Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Anoniem
Zin in pizza
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om mee te kunnen praten op het forum dien je ingelogd te zijn.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
19 van de 24 sterren behaald

Forum

ORPG, gedichten en schrijvers < Virtual Popstar Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste
fantasie high school VOL
Anoniem
Minister of Pop



anna ik ging maar eens naar bed ijs sliep al toen m'n deur open ging hallo hoorde ik een stem zeggen ik Hilde van schrik
Anoniem
Minister of Pop



Anna wie ben jij en wat doe jij hier maar ik werd opgepakt en meegetrokken SST zei die persoon zacht het duizelde me ik ken die stem ergens van maar waarvan
Anoniem
Minister of Pop



Wie is nu??
Natsumi
YouTube-ster



Subaru

Ik zag dat er iets gebeurde met Anna. Ik liet het eten vallen en rende snel naar binnen in de hoop dat ik niet te laat was. Ik zag dat er een donkere figuur aan Anna's arm trok. Ik sloeg hem gauw met een vuist neer.
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

Ik hoorde dat er wat gebeurde in het gebouw. Snel verliet ik mijn kamer en rende de school in. Ik struikelde bijna over de trap en ging verder. Ik kwam op de etage aan met alle appartementen. Op de gang was er eten gevallen en ik zag dat de deur van appartement 8A open was. Ik rende naar binnen en ik zag 3 mensen. Anna, Subaru en nog iemand maar hij sprong uit het raam en al gauw verdween hij uit het zicht.
Anoniem
Minister of Pop



Anna w wat was dat die stem kwam me zo bekend voor
Natsumi
YouTube-ster



Subaru

Ik keek naar Anna. ''Ben je oké Anna? Gaat het? Wie was dat en wat kwam hij doen. Ik denk dat het niet veilig is hier. Je slaapt hier alleen toch? Misschien is het veiliger dat je samen met iemand een kamer deelt.
Anoniem
Minister of Pop



Anna ik weet dat het gek klinkt maar ik ken hem maar dat iDeen erg lang verhaal en ok bij wie
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

Ik zag dat Anna aangevallen werd. ''Anna is alles oké? Subaru heeft gelijk. Het is niet veilig om alleen te gaan slapen. Kom je misschien bij Nimy en mij slapen. In ons huisje is er plek voor 4 personen dus je kan erbij dan zijn we met ze'n drieën. Subaru help je wel met inpakken en verhuizen oké.'' Ik stoot Subaru aan. ''Ik maak dan wel even je kamer in orde.'' Terwijl ik wegliep en ze denken dat ik de kamer even in orde maak ga ik nog op onderzoek uit wie dat kon zijn.
Anoniem
Minister of Pop



Anna ok moet ik het vertellen
Anoniem
Minister of Pop



WISSISS
Natsumi
YouTube-ster



Subaru

''We doen het morgen wel aan tafel als we gaan ontbijten. Dan weet iedereen het vind je ook niet? Nu moeten eerst voor zorgen dat je spullen naar het huisje van Nimy en Miyuki brengen zodat je veilig kan gaan slapen.'' Ik pakte al veel spullen bij elkaar en nam 4 koffers mee vol met spullen van Anna. ''Zijn we zo klaar? Heb je nu alles bij dan kunnen we naar de kamer van Miyuki gaan.''
Anoniem
Minister of Pop



Anna ja ok morgen zei ik das beter want het is een lang verhaal
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

Ik had een stuk stof gevonden en nam het mee om het te onderzoeken in de biologie en Science lab. Snel keerde ik terug naar het huisje om de bed van Anna op te maken. 
Anoniem
Minister of Pop



Anna o ik zweer het jullie die stem ken ik 
Plaats een reactie
Reageer
Om nieuwe berichten te laden: ingeschakeld
Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste