Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Anoniem
Zin in pizza
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om mee te kunnen praten op het forum dien je ingelogd te zijn.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
12 van de 24 sterren behaald

Forum

ORPG, gedichten en schrijvers < Virtual Popstar Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste
fantasie high school VOL
Anoniem
Minister of Pop



Anna ik liep naar beneden met mijn boek en ging naast nimy zitten hey nimy zei ik goede morgen
DarkDoll
YouTube-ster



Nimy

Anna kwam naast mij zitten''Hey, goede morgen. Goed geslapen?'' Ik zat nog steeds mijn boek te lezen en dronk rustig mijn thee te drinken.
Anoniem
Minister of Pop



Anna

ja gaat wel ik had alleen een akelige droom over noble michel
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

Ik vroeg me nog steeds af of die bediendes de anderen erbij geroepen heeft? Bij de vergadering was iedereen er mee eens om het te verzetten naar Catherines huis. Alleen de andere moesten nog komen. ''Ik ga de anderen even halen ben zo terug.'',zei ik tegen Catherine. Ze knikte en ik ging de grote zaal uit. Met de trap naar beneden keek ik naar de eetzaal. ''Anna Nimy! Wat doen jullie hier nog?'',zei ik met een vrolijke stem. ''De vergadering valt nu hier zo plaatst en niet meer in de speciale kamer. Alles is geregeld dus kom!'' Ik liep naar hun toe en nam beide hun hand en trok hun mee naar de grote vergader zaal. ''Oké neem plaats.'',ik wees naar de plaatsen naast Daphne. ''Nu nog op Subaru wachten en Gabriëlle dan beginnen we.'',zei ik tegen Catherine. Alle bestuursleden waren op gerust gesteld en stonden nu nog te eten en te drinken.
Anoniem
Minister of Pop



Anna en tom 

huh wat is dit opeens??
DarkDoll
YouTube-ster



Nimy

Opeens hoorde ik Miyuki's stem ik keek op voor dat ik iets kon zeggen sleurde ze mee in een giantiese kamer.''Ho ho..!! Wat is dit? Miyuki?'' Ik keek haar wanhopig aan. Ik was geschokt en beetje bang alles was zo groot en er ware vele mensen die ik niet kende.
Anoniem
Minister of Pop



Anna

wat is dit vroeg ik verbaasd
Anoniem
Minister of Pop



Wie is
Anoniem
Minister of Pop



Wie is er??
Anoniem
Minister of Pop



Anna

ik luisterde ingespannen en op een gegeven momen wenkte catherine mij ja flisterde ik ze vroeg zal ik he zege. De aar ze ik zacht

srry mn ipad doet aar
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

Ik knikte naar Subaru met echo-sound. Hij had met iedereen contact gebracht zodat iedereen mij kon horen. ''Jongens sorry van deze ongelegenheid. Onze vergadering ga hier beneden verder. Omdat jullie erbij horen doen we het hier. Want boven dan lukt het niet omdat jullie dan niet naar binnen kunnen. Ik zal het wel aan jullie uitleggen. Deze vergadering ga over Noble Michel. We weten dat hij sterk is en al deze mensen hier kennen hem ook. Wij kunnen het niet alleen en zij ook niet. Dus als we samen werken dan lukt het ons vast wel.'',uiteindelijk werd ik eruit gehaald door Catherine. ''Miyuki ga maar even achter je vriendin aan ik neem het hier wel over.'',fluisterde ze naar mij. Ik knikte en rende achter Daphne aan. Ik hoorde wat boven en ging kijken. ''Daphne? Ben je daar? Ik kom binnen.'',zei ik met een rustige toon. 



In de zaal.

''Dus zoals jullie weten gaat het over Noble Michel. Jullie weten dat jullie het niet alleen kunnen zonder hulp. Dat hebben wij ook. Deze mensen die hier ook aan tafel zitten hebben er ook mee te maken. Noble Michel ga uit op de sleutel. Iedereen hier weet dat Miyuki de sleutel heeft. Noble Michel's doel is om de poort te openen en zo de oorlog weer opnieuw beginnen. Wij moeten dat stoppen. Onze voorouders stopte hem ook. Het koste hun leven en wij laten dat niet voor niets verloren gaan. Als hij de poort weer opent is het voor niets geweest van onze voorouders. Dus we mogen het niet laten gebeuren. Wij stoppen Noble Michel voor goed! We zetten hem voor altijd en eeuwig achter slot en grendel! Wie doet er aan mee?'',zei Catherine met een sterke preek.
Anoniem
Minister of Pop



Anna

nee dat snap ik gzei ik maar wat as mi droo uitkomt vroeg ik bag
Dauntless
Wereldberoemd



Gabriëlle was even bang dat ze ontdekt werd, maar uiteindelijk kon ze toch alles meeluisteren al bleek het toch niet zo belangrijk als ze verwacht en gehoopt had. Ze glipte snel achter de rest naar buiten en ging meteen naar haar kamer. Toen er een bediende aanklopte zweefde ze door de deur en zei vluchtig. "Ja, de grote zaal, voor de vergadering je hoeft niet mee te gaan, toch bedankt." en ze vloog recht door de vloer naar de zaal en ging daar in een van de stoelen zitten. Ze herkende meteen de man die wat later was maar liet dat niet merken terwijl Catherine haar preek begon. Het klonk zeker niet slecht maar Gabriëlle richtte haar aandacht op één ding. "Dus ook wij zullen ons leven hiervoor moeten opofferen."
Anoniem
Minister of Pop



anna

ik probeerde alles te volgen wat nogal moeilijk was iedereen praatte door elkaar mar ze deed haar best
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

Ik kwam de kamer van Daphne binnen en zag haar daar met tranen in haar ogen. ''Heei.... Gaat het?...'' Er was een stilte in de kamer. ''Het was niet mijn bedoeling om met deze vergadering je aan het huilen te maken. Ik hoop dat het nog goed gaat.'' Ik liep naar Daphne toe en gaf haar een knuffel. ''Geen zorgen wij helpen je en staan voor je klaar.'' Ik pakte mijn zakdoek en droogde haar tranen. ''Je weet dat wij jou steunen. Wij allemaal pakken Noble Michel wel!''. Ik hield Daphne nog steeds stevig vast.




Catherine

Nadat Gabriëlle zei met opofferen was de gehele zaal stil. ''Gabriëlle. Als Noble Michel de poort opent dan kost het veel energie om het te sluiten. Doordat we teveel verliezen van onze energie is het een grote mogelijkheid dat we het niet overleven...'',een grote stilte kwam er. ''Ik bedoel meer gezegd dat als hij de poort opent dat het dan wel zo kan eindigen als onze voorouders, dus daarom moeten we hem voor zijn voordat hij de poort opent.'' Ik stond op. ''Nu we uit zijn van deze vergadering is er wel een kans dat we het niet overleven maar daarom zijn wij hier. Laten wij allen genieten nu het nog kan. Hierbij nodig ik u uit. Tot vanavond iedereen.'' Iedereen stond op en ging terug naar hun eigen land. Ik knipte in mijn vingers en al snel kwamen mijn mensen er. ''Jullie daar kunnen jullie de tafel opruimen en jullie daar kunnen jullie de kleding van de gasten brengen. De rest kunnen jullie helpen met de versieringen.'' Ik klapte in mijn handen en iedereen ging gelijk aan het werk. 

_______________________________________________________________________________________
Ik speel ook ff Catherine want anders klopt het verhaallijn moeilijk xD
Plaats een reactie
Reageer
Om nieuwe berichten te laden: ingeschakeld
Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste