Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Bluesweater
Een dag niet gelezen, is een dag niet geleefdπŸ“š
0 | 0 | 0 | 0
0%
Welkom bij Virtual Popstar, de #1 community voor jongvolwassenen!

Maak nu gratis een account en praat mee op het forum. Speel games en kies uit duizenden kledingitems om je popster mee te verkleden.

Klik hier en maak je eigen account
> Sluiten
Helper
14 van de 24 sterren behaald
Profiel
Typfaudt
avatar

Blog

TitelReactiesDatum
My Battle.007-03-2014 19:37

 MeldenMy Battle.
Hoi mensen,
ik ga dus ook beginnen met blogs bijhouden op deze site, het lijkt me heel erg leuk :)
Voor ik ga beginnen bloggen wil ik mijn levensverhaal vertellen, daarna gaan jullie de verhalen die ik schrijf waarschijnlijk beter begrijpen.

-
Toen mijn moeder zwanger was ben ik bijna een miskraam geweest, toen ik werd geboren lag ik een week later weer in het ziekenhuis door een infectie aan mijn longen. Daarom heb ik waarschijnlijk schade gehad aan mijn hersens. Als kind was ik heel bang voor dingen en kon ik moeilijk hechten aan de mensen die om mij gaven. Op mijn 3de hebben de artsen 'PDD-NOS met MCDD' gediagnostiseerd. Ze dachten ook dat ik verstandelijk gehandicapt was daarom ben ik van mijn 3de tot 6de in een medisch kinderdagcentrum geplaatst, op mijn 6de kwamen de mensen daar tot inkeer dat ik eigenlijk wel een goed stel hersens had en mocht ik naar een speciale basisschool.

Daar heb ik infeite een prima tijd gehad, ik wist niet veel beter. Mijn meester die ik in groep3 had is overleden aan een ziekte een paar jaar later, dat was best heftig. In de laatste groep van de basisschool begon ik toch een stuk opstandiger te worden en koos ik meer voor de emo/gothic stijl. Op een dag had een juffrouw van de school mij in mijn gezicht geslagen, toen ben ik per direct van die school gegaan en naar de basisschool in mijn dorp gegaan. Daar verliep alles opzich prima, de basisschool heeft mij met een vmbo basiskader niveau naar de middelbare school gestuurd.

Ik kwam in het middelbaar in een basiskader klas en dat leek opzich allemaal prima te gaan, todat ze mij begonnen te pesten met mijn kledingstijl. Ik had geen vrienden in de klas en er werd altijd om mij gelachen. Buiten de klas om had ik wel vrienden die dezelfde stijl als mij hadden. Ik heb dat jaar de brugklas gewoon afgemaakt en ben toen naar de tweede basiskader klas gegaan, daar begon het pesten opnieuw. Mijn mentor in die klas had ook een gruwelijke hekel aan mij, tot de ellende begon.

Ik ga er niet in details over praten, maar ik ben mishandeld en misbruikt. Die man zag een onzeker meisje in mij en heeft daar misbruik van gemaakt, hij wou mij uit huis halen. Heeft mij eens opgesloten voor twee uur en de handelingen die hij deed doen mij nog steeds heel veel pijn, sindsdien ben ik nooit meer dezelfde als vroeger geweest. Hij wou mij ook uit huis plaatsen via jeugdzorg en dat is echt nog heel erg doorgegaan, ik zou naar de crisisopvang moeten en alles.

Ik ben toen tot september niet meer naar school geweest en heb een periode meegemaakt van psychose's. Ik zou uit huis worden geplaatst, meerdere keren zou ik ook naar de crisisopvang moeten en had vaak gesprekken met een psycholoog. In september ging ik weer naar een nieuwe school(In Belgie) en dat leek ook redelijk goed te gaan in het begin alleen was het niveau wat ik daar kreeg te moeilijk, daarom moest ik toen binnen een korte periode alweer naar een andere school. Toen ik daar kwam leek het ook de eerste twee weken goed te gaan, tot ik opeens heel veel herbelevingen kreeg naar vroeger en ik ondervond dat je jezelf kon beschadigen.
Ik sneed mezelf in de wc's van de school en huilde tijdens de lessen. In de pauze's zat ik altijd alleen of speelde ik een spelletje op mijn telefoon. Op een gegeven moment kwamen mijn klasgenoten erachter dat ik mezelf beschadigde en hebben me toen infeite letterlijk 'weggepest'. 

Toen ging ik weer een hele periode niet naar school en begon ik een eetstoornis te ontwikkelen. Ik at soms hele dagen niks en lette erg op mijn gewicht. Op een gegeven moment was ik het leven zo beu dat ik er een einde aan probeerde te maken, die overleefde ik. Toen ben ik in januari 2012 naar een dagkliniek gegaan waar ik behandeling kreeg voor een jaar en dat heeft me best goed gegaan. In maart 2012 ben ik ook naar de school gegaan op dat GGZ terrein en daar zit ik nu nog steeds.

in december 2012 ben ik op de kliniek met ontslag gegaan en nu krijg ik alleen nog maar behandeling met een psycholoog elke week. Ze weten nu ook dat mijn MCDD is geuit in een Borderline persoonlijkheidsstoornis. Dat is elke dag nog steeds een gevecht die ik aanga met mijn Antidepressiva. Ik heb dagelijks heel veel last van stemmingswisselingen en mijn emotie's uiten 2x zo heftig als bij andere mensen. Ik zie alles in zwart/wit en voel een leegte in mezelf. Vaak heb ik nog de drang om mezelf te beschadigen, afentoe krijg ik ook dissociatie aanvallen, dan val ik infeite eventjes 'weg' voor even.


Dat is dus mijn verhaal, ik ga voornamelijk schrijven over school(speciaal onderwijs). Nu begrijpen jullie meer waarom ik daar zit en wat mijn achtergrond is. 

big love, Tiff x





Reactie plaatsen

Reageer op de blog My Battle. van Typfaudt .
Bericht plaatsen