Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Anoniem
Zin in pizza
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om mee te kunnen praten op het forum dien je ingelogd te zijn.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
16 van de 24 sterren behaald

Forum

ORPG, gedichten en schrijvers < Virtual Popstar Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste
fantasie high school VOL
Anoniem
Minister of Pop



Anna

ok zei ik ik keek de anderen aan wT een gedoe mompelde ik tom keek me bezorgd aan ja zeI ik alles loopt in de soep hey reageerde tom kom hier jij waaaaah nee ik kan niet tegen kietelen waaah miyuki help gilde. WaAaaah ik verstpte. E achter y srry y moet ff zei ik zullen wr gaan vroeg ik aan de aderen z niken allemaal we volgden miyuki die de weg wist
Natsumi
YouTube-ster



Subaru

Miyuki kwam naar buiten en met mijn echo-sound hoorde ik hun gehele gesprek. In me hoofd had ik de vraag van welke vergadering? Ik volgde Miyuki naar de kamer. In de kamer was een vrouw. ''Hallo Catherine ik ben Subaru. Aangenaam kennis te maken. Dank u dat we hier mogen verblijven.'', Ik keek naar de anderen dat het hun beurt was om zich voor te stellen en nam plaats aan de tafel. Toen ik plaats nam kwamen er bediendes  die allerlei spullen op tafel neer zette voor ons.
Anoniem
Minister of Pop



Anna hoi catherine ik ben anna zei bedankt dat we hier mochte blijve tom stelde zich ook voor ik ben tom bedakt dat wehier mogen blijven i ate mjn agda weer het is echt goed zei ik maar welke vergadering en wat had gabrielle opeens tegen mij nog meer vragen spoken door mijn hoofd ik keek gabrielle aan wat is er vreg. W ngr e me opeens vroe ik en welke vergadering vroeg ik aan miyuki maar jongens de datum in mijn aggenda klopt echt deze dnsdag s de tweede van deeze mmaand dat beteken da het deze dinsdag rde aa s wat ee we nu vroeg ik aan d andeen
Anoniem
Minister of Pop



Mm dat wordt leuk ik bén slecht in samenvattingn
Dauntless
Wereldberoemd



"Er is niets hoor" zei Gabriëlle rustig tegen Anne en richtte zich op het enorme landhuis van Catherine. Ze was er momenteel al wel achter gekomen dat eigenlijk al haar vrienden enorm rijk waren en een zo wat perfect leven leidden. Ze moest toegeven, in de hel zelf bekleedde ze ook geen slechte rol, maar in haar verleden had ze nooit luxe gekend, integendeel zelfs. Ze had zich tegen al die rijkelui verzet, had tegen en gevochten en nu voelde het precies alsof ze zelf een van hen was en dat bezorgde haar toch een zeker gevoel van wroeging. Ze ging zitten in een van de vele zetels die in het salon stonden een ober zette een kopje thee voor haar neer. Hij wist natuurlijk niet dat ze er niet van dronk. "U moet Catherine zijn, mijn naam is Gabriëlle Pentragon en net zoals mijn vrienden ben ik zeer dankbaar omdat we hier tijdelijk mogen verblijven." Daarna keek ze naar Miyuki. "Je had het over een vergadering waar doel je precies op en wie neemt er deel aan die vergadering."
Anoniem
Minister of Pop



Anna
Ja miyuki welke vergadering en ik hoop het maar zei ik tegen gabrielle

srry inspiratieloos
Anoniem
Minister of Pop



Srry i be slecht in samenvattingn
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

Ik keek op naar de anderen. ''Hoe weten jullie van de vergadering? Deze vergadering is heel belangrijk. Alleen mensen die in de raad zitten mogen er deel aan nemen. Catherine en ik zijn deel van de raad en kunnen samen deelnemen aan de aankomende vergadering. Verder kan ik helaas niet meer informatie aan jullie doorgeven. De vergaderingen duren wel een paar dagen dus we zijn dan voor eventjes weg.'',ik stopte met praten en nam een slok thee. ''Alleen volgens mij heb ik niks voordat ik dit zei over de vergadering aan jullie. Hoe weten jullie het?'',vroeg ik met een verbazing aan iedereen.
Anoniem
Minister of Pop



Anna

ja srry miyuki maar we hoorden jou iets tefen catherine of ogekeerd daarover zeggen
Anoniem
Minister of Pop



Anna

daphne ik rende naar haar toe wat is er vroeg ik bezorgd 
Natsumi
YouTube-ster



Subaru

Ik zat aan tafel en ontving een signaal. ''Sorry ik moet even gaan.''. Ik rende naar buiten met mijn gedaante. ''Daphne! Daar ben je!''. Ik rende op haar af en zag dat ze huilde. ''Maak je geen zorgen ik ben er.''. Ik heb medelijden met Daphne en wist wat ze had meegemaakt. Ik om helste haar in mijn warme armen. ''Rustig ik ben bij je alles is goed'', fluisterde ik naar Daphne toe. Ik wist dat Noble Michel heel erg is en akelig. ''Kom mee naar binnen. Kan je nog lopen. Maak je geen zorgen ik draag je wel.''. Ik tilde Daphne op en droeg haar naar binnen. ''Iedereen kom eens even helpen Daphne is hier en ze is uitgeput.''. Ik liet haar liggen op de sofa van Catherine. 
DarkDoll
YouTube-ster



oke mensen wie wil een stukje voor mij typen in hun reactie zodat ik er weer in kan springen want ja zoveel reacties D:
Anoniem
Minister of Pop



Anna

ik keek bezorgd naar daphne en dacht na wat nu mompelde ik tom ee me aa ee uisterde ik geen idee maar ja ik maak me zorgen oooo ik wist dat hij gevaarlijk was en we heb en nog maar een paar dagen oo momppelde ik gaat het vroeg ik aan daphne
Anoniem
Internationale ster



oke mensen wie wil een stukje voor mij typen in hun reactie zodat ik er weer in kan springen want ja zoveel reacties D:

Ik doe wel even xD of onduidelijke samenvatting? D:
DarkDoll
YouTube-ster



oke mensen wie wil een stukje voor mij typen in hun reactie zodat ik er weer in kan springen want ja zoveel reacties D:

Ik doe wel even xD of onduidelijke samenvatting? D:

gewoon stukje typen :3 en dan leg je half uit in dat stukje in een kort krachtige zin zodat ik beetje bij ben c:
Plaats een reactie
Reageer
Om nieuwe berichten te laden: ingeschakeld
Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste