Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Bluesweater
Een dag niet gelezen, is een dag niet geleefdπŸ“š
0 | 0 | 0 | 0
0%
Welkom bij Virtual Popstar, de #1 community voor jongvolwassenen!

Maak nu gratis een account en praat mee op het forum. Speel games en kies uit duizenden kledingitems om je popster mee te verkleden.

Klik hier en maak je eigen account
> Sluiten
Helper
12 van de 24 sterren behaald
Profiel
Backforyou
avatar

Blog

TitelReactiesDatum
CT inzending 2017-11-2013 16:08
CT inzending017-11-2013 15:43
Yanieckjuuuhh <3119-07-2013 22:30

 MeldenYanieckjuuuhh <3
Haaaaii c: Oke na die bullshit op je profiel (HAHA) ga ik hier toch lekker ff serieus praten over hoe cool jij wel niet bent enzo jajaja.
Ff opscheppen enzo xd
Maarja. Wij hebben al kats 4x gemeet en waarschijnlijk morgen 5e keer hehehe. Dat komt omdat je een superspeciaal meisje bent en ik dfsjkbfjkbdsj veel van je houd, ik wil je echt nooit kwijt want je bent echt een schatje. In die tijd hier op vp en buiten vp ben je echt heel belangrijk voor me geworden. Je hebt me echt geholpen en ik ben je erg dankbaar <3. Zonder jou was ik er misschien niet meer, en nja,.. Maar nu ff over jou; je bent echt een mooi meisje, weet dat ja. Ik hou van je om wie je bent, en dat moet je niet vergeten! Je kunt altijd bij me terecht met wat dan ook! Je hoeft echt geen topics meer te maken met "wie kan ik mailen?" hoor! Mail mij gewoon, ik ben er voor je, wanneer het moet. Wanneer je het nodig hebt. Omdat je speciaal bent, wijffie c; Iloveyou. Ik wil je nevernooit kwijt en ik wil je nog wel 382979747 x meeten hahaha. Okeoke laatst was echt leuk met jou #SYM jwz AHAHAH. Maarja, broertjes zijn irritant xd. Mjaa. Morgen weer naar de coop en dan naar jwz xd, lekker praten over jou gnagna ^.^ Omg wat ben ik toch een badass, ik neem jou gwn mee xD. Kom ik daarzo aan: "HOIII!" en hij zo: "wtf wie ben jij?!" AHHAHA ik zie het al voor me. En AHAH omg ik krijg srsly een vp pen van je morgen ._. Dat hoeft echt niet hoor xd. Ik zit stiekem al jouw mailtjes te lezen nu AHAHA omg grapje dat zou ik nooit durven want anders kill je me denk ik xd. Lalalalala. Oke ik denk dat ik dit maar ga afronden want jij denkt ckr "wat zit die lang om mn account dan" xd. En ik moet toch zo weg dussz :c Ik had nogwel meer willen typen maar dat doe ik je niet aan, anders moet je zoveel lezen haha.
Gtg. Dus doeehoeeg lekkerding van me <3__<3.
Love the way you are! 

xoxoxoxo Siska aka Onlajnuiks (AHAHA dit moest ff)

Reactie plaatsen

Reageer op de blog Yanieckjuuuhh <3 van Backforyou .
Bericht plaatsen
Melden | Citeer
Sorasaki schreef op 19-07 22:35:
Sorasaki schreef:
Iloveyou cutiepie <3.Β (l)