Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Anoniem
Zin in pizza
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om mee te kunnen praten op het forum dien je ingelogd te zijn.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
16 van de 24 sterren behaald

Forum

ORPG, gedichten en schrijvers < Virtual Popstar Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste
fantasie high school VOL
Dauntless
Wereldberoemd



"Ok hier gaan ik dan voor het te laat is." zei Gabriëlle in zichzelf ze stoof op de wolk af en hield daarbij haar adem in, ze was al dood dus kon ze haar adem veel langer inhouden dan de meeste andere wezens. Toch duurde het verbazingwekkend lang voor er eindelijk een einde aan de wolk kwam en ze in een of andere vreemde ruimte stond. Ze wou Nimy roepen maar dan zou haar ontvoerder haar aanwezigheid ook meteen doorhebben, daarom maakte ze zich onzichtbaar en ging op zoek.
Anoniem
Minister of Pop



Anna

ik rende naar de ontmoetings plek en hijgde jongens ik ik moet jullie iets vertellen zei ik bang
DarkDoll
YouTube-ster



Nimy

Ik werd wakker in een vreemde ruimte, mijn hoofd deed onnoemelijk pijn net als of er een hamer tegen aan was gesmeten. Ik ging recht opzitten hield mijn hand tegen mijn hoofd aan, ik schudde de lichtjes mij hoofd'' Waar ben ik nu weer beland...'' 

__________________________________________________________________
en toen wist ik niks meer xp
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

Ik keek naar Daphne en glimlachte naar haar maar al snel verdween mijn glimlach. ''Ik ga...''. Na mijn woorden verdween ik direct. Ik ging naar district 7 en ging zitten bij het meer en de waterval. Ik liep naar het midden en ging zitten. Met alle macht probeerde ik me te concentreren op alle dingen en stukken in de wereld. Langzaam concentreerde ik me op alles. Ik hoorde het gejank van een baby, gelukkige mensen, verdrietige mensen en meer. Ik bespeurde alles zo snel mogelijk af en zocht Nimy. Met deze extreme concentratie kon niemand me eruit halen behalve ik. Mijn doel is om Nimy terug te vinden en redden. Uiteindelijk hoorde ik de stem van Nimy en kreeg ik een beeld. Ik zag een donkere kamer met een duistere kasteel waarbij Nimy gevangen zat. Ik herkende het gebouw. Toen bij het feest werd ik ook vastgehouden in dat kasteel. Ik maakte contact met Nimy dat nu makkelijker was omdat ik wist waar ze was. ''Nimy? Hoor je me? Ik ben het Miyuki. We komen je redden dus wees gerust. Ik kom gelijk naar je toe.''. Inmiddels had ik ook contact met de anderen. ''Iedereen? Volg mij straks ik weet waar Nimy is.''. Ik spreidde mijn vleugels en ging meteen op weg naar Nimy.
Anoniem
Minister of Pop



anna

maar miyuki dat kan niet toch en wrm luisteren jullie bniet naar me het is belangrijk ik liep naar sorasami en stelde me vooi hoi ik ben anna zei ik
Anoniem
Minister of Pop



anna

maar miyuki dat kan niet toch en wrm luisteren jullie bniet naar me het is belangrijk ik liep naar sorasami en stelde me vooi hoi ik ben anna zei ik
Anoniem
Minister of Pop



anna

maar miyuki dat kan niet toch en wrm luisteren jullie bniet naar me het is belangrijk ik liep naar sorasami en stelde me vooi hoi ik ben anna zei ik
Anoniem
Minister of Pop



Anna

wat zei ik geergerd
Anoniem
Minister of Pop



Ik
DarkDoll
YouTube-ster



Nimy

Ik hoorde opeens Miyuki's stem. Ik keek wild op me heen, ze was nergens te bekennen.''Miyuki! Waar ben je?!'' Ik kreeg geen antwoord meet terug. ''Wees gerust... Hoe kan ik dat zijn?!'' Ik kon niks zien alleen zwart en wat contouren van stoelen tafels ect. ''Hey! Ben je daar nog?!'' Schreeuwde ik, ik kreeg geen antwoord terug. ''Hallo?!'' Schreeuwde ik nog maals, weer geen antwoord. ''Humpf, Perv dat die is..'' Zei ik zacht in me zelf. ''Ik een Perv! nou dankje!'' kwam er ergens uit de kamer opeens. Ik voelde gelijk dat er iemand achter me zat, ik deed een syap naar achteren. Hij pakte me vast. ''Zei je nou dat ik een perv was?!'Zei hij een beetje geërgerd. ''Nee.. Ja... Misschien..'' Stamelde ik. ''Zo.. zo.. jij hebt lef klein onderdeurtje.'' Ik beet op mijne lip, Stom kop waarom moest je het nou weer zeggen, je werkt jezelf altijd in de nesten. Stom kop! Stom kop! herhaalde ik telkens in mijne gedachte.
Anoniem
Minister of Pop



Anna

wat nu vroeg ik bang
Anoniem
Minister of Pop



Anna

wat nu vroeg ik bang
DarkDoll
YouTube-ster



Wie wilt nog reageren?

ik n-n maar zijn nu best veel mensen off dus denk dat we even geduld moeten hebben 
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

Ik was er bijna totdat ik tegen iets boste en helemaal naar beneden viel. Ik viel door de bomen en kwam op de grond neer. Ik gaf een kleine schreeuw van de pijn die ik voelde toen ik neer kwam. ''Wat was dat?'' Ik stond op en liep verder totdat ik een soort muur voelde. Ik hield mijn hand er tegenaan en kon er niet door. ''Wat is dit nu!'' Ik gaf een klap op het schild maar ik kreeg er geen enkele beweging in. Na een tijdje voelde ik een elektrische stoot. Door die stoot viel ik een paar stappen terug. ''Er moet toch een ingang zijn?'' Ik liep verder tot ik een stem hoorde. ''Het kwam van deze kant af! Kom mee!'', hoorde ik een mannenstem zeggen. Ik hoorde 5 mensen rennen die dichterbij kwamen. Ik vloekte in mezelf en rende meteen naar een hoge boom en bleef daarin zitten tot ze uit het zicht waren. Ik bleef die mannen staren tot ik een beweging in mijn ooghoeken zag. Mijn aandacht viel op een man die door het veld kon door middel van een pasje. Ik vloog meteen achter hem aan en was binnen. Ik verschool me snel achter een kist. ''Nimy ik ben binnen. Waar ben je?'', vroeg ik aan haar. Ik wist dat het hier niet veilig was als ik hier bleef. Ik keek naar de riolering die er liep. ''Die moet leiden naar het ondergrondse gebied van het kasteel.'', fluisterde ik naar mezelf. Ik sprong snel in de riolering en kwam uit bij het ondergrondse gebied zoals ik had gedacht. Ik liep door de donkere gangen en zag af en toe een paar skeletten. ''Wat een stank.'' Ik hield mijn mouw voor mijn neus en mond en zocht verder. ''Nimy hoor je mij? Ik ben nu bij het ondergrondse gebied. Waar ben je?''. Ik zag een licht en wist dat dit het einde was van mijn veiligheid. Ik bleef zitten en wachtte af op antwoord van Nimy.
DarkDoll
YouTube-ster



Nimy

Ik hoorde Miyuki weer, nee nu niet op dit moment. Dan zou hij merken dat Miyuki hier was. Owh wat moet ik Doen?!.. Zei ik in mijn gedachte. ''Ik weet niet waar ik ben, ik kan nu niet praten..'' Zei ik heel zacht zodat hij het net niet kon horen. ''Wat zei je?! zeg het harder'' Hij schudde me een beetje. ''Ik zei niks ik moest hoesten.'' Ik begon lichtjes te kuchen. Hoop vol merkt die niks.
Plaats een reactie
Reageer
Om nieuwe berichten te laden: ingeschakeld
Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste