Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Anoniem
Zin in pizza
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om mee te kunnen praten op het forum dien je ingelogd te zijn.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
19 van de 24 sterren behaald

Forum

ORPG, gedichten en schrijvers < Virtual Popstar Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste
fantasie high school VOL
Anoniem
Minister of Pop



jaAnja idd maagraaggraag
Anoniem
Minister of Pop



Ik weiland wel reageren maar doe ook een orpg de goed loopt
Anoniem
Minister of Pop



Hoi ik ewerkerwerker
Dauntless
Wereldberoemd



Gabriëlle was ondertussen al even naar haar appartement gegaan, dat ze klaarblijkelijk met Daphne deelde. Ze hoorde haar binnenkomen terwijl ze zelf net bezig was haar eigen kamer te inspecteren. Het is nogal sober ingericht, waarschijnlijk zouden ze het naar eigen smaak mogen opleuken, maar Gabriëlle vond het wel goed zo.
Anoniem
Minister of Pop



annaHannah ik weet niet waar ik heen moet help me please
Anoniem
Minister of Pop



Anna ik liep naar me kamer 8 à ik pakte m'n spullen uit
DarkDoll
YouTube-ster



nimy

liep naar het huisje toedacht bij der zelf "heb ik nou iedereen ontmoet" in tussen tijd pakte ik mijn spullen uit maakte het bed op. liep toen wat in de achtertuin rond van de school. na een tijdje rond lopen ging ik bij een boom zitten in de schaduw.
Anoniem
Minister of Pop



Anna nou ik lig dus alleen lekker ongezellig ik maakte m'n kamer klaar en liep naar buiten ik zag nimf zitten hè nimf riep ik
Anoniem
Minister of Pop



Anna nimy gaat het
DarkDoll
YouTube-ster



nimy

schrikt wakker want ze was weg gedommelt. "owh jij ook hier anne? sorry ik was denk ik slaap gevallen" gaat wat rechter op zitten"ja gaat goed met jouw? ik heb gehoort dat er ook op deze school een katjongens is" me ogen begonnen een beetje te gleunderen want ik vond die mensen altijd zo interesant."dat vroeg ik me namelijk af"
Anoniem
Minister of Pop



Anna weet jij wie er op kamer 8à ligt
Dauntless
Wereldberoemd



Gabriëlle hoorde een bonk op haar deur en zweefde recht door de deur naar de rest van het appartement. "Is er iets" vroeg ze aan Daphne die in een boek aan het lezen was. Ze keek even naar wat ze aan het lezen was een stuk over een zekere Oritel en Mirjam.
Anoniem
Minister of Pop



Anna nou jha niemand dus ik slaap alleen zuchGabrielsGabriels
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

Nadat iedereen naar hun kamer ging en van het terras vertrok ging ik als laatste om wat onderzoek te doen in de bibliotheek. Ik liep naar de bibliotheek toe in de hoop dat ik iets vind. Na enkele uren richtte ik me op de klok het is 23.00. 'Zo laat al?' Snel ren ik naar mijn appartement die los van het schoolgebouw stond. Appartement 9B. Ik maakte mijn deur open en verkende mijn appartement. 'Wie zal mijn kamer genoot zijn?' Ik keek naar het briefje waarop stond "Miyuki en Nimy'' Ik keek naar de andere kamer tegenover de mijne. Haar bed was al opgemaakt. Het rare is waarom staat er bij iedere kamer 2 bedden? Ik liep naar de andere kamer tegenover die van Nimy en maakte zelf mijn bed op.
Natsumi
YouTube-ster



Subaru

Ik was in kamer 19C. Mijn kamergenoot is een Liam Chan. Wie is die gast? Dacht ik bij mezelf. Ik pakte mijn spullen en zette het in een kamer. ''Dit was een lange en rare dag.'' Ik keek naar de keuken. Het staat vol met eten en allerlei spullen. Snel maakte ik wat porties klaar en ging het rond brengen naar de andere kamers. In de hoop dat ze nog niks gegeten hebben. Even kijken op het plattegrond waar iedereen slaapt. ''Hmmm... Nimy en Miyuki slapen in een appartement 9B. Anna slaapt in 8A. Gabriëlle en Daphne in kamer 4B.'' Ik klopte aan bij de eerste dichts bij zijnde kamer. Dat was kamer 4B. Ik klopte aan en wachtte tot ze open deden.
Plaats een reactie
Reageer
Om nieuwe berichten te laden: ingeschakeld
Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste