Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Bluesweater
Fijne pride month!!!
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om mee te kunnen praten op het forum dien je ingelogd te zijn.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
13 van de 24 sterren behaald

Forum

ORPG, gedichten en schrijvers < Virtual Popstar Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste
a very shabby orpg
Anoniem
Wereldberoemd



Abby glimlachte breed. 'Kijk, dat vind ik dus ook!' lachte ze. Gelukkig voor Vik probeerde ze ook alle zeep uit zijn ogen te houden, maar zelf vond ze het ook altijd wel prettig om even haar ogen dicht te doen. Het warme water en het inmasseren van de haarproducten was altijd erg ontspannend. 'Heb je eigenlijk al een idee voor het kleurtje dat je zou willen?' vroeg ze. 
Duchess
Wereldberoemd



Kijk, hier had Vik zich op voorbereid. Meer dan een beetje zelf. Hij had hier alleen nog maar jaren over gedroomd, no worries. 'Lichtblauw,' antwoordde hij dan ook bijna direct. Hij was nu eindelijk zestien! Het kon en mocht nu! Eindelijk!! 'Maar als je iets anders leuks weet...' Hij stond open voor suggesties. Een klein beetje dan. 
Anoniem
Wereldberoemd



Abby trok een wenkbrauw op, op een positieve manier. 'Oeh, dat is een leuke kleur. En dacht je aan meer pastel of toch wat meer neon?' vroeg ze. Dat was namelijk een erg belangrijk verschil. Neon was daarnaast een stuk moeilijker om te doen, maar Abby zou haar best doen mocht dat zijn wens zijn. 
Duchess
Wereldberoemd



Vik glimlachte licht. 'Nee, pastel.' Alles moest pastel bij hem, dus dit ook. Neon vond hij ook wel leuk, daar niet van. Bij een ander, misschien. 'Babyblauw, zeg maar,' verduidelijkte hij voor de zekerheid nog maar. Je wist maar nooit. En hij kon beter te duidelijk zijn dan niet duidelijk genoeg!
Anoniem
Wereldberoemd



Abby knikte. Dat scheelde in ieder geval iets, niet dat Abby het anders niet gedaan had. 'Met laagjes in de kleur? Misschien een ombre effect, zou je dat iets lijken?' vroeg ze verder. Ze kon dadelijk natuurlijk genoeg voorbeelden laten zien, dat scheelde. 
Duchess
Wereldberoemd



Vik opende daarop dan toch zijn ogen weer en keek haar voorzichtig aan. 'Ja hoor! Klinkt cool.' Daarnaast; zij was de expert. Hij wist wel beter dan haar ideeën direct aan de kant leggen. En als zij dacht dat ze er iets supertofs van kon maken, dan was ze meer dan welkom om dat te doen~
Anoniem
Wereldberoemd



Abby glimlachte breed. 'Ik zal je dadelijk nog een paar foto's laten zien zodat je een idee kan krijgen, hoe klinkt dat?' Een voorbeeld was altijd handig om zeker te weten dat iedereen op een lijn zat, dat vooral. 'Voor zo'n kleur zal ik wel je haar dadelijk moeten bleken, dus dan wordt je heel even heel erg blond, maar dan hebben we wel een goede basis voor de blauw kleur.'
Duchess
Wereldberoemd



Vik knikte voorzichtig. 'Is goed!' Oh ja, hij ging hier terug komen. Absoluut. Op bleken had hij ook wel gerekend; hij bereidde zich alleen nog maar vier jaar lang op dit moment voor. 'Ik ben benieuw,' glimlachte hij. Want het resultaat ging vast geweldig worden, het proces was ook wel interessant. 
Anoniem
Wereldberoemd



Nadat Abby een paar uur bezig was geweest - ze had toch echt drinken aangeboden, beste vaderlief - was het dan eindelijk tijd om het resultaat bekend te maken. 'Oké, ogen nog even dichthouden...' Ze zette de laatste plukjes in model, waarna ze vol trots het resultaat bekeek. Deze look ging 100% op haar instagram. 'Je mag kijken!' 
Duchess
Wereldberoemd



Vik, die uiteindelijk toch echt ongeduldig begon te worden, opende dan ook bijna direct zijn ogen en keek even stil in de spiegel. Was hij dat echt? Oh ja dat was hij echt. Hij keek dan ook even met grote ogen naar de heldin die dit voor hem gedaan had, voor hij zijn armen om haar heen sloeg. 'Dankjewel!'
Anoniem
Wereldberoemd



Abby was even verbaasd, maar knuffelde Vik vrijwel gelijk terug. 'Ik neem aan dat dit betekent dat je het leuk vind?' lachte ze. Ze had ook erg hard haar best gedaan, ervoor gezorgd dat elk plukje op z'n plek zat en zelfs de wenkbrauwen had ze geverfd. Het complete plaatje was, zonder haar ego al te veel te strelen, een van haar betere werken geweest. 
Duchess
Wereldberoemd



Vik knikte terwijl hij zo breed glimlachte dat Shirou het idee kreeg dat hij morgen spierpijn ging hebben. Vik liet Abby dan toch weer los om opnieuw in de spiegel te kijken. 'Het is echt geweldig,' zei hij zacht. Het was allemaal  nog zoveel beter dan hij had durven hopen... 
Anoniem
Wereldberoemd



Abby keek op naar de vader en glimlachte breed. 'En, wat vind vaderlief ervan? Was het het wachten waard?' vroeg ze. Een tevreden kind betekende meestal een tevreden ouder, zeker met zo'n stralend gezicht, maar bevestigen was altijd handig. 
Duchess
Wereldberoemd



Shirou fronste licht. 'Nou ja, daar gaan we straks achter komen denk ik? Dan moeten we zo maar langs denk ik...' glimlachte hij scheef. Vik knikte gelijk enthousiast. 'Ja!' Natuurlijk, zeker nadat het hun moeder was die ze hierheen gestuurd had!
Anoniem
Wereldberoemd



Abby keek hem even verward aan. Straks? Oh. Oooooh. Dit was niet zijn vader. Het had gekund, natuurlijk, een Aziatische vader en een Westerse vrouw, of adoptie, maar dat bleek niet het geval te zijn. Ze lachte even om haar eigen fout. 'Sorry, mijn fout. Ik had verkeerde aannames gemaakt.'
Plaats een reactie
Reageer
Om nieuwe berichten te laden: ingeschakeld
Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste