Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Bluesweater
Happy Birthday to Itsmeblub & Myonlywish!
0 | 0 | 0 | 0
0%
Welkom bij Virtual Popstar, de #1 community voor jongvolwassenen!

Maak nu gratis een account en praat mee op het forum. Speel games en kies uit duizenden kledingitems om je popster mee te verkleden.

Klik hier en maak je eigen account
> Sluiten
Helper
15 van de 24 sterren behaald
Profiel
VPNTM
avatar

Blog

TitelReactiesDatum
VPNTM UITSLAG 21108-06-2014 19:05
UITSLAG + NIEUWE THEMA1127-05-2014 20:15

 MeldenVPNTM UITSLAG 2
De jury is tot een besluit gekomen. Het was een moeilijk thema en we hebben toch best streng beoordeeld.

De mensen die door zijn: Tyria, Donaatjuuh, Laryanue, Jasmijn, Rafke, Imagine, Fendacy, Compulsion, Society,  Equality, Gladstone, Demonic, Ryuzaki, Mew, Maude, Rochel.

Helaas hebben we afscheid moeten nemen van Bewitched, Four, Lana, Skeeregurl en Amicizia.

Roseraie en Riraito hebben de looks beoordeelt van de mensen die door zijn en zijn afgevallen;

Beoordelingen door Riraito:

Tyria - 4
Ik vind het een leuke look, maar in de middeleeuwen kon je waarschijnlijk geen enkel meisje vinden die zich op die manier kleedde, dat was gewoon niet toegestaan en daarnaast slaat het oogkapje helemaal nergens op; piraten zijn van een ander tijdperk.

Donaatjuuh - 6
Het is een goede, maar eigenlijk te simpele look voor de wedstrijd.

Bewitched - 4
Ik vind het een leuke look, maar in de middeleeuwen kon je waarschijnlijk geen enkel meisje vinden die zich op die manier kleedde, dat was gewoon niet toegestaan en daarnaast was los haar in de middeleeuwen echt 'not done' voor meisjes/vrouwen.

Laryanue - 4
Ik vind het een leuke look, maar in de middeleeuwen kon je waarschijnlijk geen enkel meisje vinden die zich op die manier kleedde, dat was gewoon niet toegestaan en daarnaast was los (paars?) haar in de middeleeuwen echt 'not done' voor meisjes/vrouwen.

Jasmijn - 8
De blokfluit is het enige wat een beetje buiten de look valt, maar verder is het écht een goede look van een middeleeuwse vrouw die bijv. op het land werkte!

Four - 5
Doe gewoon die wapens weg, dat hadden vrouwen in de middeleeuwen echt niet. Het is jammer, want de jurk en het kapsel zijn wel goed gekozen.

Rafke - 8.5
Dit is echt een hele goede look, je hebt iets riskants gedaan door met een vrouwelijk account een man te creëren, maar het is je gelukt en heel goed ook nog!

Imagine - 6.5
Die jurk Venetiaans, niet middeleeuws, duiven verspreiden de pest en 'stad van de vrede'? Dat bestond niet in de middeleeuwen. Echter vind ik het idee leuk geprobeerd, volgende keer jezelf toch wat beter inlezen.

Fendacy - 4
Ik vind het een leuke look, maar in de middeleeuwen kon je waarschijnlijk geen enkel meisje vinden die zich op die manier kleedde, dat was gewoon niet toegestaan en daarnaast was los haar in de middeleeuwen echt 'not done' voor meisjes/vrouwen.

Compulsion - 7
De zwarte handschoenen vind ik niet mooi, die had je beter kunnen vervangen door van die handschoenen waar je doorheen kijkt of gewoon doorzichtig wit, maar dit staat er niet bij. De rest is wel heel goed gedaan!

Society - 8.5
Niets op aan te merken, afgezien van het feit dat dit gewoon bijna een kant en klare outfit is, dus dat is wel jammer dat jij het niet echt zelf creëerde.

Lana - 3
Ik vind het een leuke look, maar in de middeleeuwen kon je waarschijnlijk geen enkel meisje vinden die zich op die manier kleedde, dat was gewoon niet toegestaan en daarnaast was los haar in de middeleeuwen echt 'not done' voor meisjes/vrouwen. Als laatste, denk je nou echt dat ze met wolven omgingen en maskers met snorharen droegen?

Equality - 7.5
Dit is nou gewoon een goede look als het gaat om bijv. de dochter van iemand van adel. Enige minpuntje is dat het haar wel iets korter gemogen had, ze droegen het namelijk niet los en zo lang is dan wel heel erg.

Gladstone - 7
Ik vind de jurk en haren beter passen bij het thema renaissance, maar in principe is het ook goed mogelijk voor dit thema. Het is alleen vrij saai en ik heb het idee dat je er niet over nagedacht hebt.

Demonic - 6.5
Het haar past er niet bij en het is echt heel simpel, wel keur ik hem gewoon goed, aangezien een welgestelde dame er best zou uit zou kunnen zien, afgezien van dat het haar niet zichtbaar mocht zijn.

Skeeregurl - 4
Ik vind het een leuke look, maar in de middeleeuwen kon je waarschijnlijk geen enkel meisje vinden die zich op die manier kleedde, dat was gewoon niet toegestaan en vrouwelijke ridders bestonden niet.

Amicizia - 3
Wat is dit, heb je je überhaupt ingelezen? Snorharen, losse haren, boog, tatoeage en konijnenoren moeten sowieso allemaal weg en zelfs dan is het nog geen goede look want zo mochten meisjes in de middeleeuwen zich gewoon niet kleden.

Ryuzaki - 8
Dit is echt een hele goede look, je hebt iets riskants gedaan door met een vrouwelijk account een man te creëren, maar het is je gelukt en heel goed ook nog!

Mew - 7.5
Het enige dat jammer is aan de look zijn de losse haren, daar deden ze in de middeleeuwen namelijk niet aan als meisje zijn, maar verder is het een goede look!

Maude - 7
Ik vind dat je een goede look hebt (hoewel je beter over de kleur van de haren na had mogen denken), alleen is het jammer van die vreemde ogen, die zijn gewoon eng en passen niet bij de rest van de look.

Rochel - 8.5
De haren zijn vast, de jurk is goed en ze heeft handschoenen om, waar kan ik nog meer om vragen?!?!

Beoordelingen door Roseraie:
Tyria - 7
Ik vind hem erg leuk. Ik vind alleen het kapsel en de makeup er niet zo bijpassen. Omdat ze de look wat liever maken, terwijl middeleeuwen juist stoerder is. Voorderest zijn de kleurencombinaties erg mooi

Donaatjuuh - 7.5
Ik vind hem erg simpel. Hoewel de look wel super leuk bij het thema past. Wat me opvalt is de make-up die ik erg mooi vind. Het straalt iets aparts uit.

Bewitched - 4
Ik vind hem echt niet mooi. Je pakt een super leuk jurkje en daarbij doe je wat wapens. Ik denk niet dat iemand met een jurk gaat vechten hoor. De make-up vind ik veel te blij voor dit thema.

Laryanue -  5.5
De laarzen en het haar verpesten de hele look. Derest vind ik echt super gecombineerd en tof gevonden. Eerlijk gezegd had ik van jou iets meer verwacht.

Jasmijn - 9 
Ik vind hem super leuk. Je look valt meteen op, omdat ie veel anders is dan de andere looks. Het is meer een zachte look. Ik vind het echt origineel gevonden. De makeup is ook prachtig. Alleen vind ik het raar dat ze geen schoenen aan heeft.

Four - 3
Vechten met een jurk? Ik snap dat dus echt niet. Daarbij lijkt het me heel onhandig om een pijl en schild vastehouden in één hand.De kleuren zijn ook zo saai. En de ogen zijn veel te fel erbij. Alles is bruin, behalve je ogen. Ik vind het echt een slechte look.

Rafke - 9.5
Ik vind deze super leuk. Het straalt echt boosheid uit. Alles is mooi gecombineerd, leuk die achtergrond erbij. Een zeer geslaagde look!

Imagine - 7
Ik vind hem wel leuk. Het idee is wel leuk gevonden. Ik vind raar dat de duiven erbij zijn. Ook vind ik de kroon minder erbij passen, de kleur komt nergens terug. Ik vind de jurk + het jasje + de stok wel echt super leuk uitgekozen.

Fendacy - 5
De wapens enso verpesten je look. Als je de helm + zwaard + schild + dat ding achterop had weggelaten, dan was de look simpel geweest, maar toch een heel stuk leuker. Ik vind de combinatie van oranje en groen namelijk heel erg mooi.

Compulsion - 5.5
Ik vind de look niks, omdat het niet bij de middeleeuwen past. Je hebt gewoon een gala look gemaakt. Hoewel de look goed gecombineerd is. Behalve het kroontje staat raar op het haar. Ik had een zilver kroontje uitgekozen, omdat die kleur beter terugkomt.

Society - 6
Ik zie Isolde er wel in. Maar ik haat klaargemaakte looks. Ik vind dat zo origineel. Hoewel de look wel goed is en super goed bij het thema past.

Lana - 3
Ik vind hem echt verschrikkelijk. Ik vind dit meer een fantasie look. Ze gingen echt niet op wolven rijden. Ook het vest loopt niet mooi over op de jurk. Het oranje staat echt niet mooi bij dat rood. Ook snap ik niet waarop dat kapje opslaat. Het enige pluspunt is het haar.

Equality - 6
Ik zei al tegen iemand dat ik de combinatie van groen en oranje erg mooi vind voor de middeleeuwen. Dat heb jij ook gebruikt. Ik vind het haar wel echt te lang. De doek had ik weggelaten want ik vind rood en oranje een minder goede combinatie, omdat de kleuren op elkaar lijken, maar toch niet dezelfde kleur zijn.

Gladstone - 6
De makeup vind ik erg mooi. Het straalt meteen verwendheid uit. Het kapsel vind ik ook mooi gevonden.  Maar voor derest vind ik de look vrij saai. Hadden wel wat accessoires bij gemogen.

Demonic - 5.5
Ik vind hem te simpel. Ook vind ik dit meer een look voor in de lente. Dus het middeleeuwse herken ik er helemaal niet in.

Skeeregurl - 4
Met een jurk vechten, dat word hem niet. De make-up vind ik te mooi voor je look. Ook raar dat één arm open is. Ik vind hem daarbij ook veel te druk. Je hebt veel accessoires gebruik waardoor de look minder mooi word.

Amicizia - 3
Het groen van je boog komt nergens meer terug. Het vestje loop ook niet mooi over op de rok. De rok is daarbij ook veel te kort. De schoenen zijn te hoog. Dit laat me op de één of andere manier denken aan hotter than my daughter. Ook die konijnenoortjes en de snorharen kunnen echt niet.

Ryuzaki - 9
Ik vind hem erg leuk! Vooral de make-up en het kapsel spreekt me heel erg aan. Die sterke blik vind ik leuk gedaan.  Het kroontje staat niet mooi op het haar. Die had ik dan weggelaten. Voorderest een top look!

Mew - 7
Ik vind de blik zo mooi van jouw look. Hoewel ik de rest erg saai vind. Door die blik heb je die 7 gekregen.

Maude - 6
De make-up vind ik te druk. De ogen zijn erg eng. Ik had het mooier gevonden als de haren iets donkerder waren geweest. Voor de rest valt de look niet op.

Rochel - 7.5
Het kapsel is erg leuk. Het leuke aan deze look is dat het middeleeuws is en toch kleurrijk. Leuk die handschoenen en het bloemtje in de hand. Het is een goede look.
Het volgende thema is een beroep. Je mag zelf kiezen welk beroep. Zet wel in je forumbericht welk beroep je look moet voorstellen. Klik HIER voor het forum waar je je look moet inleveren. Je hebt de tijd tot 13 juni 0:00. Probeer wel een origineel beroep te kiezen. Veel succes deelnemers.

image

Reactie plaatsen

Reageer op de blog VPNTM UITSLAG 2 van VPNTM .
Bericht plaatsen
Melden | Citeer
Anoniem schreef op 09-06 01:09:
Ryuzaki schreef:
Awwyesh, nu hopen dat ikt niet vergeet x)
Melden | Citeer
Anoniem schreef op 08-06 23:32:
Riraito schreef:
Amouris schreef:
Ehm als ik nog een tip mag geven; zorg voor opbouwende kritiek en niet gewoon iemand naar beneden halen. Dit geld dan voor Elke iig. Als ik zie hoe jij ''opbouwende'' kritiek geeft nou pff dat wilt niemand ontvangen. Begin altijd met iets goeds, bijvoorbeeld dat het haar leuk was en zeg dan pas wat er MINDER GOED was en niet slecht.

I'm so sorry, maar als er niets klopt aan de look en het duidelijk geen middeleeuwen is, dan ga ik er ook geen 'goede' dingen bij zoeken. Je zorgt er maar voor dat je look klopt.
Melden | Citeer
Bewitched schreef op 08-06 21:20:
Bewitched schreef:
TIP voor de volgende keer, zeg wat achtergrond info bij het thema want ik lig eruit omdat het niet ''kon'' vrouwen konden bijvoorbeeld geen los haar hebben, gewoon tip want ik heb geen idee hoe ik dat zou hebben moeten weten.
Melden | Citeer
Compulsion schreef op 08-06 20:02:
Compulsion schreef:
Eh sorry maar mijn look was wel echt een middeleeuwse look? ;-;
Melden | Citeer
Anoniem schreef op 08-06 19:55:
Fuenta schreef:
Lol ben ik door? Ik deed maar wat HAHAH.

@Elke, neh geen zin om dingen over de middeleeuwen te gaan lezen voor een verkleedwedstrijdje op een site lol.
Melden | Citeer
Anoniem schreef op 08-06 19:45:
Mandalorian schreef:
o.o Was er al een uitslag van ronde 1... ik heb dat gewoon gemist ;-;
Melden | Citeer
Adelyna schreef op 08-06 19:43:
Adelyna schreef:
Omgad ik ben door!! Zoo blij he!!! Gefeliciteerd verder iedereen!!
Melden | Citeer
Anoniem schreef op 08-06 19:31:
Amouris schreef:
Ehm als ik nog een tip mag geven; zorg voor opbouwende kritiek en niet gewoon iemand naar beneden halen. Dit geld dan voor Elke iig. Als ik zie hoe jij ''opbouwende'' kritiek geeft nou pff dat wilt niemand ontvangen. Begin altijd met iets goeds, bijvoorbeeld dat het haar leuk was en zeg dan pas wat er MINDER GOED was en niet slecht.
Melden | Citeer
Anoniem schreef op 08-06 19:25:
Girafke schreef:
VPNTM schreef:
Rafke schreef:
Wow wacht wat, een 8,5 en een 9,5? <img src='/layout/nl/images/smileys/surprised.gif' alt='<img src='/layout/nl/images/smileys/surprised.png' alt=':o'>'>
Haha, ik was er zelf niet eens echt tevreden mee. <img src='/layout/nl/images/smileys/surprised.gif' alt='<img src='/layout/nl/images/smileys/surprised.png' alt=':o'>'>
Omg, awesome!!

haha deze ronde was je het beste :3

Nice!!!!
Melden | Citeer
VPNTM schreef op 08-06 19:25:
VPNTM schreef:
Rafke schreef:
Wow wacht wat, een 8,5 en een 9,5? <img src='/layout/nl/images/smileys/surprised.png' alt=':o'>
Haha, ik was er zelf niet eens echt tevreden mee. <img src='/layout/nl/images/smileys/surprised.png' alt=':o'>
Omg, awesome!!

haha deze ronde was je het beste :3
Melden | Citeer
Anoniem schreef op 08-06 19:24:
Girafke schreef:
Wow wacht wat, een 8,5 en een 9,5? :o
Haha, ik was er zelf niet eens echt tevreden mee. :o
Omg, awesome!!