ik lachte. Ik haalde de foto uit mijn zak en gaf hem aan haar, 'Waar ken jij Ryuu van trouwens? Ik vond de foto op eh..' Ik kon natuurlijk niet zeggen dat ik die tijdens het rond scharrelen in de kamer vond. 'op et bureau.' Voordat ze antwoord kon geven trok ik de foto alweer uit haar handen en trok haar mee naar waar het appartement van Miyuki moest zijn. Ik plofte op de bank en werd van opgetogen, en druk naar verlegen en rustig. Die switch maken was vrij simpel voor mij aangezien ik bij vrienden druk was, en als er iemand bij kwam ik verlegen werd, wat best vaak gebeurde voor mijn leven in 't bos. De tv, waarvan ik dus dacht dat ik sloopte die nacht bij Ryuuleek best wel veel op die van Miyuki. Ik pakte één van de kastjes en klikte op hetzelfde knopje als dat ik bij Ryuu deed en keek wat er gebeurde. Hij ging op zwart. Dat was dus normaal. Ik drukte weer op hetzelfde knopje en hij ging aan, uit, aan, uit, aan, uit en weer aan. Ik zag hoe Miyuki naar me keek, met een verwarde blik en vertelde het verhaal. Ik kroop in het hoekje van de bank en trok mijn benen op, alsof ik een klein kind was en keek naar de tv.
DarkDoll
YouTube-ster



Inori
''Say what agian?'' zei ik toen ze de foto lied zien. Ze reageerde alleen niet op, dus liet ik het maar ook gewoon zo. Ze haalde de foto al uit mijn handen voordat goed kon zien wat er op stond. Alweer pakte ik even mijn sleutel vast en keek ik er naar. Ik stond nu alleen in de kamer, eventjes zucht ik. Er woont hier dus een ene Ryuu, die naam die terug kwam in mijn flashback wel meerdere keren. Wat heb ik met hem te maken, er kwam weer een zucht over mijn lippen heen. Eventjes wreef ik in mijn ogen en rekte ik mezelf uit, ik ging op het bed zitten. Gewoon eventjes tot mezelf komen van wat er allemaal gebeurd is vandaag. Ten eerste ik kwam Miyuki tegen, tweede er vielen mannen ons aan die half dood waren en moesten vermoorde door een samenwerking van magie. Ten derde ik heb flashbacks gekregen en dan die foto! Zoveel op 1 dag.
De knot begon irrietand te zitten, met een snelle beweging maakte ik het draadje los en viel mijn haar sierlijk naar beneden. Ik lied mezelf achterover vallen met me hoofd die op het kussen viel. Ik zat nog steeds te denken over de foto en de flashback wat heb ik nou te maken met Ryuu. Ik ging weer rechtop zitten met mijn benen over de bedrand heen, met een klein zetje stond ik weer op de grond. Ik zat te twijfelen of ik terug zou gaan naar Miyuki's plek of gewoon hier rustig bleef zitten, ik koos er voor om nog heel even hier rustig te blijven zitten totdat ik me weer blij voelde, naja of me masker weer op kon doen. 
Anoniem
Internationale ster



Miyuki
Ik moest een beetje lachen van het gedrag van Yuki. ''Lukt het?'' Lachte ik even. ''Waar is Inori?'' Ik twijfelde of ik bleef zitten maar toch stond ik op. Over de koude vloer liep ik naar Ryuu's appartement toe. ''Uhm.. Inori?'' Ik leunde wat naar voren en keek binnen in de kamer. ''Kom je nog of is er iets?'' Ik liep de kamer binnen en plofte naast haar op het bed neer. ''Kijk je naar de foto's van Ryuu?'' Eventjes leunde ik naar voren en opende ik de onderste lade van zijn kast. ''Dit zijn de foto's van hem. Hij kan er niets veel van herinneren.'' Er kwam een zucht over mijn lippen van bezorgdheid. ''Hij is zijn geheugen verloren en dit is zijn enigste aanwijzing van zijn verleden.'' Ik pakte een boek en klapte het open. ''Zie je deze foto? Hier was hij nog een kleine kleuter is hij niet schattig. Op deze foto zie je hem met een ander meisje. Ze lijkt wel veel op jou met de ogen.'' Ik bladerde wat door en keek naar de foto's.

Ryuu
Met een flink lawaai in mijn appartement werd ik wakker. Ik greep meteen naar mijn wapen in mijn nachtkastje. Met mijn gave zette ik een grote veld neer zodat andere mensen in de buurt niks kon zien of horen wat er zal gebeuren. Het eerste dat telde was dat Miyuki in veiligheid wordt gebracht. 
Stilletjes stond ik op uit mijn bed en liep ik naar mijn slaapkamerdeur. Ik leunde tegen de muur en opende de deur met in de andere hand het wapen vast. Ik hoorde twee stemmen uit een kamer komen. Waar zouden ze het over hebben? Ik keek naar de opening en kon alleen Miyuki zien. Wie is de andere persoon? 
Samen stonden de twee rustig te praten en kon ik moeilijk zien wie de ander was. Uiteindelijk beschouwde ik de ander als ongevaarlijk. Ik borg het wapen op en kwam rustig naar binnen. ''Wat was er met al dat herrie?'' Ik keek naar de andere deur en zag dat er licht kwam van Miyuki's appartement. ''Je gaat toch niet een feestje geven. Kom op slapen jullie.'' Ik keek naar het andere meisje en uiteindelijk bevroor ik. Zij was het meisje die ik tegen kwam op straat.
DarkDoll
YouTube-ster



Inori
Ze liet een foto zien met mij er op en Ryuu, ze zei dat het meisje op mij leek. Zachtjes en binnensmonds zei ik dat ik het was. Alweer begon ik aan die knuffel te denken, aan die jongen die mijn naam zijn. Ik hoorde voetstappen en een jongen praten, het was vast Ryuu die bezorgd was om zijn gasten denk ik. Voor dat ik verder kon gaan met mijn gedachte kwam die Ryuu binnen. Hij verstijfde en ik verstijfde, de beelden van de knuffel flitste zo voor mijn ogen. H-h-hij was die jongen, die jongen van het plein die ik knuffelde en in tranen uitbarstte. Met verschrikte ogen keek ik in de zijne.''J-j-j-ij b-bent d-d-dus R-Ryuu?'' Stamelde ik er uit en stond op. Eventjes zat ik te twijfelen of ik weg zou gaan, naar Yuki. Toch besloot ik om te blijven, gewoon anders zou Miyuki vast raar kijken.
Mijn handen begonnen klam aan te voelen, ik kreeg roes op mijn wangen.
''I-ik b-ben Inori.'' ugh alweer stamelde ik, waarom gedraag ik me gewoon niet normaal. Eventjes zuchtte ik, vanwege mijn stomheid. Ik voelde mijn handen alweer koud worden, en mijn gedachte ging ook weer terug naar de flashbacks van eerder deze avond. Ik balde mijn vuisten, ''verleden is het verleden.'' zei ik weer tegen mezelf binnenmonds.   

________
sorry voor de korte stukjes :I
Plaats een reactie
Reageer
Om nieuwe berichten te laden: ingeschakeld
Eerste | Vorige | Pagina: