Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Xlorenzox
Happy Pride Month 🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om mee te kunnen praten op het forum dien je ingelogd te zijn.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
11 van de 24 sterren behaald

Forum

ORPG, gedichten en schrijvers < Virtual Popstar Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste
Jdbo met first
First
Internationale ster



Justin;

'Hey you,' Ik glimlach. Ja ik was ijdel. Ik wist dat van mezelf. Ik vond het nu eenmaal belangrijk om er verzorgd bij te lopen. Ik keek haar kant op terwijl mijn handen nog vol met gel zaten. 'De winkel, ja, goed idee. Tenzij je mee uit lunchen zou willen?' Ik keek even op de klok die ik vanuit de badkamer in de slaapkamer kon zien hangen. Het was inmiddels 11 uur. Voor we ergens een plaats om te lunchen hadden kunnen vinden en überhaupt lunch kregen, was het waarschijnlijk 12 uur. Bij het compliment dat Yasmine me gaf voelde ik iets in me borrelen. Haar warme hand reikte naar mijn voorhoofd waar het zorgvuldig een plukje haar dat de verkeerde kant in piekte, wegstopte. 'Dankje, Yas!' Ik pakte haar handen en begon te grijnzen. Mijn handen zaten nog vol met gel. Ik kneep een beetje zodat ze haar handen niet los kon krijgen. Pas toen ik zeker wist dat haar handen net zo vies als de mijne waren liet ik los. Ik vond het leuk om haar te plagen en even vergat ik de wereld met alle ellende om ons heen.
Roxy130
Landelijke ster



Yasmine:

"Mmm, klinkt niet slecht lunchen, maar sowieso moeten we naar de winkel." Zeg ik terug. Anders kunnen we elke dag wel uiteten en dat kost stukken van mensen." Graag gedaan Bieber." Ik kijk naar mijn handen als hij ze vastneemt en trek een vuil gezicht. "Vuilerik! Ik hoef jou gel niet die al in je haar is geweest. Straks krijg ik nog luizen." Grijns ik terug en probeer mijn handen los te maken. Justin laat ze pas na een tijdje los waardoor ik boos kijk. "Jij gemene, kleine jongen!" Ik veeg grijzend mijn handen af aan zijn gezicht. " Wow, maar Justin. Gel hoort in je haar en niet aan je wangen." Als hij mij pest dan pest ik je terug." Ik was mijn handen en droog ze aan de handdoek af. "Nou ja, iedereen zijn eigen manier om zijn huis te verzorgen zeker?" 
First
Internationale ster



Justin;

'Nouja zeg, luizen..' Yasmine rijkte met haar handen die vol met gel zaten naar mijn gezicht. Ik probeerde ze te ontwijken, maar ik was niet snel genoeg. Een koude glibberige gelei werd via Yasmines handen over mijn gezicht verspreid. 'Fijn, heel fijn dit.' zei ik nep-boos. 'Ik pak jou nog wel.' Ik grijnsde toen ik een washandje pakte om mijn gezicht schoon te maken. 'Hier krijg je nog spijt van!'

Enkele minuten later stonden we voor mijn huis. De letters ATLANTIS krulden sierlijk over de lichtbruine muren. Ik had een pet en een zonnebril opgezet zodat ik niet herkend zou worden als we onder de mensen zouden komen. Ik had misschien al enkele maanden geen auto gereden, maar ik wilde mijn chauffeur niet de moeite laten doen ons op te halen. Bovendien had ik het idee dat Yasmine meer op haar gemak was als ze alleen met mij was. Ik klikte op een knopje in een paneel langs de garagedeur. Mijn hoofd werd gescand en de deur ging open. Er stonden twee auto's. Ik koos voor de Ferrari 458 Italia. Toen we in de mat zwarte wagen stapten stelde ik Yasmine gerust. 'Ik weet dat ik lang niet gereden heb en ik zal daarom extra voorzichtig rijden. Maar het gaat zeker goed komen, want we zullen onderweg niemand tegenkomen en er zitten sensoren op de auto die voorkomen dat ik ergens tegenaan rijdt. Eens moet weer de eerste keer zijn toch?'

TS terug in de villa.
Roxy130
Landelijke ster



Yasmine:

"Ik krijg nergens spijt van, want je gaat me toch niets aandoen." Zeg ik lachend. "Je zou niet durven." 

Als we buiten zijn huis staan, zie ik weer hoe dat ding Justin zijn gezicht. Hij had besloten zelf te rijden wat ik niet ga afkeuren. Hopelijk rijdt hij wel op een normale manier en scheurt hij niet over de banen. De poort gaat open en daar staan, in mijn ogen, twee onbetaalbare auto's. De Ferrari vindt ik wel de mooiste vooral met de matte kleur, want dat zie je niet vaak e eigenlijk hou ik daar wel van. Ik stap zo voorzichtig mogelijk in. Dit is echt onwennig. "Nu voel ik me echt veilig." Zeg ik sarcastisch. "Dit is een sportwagen en jij gaat voorzichtig rijden? Zelfs mijn kleine teen wilt je niet geloven." Ik trek mijn gordel aan en bekijk het interieur. Gewoon weg prachtig. "Maar hij is wel mooi! Ongelofelijk gewoon!" Ik ga met mijn hand even langs de bekleding. Kom ik aanzetten met mijn FIAT panda die 10 jaar oud is en nog tweedehands. "Weet je, als je niet wilt opvallen kon je wel beter een normale auto kopen." Plaag ik hem aangezien hij zich wel vermomd, maar ondertussen rijdt Justin met een auto op U tegen te zeggen.

Om half 7 zijn we eindelijk terug bij Justin zijn huis. We zijn eerst naar de stad gereden waar Justin al veel bekijk had met zijn auto. Niet dat ik dat niet had zien aankomen. Verbazingwekkend was wel dat hij niet echt herkent wel. Hier en daar wel een meisje die fluisterend aan een vriendin vroeg of het Justin was, maar nooit achterna gezeten. Toen Justin dan zijn auto had geparkeerd was het toch al mooi half 1 en zijn we gaan luchen. Daar zaten we tot 2 uur en daarna schoot het Justin te binnen dat ik kleren en al die andere dingen nodig had aangezien ik in zijn huis niets had. Dus eigenlijk hebben we de rest van de tijd gewinkeld. Justin die steeds de dure winkels in wou en ik die dan steeds naar de goedkope wou. Ik snap hem echt niet. Waarom zou hij zoveel geld aan mij willen spenderen? Bij de lingerie had ik hem wel even wegstuurd. Ik vond het gewoon nog wat ongemakkelijk om daar met hem te staan. Maar goed, zowel Justin als ik hadden beide onze zin gekregen ookal gaf ik vaak met tegenzin toe aan zijn keuzes. Niet dat hij geen mooie dingen koos, maar hij koos altijd zo dure dingen. Een jurk van 400 euro vind ik nu niet bepaald goedkoop. Kwam hij doodleuk aanzetten dat het toch een spotprijsje was. Zelfs dat ene setje lingerie waar hij zijn ogen niet van kon afhouden in de rekken heb ik meegenomen. Niet wetende of ik dat ooit echt ga dragen, maar gewoon omdat hij het blijkbaar wel heel leuk vond. Achteraf zijn we dan ook nog snel langs een supermarkt gepasseerd waar we een goede voorraad hebben gekocht.
"Dus, ik ga koken ook al is dat maar een zeer, zeer kleine vergoeding voor wat je me vandaag allemaal hebt gegeven." Zeg ik tegen hem terwijl ik uitstap. Ik probeer zoveel mogelijk zakken mee te pakken. Ik hand zowat heel mijn armen vol. "Wqt vind je van mijn nieuwe outfit?" Vraag ik lachend aan hem. "Staat hij niet beeldig?"
First
Internationale ster



Justin;

We hadden zowat de hele stad gezien. Ofja, de winkels dan.. Anyways, Yasmine had nieuwe kleren nodig. Ze had tenslotte niets bij zich. Ik stelde voor alles te betalen. Voor mij was het een kleine moeite, terwijl ik Yasmine zo blij zag. Toen ik aankwam zetten met een jurkje van 350 euro, of iets in die richting, was ze in het begin een beetje terughoudend. Maar toen ze hem aanhad zag ik haar stralen. Het was alsof de jurk voor haar gemaakt was. Ze zag er zo mooi en verzorgd en netjes, maar toch ook heel sexy, uit. Elke keer weer kroop er een kriebel door mijn lichaam. Het voelde raar maar fijn.

Uren later kwamen Yasmine en ik terug bij mijn huis. We waren ook nog langs de supermarkt gegaan. 'Ga jij maar koken ja, mijn maag knort gewoon van al dat shoppen!' Ik volgde haar met de rest van de tassen richting de deur. Terwijl de installatie mijn gezicht scande vroeg Yasmine me wat ik van haar outfit vond. Ze had de laatste outfit die we gekocht hadden, aangehouden. Het was een zwart glimmend shirtje op een donker groen/grijze strakke skinny jeans. Eronder droeg ze zwarte sportschoenen. Ik bekeek haar van top tot teen en glimlachte. 'Je ziet er geweldig uit, knapperd.' Ik gaf haar een kus op haar wang en liep daarna mijn huis binnen met mijn handen nog steeds vol met tassen.
Ik begon de boodschappen van de supermarkt op te bergen en haalde mijn handen door mijn haar. Ik moest toch echt een kappersafspraak gaan maken. 'Denk je dat ik het ga halen om nog even naar de kapper te gaan? Dan probeer ik terug te zijn voor het eten klaar is.' Er zat een kapper in het dichtstbijzijnde dorpje dat me vaker knipte als ik me in huize Atlantis bevond. Ze had gezworen niet tegen mensen te vertellen dat ik in de buurt een huis bezat en die afspraak was ze, voor zover ik wist, ook nagekomen. Daar kreeg ze dan ook extra geld voor, al had ze keer op keer benadrukt dat ze die extra centen niet had gewild. Ik keek na de laatste producten weg te hebben gezet op en liep op Yasmine af.
Roxy130
Landelijke ster



Yasmine:

"Naar de kapper?" Herhaal ik tegen mezelf en help met de spullen weg te zetten. De tassen met kleren had ik bij de trap naar gegooid, want met kleren ben je niet veel in de keuken. Tenzij Justin opeens zin heeft in een gebakken schoen of een gekookte broek. "Normaal wel als je maar geen gekke dingen doet zoals opeens kleuren, want dat neemt wel wat tijd inbeslag. Gewoon knippen moet je wel lukken." Ik zie dat hij naar me toekomt. "Wat ben je vanplan?" Vraag ik lachend aan hem en zet mijn handen op zijn heupen. "Er moet wel een groot stuk af." Zeg ik en bekijk zijn kapsel ondertussen. Plagend doe ik een stukje haar voor zijn ogen en grinnik. "Stijf van de gel, maar goed." Lach ik. Met Justin wonen is tot nu toe nog fijner dan ik me ooit had durven inbeelden. "Je hebt max een anderhalf uur aangezien ik misschien nog zal moeten uitvinden hoe je moderne keuken werkt. " De keuken op mijn appartement was niet zo modern. Het was zelfs nog met een gasturbines omdat Jake dat goedkoper vond. Ik had dan zo een magnetron die 15 jaar oud was omdat die nog van zijn ouders was.bij Justin zien alle toestellen als nieuw uit al vermoed ik ook dat hij hier niet zo vaak heeft gekookt. Hij heeft zelfs een vacuümmachine staan. Ik zou geen enkel gerecht kennen waarvoor ik dat nodig heb al heb ik wel op tv een kok het zien gebruiken. Misschien ik binnenkort ook eens, maar dan zo ik het niet vertrouwen er van te eten. 
First
Internationale ster



Justin; 

'Komt goed.' Ik haal mijn handen door mijn "lange" haar en maak een gebaar waarmee ik wil zeggen, het is gewoon echt te lang. Ik geef Yasmine een kus en raakte haar rug kort met een hand aan. De auto stond nog voor het huis. Het begon al wat donkerder te worden. Snel reed ik naar het dorp. Ik reed vrij hard aangezien Yasmine me maar anderhalf uur had gegeven. Normaal gesproken zat ik wel langer dan een uur bij de kapper.. Ik was best ijdel en vond het gewoon belangrijk dat mijn haar goed zat, al had ik dat de laatste dagen dan helemaal niet laten merken, het was echt zo.
Onderweg kwam ik niemand tegen. Ik vond het heerlijk om even alleen te zijn en mijn rust te hebben. Ik wist precies weer waarom we dit huis gekocht hadden. Bij de kapper appte ik Yasmine dat ik een kwartier later zou zijn.
Toen ik de keukendeur opende rook ik een lekkere geur. 'Mmm.. Het ruikt heerlijk! Wat heb je gemaakt mijn keukenprinsesje?' Ik glimlachte toen ik twee borden op de bar zag staan. Ik ging op een barkruk zitten en wachtte tot mijn avondmaal geserveerd werd. 'Wat vind je van mijn haar?'
Roxy130
Landelijke ster



Yasmine:

Zodra Justin weg is, doorzoek ik de kasten nog eens en pluis ik eerst uit hoe de oven, fornuis en al die andere dingen werken. Als ik dat door heb, besluit ik varkenshaasje iberico met emulsie van kastanjes en gebakken butternut te maken. we hebben er toch alles voor in huis gehaald en het is super lekker en makkelijk te bereiden. Het duurt ook niet lang dus dan is er nog tijd voor een desertie te maken en in dit geval maak ik vandaag eens panna cota te maken. Ik begin al snel met het maken van het dessert aangezien dat nog even in de koelkast moet om stijf te worden. Het eten kan ik op een halfuur maken dus dat geeft mij tijd om mijn spullen allemaal op te ruimen zodat Justin er niet over struikelt. 
De panna cota zet ik in de koelkast en breng alle zakken naar boven. Dit doe ik in 3 keer aangezien het gewoon te veel is om in 1 keer te dragen op een trap. Nu zie ik ook pas hoeveel ik echt gekocht heb en ergens laat dit me slecht voelen. Ik heb zoveel geld van Justin gebruikt en kan er hem niets voor terug geven. Dan heb je ook nog eens de goedkope dingen en de veel te dure dingen die Justin zou leuk vond. Ik hang en leg alles in de inloopkast en zelfs na al dat winkelen is de kast nog niet eens halfvol. Hoe moet ik dit ooit vol krijgen? Ik begin dan maar met de spullen te verspreiden zodat het voller lijkt, maar het werkt niet echt. Helaas is er te weinig tijd nu om alles terug te leggen. 
Terwijl ik de trap afstap hoor ik mijn telefoon en zie dat het een bericht is van Justin. Van wie anders zou het bericht kunnen zijn? Ikheb nog maar 1 contact en dat is hij. - Dat ga je moeten goedmaken.- stuur ik terug en begin dan aan het avond eten. Wanneer het vlees nog staat te bakken dek ik even te bar voor ons en ruim de troep op. Ik laat het fornuis op een laag vuurtje staan zodat het eten niet koud wordt. 
Na een 5-tal minuutjes wachten komt Justin binnen. " hoezo jouw keukenprinses?" Vraag ik lachend. "Maar dankje, ik heb mijn best gedaan om je te verwennen zoals je mij vandaag hebt verwend." Ik pak Justin zijn bord en schep zijn eten op. "Uhm je haar.... Ja ttttja..... Uhm" zeg ik twijfelend om hem te plagen. Ik geef hem zijn bord en schep dan voor mezelf op. "Het kon.... Ja...niet beter geknipt zijn." Geef ik dan lachend toe dat zijn kapsel mooi is geworden. "Maar toch moet je dat kwartier goedmaken hoor." Ik plof naast hem naar en ga met mijn hand door zijn haar. "Beter dan je hele tube gel erin verwerkt." Ik haal mijn hand weg en eet dan even. " Ow en als je misschien denkt dood te gaan van het eten, moet je het optijd laten weten, want het duurt wel even voor er hier een ambulance is."
First
Internationale ster



Justin;

Ik pruil als Yasmine me plaagt over mijn haar. Wanneer ze zegt dat het toch wel goed geknipt is, glimlach ik.  'Ik verwen je graag,' zeg ik lief. Het was echt zo geweest. Hoeveel geld ik uitgaf viel nog redelijk mee met wat ik normaal gesproken verdiende. Een groot deel gaf ik aan goede doelen, maar ik vond het ook fijn om te weten dat ik altijd wat geld achter de hand had. Zo kon ik niet failliet gaan en ook als ik even een tijdje minder werkte, zoals nu, kon ik gewoon overleven zonder bijvoorbeeld een huis, auto of andere dingen te hoeven verkopen. Ik had vanmiddag genoten van het zien van Yasmines gezicht toen ze de pashokjes uitkwam. Ik zag haar voor het eerst echt stralen. Ze had van mij nog uren door mogen gaan met shoppen en ze had op dat moment al mijn geld uit mogen geven. Het zien dat ze gelukkig was, deed me goed. Ze had het niet alleen van me tegoed, omdat ze me hielp af te kicken. Ik vond ook dat ze het verdiende door te zijn wie ze was. Ik vond haar oprecht leuk en voelde een tinteling als ik haar aanraakte. Ik wist dat ik nog lang bij haar wilde blijven. Ze was een hele grote positieve toevoeging aan mijn leven. 'Ik wil je best wat geld schenken..' Ik nam nog een hap en vervolgde mijn verhaal. 'Ik bedoel, niet om bij me te zijn ofzo, want dan lijkt het net of ik je koop, of dat je mijn bediende bent. Maar ik heb geld genoeg en ik wil het graag met je delen. Bovendien zal ik het niet eens merken als er een piepklein deel weg is, terwijl dit voor jou misschien wel veel verschil kan maken.' Ik nam nog een hap van de overheerlijke maaltijd. 'Smaakt goed trouwens.'
Roxy130
Landelijke ster



Yasmine:

Ik eet rustig mijn eten op en verslik me bijna als Justin zegt dat hij me best wat geld wilt schenken. Ik kucht even een paar keer en kijk hem dan aan. "Neen, dat hoeft niet. Ik ben al bij met wat ik vandaag gekregen heb en meer heb ik niet nodig om me gelukkig te voelen. Als ik wat nodig heb kan ik het altijd aan je komen vragen." Het is niet nodig dzt Justin mij geld zit te geven, want hij heeftmij ook al die spullen al gegeven. "Ik ben geen object dat je kan kopen dus vanaf het moment dat je denkt dat je mij zou kunnen kopen duw ik je in dat zwembad daar." Ik wijs even naar het grote raam waardoor je het zwembad kan zien. "Dankje, maar als het echt niet lekker is mag je dat altijd zeggen." Ik heb liever dat Justin  het mij zou zeggen als hij het niet lekker vindt. Dan kan ik het oftewel proberen verbeteren en als hij gewoon niet van bv. Varkenshaasje houdt het nietmeer maken. 
Justin zijn bord is sneller leeg dan dat van mij, maar ikzelf me er niet door opgejaagd. Als ik klaar ben ruim ik alles af en plaats het in de vaatwasser. "Past er nog een dessert in of ga je dat houden voor later vanavond?" Vraag ik lief aan hem. Meestal eet ik het niet meteen na mijn eten op, maar voor de tv. Ik maak ook zulke,dingen alleen maar als Jake er niet is, want anders heb je nooit iets voor jezelf. Gelukkig ben ik nu, hoop ik, voorgoed van hem verlost. "Bedankt dst je me hebt weggehaald van jake trouwens." Zeg ik lief tegen hem.
First
Internationale ster



Justin;

'Natuurlijk haalde ik je weg. Het was niet normaal hoe hij je behandelde hoor. Zo'n mooie, lieve jonge vrouw.. Iedereen zou respect voor je moeten hebben.' Ik zag een lichte blos op haar wangen verschijnen. Ik grijnsde en nam een slok uit mijn glas. 'Ik vond het echt lekker hoor, anders zeg ik dat wel, dat weet je. Ik heb mijn toetje liever straks. Als mijn eten wat gezakt is.' Ik pakte mijn bord en stapelde dat op die van haar. Alle spullen ruimde ik in de vaatwasser terwijl ik ons gesprek vervolgde. 'Ik wilde niet de indruk wekken dat ik je inderdaad wilde kopen of bezitten. Het was bedoeld als een geschenk.' Ik dacht kort even na en liep in Yasmines richting. 'Misschien kunnen we een deal maken? Ik ben nu eenmaal geen keukenprins en ik hou er van om bij je te zijn.. Ik kan je geld geven voor het koken? Op die manier kun je wat geld achter de hand houden en ook zelf iets opbouwen. Het moet voor jou ook niet chill zijn om compleet van een ander afhankelijk te zijn. Hier..' Ik pakte mijn portemonnee uit mijn broekzak en pakte twee honderd euro. Ik drukte ze in haar hand zodat ze niet anders kon dan het aanpakken. Zie dit als je verdiensten voor het overheerlijke varkenshaasje. 
Roxy130
Landelijke ster



Yasmine:

"Ik ben blij dat je het lekker vond." Geef ik hem als antwoord. "Waarom zou je mij geld moeten schenken? Je hebt me vandaag al zoveel geven." Ik laat Justin doen en ruim nog snel even de rest van de keuken op, "Neen Justin, ik wil het niet." Zeg ik zuchtend op het geld dat hij in mijn handen duwt. Ik probeer het weg te duwen, maar Justin is vastbesloten. Ik pak het met een zucht aan en kijk dan even boos naar hem. "Je bent irritant." Ik druk een kus op zijn wang en schrik kort bij het horen van de bel. "Ik dacht dat niemand van je huis afwist." Wie staat er hier nu aan de deur? Ik leg het geld op de bar en stap naar de deur om hem te openen. 
Ik trek de deur open en daar staat een vrouw. Geen gewone vrouw, maar Selena. Ik slik even en zie dat ze verrast is om mij te zien. "Wie ben jij?" Vraagt ze meer snauwend dan echt een vraag. "Ik Uhm..." Stamel ik. "Ach laat ook maar." Ze duwt me aan de kant en loopt het huis naar binnen. "Justin, ik heb je zo gemist! Ik was echt bezorgd om je." Hoor ik allemaal van uit de keuken. Ik duw de deur dan maar dicht en stap terug. Het eerste wat ik zie is selena en Justin die elkaar omhelzen. Hoe wist Selena zelfs dat hij hier was? Zou hij haar gestuurd of gebeld hebben? Misschien is dat ook de reden dat hij wilt dat ik geld achter de hand heb omdat hij terug verder wilt met Selena. Het kan toch niet allemaal toeval zijn? "Dus is dat je nieuwe poetsvrouw ofzo?" Hoor ik Selena vragen. Ik kijk kort naar Justin en loop dan naar boven. Ik wil het antwoord niet horen.
First
Internationale ster



Justin;

Een tinteling kruipt door mijn lichaam als Yasmine me een kus op mijn wang geeft. Het voelt zo fijn met haar. Het was een gevoel dat ik in geen tijden meer gevoeld had. Het maakte me vrolijk. 
Op dat moment ging de bel. Huh.. Yasmine mompelde iets en liep naar de voordeur. 'Niemand wist ervan..?' Roep ik haar verbaasd achterna. Hoe kon dat? Wie kon dit zijn? Niemand wist dat ik hier was, behalve de kapper dan. Maar zij kon onmogelijk hebben doorgespeeld dat ik terug was. Dat zou ze simpelweg gewoon niet doen. Zouden ze me herkend hebben in het winkelcentrum? We hadden tijdens het shoppen niets gemerkt. Ik dacht dat iedereen nog steeds geloofde dat ik in rehab zat.
'Justin, ik heb je zo gemist!' Een bekende stem spreekt mijn naam uit. Ik verstijfde bij het zien van haar gezicht en de rest van haar lichaam. 'Huh Selena..' Stamel ik als ze me omhelst. 'Hoe wist je dat ik hier zat?' Direct als Selena was begon ze gelijk te vertellen. 'Je bent in het nieuws Bieber, iedereen weet van je ontsnapping! Je bent ook zo lekker media geil he. Kon je het niet uithouden in die stomme kliniek? Je bent toch wel van die zooi af nu he?' Een vreemde gloed trok door mijn lichaam. Ik had haar zo lang niet gezien. Onze brake-up was niet echt gemakkelijk. Het ene moment sliepen we nog samen in Atlantis, het andere moment had ze haar koffers gepakt en zat ik bij mijn vriendin in de kroeg te "chillen". Ik heb er nooit zo mee gezeten, omdat ik aan de shit zat. Maar ik voelde nu wel een pijn van binnen. Dezelfde pijn als die ik voelde toen ik vanochtend naar onze foto's keek. Het was alsof ik alles had opgekropt. 'Ja,' zei ik. 'Ja ik ben zeker gestopt.. Het is me gelukt, denk ik.. Maar dat was me nooit gelukt zonder...' Yasmine? Waar was Yasmine? 
Roxy130
Landelijke ster



Selena:

"Wat ben ik blij dat te horen! Ik heb je zo gemist en zodra ik van je ontsnapping wist, ben ik beginnen bellen. Zo ben ik er achter gekomen dat je hier zat. Heb meteen het vliegtuig genomen om weer bij je te kunnen zijn." Vrolijk druk ik een lange kus op zijn lippen. "Maar wie was dat meisje nu? Je zou toch niemand anders naar ons huis brengen? Nouja, ik snap wel dat je misschien een schoonmaakster moest nemen, want na al die maanden lag er hier waarschijnlijk wel een dikke laag stof op alles." Ik ga er ook maar gewoon vanuit dat ze een schoonmaakster of iets dergelijks is. Justin houdt niet van schoonmaken en een fan zou hij nooit meepakken. "Kom, vertel me alles over je ontsnapping en hoe dat het nu met je gaat. Hopelijk hebben ze je daar niet te veel lopen martelen!" Ik trek hem mee naar de bank en zet me op zijn schoot.

Yasmine:

Ik duw de deur van mijn slaapkamer open en maak hem daarna meteen vast. Waarschijnlijk zal dit ook niet lang meer mijn slaapkamer zijn, want dit is nog altijd hun speciale plekje. Ik begrijp het ook wel. Selena en hij hebben al die jaren al wat samen gehad en al die dingen opgebouwd terwijl Justin en ik elkaar maar een paar maanden kennen. Ik had het eigenlijk ook kunnen zien aankomen. Al die foto's nog van selena en hem in zijn slaapkamer. Ik zucht diep en plof op bed neer. Ik weet niet waar ik nu naar toe moet of wat ik moet doen. Een baan vinden lijkt me moeilijk vanaf hier en ik kan het geld niet aannemen van Justin om ergens wat te huren. Waarom heb ik zo een ingewikkeld leven? Ik kon ook bij Jake blijven. Dat leven was ik al gewoon en dan had ik toch 1 zekerheid. Nu heb ik geen één. Ik heb geen eigen huis, ben te ver van mijn enige grootouders en ik heb geen enkele cent om terug te reizen of een nieuw leven op te starten. Ik wil Justin niet nog meer geld aan me laten verspillen. Hij wilt weer een leven met Selena opbouwen en ik ga hier alleen maar in de weglopen. 
First
Internationale ster



Justin:

'Ho..' Ik stribbel tegen en kus Selena niet terug. Ze duwt me met enorm veel enthousiasme op de bank en kruipt tegen me aan. 'Selena luister..' Begin ik. Ik vind  het moeilijk om dit te zeggen. Ik heb ontzettend veel van haar gehouden en we hebben heel veel samen meegemaakt. Ik kende haar. Heel goed zelfs. Als ze vrolijk was, was ze enorm enthousiast en uitbundig. Ze maakte dan plannen en was zelfverzekerd. Daar hield ik wel van. Een meid die wist wat ze wilde en dat ook nog eens goed kon uitvoeren. Maar zodra we het ergens oneens over waren, kregen we vaak ruzie. Ze was koppig. Ik ook. We konden allebei slecht toegeven en hadden een eigen mening. Daar botste het in het verleden wel vaker.
Het werd stil. 'Uhm.' Vervolgde ik mijn niet voorbereide speech. 'Het is uit.. Weet je nog?' Ik wist niet goed hoe ik verder moest. Ik zag haar mond openen als teken dat ze iets wilde zeggen, maar ik wilde haar voor zijn. 'Ik wil tijd. Tijd om na te denken.' Ik keek in haar ogen en zag dat haar enthousiasme in een klap verdwenen was. 'Selena, ik hou van je, en dat zal ik altijd blijven doen.. Maar ik wil tijd om na te denken over dingen. Over ons.. En over Yasmine. Het is niet zonder reden uitge..'

Selena:

'Yas.. Yasmine? En wie moet dat dan zijn?' Ik wist dat ik arrogant klonk, maar van binnen voelde ik mijn hart in tweeën splijten. Het had nooit uit mogen gaan tussen Justin en mij. Justin was een van de grootste artiesten ooit en ondanks onze ruzies had ik zo veel aan hem.
-----------------------------------------------
Ga jij maar verder met Selena ;)
Plaats een reactie
Reageer
Om nieuwe berichten te laden: ingeschakeld
Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste