Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Anoniem
Zin in pizza
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om mee te kunnen praten op het forum dien je ingelogd te zijn.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
19 van de 24 sterren behaald

Forum

ORPG, gedichten en schrijvers < Virtual Popstar Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste
fantasie high school VOL
DarkDoll
YouTube-ster



Hallo dit rpg bestaat toch nog wel?

ja het bestaat n.n alleen niemand reageert haha
Anoniem
Minister of Pop



Ik ook
Dauntless
Wereldberoemd



Ik wacht al de hele tijd op een reactie van iemand omdat ik totaal niet dacht dat het mijn beurt was, maar ok ik zal wel wat schrijven.
_____________________________

Gabriëlle bekeek alle boeken die op de grond verspreid lagen, natuurlijk zat er geen enkele over zwarte en demonen magie bij, maar gelukkig had ze dat ene uit de reusachtige bibliotheek nog altijd bij zich en hoewel op sommige pagina's de inkt was uitgelopen door het water kon ze er nog altijd veel uit leren. Ze nam het bij zich en opende het juist op de pagina waar ze toen in slaap was gevallen en van Uriah had gedroomd, snel ging ze een pagina verder, waarschijnlijk had ze het fout gezien en na die ene keer had hij zich nooit meer vertoond.
Anoniem
Minister of Pop



Anna 

ik zuchtte ik was best moe 
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

Het is was al avond en donker. ''Misschien moeten we even voor licht zorgen.'' Ik pakte een lampje en zette het in het midden. ''Ik kan er niet veel van maken dan dit'',lachte ik. ''Wacht ik ben zo terug.'' Ik liep naar het bos en verzamelde een paar takken en legde alles in het midden van het veldje. Ik nam een andere tak en maakte een wrijving zodat het vlam vatte. ''Zo nu hebben we wel genoeg licht hé'',zei ik lachend. Ik rolde een paar omgevallen bomen naar het midden zodat we dichtbij het kampvuur konden gaan zitten. ''Ik heb het wel gemist om buiten te gaan slapen. Wie ga ook buiten slapen? Dan neem ik een paar slaapzakken mee uit de boomhut.'', zei ik tegen iedereen en keek ze allemaal aan.
Anoniem
Minister of Pop



anna

ik wel oo wat een gedoe mompelde ik ik moet jullie wat zeggen zei ik
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

Ik lag al in mijn slaapzak en bleef naar boven staren naar alle sterren. Ik moest blijven denken aan alle anderen. ''Waarom vieren ze nou feest. Gabriëlle heeft echt een punt.'', dacht ik in mezelf. Ik stond op en ging dieper het bos in bij de grafplaatsen. Ergens verder en dieper achter de bomen. Ik kwam uit bij een kleine tempel die bij het meer lag. Ik liep er naar toe en maakte het stenen muur open met mijn ketting van vroeger. Je hoorde een kleine en zachte geluid van de deur die open ging. Ik stapte naar binnen en de deur sloot achter me dicht. Nadat de deur dicht ging was het pik donker. Na een paar seconde gingen alle fakkels automatisch aan die het dieper leidde. Ik liet mijn hand tegen de muur even leunen en voelde dat het magische zegen gelukkig niet gebroken was. Het magische zegel zorgde ervoor dat geen magie naar binnen of naar buiten kan. Geen magie kon erdoor en de zegel kon alleen gebroken worden door het bloed van de erfgenamen. Ik kon er naar binnen doordat ik de ketting kreeg van Catherine's moeder op mijn verjaardag. Ik liep de trap af en kwam aan op het binnenplaats en bekeek alle dingen van vroeger.
Natsumi
YouTube-ster



Subaru

Ik werd wakker van het geschreeuw van Daphne. ''Jeez Daphne ik was aan het slapen. Kan het niet later?'', vroeg ik met een levenloze toon. ''Ik hoop dat het belangrijk is of anders heb je een probleempje.''zei ik met mijn warrige haar en gaapte. Ik pakte wat water en spoelde mijn gezicht. ''Waar is Miyuki eigenlijk?'', in de tussentijd keek ik naar het kampvuur dat nog klein beetje brandde. Ik pakte wat hout en legde het in het vuur zodat het verder kon branden. ''Kan het later? Het is nog nacht en iedereen is vast nog heel moe...'', na mijn zin viel ik meteen in een diepe slaap en hoorde ik niks meer om me heen. 
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

Ik was al binnen en hoorde niks. ''Het is hier nog allemaal zo rustig en stil als vroeger.'' ik nam een glimlach en riep: ''Mako!!!! Ben je er nog?!'', riep ik door het hele zaal heen en hoorde nog een echo. ''Ik ben het Miyuki!!! Ik ben terug even op bezoek!!!'' Mijn stem echode nog en toen het weer helemaal stil was hoorde ik iets aan rennen. Het kwam snel op me af en sprong op me waardoor ik naar achter viel. ''Ik heb je erg gemist Miyuki'', hoorde je een schattige piepstem het zeggen. ''Ik jou ook.'' Ik omhelsde mako en ging rechtop zitten. Mako is een magische wezen die hier leefde en voor alles hier zorgde. Hij kon niet sterven door zijn speciale gave. Zijn uiterlijk was klein en een beetje donzig waardoor hij heel schattig is. ''Mako kan je me leiden naar het grote archieven kamer, de wapenzaal en het stenen mijn? Het is best wel belangrijk.'' Ik aaide Mako over zijn zachte hoofdje en hij knikte. Hij leidde me gelijk naar alle zalen waar ik naar toe moest. In het archieven kamer zocht ik naar boeken die meer zeiden over evoluties van wezens en wapens de beste bij die persoon pasten. Nadat ik het gevonden had ging ik gelijk naar de wapenzaal om alles te verzamelen. Als laatste moet ik naar de stenenmijn om evolutie stenen te vinden. Ik zocht naar alle kleuren. ''Hmm... Voor een nimf is het groen.'' Ik zocht naar groene stenen en het was niet makkelijk omdat alle kleuren door elkaar zaten en alles fel schenen. Mako riep mijn naam en had al 4 stenen gevonden. Ik nam ze aan en zette ze in mijn tas. Daarna zocht ik een zwarte steen met paarse gloed omheen en zocht zo allemaal verder.
Dauntless
Wereldberoemd



Gabriëlle was ook in slaap gevallen toen ze wakker werd door Daphne's stem. Ze teleporteerde naar Domino en rekte zich even uit. "Daphne wat is er zo belangrijk dat je het ons om 4 uur s'nachts moet vertellen" zei ze slaperig, de laatste dagen hadden haar nogal vermoeid en hoewel ze niet zoveel slaap nodig had had ze toch wel een tekort gehad de laatste dagen. 
Anoniem
Minister of Pop



Anna

waah daphne ik toverde de poort en ging er heen samen met tom wat is er aan de hand vroeg ik bezoorgd vertel maar zei ik toen ik tranen in haar ogen zag
Anoniem
Minister of Pop



Anna

mij droom natuurlijk stry zei ik zachtjes hij keek me san is al goed vertel je het vroeg hij ik knikte waarna ik een poort toverde en tom erdoor liet jongens ik ik moet jullie iets zeggen zei ik
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

Nadat ik alles in mijn tas had gestopt viel kwam een kleine beving. Ik schrok me erg. ''Mako wat is dit?'' Hij zei tegen me dat er een iemand in wilt en op de deur bonkte en liet zien wie. ''Ik moet nu gaan. Dank je wel Mako!'' Ik rende gelijk naar buiten met alle spullen. ''Daphne wat is er? Owja kan je even helpen met deze spullen. Het is nogal zwaar.'' lachte ik even maar mijn lach verdween toen ik een naar gevoel kreeg. ''Volgens mij snap ik je.'' Ik iep samen met Daphne door het poort en we kwamen aan in Domino. Ik zag de boek en wist het gelijk. ''Ik heb erover gelezen maar wist niet dat het boek echt bestond. In alle archieven die ik kon vinden heb ik gezocht en het bestaat echt. Ik dacht dat het maar een legende was en niet meer bestond. Ik begrijp je gevoelens nu. Laten we dit doen.'', Ik knikte naar alle anderen en was al vastberaden. 
Anoniem
Minister of Pop



Anna

wat nu vroeg ik ik moet jullie iets vertellen zei ik zachtjes toen ik dat gelezen had ik klonk bang
Natsumi
YouTube-ster



Subaru

Als snel trok Daphne me mee. ''Heei!!! Ik was aan het slapen!''Na mijn zin werd Daphne heel streng en begon ik snel te lezen. Nadat ik klaar was keek ik Daphne aan. ''Deze kant heb ik nog nooit gezien en ik weet nu dat ik voor je moet oppassen maar nu even verder. Wat er in het boek sta is het waar? Ik doe mee!'' Ik liep naar Miyuki toe en ging naast haar staan. ''Wie doen er allemaal nog mee?'' Ik keek alle anderen aan en viel weer uit slaap omdat ik heel moe was en het niet kon volhouden als alle anderen. Snel begon ik te snurken en was ik al in een diep slaap. Ik begon in me slaap te praten. ''Grote poort...... Berg...... Bloesem..... Boom..... Toekomst..... Dood......''na mijn woord sliep ik weer verder in een diepe slaap met een droom.
Plaats een reactie
Reageer
Om nieuwe berichten te laden: ingeschakeld
Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste