Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Anoniem
Zin in pizza
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om mee te kunnen praten op het forum dien je ingelogd te zijn.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
14 van de 24 sterren behaald

Forum

ORPG, gedichten en schrijvers < Virtual Popstar Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste
fantasie high school VOL
Anoniem
Minister of Pop



Wie is
Anoniem
Minister of Pop



Ok srry ik ben ook zo weg dus ja
DarkDoll
YouTube-ster



Nimy

Alles ging zo snel.''Miyuki ik weet niet of ik dit ga volhouden zonder jouw.'' zei ik snikend nog gauw, voordat ze weg ging. Ik liep naar de bad kamer,lied het bad vol lopen stapte er in. En begon wat te spelen met het water terwijl ik onder water zat. Kwam weer boven omdat me adem op was zuchtte paar keer diep. Rolde een paar tranen over me wangen heen. Het liefst wou ik nu naar het meer rennen en Romy redden maar dat kon niet. Bij die gedachte zuchtte ik nog dieper. Ik kroop me op hield mijn handen voor me ogen.
Anoniem
Minister of Pop



Anna

wat nu het was de volgende dag ik dacht na maar ik wist niet of hij het had gezegd hoopte van wel
Anoniem
Internationale ster



Ochtend

Miyuki

Het was al ochtend en heel vroeg. Iedereen sliep nog. Catherine en ik ging al weg op pad. Ik liet een briefje achter dat er stond dat we naar de vergadering zijn gegaan en over 3 dagen terug zijn. ''Catherine laten we nu snel gaan.'',fluisterde ik naar Catherine om de anderen niet wakker te maken. Catherine knikte en maakte een poort open. Catherine en ik waren uiteindelijk door de poort gegaan en namen plaats aan de grote tafel met de andere leden van het bestuur. Vele van hen vroegen al waarom ze opgeroepen zijn. Ik legde alles uit en ging verder met de vergadering. 

Locatie vergadering:
Anoniem
Minister of Pop



Anna ik werd wakker goeiemorgen iedereen zei ik gapend tom schoot in de lac wat zei iik mag ik niet gapen da zeg i net zeI hj aed nou zo komt het over zei ik heb je het gezegd hij zei ja ik lachte dat hoorde ik zei ik lachend bedankt nog hij lachte tuurlijk
Natsumi
YouTube-ster



Subaru

Ik was allang wakker en hoorde een geluid. Ik maakte mijn kamer deur open en liep naar waar het geluid vandaan kwam. Ik zag dat ze gingen vertrekken. Snel liep ik als een kleine dier achter hun aan. Ik was bijna bij de poort maar een krachtveld hield me tegen. Ik keek op. Miyuki en Catherine waren al door de poort. Ik veranderde terug van gedaante en legde mijn hand erop. ''Waarom kan ik er niet door?!''. Ik trapte tegen de poort maar nog steeds kon ik niet door. Uiteindelijk kwam de butler van Catherine naar me toe. ''Alleen leden van het bestuur kunnen er door.'',zei hij met een rustige toon. Nadat de butler het zei sloot de poort. ''Dus we kunnen niet met hun mee?'',vroeg ik aan hem. ''Dat klopt. De vergadering van het bestuur is heel erg streng en geen buitenstaander mag er deel aan nemen. Het is strikt verboden om een buitenstaander mee te nemen naar de grote vergaderzaal. Als je door de poort ga dan kan helaas ook je magie niet gebruiken. In de grote bibliotheek vind u meer meneer Subaru.''. Dit was alle informatie die de butler aan mij gaf en ging verder. Uiteindelijk kwam er een dienstmeisje naar mij toe. ''Meneer Subaru. Er word nieuwe kleding gebracht naar uw kamer en uw wordt zo dadelijk geroepen voor het ontbijt.'',zei het meisje heel beleefd en boog. ''Bedankt en noem me maar Subaru. Ik ben niet gewend aan formele taal.'',zei ik tegen het meisje en gebaarde dat ze gewoon kon staan. ''Het is onze plicht meneer Subaru. Wij hebben de bevel van Catherine gekregen om haar gasten formeel aan te spreken en van dienst te kunnen zijn.''. Het dienstmeisje boog weer. ''Dan beveel ik jou dat je me niet hoef aan te spreken met formeel taalgebruik.''. Ik liep weer terug naar mijn kamer.
Anoniem
Minister of Pop



Anna

ik was toch bang dat ze het niet had gezegd
Dauntless
Wereldberoemd



Gabriëlle had speciaal niet geslapen om erbij te zijn wanneer Miyuki samen met Catherine naar de vergadering zou gaan. Ze volgde hen maar werd tegengehouden door een of ander krachtveld en keek machteloos toe hoe Miyuki en Catherine verdwenen. Ze klemde haar tanden op elkaar, ze moest en zou bij die vergadering zijn. Zo snel ze kon ging ze op zoek naar een lid van de vergadering dat nog niet door de poort was gegaan. Gelukkig was er een laatkomer, ze vloog recht op hem af en nam bezit van zijn lichaam, zo kon ze toch door de poort maar eenmaal daar werd ze uit zijn lichaam geslingerd door een andere kracht. De man zelf had er niets van gemerkt dat zijn lichaam tijdelijk was bestuurd door iemand anders en Gabriëlle kwam tot het besluit dat haar krachten hier niet kon gebruiken en dus zelfs niet haar geestenvorm kon aannemen, ze was dus gewoon onzichtbaar, niet meer dan een flard duistere energie en dat kwam haar momenteel perfect uit. 
Anoniem
Minister of Pop



Anna 

ik zuchtte en vrroeg waarr zijn e andderen miyuki en catheine zijnn weg antwoordde tom en subaru en gabrielle en nimy geen idee ik zei ok nog goed geslapen vroeg hij lief ik knikte gelukkig wel zei ik heb je het gezegd hij knikte
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

Iedereen was aanwezig en de laatste man kwam erbij. ''U bent laat voor de vergadering. Laten we verder gaan en neem plaats. Zoals jullie weten zijn jullie hierbij uitgenodigd...'' Catherine onderbrak. ''Miyuki stop!''. Ik schrok. ''Wat is er Catherine?''. Een voor een stonden alle leden op. ''Voelen jullie het ook?'',zei de man tegenover Catherine. ''Ja. We stellen de vergadering uit!'',schreeuwde de vrouw aan het einde van de tafel. Er ontstond een  chaos in een keer. Iedereen schreeuwde door elkaar. ''Het komt door de laatste!'' schreeuwde iemand door. Na die reactie draaide iedereen zich om naar Mr. Elder die als laatste zich bij de groep voegde. ''Iedereen kalm!'',schreeuwde Catherine en ik tegelijk. ''We moeten rustig blijven.'',zei ik met een kalmerende stem. ''Hoe kunnen we rustig blijven als dit er is! Het is een schande!''. ''Hij moet eruit!'' ''Niemand heeft hier iemand meegebracht de laatste eeuw! Hij kan dit niet maken!''. Schreeuwde alle mensen uit. ''Iedereen stop nu! Ga zitten en blijf kalm!'',riep Catherine uit. ''Jullie zijn hier allemaal ouder dan Miyuki en zij is nu het wijste van ons allen. Zien jullie dat dan niet! Jullie gedragen je als stelletjes kinderen! Ik snap niet hoe jullie in het bestuur zijn gekomen. Laat zien dat jullie het verdienen en gedraag je verantwoordelijk!'',schreeuwde Catherine naar iedereen en gaf een knipoog naar mij. Ik begon weer: ''Ik weet dat het nu moeilijk is om het te bespreken maar we hebben nu geen keuze. We moeten dit nu voortzetten! Iedereen hier weet wie Noble Michel is. Jullie hebben het gelezen en we kunnen het nu niet maken toch?''. Nadat iedereen de naam hoorde ontstond er gelijk een stilte. ''Noble Michel is uit op de sleutel. Hij wil de oorlog opnieuw ontketenen. Dat kunnen we niet maken. Onze voorouders hebben hem gestopt. Het koste hun allen het leven. Wij kunnen dit niet maken! Daarom moeten we hier snel een einde aan maken. Alleen ik kan dat niet alleen. Daarom vraag ik hierbij jullie allen om hulp. Wie doet er mee?''. Mijn vraag echode door. Niemand beantwoordde mijn vraag. ''Ik doe mee!'',Catherine brak het ijs en begon als eerste. ''Ik doe ook mee!'',schreeuwde de volgende. Daarna volgde de rest. ''Dan valt er nu niets te vrezen en er zijn meerder mensen die hierbij moeten deelnemen. Wij vergaderen verder beneden.''. Iedereen was weer rustig en knikte uit begrip. ''Catherine kunnen we het bij jouw huis bespreken?'',vroeg ik aan haar. Catherine knikte en opende de poort terug naar haar huis. Iedereen ging door de poort. Al snel knipte Catherine in haar vingers en de grote kamer de deuren gingen open. Als snel kwamen alle bediendes van Catherine die verzamelde. ''Jullie daar! Haal de gasten erbij! De anderen bereid de kamer voor!'',beveel Catherine tegen hun. Snel gingen de mensen aan de slag en we liepen de zaal binnen.
Anoniem
Minister of Pop



Anna ik luistee naar destmmen bnedn n zuchtt ik pak mijn boek n mijn agnda n dacht na ik bladde n begon te lezen tom kwam binnen hey zei hij wat les je ik reageerde door mijn boek omhoog te houden en wrm zt e er vroeg hij het is anders te druk voor me antwoordde ik hij knikte ok
Anoniem
Internationale ster



Samenvatting jullie schrijven alles zonder mij :c

ik schrijf stukje. Jij springt dan in oké?
Anoniem
Internationale ster



Daphne

Ik hoorde veel stemmen beneden en er waren al kleding naar onze kamers gebracht. De kleding die ze hadden gebracht waren mooi en ook heel duur. Samen met de kleding hadden ze sieraden gebracht. Ik had gedoucht en kleedde mezelf om. Nadat ik net klaar was werd er geklopt aan mijn deur. ''Kom binnen.'',zei ik. De deur ging open en een dienstmeisje kwam binnen. ''Mevrouw Daphne u wordt verwacht bij de vergadering die hier beneden plaats vindt. Ik escorteer je naar de zaal toe.'',zei het dienstmeisje en ze boog. ''Was de vergadering niet alleen voor leden?'',vroeg ik met een verbazing. ''Dat weet ik niet mevrouw Daphne. U krijgt vast beneden wel wat uitleg. Gaat u mee?'',vroeg het dienstmeisje aan mij. Ik knikte en liep achter haar aan.



Miyuki

Alle mensen namen plaats en kregen allemaal wat te drinken en te eten. Bijna iedereen was er behalve de anderen. Een groep bediendes van Catherine waren al op weg om de anderen te gaan halen. Ik zuchtte diep en dacht in mezelf: ''Hoe moet ik dit nou allemaal uitleggen. Na die gedachte was er een hand op mijn schouder. Ik keek om het was Catherine. ''geen zorgen Miyuki het lukt je wel'',ze glimlachte en keek toen richting de deur. Daphne kwam binnen en liep gelijk op me af. ''Neem plaats ik leg het je straks uit.'',zei ik tegen Daphne en wees naar een stoel naast me.
DarkDoll
YouTube-ster



Nimy

Ik werd wakker, ging rechtop zitten kroop me bed uit. Zette mijn blote voeten op de koude vloer er kwam een rilling over me rug heen. ''Vandaag ik Miyuki weg...'' Ik zuchtte zou ik zonder haar kunnen, zij is de enigste die mij rustig kan houden. Ik liep naar de kast toe begon me om te kleden. Liep mijn kamer uit richting de eetzaal, ging eerst even naar de boeken kamer pakte een boek. Liep toen rechtstreeks naar de eetzaal toe. Schoof een stoel van de tafel af ging er op zitten en begon te lezen. Terwijl ik rustgevende thee dronk die ik van Miyuki had gekregen.
Plaats een reactie
Reageer
Om nieuwe berichten te laden: ingeschakeld
Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste