Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Anoniem
Zin in pizza
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om mee te kunnen praten op het forum dien je ingelogd te zijn.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
16 van de 24 sterren behaald

Forum

ORPG, gedichten en schrijvers < Virtual Popstar Eerste | Vorige | Pagina:
ORPG // DarkDoll :)
DarkDoll
YouTube-ster



De terug blikken werden onderdrukt door andere gedachten, vanzelf werd ik weer ontspannen. Rustig opende ik mijn ogen, mijn mond viel zowat open van het mooie uitzicht onder ons. Het bleef me een raadsel hoe die dat kon, hoop vol  zal ik er wel eens achter komen. Het angst gevoel veranderde in blijdschap. Er kwamen weer lichtjes in mijn ogen de donkere beelden daar dacht ik zelf niet meer aan.
Maar lichtjes zat er nog wat angst in mij ook deel van mijn gedachte wou er verder over na denken. Ik keek naar Alex zijn rustige gezicht uitdrukking vol met vreugde en liefde met een sprankje zorgzaamheid er in verwerkt. Ik klemde mijn armen om zijn hals heen, en leunde wat meer naar voren toe om het uitzicht wat beter te zien. Er verscheen een zachte glimlach op mijn gezicht. 
Anoniem
Wereldberoemd



Hij voelde haar ontspannen en zag de verwondering in haar ogen toen ze om zich heen keek en het landschap zich onder hen zag uitstrekken. Hij glimlachte. 'Lieve, lieve Ino, je hebt geen idee hoe gelukkig ik ben dat ik jou heb gevonden. Ik heb nog nooit zo zeer van mijn tijd op aarde genoten als deze laatste dagen met jou. Ik zou bijna zeggen dat ik nooit zo buitengewoon euforisch ben geweest. Ik moet toegeven, mijn liefste, dat ik echt met heel mijn hart van je houd.'
Hij liet even een stilte vallen. 'Ino, mijn lief, ik heb er eerder weinig gedachten aan besteed, maar ik begin iets te vermoeden, en dat wilde ik graag met je meedelen. Ino, ik begin te denken dat wat jij en ik hebben, deze band tussen jou en mij, dat het meer is dan gewoon liefde.'
Onzeker bestudeerde hij haar gezicht, wachtend op haar reactie.
DarkDoll
YouTube-ster



Mijn hart begon wat sneller te kloppen door zijn liefde volle woorden. Ik draaide mijn hoofd naar zijn gezicht toe, keek in zijn mooie maanlicht gekleurde ogen. Mijn wangen voelde ik weer licht rood gekleurd geraken. Ik keek hem aan met mijn grote ogen, kijkend of die me niet aan het plagen was. Maar zo te zien meende die het, dat mijn hart goed deed. ''Alex...'' zei ik zacht van verbijstering. Ik zocht de juiste woorden om te zeggen hoeveel ik van hem hield en hoe graag ik het zou willen. Alleen ik kon ze niet uitbrengen. Ik gaf een lichte zucht keek diep in zijn ogen, ''Ik zou het niet anders kunnen beschrijven... Deze dagen waar wonderbaarlijk, ik zou niemand anders willen. Bij niemand anders willen zijn jij maakt me blij elke dag weer. Alex ik zou niemand anders willen dan jouw als mijn boyfriend.'' Ik gaf hem een kus op zijn lippen en omhelsde hem. In mijn borstkas voelde ik mijn hard op gloeien, voelend als een rode lichtbol die maar niet wou stoppen met gloeien. Ik pakte Alex zijn hand vast en legde die op mijn borst. Ik legde mijn hand in zijn nek en keek weer diep in zijn ogen. 
Plaats een reactie
Reageer
Om nieuwe berichten te laden: ingeschakeld
Eerste | Vorige | Pagina: