Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Anoniem
Zin in pizza
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om mee te kunnen praten op het forum dien je ingelogd te zijn.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
10 van de 24 sterren behaald

Forum

ORPG, gedichten en schrijvers < Virtual Popstar Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste
ORPG // DarkDoll :)
DarkDoll
YouTube-ster



''Maar ik wil niet liggen...'' Hij duwde de me al zachtjes weer terug. En gaf me de thee, ik dronk het met minnie slokjes op. Ik keek toen op van me thee richting Alexander, hij begon weer is sexy te doen. Ik kreeg gelijk weer knal rode wangen. ''Ik mag nie bewegen en jij staat sexy te doen. Niet eerlijk....!'' Ik kon niet tegen stil zitten moest altijd wel iets doen. Ik sloot me ogen weer en dronk rustig me thee op om minder rood te worden.
Anoniem
Wereldberoemd



Hij grinnikte weer, trok het t-shirt weer over zijn hoofd, gooide het op de grond, pakte Ino's kopje af en zette het op het nachtkastje, waarna hij naast haar in bed plofte en zijn armen om haar heen gooide. 'Ik kan je pijn laten weggaan door nog een bloeduitwisseling, liefje,' fluisterde hij in haar oor, terwijl hij zijn lippen langs haar kaak liet glijden. 'Maar ik kan het je ook laten vergeten,' zei hij zacht, waarna hij met zijn hand over haar buik gleed, en wat verder naar boven. Hij deed niets zonder haar toestemming, nog niet, in ieder geval. 'Of we doen het gewoon lekker allebei...'
DarkDoll
YouTube-ster



Ik schrok een beetje toen opeens naast me plofte en me kopje uit mijn handen pakte/trok.''Wat?!..... HUH?!'' Ik zat hem ongelovig aan te staren, telkens verzonk ik in zijn ogen. Drukte ik zacht een zoen op zijn lippen.''Wat jij maar wilt liefie alleen wat is er dan gebeurd?.....'' Ik keek hem bezorgt aan. ''Laat maar.'' Er kwam weer een glimlach op me snoet.
Anoniem
Wereldberoemd



Hij liet zijn ene hand om haar middel glijden terwijl zijn andere nog wat omhoog ging. 'Het bloed zal dit alleen maar lekkerder maken,' fluisterde hij, waarna hij haar hartstochtelijk kuste en zijn tong langs haar lippen liet glijden. Toen hij zich terugtrok, hijgde hij bijna van verlangen naar haar. Zacht, dierlijk grommend ging hij naar haar hals en drukte er een hartstochtelijke kus op, waarna hij zijn tong langs haar ader liet gaan, en een zacht, speels beetje in haar hals drukte. Ze beefde even in zijn armen en hij grijnsde, alvorens zijn tanden diep in haar ader te zetten en haar het genot van een vampierbeet te laten beleven. Hij zoog wat bloed op en zijn verlangen naar haar werd enkel groter. Hij kreunde. 'Ik wil je, zo graag...'
Hij ging met zijn nagel over zijn ontblootte borstkas, zodat er een snede ontstond en bloed opwelde. 'Drink, liefste, alsjeblieft,' fluisterde hij.
DarkDoll
YouTube-ster



Me hele lichaam begon weer te tintelen, me hart draaide weer over uren. Ik was weer in de Zevende hemel weer alleen met hem op de planeet. Maar toch beefde ik een beetje van angst, soms wil ik geen angst voelen gewoon gevoelloos zijn. ''Ik wil jouw ook.'' fluisterde ik in zijn oor terug. Gaf toen kusjes in zijn hals langzaam naar de wond. Ik likte langzaam heel langzaam subtiel en rustig het bloed op, terwijl ik mijn haar achter me oor deed. Ik ging rechtop zitten deed me shirt uit, gaf intiem een kus op zijn lippen. Ook al deed het bewegen pijn, als je van iemand houd voel je de pijn verlichten en heb je alles over voor hem.
Anoniem
Wereldberoemd



Hij kreunde van het getintel toen ze langs zijn wonde likte, en greep haar wat meer vast. Hij drukte zijn lippen vol vuur op de hare, en rolde over, zodat hij bovenop haar kwam te liggen. Hij trok haar kleren zowat kapot, en gromde toen ze niet meteen uitgingen. 'Help me,' zei hij gefrustreerd.
DarkDoll
YouTube-ster



IK moest lachen toen hij niet mijn kleren uit kreeg. Ik kroop onder hem vandaan deed heel elegant mijn kleding uit. Deed langzaam mijn beha los. Om hem te pesten maar ook om mijn lichaam te laten zien. IK duwde hem maakte zijn gulp los trok zijn broek uit. Ging op hem zitten kuste zijn nek beet zachtjes in zijn lip. IK werd hongerig naar het verlangen dat hij weer zijn liefde verklaarde.
Anoniem
Wereldberoemd



Hij gromde van verlangen, zijn ogen werden groot toen ze langzaam haar kleren voor hem uittrok, en hij voelde zijn lichaam reageren op zijn verlangen naar haar. Toen ze op hem ging zitten, werd hij bijna gek. Hij gromde, terwijl hij zijn boxershort uittrok en omrolde, zodat hij bovenop haar lag. Hij kuste haar nog eenmaal, voor hij voorzichtig begon.
DarkDoll
YouTube-ster



Ik kreunde en zuchtte zachtjes. Ik hield mijn handen om hem heen trok mijn benen op, kreeg een brandend vurig gevoel in mijn borstkas. Kreeg flash backs van Ronaldo, mijn ogen werden groter. Ik drukte Alexander tegen mijn zodat hij niet kon zien, dat ik met grote wijde beangstigde ogen keek. Mijn ademhaling veranderde lichtjes, ik zag dat Ronaldo bloed het beeld schokte teveel om scherp te stellen. Ik concentreerde me weer op wat nu gebeurde het mooie moment met Alexander , de beelden gingen weg ik werd weer rustig. Ik kuste Alexanders zijn schouder, ik ben veilig niks kan meer gebeuren hoop ik.
Anoniem
Wereldberoemd



Hij spande zijn lichaam even op toen hij haar onrust voelde, maar toen ze weer rustig werd, ontspande hij zich ook. Met een luide, genotvolle zucht was hij klaar en hij rolde van haar af en ging naast haar liggen. Dat was... geweldig. Hij glimlachte in zichzelf, en terwijl hij zijn ogen sloot, legde hij haar hoofd op zijn borstkas en haar arm om hem heen, waarna hij haar ook omhelsde.
DarkDoll
YouTube-ster



Hij was klaar ik denk dat ik het ook niet langer had vol gehouden. Hij legde mijn hoofd op zijn borstkas. Ik luisterde naar zijn regelmatige  hart slag. Sloot mijn ogen, het raam ging opeens open er kwam een veer binnen gevlogen. De spier witte veer kwam op mijn neus terecht, ik wiebelde wat met mijn neus. De zon scheen door het raam op ons neer, het leek wel een teken van iets maar ik ging het negeren. Kroop wat meer tegen Alexander aan sloep mijn arm om zijn middel heen, en genoot van het perfecte moment.
Anoniem
Wereldberoemd



Gelukzalig zuchtte hij toen Ino wat meer tegen hem aan kroop. Hij sloeg zijn armen om haar heen, hij wilde haar nooit meer laten gaan. Dit moment was... alles, alles wat hij maar van een moment kon wensen. Hij was dolgelukkig dat hij een meisje had gevonden dat zo perfect was. Hij had nog nooit zó van iemand gehouden.
DarkDoll
YouTube-ster



Ik voelde me weer veilig, niet alleen meer samen met iemand door het leven. Ik glimlachte in me zelf, de vogels begonnen ook nog is te fluiten. Ik gaf hem een kus op zijn wang. ''Je ogen zijn als de maan, je lippen zijn zo zacht als zijde, waarom wou ik jouw nou ooit vermijden?'' Toen omdat moment kreeg ik een terug blik van vroeger van me vader vaag beeld. Ik hoorde hem met een diep donkere stem zeggen PAS OP VOOR VAMPIEREN VANWeGe...... en de flashback was weg. Ik opende mijn ogen keek in die van Alexander er kwamen vele vragen op, waarom moest ik oppassen?, waarom kreeg ik de flashback?. Vanwege wat moest ik oppassen?. Er kwam een diepe zucht over me lippen. Zoveel vragen maar geen antwoorden.
Anoniem
Wereldberoemd



Hij keek haar verward aan toen ze hem wazig aankeek en zuchtte. 'Wat is er? Ino?', vroeg hij bezorgd. Hij kwam overeind, en veegde het haar uit zijn ogen. Hij boog een beetje over haar heen. 'Dacht je aan hém?', hij werd al kwaad bij de gedachte aan de vampier die nu dood was, wiens bloed nu door zijn aderen stroomde. 
DarkDoll
YouTube-ster



Ik hield mijn hand op zijn wang. ''Wees gerust er is niks.'' Ik glimlachte ''Nee.. Ik dacht niet aan hem, maar aan wat anders... Wat niet belangrijk is. Wees maar gerust er is egt niks.'' Gaf hem nog even een vluchtige kus op zijn mond, kroop toen van het bed. Liep naar de badkamer, deed de badkamer deur op slot. Liet het bad vol lopen stopte er wat Rozemarijn zeep in stapte in het bad, lied me er in zakken tot me neus sloot me ogen. Ik begon gelijk te piekeren over die vragen. Nam een diepe hap lucht dook onderwater.
Plaats een reactie
Reageer
Om nieuwe berichten te laden: ingeschakeld
Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste