Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Anoniem
heyhooo
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om mee te kunnen praten op het forum dien je ingelogd te zijn.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
15 van de 24 sterren behaald

Forum

Game < Virtual Popstar Pagina: | Volgende | Laatste
Vervloekt! Help de teamleden
Wishbone
Queen of Pop



Lieve spelers,

Misschien hebben jullie het al gemerkt, maar het gaat niet goed met de teamleden en we hebben jullie hulp nodig! We hebben het proberen verborgen te houden, maar er is geen ontkomen meer aan. We dachten eerst dat ze misschien gewoon een griepje hadden opgelopen, maar toen bij enkelen hun ogen volledig zwart kleurden, hun huid zo bleek als sneeuw werd en ze gek gedrag begonnen te vertonen, maakte ik me wel heel erg zorgen. De andere teamleden en ik waren ten einde raad. 

Gelukkig kwam er hulp vanuit een onverwachte hoek. Een goedaardige heks wist ons te vertellen wat er speelde: we zijn vervloekt. Als we niet snel actie ondernemen, zullen alle teamleden langzaam veranderen in duivels en zal er chaos uitbreken op Virtual Popstar. Dit mag natuurlijk niet gebeuren! We moeten onze teamleden redden.

We hoopten uiteraard dat de heks onze vloek kon opheffen, maar tot haar spijt ontbrak het benodigde recept uit haar boek. De hoop was nog niet helemaal vervlogen, want ze wist nog wel wat de ingrediënten waren! Of... nou ja, zo ongeveer. Ze wist in ieder geval waar ze te vinden waren. Deze acht ingrediënten zijn verstopt op bijvoorbeeld het NVDD, social media, het forum en in een blog. Deze ingrediënten zullen verspreid worden tussen 27 oktober en 30 oktober.

Helaas kunnen we niet zelf zoeken. We proberen met man en macht om de vloek niet verder te laten verspreiden, maar ondanks al onze tijd en moeite raken steeds meer en meer teamleden vervloekt. Ik voel me ook al niet zo lekker meer... Daarom hebben we jullie hulp nodig! Ga op zoek naar alle acht ingrediënten en schrijf een eigen verzonnen spreuk of recept. De deelnemers die een recept/bereidingswijze opsturen en zo de vloek verbreken, zullen beloond worden met een prachtige Halloween-set. Deze is NIET verkoopbaar, dus uitsluitend te verkrijgen als je meedoet! Daarnaast belonen we de vijf beste recepten ook nog met een creditprijs. 

IN HET KORT

Zoek de acht ingrediënten die bij de teams te vinden zijn (elk team heeft één ingrediënt, PromotieTeam niet meegerekend) en schrijf daar een recept of spreuk bij! Vermeld ook bij welk team je welk ingrediënt hebt gevonden. Dit stuur je vervolgens op naar Heks Hortensia vóór 31 oktober 16:00u. Indien je de acht ingrediënten goed hebt en je inzending verder compleet is, word je beloond met een exclusieve set die alleen te verkrijgen is door mee te doen aan dit event! Zoals eerder gezegd is deze onverkoopbaar, dus mis deze kans niet! Daarnaast is er natuurlijk nog een leuke creditprijs voor de top vijf.

CREDITPRIJZEN TOP 5
#1: 250 credits
#2: 200 credits
#3: 150 credits
#4: 100 credits
#5:   50 credits

Doe dus vooral mee! Want zonder jullie hulp zal heel Virtual Popstar overgenomen worden door deze vloek...

Anoniem
Landelijke ster



Ah super leuk!
Anoniem
Landelijke ster



@firewall  @Leafings @CatherinaSimone  @Aqruxe  @Forks 
Account verwijderd




Jullie moeten echt helpen...
Humblebrag
Wereldberoemd



Ik ga mijn best doen!
Literacity
Wereldberoemd



:cry2:
Account verwijderd




Humblebrag schreef:
Ik ga mijn best doen!

Ik hoop dat het je lukt...
Account verwijderd




Tof! Echt leuk bedacht! 
Anoniem
Wereldberoemd



Aaah tof 
Account verwijderd




Kunnen we de set al ergens bekijken of heeft iedereen expres z'n GB dicht? 🐥
Anoniem
Internationale ster



Myrthella schreef:
Kunnen we de set al ergens bekijken of heeft iedereen expres z'n GB dicht? 🐥


@Myrthella   ??
Anoniem
Internationale ster



Myrthella schreef:
Kunnen we de set al ergens bekijken of heeft iedereen expres z'n GB dicht? 🐥
Mijn gb is open ~
Anoniem
Queen of Queens



Oe ik ga mee doen denk ik.
Account verwijderd




funn
Despoina
Wereldberoemd



Oh jeetje
ik zal proberen helpen
Anoniem
Wereldberoemd



Oei hier ben ik niet goed in hahahha. Maar ik doe m' best!
Plaats een reactie
Reageer
Om nieuwe berichten te laden: ingeschakeld
Pagina: | Volgende | Laatste