Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Anoniem
Zin in pizza
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om mee te kunnen praten op het forum dien je ingelogd te zijn.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
14 van de 24 sterren behaald

Forum

ORPG, gedichten en schrijvers < Virtual Popstar Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste
ORPG - The princess and the vampire
TaylorSwift333
Landelijke ster



Ik wist niet waarom, dit hoorde niet maar toch voelde ik me tegen alle normaalheden in veilig bij hem. Hij had het vast gemerkt dat ik bijna moest geeuwen. "Nee helemaal niet door jou verhaal, maar al het dansen en alle gebeurtenissen hebben me moe gemaakt." zucht ik dan een beetje vermoeid en keek naar hem. "Je moet niet haten wat je bent, jij bent ten minste niet zoals die vampier van daarstraks, jij hebt me geholpen." zei ik dan vermoeid en knikte op zijn voorstel. "Dank je, ik heb echt geen zin om terug te gaan." zei ik dan met een zucht. Ik was denk ik een beetje vermoeidheidsdronken ofzo. "Je bent lief vampier zonder naam." giechelde ik een beetje zenuwachtig. "Hmm of mag ik zelf een naam verzinnen?" vroeg ik zwak glimlachend door mijn oogleden die bijna dichtvielen, normaal gezien bleef ik ook nooit zo lang op. Maar voor deze een keer wel.
Emotionless
YouTube-ster



Steven tilde haar zonder enige moeite op. "Rose, sluit je ogen even.' Zei Steven zachtjes voordat hij snel begon te rennen. Steven wist niet hoe het voelde voor een mens om gedragen te worden door een vampier die supersnel rende maar Steven kon zich voorstellen dat Rose er misselijk van kon worden. Daarom moest ze beter haar ogen sluiten. Na enkele seconden stonden ze voor Steven's huisje en stopte Steven bruusk. 'Sorry, als u er misselijk van werd.' Zei hij terwijl hij de deur open maakte. Zijn huisje was niet echt groot maar dat heb je dan ook niet nodig als je altijd alleen was. Alle meubels waren gemaakt uit hout en spullen die hij had gevonden in de natuur. Een keuken had Steven niet echt omdat hij, nou ja, niet echt een keuken nodig had. Steven was er dan ook niet op voorbereid dat een mens bij hij op visite zou komen voor meer dan alleen een prooi te zijn. Steven legde haar in bed en trok het deken over haar. 'Wil je een shirt en losse broek van mij om in te slapen?' Vroeg Steven aan Rose. 'Ik ook een soep opwarmen boven een vuurtje als je dat wil.' Voegde hij er aan toe. Gelukkig had hij wel een open haard waarboven hij dingen zou kunnen verwarmen. Een bad had hij ook. 
TaylorSwift333
Landelijke ster



Als hij Rose zei zonder het woord prinses er voor begon ik zwakjes te glimlachen. Ik deed mijn ogen dicht en wachtte even maar niet lang aangezien we er blijkbaar al snel waren. "Geeft niets. Is niet gebeurd." Zei ik zacht zwakjes glimlachend. Ik voelde me veilig in zijn armen. Ik voelde hoe hij me in bed legde en het deken over me heen deed. "Nee niet nodig, ik heb nog een onderjurk alleen het korset is vervelend." Zei ik lichtjes blozend. Daar had ik natuurlijk niet meer aan gedacht. Dom van me. Ik durfde niet echt iets vragen, het was al awkward genoeg. 
Emotionless
YouTube-ster



Steven beet even op zijn lip en vroeg aan haar: 'Moet ik je korset los maken?' Hij durfde haar zelfs niet eens aan te kijken toen hij dat vroeg zo beschaamd was hij. Steven vond het heel vreemd dat er een meisje in zijn bed lag dat niet zijn prooi was. Het was niet dat Steven dit dagelijks deed. Zonder te wachten op een antwoord nam Steven haar voorzichtig, alsof ze een porseleinen pop was, vast en liet haar hoofd tegen zijn schouder rusten. Hij maakte de touwen van haar korset los en zo gedaan zo gezegd. De prinses was ontdaan van haar korset en hij legde het zorgvuldig op de grond. De geur drong nu nog meer tot hem door en werd heviger en heviger. Hij ging op een afstand zitten, in zijn eenpersoonszetel, een beetje verderop. Hoe ver hij ook ging zitten van haar de geur lokte hem nog steeds naar haar toe. Hij kon zich nog maar net in bedwang houden. 
TaylorSwift333
Landelijke ster



Ik beet even zacht op mijn lip aangezien het gewoon vreemd voelde toen hij het zelf maar vroeg. Maar voor ik kon antwoorden nam hij me al vast en liet mijn hoofd tegen zijn schouder en deed de koorden van mijn korset los. Het voelde gewoon raar, daarom had ze het niet durven vragen. "Dank je." Bloosde ik dan en keek weg. Toen hij niet keek deed ze haar jurk uit en hield haar onderjurk aan en ging terug onder de dekens liggen. Ik voelde me zo raar nu. Zelfs nu durfde ze hem niet meteen aan kijken.
Emotionless
YouTube-ster



Steven zat daar maar wat. Niet wetende wat te zeggen en wat te doen. Dus ging hij maar naar haar toe en ging een beetje ongemakkelijk naast haar zitten en keek voor zich uit. Zijn gedachten waren overal en nergens. Hij was een domkop en wist niet wat te doen. Het was zeker al een eeuw geleden dat hij echt had gepraat had met een vrouw en was het dus zowat verleerd. 'Rose, je bent speciaal.' Zei zonder na te denken. 'Ik heb nog nooit zo'n lekker bloed geroken als dat van jou en toch kan ik het niet over mijn hart krijgen om van je te drinken.' Mompelde hij. Steven kon zichzelf wel op de kop slagen en wou dit helemaal niet zeggen. Maar zoals hij al zei. Hij was het verleerd: het praten met het vrouwelijk geslacht. 
TaylorSwift333
Landelijke ster



Ik keek op als hij naast me kwam zitten en slikte even. Ik keek hem aan als hij zei dat ik speciaal was. Ik bloosde lichtjes tot ik het vervolg hoorde van wat hij zei. "Moet dat nou klinken als een compliment?" Slikte ik licht geschrokken. Hij leek zichzelf nu te schamen. Aarzelend nam ik zijn hand. "Wat wil je zeggen?" Vraag ik dan zacht en kijk naar hem.
Emotionless
YouTube-ster



Ze nam zijn hand. In zijn hoofd kon je dat schrijven met hoofdletters want zo dacht hij het. 'Ik weet niet wat ik daar mee bedoel.. Sorry. Ga maar slapen als u wil. Ik beloof dat ik u niet zal opeten en als u mij niet geloofd wil ik wel voor de deur blijven en mag u de deur op slot doen.' Zei hij zachtjes. Steven was er van uitgedrukt dat zijn gezicht er gekweld uit zou moeten zien want hij bleef gevangen tussen de twee verlangens. Het verlangen naar haar en het verlangen naar haar bloed. 
TaylorSwift333
Landelijke ster



"Het geeft niet." Zei ik dan en keek naar hem. "Ik geloof je. Maar ik wil je een ding vragen voor ik ga slapen. Wat is je naam?" Vroeg ik dan en keek hem aan. "Alsjeblieft?" Vroeg ik dan en ging liggen terwijl ik naar hem keek. Ik wou het echt wel weten. Waarom zou hij het nu niet meer zeggen? Ik wist nu toch al dat hij een vampier was. En eerlijk had ik pas toen mijn ogen dichtvielen door dat ik zijn hand nog vast had en glimlachte zwak.
Emotionless
YouTube-ster



Steven keek toe hoe Rose haar ogen dicht vielen. Hij boog zich over haar heen en fluisterde in haar oor: 'Mijn naam is Steven.' Steven legde het deken goed en staarde een beetje naar haar terwijl de warmte van haar hand brandde door zijn hand. Het deed pijn maar tegelijkertijd voelde het ook goed.  
- 
TS of heb je nog inspiratie?
TaylorSwift333
Landelijke ster



Ts de volgende dag:
Ik werd wakker in de ochtend. Ik herinnerde me nog dat hij had gezegd dat hij Steven noemde. Ik stond dan op en zocht Steven en vond hem ook. "Hey Steven." Zei ik met een zwak glimlachje. Ik drukte een kusje op zijn wang, maar wel aarzelend want ik wist niet wat juist goed was. Hij was eigenlijk best knap. Alleen jammer dat hij nou ja, eigenlijk dood was. Zijn hart klopte niet meer dus letterlijk gezien was hij dood. Maar ergens maakte dat me niet echt uit.
Emotionless
YouTube-ster



Steven had niet geslapen want vampiers sliepen niet hij had heel de nacht naar haar gestaard en nagedacht. Het was kwassie onmogelijk voor een vampier om hoofdpijn te krijgen maar toch had hij er hoofdpijn gekregen van al dat denken. Hij had zijn tijd proberen zo nuttig mogelijk proberen te gebruiken en was wat vruchten gaan plukken in het bos. Niet voor zichzelf natuurlijk maar voor Rose ook had hij wat marktverkopers gehypnotiseerd om hem wat gratis van hun goederen te geven zoals brood en vlees. 'Goedemorgen Rose, ik heb wat eten voor u gaan halen. Ik ben het wat verleerd en weet niet echt wat mensen graag eten dus ja zeg maar wat u wil en dan kan ik kijken of ik het heb meegebracht.' Zei Steven zachtjes. Hij voegde er aan toe: 'Ik heb bessen, brood en nog wat andere dingen. Ik weet dat het niet zo lekker zal zijn als het eten in het kasteel maar zoals ik al zei ik weet niet wat mensen graag eten.' Hij lachte een klein beetje en keek Rose aan. De kus die ze had gegeven was zeker niet onopgemerkt gebleven. Hij brandde nog steeds op zijn wang en heer zwoer dat als zijn hart nog zou kloppen het een sprongetje gemaakt zou hebben.
TaylorSwift333
Landelijke ster



Ik stuur morgen
Emotionless
YouTube-ster



Oké ;) 
TaylorSwift333
Landelijke ster



Ergens vroeg ik me wel af of vampiers sliepen of niet en plots voelde het alleen nog meer genant want stel dat je luidop had gedroomd over die persoon? Niet dat ik dat had gedaan. Hoopte ik. ''Nou het is al erg lief van je Steven.'' Zei ik met een glimlachje. Mijn haar zag er vast niet uit dus legde ik het snel weer goed en bloosde een klein beetje. "Nou, meestal eten we wat brood met nog wat op eerlijk maakt dat zelfs niet uit voor me.'' Zei ik met een lief glimlachje. Hij was het fus verleerd maar ik vond het lief dat hij het op zijn minst probeerde. Hij had me niet gebeten ookal was dat erg simpel geweest. En hij had eten voor me gehaald. ''Hmm ik wist zelfs niet dat er lieve vampiers bestonden. Waarschijnlijk heeft niemand jou gewoon ontmoet.'' Zei ik...
Na even had ik ontbeten en keek ik naar hem. Hij zat met aan te staren waardoor ik mlest blozen. ''Ben ik zo speciaal?'' Vroeg ik blozend en keek even weg.
Plaats een reactie
Reageer
Om nieuwe berichten te laden: ingeschakeld
Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste