Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Anoniem
Zin in pizza
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om mee te kunnen praten op het forum dien je ingelogd te zijn.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
19 van de 24 sterren behaald

Forum

ORPG, gedichten en schrijvers < Virtual Popstar Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste
fantasie high school VOL
DarkDoll
YouTube-ster



1. Waar ben je gebleven dan doe ik ff samenvatting maken
2. Ik moet weten waar je was xD
3. Energie stenen voor evolutie ofzo xD
4. Geef niks ik was ook ff middag weg XD

1 ik ben nog in het bos
2 oke ;3
3 that so awesome
2 haha ik bijna de heledag XD

1 klink stom maar wat was je laatste reactie in rpg en op welke pagina beetje moeilijk te weten
2 Goed toch xD
3 Ja zeker
4 hahaha lol ik kwam erop maar toen waren er nog geen reacties en begonnen ik en Yehshan xD

1 blz 64 oke dat klintk raar XD
2 helemaal
3 n.n
4 kunnen gewoon mailen onzo XD
Anoniem
Minister of Pop



Hh
Anoniem
Minister of Pop



Hh
Anoniem
Minister of Pop



Wie is??
DarkDoll
YouTube-ster



Nimy

Ik volgde Sabura, opeens was die weg ik zag hem nergens meer. ''Sabura dit is niet leuk kom maar weer.'' Zei ik met een kleine zachte stem. Het begon donker te worden, van angst begon ik door het bos te rennen. Schreeuwde niet rende zo hard als ik kon, ik had het gevoel dat ik achter volgt werd. Ik voelde 2 handen die mijn armen vast pakte en naar zich toe trok. Ik hoorde zijn adem dichter bij komen zijn lippen raakte mijn oor aan, hij fluisterde.''Zo.. zo... We ontmoeten elkaar weer.'' Zei hij grijzend. ''Wie ben je? Laat me los.'' Ik begon wilt te bewegen, enigste wat hij deed was mij steviger vast pakken. ''Ik ben je ergste nachtmerrie, of een geweldige droom. Dat mag jij uitmaken, ieder geval ik neem je mee.'' Hij bewoog zicht hield mij tegen zich aan. Er kwam een velle schreeuw over het bos heen.
Anoniem
Minister of Pop



Anna

aaaah mn hoofd ik het auw
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

''Uhm... ik ben even naar de toilet ik ben zo terug.'' Ik rende gelijk weg naar het toilet en deed de deur achter me op slot. snel pakte ik wat papier en ik moest erg hoesten. Ik keek naar het zakdoekje. ''Nee niet nu'' Op het zakdoekje was er bloed. Ik moest meer hoestten en bleek dat ik tuberculose heb. ''Al jaren heb ik dit achter me gehouden waarom nu?'' Ik concentreerde me op een punt en zorgde ervoor dat ik meer tijd rekte. Het tuberculose had ik al mijn hele leven maar ik kon mezelf gewoon genezen. Het genezing was dan niet 100% maar zo kon ik tenminste tijdrekken. ''Ik moet het blijven volhouden.'', fluisterde ik naar me zelf. Tot nu toe was er niet heel veel bloed en was het steeds de eerste fase. Nu moest het wel weer over zijn door de genezing maar volgend jaar komt het wel weer terug. dacht ik in mezelf. Ik gooide het papier weg en ging terug naar alle anderen. 
Anoniem
Minister of Pop



Anna

wrm willen julie niet naar me luisteren vroeg ik wanhopig dit is belangrijk het heeft met de tekst te maken
Anoniem
Minister of Pop



1 ik ben nog in het bos
2 oke ;3
3 that so awesome
2 haha ik bijna de heledag XD

1 klink stom maar wat was je laatste reactie in rpg en op welke pagina beetje moeilijk te weten
2 Goed toch xD
3 Ja zeker
4 hahaha lol ik kwam erop maar toen waren er nog geen reacties en begonnen ik en Yehshan xD

Ik ben het denk ik kwijt

Awwh
Anoniem
Internationale ster



ksn iemand me een samenvatting sturen?

Laat de cijfers berichten buiten en dan snap je het ast wel xD Die cijfers was voor een soort gesprekje hahaha
Dauntless
Wereldberoemd



"Miyuki je hebt gebloed" zei Gabriëlle bezorgd toen Miyuki terugkwam van de wc. De geur van bloed was duidelijk te ruiken ter hoogte van haar mond waar normaal geen bloed hoorde te zitten. Daarna richtte ze zich op Daphne die op het punt stond in tranen uit te barsten. "Tuurlijk gaan we trainen en we vinden Nimy wel" zei Gabriëlle geruststellend maar Daphne was al naar de badkamer gevlucht. "Ok we splitsen dus best op in groepjes van twee, wanneer je ook maar iets verdacht ziet waarschuw dan de anderen met magie zodat zij meteen kunnen komen. Miyuki gaan wij samen?" Vroeg Gabriëlle want ze wou weten waarom ze gebloed had.
Natsumi
YouTube-ster



Subaru
Ik hoorde de stem van Gabriëlle die zei dat Miyuki gebloed heeft. ''Ik ga wel met Daphne mee. Oké dan spreken we af bij die fontein daar'' Ik wees uit het raam naar een fontein in het midden van de tuin. ''Miyuki weet je dat alles oké is? Je bent een beetje bleekjes.'' Vroeg ik uit bezorgdheid. ''Gaan jullie maar alvast ik kijk wel even wat er aan de hand is met Daphne. Ik zie jullie bij het fontein over 2 uur.'' Ik liep gelijk naar de badkamer toe en klopte aan. ''Daphne is alles goed?'' Ik voelde aan de deurknop en het was open. ''Ik kom binnen.'' Ik opende de deuren en zag Daphne huilen.
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

''Is goed Gabriëlle.'' Ik hoorde wat Subaru zei. ''Oké is goed. Als we ook hulp moeten vragen dan kunnen we toch Nazagi, Castor en James toch vragen? Toch Subaru? Alle hulp is welkom. Wij gaan wel alvast. Zie je over 2 uur.'' Ik opende de poort. ''Ga je mee?'' Vroeg ik aan Gabriëlle. ''Ik vraag me af. Waar zullen we als eerste gaan zoeken? Heb jij een idee?'' Vroeg ik aan Gabriëlle. ''Misschien is ze bij het meertje helemaal achterin. Kom volg me ik weet wel waar het is.'' Ik wist meteen de weg en ging op pad opzoek naar Nimy.
Dauntless
Wereldberoemd



Gabriëlle vloog achter Miyuki aan en het was een tijdje stil tot Gabriëlle zei: "Hoe komt het dat je gebloed hebt aan je mond, er is geen enkele wond heb je het al geheeld ofzo. Als iemand je heeft aangevallen moet je dat zeker niet verzwijgen." zei ze en hoopte dat Miyuki zou antwoorden, zo niet ging ze er niet verder op in gaan. Zelf had ze ook eenmaal haar geheimen en ze begreep het wel as Miyuki de hare ook liever geheim hield.
DarkDoll
YouTube-ster



Nimy

Ik wist nog steeds niet wie achter me was en me vast hield.''Laat me nou gewoon los!'' Schreeuwde ik, met een grote ruk maakte ik me los. Ik rende zo snel mogelijk weg, die gast stond alleen me maar na te kijken. ''Was dit het is het klaar?!'' Zei ik iets te hard, ik keek achterom botste weer tegen hem aan. ''En waar denk jij naar toe te gaan?'' Hij pakte mijn armen vast. ''Laat me gewoon gaan.'' Huilde ik uit paniek. ''Wat heb ik jouw ooit aan gedaan?'' Er rolde tranen over mijn wangen heen. Ik zei in mijn gedachte waarom moest ik nou weer achter ze aan, nu komen de andere weer in gevaar door mij.
Plaats een reactie
Reageer
Om nieuwe berichten te laden: ingeschakeld
Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste