Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Anoniem
Zin in pizza
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om mee te kunnen praten op het forum dien je ingelogd te zijn.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
16 van de 24 sterren behaald

Forum

ORPG, gedichten en schrijvers < Virtual Popstar Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste
fantasie high school VOL
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

''Er is niks. Alleen een klein wondje maar is moeilijk te genezen dus het heeft tijd nodig. Laten we verder gaan volgens mij hoorde ik daar wat.'' Ik rende gelijk verder dieper het bos in. ''Waar kwam die geluid vandaan? Ik weet het zeker dat ik wat gehoord heb.'' Ik keek om me heen en zocht naar Nimy. ''Nimy!!! Waar ben je!!!'' Ik wist dat het gevaarlijk was maar ze moest hier ergens zijn. ''Ik heb haar echt gehoord. Zie je iets Gabriëlle?'' Ik keek haar aan. ''Het is hier volgens mij veel te donker. We moeten wat voor licht zorgen.'' Ik pakte mijn tas en haalde een lantaarn eruit. ''Dit is beter.'', zei ik opgelucht.
Dauntless
Wereldberoemd



Gabriëlle kon in het donker zien, maar Nimy was nergens te bespeuren. "Ik denk dat we meer richting het noorden moeten wandelen" zei Gabriëlle want ze dacht echt dat ze in die richting geluid had gehoord. "Wacht even ik heb nog een ander ideetje." Gabriëlle bleef staan  diep ademde in en uit en plukte toen zo maar een bol duisternis uit de lucht ze begon er in te kneden en langzaamaan ontstonden er twee vormen. Twee gitzwarte pulserende raven met donkerpaarse ogen waren plots uit dit hoopje duisternis ontstaan, ze heetten schaduwdieren, je kon ze maken van duisternis en schaduw en ze waren perfect voor zoekwerk zoals dit. "Zoek Nimy en kom terug wanneer je haar gevonden hebt" fluisterde ze tegen hen en een seconde daarna vlogen ze de duistere nacht. "Het is niet veel, maar beter al niets" zei ze terwijl ze de twee dieren al niet meer zag in de duisternis maar nog even bleef kijken in de richting die ze waren uitgevlogen.
Natsumi
YouTube-ster



Subaru

''Geef niks. We gaan wel winnen.'' Ik gaf Daphne een knuffel en hield haar stevig vast. ''We gaan haar redden kosten wat het kost.'' Ik begon te praten in fluister toon dat Daphne net niet kon verstaan. ''ook al kost het me dood''. Ik hield Daphne nog steviger vast. 

_____________________________________________________________________________________________________________
Inspiratieloos 
Anoniem
Minister of Pop



Anna

ik wist even nietbwat ik moest doen opeens werd ik vastgepakt aaa riep ik toverde een spiegel help me kon ik net uitbrengen toen werd ik weggetrokken
DarkDoll
YouTube-ster



Waarom is dit orpg zo dood?

geen idee, denk gewoon dat we een beetje inspiratieloos zijn 
en vele zijn niet onn 
Anoniem
Minister of Pop



Ik heb geschreven
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

Ik keek wat Gabriëlle deed. ''Dat is een mooie truc. Echt slim bedacht.'', ik lachte naar Gabriëlle toe. ''Laten we snel verder gaan. Wacht blijf hier even!'', ik voelde een raar gevoel en ging even snel verder buiten het zicht van Gabriëlle staan. ''Niet nu.'' Ik pakte snel mijn zakdoek en moest even hoesten. ''Damn waarom gebeurd dit er nu? Het is zo snel weer terug.'' Ik genas me snel. ''Nu hopen dat het niet meer zo snel uitwerkt.'' Ik liep terug naar Gabriëlle. ''Sorry ik dacht dat ik wat hoorde.'',zei ik als smoes. ''Laten we verder gaan.''

_____________________________________________________________________________________________________________Totale inspiratieloze stuk xD ff snel in elkaar geflanst 
Anoniem
Minister of Pop



Ehm ja mijn personage wordt genegeerd
DarkDoll
YouTube-ster



Nimy

''Zoals ik al eerder zei.'Je gaat met mij mee' En dat gaat ook zo gebeuren.'' Ik keek gespannen naar het donkere gezicht zag alleen zijn mond, de rest kon ik niet zien omdat het te donker was.''Mag ik dan op te minst weten wie je bent?'' Vroeg ik met een kleine schuwe stem. Ik kreeg geen antwoord terug.''Niet dus..'' Zuchtte ik,maar toen zei die iets''Het is beter dat je dat niet weet.'' Hij pakte me wast we verdwenen in een wolk van duisternis zover ik het kon waarnemen, want door die gassen viel ik bewusteloos. 

______________________________________________________________
Er kunnen misschien we paar dingen niet kloppen het spijt me daar voor 
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

Ik keek om me heen en voelde een koude blies. ''Volgens mij is het beter dat we rennen!''. Ik wees naar het donkere mist toe. ''Ik weet niet of jij er tegen kan maar ik zeker niet.'' Ik veranderde mijn uiterlijk en steeg zo snel mogelijk op. ''De mist komt niet hoog dus we kunnen er overheen vliegen denk ik.'' Ik hield mijn mouw voor mijn mond en neus. ''De dampen zijn giftig het hangt hier in de lucht. We mogen dit niet inademen.''. Ik gebruikte mijn mouw als filter tegen de giftige dampen. ''We moeten de anderen waarschuwen voordat zij dit inademen.'', zei ik tegen Gabriëlle. 
Anoniem
Minister of Pop



ok ehm ik ben duss ff inspiratieloos
Dauntless
Wereldberoemd



"Ja laten we verder zoeken" zei Gabriëlle wantrouwig toen Miyuki terugkwam, want weer hing de geur van bloed in de lucht. Ze vlogen samen de lucht in en Gabriëlle keek naar de duistere gifwolk. "Ik weet niet welk effect het op demonen heeft, maar het is sowieso duistere magie en ik heb zo'n vermoeden dat we erin moeten willen we Nimy terugvinden. Ik wel door de wolk gaan en dan kan jij de rest waarschuwen."
Anoniem
Minister of Pop



anna

ik dacht na en toverde een van de boeken over dromen tevoorschijn en las het was dus een voorspellende droom maar wrm ik en wrm ik toverde een ander boek en begon te lezen er stond:

dat veel van de familie en de kennissen slachtoffer waren geworden van noble michel en dat er maar een paar mensen van onze familie hem konden stoppen

toen viel er een briefje uit waarop stond:

anna

alleen jij en je vrienden kunnen hem stoppen je bent sterker dan je denkt maar weet wel er kunnen er maar 3 met hem vechten en jij moet er een van zijn

ik schrok me dood en toverde een spiegel jongens zei ik kom onmiddellijk naar mij toe ik heb iets ondekt zei ik
Anoniem
Minister of Pop



Uhm... Ik wacht op de reactie van Natsumi maar die heeft niet gereageerd en dat zal ze wel doen?

Idk
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

Ik knikte naar Gabriëlle. ''Als er iets is neem meteen contact met mij op en wees voorzichtig. Ik ga snel naar de anderen toe. Ik vloog meteen terug naar de plek en probeerde iedereen te bereiken. ''Iedereen? Horen jullie me? Jullie moeten oppassen in het oosten. Er is een duistere wolk daar en het is waarschijnlijk giftig voor ons. Kom meteen naar de ontmoetingspunt! Ik zie jullie daar''. Ik vloog zo snel mogelijk verder en wachtte op de anderen.

Subaru

''Heb je het ook gehoord? Laten we snel naar Miyuki gaan!'' Ik zette een frequentie zo hoog zodat we meteen naar de ontmoetingsplaats teleporteerde. Ik nam meteen contact op met Miyuki. ''Miyuki we zijn er waar ben je?'' Ik keek nog even om me heen en zag haar al staan. ''Waar zijn de rest?'' vroeg ik haar. ''Zijn wij de eerste die zijn aangekomen? Waar is Gabriëlle?! Je hebt haar toch niet achtergelaten?!'' Ik voelde me een beetje boos omdat ze alleen was gekomen. Ik probeerde mezelf te kalmeren en bleef rustig.
__________________________________________________________________________________________________________
Ik val even voor Natsumi in.
Plaats een reactie
Reageer
Om nieuwe berichten te laden: ingeschakeld
Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste