Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Bluesweater
Happy Birthday to Itsmeblub & Myonlywish!
0 | 0 | 0 | 0
0%
Welkom bij Virtual Popstar, de #1 community voor jongvolwassenen!

Maak nu gratis een account en praat mee op het forum. Speel games en kies uit duizenden kledingitems om je popster mee te verkleden.

Klik hier en maak je eigen account
> Sluiten
Helper
17 van de 24 sterren behaald
Profiel
Graphics
avatar

Blog

TitelReactiesDatum
[tut] Tweety ~ **/***210-08-2016 15:15
[tut] Fancorner reuzenrad ~ *010-08-2016 15:15
[tut] Simpel paars profiel ~ *010-08-2016 15:14
[tut] Lente blend ~ * 010-08-2016 15:12
Speciaal bericht voor mijn enige blogvolger: HOI MARIN HOE GAAT HET MET JOU OXOOXOXOXOXOXOX009-01-2015 22:01
Sinterklaas kadootje (:025-11-2013 18:31
Cadeau sinterklaas.025-11-2013 17:50
High Tea!626-05-2013 12:46
NT sollicitatie!226-05-2013 12:28

 MeldenSpeciaal bericht voor mijn enige blogvolger: HOI MARIN HOE GAAT HET MET JOU OXOOXOXOXOXOXOX
Heehee NT-ers!
Ik moet mezelf dan maar eens voorstellen, niet dat de meeste van jullie alles al van mij weten ofzo, jullie hebben natuurlijk allemaal geen idee wie ik ben.

Nou dat zal ik jullie eens in geuren en kleuren vertellen, want dat is natuurlijk super interessant *kuch*.
Ik ben Joline en *kijkt voor wanneer dit moet worden ingezonden* ben over precies 3 weken 17, dan ga ik natuurlijk heel erg veel taart eten en wat chips kan er ook altijd nog wel bij. Eens even denken, wat zijn mijn interesses, hmmm, eigenlijk levenloos zijn, is heel erg interessant, oh en natuurlijk kloten met PFSx en een beetje met Photoshop af en toe, op momenten waarop ik denk dat ik iets kan, maar uiteindelijk wordt het één grote faal en begin ik opnieuw met PFSx. (Zie mij slim zijn dan, zo maak ik ook meteen duidelijk met welk programma ik werk.) Ook vind ik tekenen leuk en geen idee wat ik eigenlijk allemaal nog meer doe, behalve series/films/youtube kijken. Eten is ook wel een erg plezante bezigheid op zich, net zoals het maken ervan. Eigenlijk vind ik sieraden maken, schrijven, schilderen en fotograferen ook wel leuk, maar ik faal in al die dingen dus doe ik dat niet zo vaak.

Dat was het einde van het oh zo prachtige verhaal over mijn oh zo interessante leven.
xoxo Joline

p.s. Natuurlijk heb ik ook nog een fabulous idee voor een nieuwe rubriek voor het nieuwsoverzicht, dat heb ik expres nooit vertelt toen ik in het NT zat omdat ik wist dat ik dat nu nodig zou hebben, dúh.
Oké ik faal in uitleggen maar ik zal het proberen, mijn idee gaat wel per maand, de 1e 3 weken is er dan een boek/game/film/dier/recept/artiest/kunstenaar van de week & dan kun je de 3e week erop stemmen, de 4e week staat er dan de uitslag van en wat VP'ers er van vonden (gewoon topic ofzo). Je kunt ook als er al een artikel over is gemaakt die linken bij die week.
Ok ik hoop dat dat een beetje duidelijk was, waarschijnlijk niet maar oké.

Boek van de week! #1: the Perfectionists
Deze week gaat dit blokje over het boek "the Perfectionists".
Dit boek is geschreven door Sara Shephard, zij schreef ook de Pretty Little Liars & Lying Game boeken! Het gaat erover dat Ava, Caitlin, Mackenzie, Julie en Parker, die eigenlijk niet echt vriendinnen zijn, bij een schoolopdracht bij elkaar komen en een plan bedenken om Nolan Hotchkiss, een vreselijk klootzak, te vermoorden. Natuurlijk was dit als grap bedoelt, maar Nolan wordt later dood gevonden en hij was precies zo doodgegaan als zij hadden bedacht. Ze worden verdachten in de zaak, maar ze hebben het niet gedaan, ze gaan opzoek naar de echte dader, maar dat is nog niet zo makkelijk.
Ik heb dit boek in het Engels gelezen, omdat hij nog niet uit is in het Nederlands, maar ik vind het echt een geweldig boek! Het eindigde ook superspannend dus ik wacht nu op het volgende deel.

Drie weken lang komt er dan dus elke week een boek en dan wordt er de 3e week d.m.v. een poll gestemd, waarvan je de uitslag de 4e, en laatste, week krijgt te zien.

Boek van de week - uitslag poll.
Er is veel gestemd en het boek dat de meeste mensen het leukst vonden was "the Perfectionists"! Dat was het 1e boek, dus als je nog wilt lezen waar het over ging ga dan terug naar het nieuwsoverzicht van 18/01. 

Wat vonden VP'ers van dit boek?
"Super!" - random persoon 1
"Geweldig en spannend" - random persoon 2
"Leuk en leek op PLL" - random persoon 3

Wat zullen we volgende week behandelen?
Meer boeken of films, series, games, liedjes, bands, zangers, sites of misschien wel recepten? Laat je suggesties achter in de reacties c:

Veel succes met alle shit lezen!

Reactie plaatsen

Reageer op de blog Speciaal bericht voor mijn enige blogvolger: HOI MARIN HOE GAAT HET MET JOU OXOOXOXOXOXOXOX van Graphics .
Bericht plaatsen