Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Bluesweater
Happy Birthday to Itsmeblub & Myonlywish!
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om een reactie te kunnen plaatsen op de competities dien je te zijn ingelogd.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
13 van de 24 sterren behaald
Competities
Schrijfwedstrijd Seizoen 9 - Inschrijfronde (door Anoniem)

Dit seizoen staan er weer vier juryleden (waaronder twee nieuwe) te popelen om jullie stukjes te lezen en te voorzien van feedback. Hieronder stellen zij zich even kort voor!

Peeves: Heuy! Ik ben Myrthe aka Peeves, en ik ben 19 (bijna 20!) jaar, wat mij officieel de baby van het juryteam maakt. Ik studeer nu al bijna twee jaar Engelse literatuur en mijn toekomstplannen zijn op dit moment om, na deze studie, een specialisatie creative writing erachteraan te plakken. Na drie seizoenen deelnemer te zijn geweest, heb ik nu eindelijk ook de kans om de schrijfwedstrijd mee te maken van een andere kant. Ik zal met een kritisch en analytisch oog naar al jullie stukjes kijken, en ik ben vooral heeeel benieuwd wat voor creatiefs allemaal mijn kant op zal komen!

Hadesu: Hoi! Ik ben Sterre, 22 jaar één van de vier juryleden van dit seizoen! Misschien herken je me nog van seizoen acht, waarin ik ook jureerde, of van seizoen zeven, dat ik won. Misschien ken je me wel helemaal niet. In dat geval, aangenaam! In het dagelijks leven ben ik een student rechtsgeleerdheid, een studie die ik nu echt bíjna gehaald heb. Daardoor heb ik nu veel vrije tijd, die ik dankbaar gebruik voor het afronden van een YA-manuscript. Ik ben dan ook erg benieuwd naar wat jullie aan zullen leveren dit seizoen en reken maar dat ik streng, doch rechtvaardig zal zijn. Ik kijk nu al uit naar jullie stukjes!

Placebo: Hoi! Mijn naam is Tinn en op Virtual Popstar ga ik door mijn virtuele leven als Placebo. Ik ben 22 jaar oud en geboren in België. Dit is alweer mijn zesde seizoen als jurylid/organisator. Ik ben studente klinische psychologie en na al die (soms erg saaie) wetenschappelijke artikels ben ik erg blij dat ik weer nieuw schrijftalent mag ontdekken. Zelf schrijf ik ook regelmatig, maar ik moet toegeven dat ik dit tegenwoordig niet al te vaak meer doe. Ik kan gelukkig wel genieten van wat jullie zullen schrijven en daar kijk ik erg naar uit!

Nuts: Hoi allemaal! Ik ben Nuts, oftewel Ris. Ik ben tweeëntwintig jaar oud en studeer al drie jaar Nederlands, Spaans en Engels aan de Vertaalacademie. Zoals jullie waarschijnlijk al kunnen raden, ben ik in mijn dagelijkse leven dus vooral druk in de weer met taal. Ik lees, vertaal, schrijf en reviseer wekelijks een tiental teksten en dat doe ik met heel veel liefde. Met diezelfde hoeveelheid liefde zal ik dan ook al jullie creaties lezen, waarna ik hoop jullie te kunnen voorzien van een goede feedback. Ik kijk er in ieder geval erg naar uit om kennis te maken met alle schrijftalenten van deze website en verheug me nu al op al jullie verhalen. Ik wens jullie veel succes en schrijfplezier!
NIEUWE CONCEPTEN
Bij een nieuw seizoen horen soms veranderingen. We hebben dit seizoen voor het eerst twee zaken toegevoegd die de wedstrijd spannender en hopelijk ook motiverender maken! Deze twee concepten worden hieronder alvast toegelicht.

WRITE FOR YOUR LIFE
Wie Rupaul's Drag Race kijkt, weet vast wel dat er op het einde van elke aflevering een 'Lipsync For Your Life' wordt gehouden die beslissend is voor wie naar huis moet en wie nog mag blijven. Voorheen was het zo dat een slechte ronde meteen je einde kon betekenen, maar dit is een soort reddingsmiddel waarin de personen die normaliter zouden afvallen of waar veel twijfel over is nog een kans krijgen.
De bedoeling is dat je ons in deze afvalronde echt je talent toont en ons weet te overtuigen met een stukje naar keuze. Aan deze afvalronde zit dus géén thema verbonden, zodat je helemaal vrij bent om te tonen waar je goed in bent.

Het is de bedoeling dat deze afvalronde niet teveel tijd in beslag neemt. Hierdoor zal de deadline zeer kort zijn (1 of 2 dagen na de bekendmaking van wie door is en wie de afvalronde moet doorstaan). Wie dus een slecht gevoel heeft over zijn of haar inzending, kan zich dus reeds voorbereiden en al een stukje schrijven. Wie zeker genoeg is, kan ervoor kiezen dit niet te doen, maar loopt wel het risico om weinig tijd te hebben om iets neer te schrijven. Natuurlijk zullen we ook een woordenlimiet hanteren, maar dit zal per ronde anders zijn.

Het is ook de bedoeling dat dit geen oud stukje is, maar een nieuw stukje dat zelf geschreven werd! Indien het te erg afwijkt van je andere inzendingen, zullen wij dit zeker merken en kan je hier ook gediskwalificeerd voor worden.

Write For Your Life verdwijnt de ronde voor de top 10 en blijft ook weg na de top 10 en zal dus enkel tijdens de eerste rondes een redmiddel zijn.

IMMUNITEIT
Personen die hun tijd nemen en geweldige stukjes neerzetten, mogen af en toe ook eens in het zonnetje gezet worden. Vandaar dat we dit seizoen 'immuniteit' invoeren. Het sterkste stukje per ronde krijgt immuniteit. Dit betekent dat je, hoe slecht je stukje ook is, sowieso de volgende ronde doorkomt en je niet door de afvalronde moet. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat je een stukje inlevert, maar het is een extra zekerheid dat je de afvalronde hoe dan ook vermijdt (tenzij we duidelijk zien dat er echt geen moeite in je stukje is gestopt). Dit betekent meteen ook dat je geen voorbereidingen hoeft te treffen om een Write For Your Life stukje te schrijven. Immuniteit verdwijnt ook de ronde voor de top 10 en na de top 10 en zal dus enkel tijdens de eerste rondes een redmiddel zijn.
INSCHRIJVEN
Voor de inschrijfronde is er geen thema of opdracht waaraan je je moet houden. Je mag dus een zelfgeschreven stukje, geheel naar eigen keuze, indienen. Natuurlijk zijn er wel wat eisen aan verbonden!

• Je stukje telt minimaal 200 woorden en maximaal 350 woorden (controleer dit ook, online vind je genoeg tools zoals woordentellen.be). Dit zijn relatief weinig woorden, maar wij lezen dan ook niet enkel jouw stukje. Er zijn heel wat deelnemers, waardoor het al snel een heleboel nakijkwerk is. Wiens inschrijving afwijkt van deze aantallen, zal geweigerd worden en kan dus niet deelnemen (tenzij je je stukje aanpast).

• Je hebt je stukje, uiteraard, zelf geschreven. Wie we betrappen op plagiaat wordt automatisch gediskwalificeerd. Mocht je je stukje online geplaatst hebben (bijvoorbeeld op Wattpad), stuur je ons ook de link daarvan door.

• Dit mag een stukje uit een groter verhaal zijn, we hoeven het niet perse volledig te begrijpen. Het is vooral de bedoeling dat je ons al een voorsmaakje geeft van hoe jij schrijft.

• Zorg ervoor dat je een recent stukje instuurt. Een ouder stukje mag, maar de kans is groot dat je op dit moment anders (en beter) schrijft en dat de feedback dan minder nuttig is. Je stukje op voorhand laten nakijken door anderen is ook NIET aan te raden! Zo heb je namelijk minder aan onze feedback, omdat wij ook uitleg geven bij de fouten die je maakt en je daardoor dus kan bijleren en verbeteren. Iemand die alle fouten er al uithaalt zonder extra uitleg, zal je dus niets bijleren.

• Zorg ervoor dat je opmaak behouden blijft in de mail. Dit lukt niet altijd, maar soms komen er na het verzenden enters bij op willekeurige plekken en dat is voor ons extra werk om dit allemaal goed te zetten en daardoor bestaat de kans dat je stukje niet gelezen wordt zoals jij het geschreven hebt. Desnoods stuur je een screenshot erbij van hoe het er zou moeten uitzien. Rechtstreeks plakken via je computermuis loopt meestal mis! Probeer in plaats daarvan de toetsencombinatie shift + ctrl + v om de opmaak te behouden.

VERZENDEN
Eens je je stukje geschreven hebt, moet je dit natuurlijk ook nog eens versturen. Je vult onderstaand lijstje in en mailt dit naar het account Schrijfwedstrijd met de titel 'inschrijfronde'. Dit doe je voor vrijdag 27 maart, 23:59. Je hebt dus heel wat tijd, nog een reden minder om te twijfelen! Wacht echter niet tot het allerlaatste moment, zodat wij het nakijken ook een beetje kunnen verspreiden en niet alles in één keer moeten nakijken. Des te sneller de eerste ronde online kan worden gezet.

Gebruikersnaam:
Leeftijd:
Nationaliteit:
Geschreven stukje:
Extra informatie (eventuele uitleg, houd dit bondig):

Eens je inzending goed ontvangen is, krijg je van ons ook een bevestiging en dan ben je officieel ingeschreven.

PRIJZEN
Dit is dan wel geen competitie vanuit het competitieteam, maar er vallen wel leuke prijzen te winnen, waaronder zelfs een leuke outfit voor de top tien - die voorlopig nog niet bekend is - en ook nog eens credits voor de top drie!
1. 300 credits
2. 200 credits
3. 100 credits

VERLOOP
Mocht je je afvragen hoe alles nu praktisch in zijn werk gaat, kan je onderstaande informatie even doornemen. Bekijk ook zeker deze pagina, voor een aantal antwoorden op vragen die vaak voorbijkomen.

• Alleen de inschrijfronde wordt op de competitiepagina geplaatst, de rest van de wedstrijd gaat verder op het competitieforum. Elke deelnemer krijgt een mailtje, zodat je altijd weet wanneer de uitslag bekend is en wat de nieuwe opdracht is.

• Je krijgt ook feedback op elk stukje dat je inlevert, dus ook je inschrijving! Vandaar dat we ook een recent stukje vragen, zodat je meer aan onze feedback hebt.

• Om een beeld te krijgen van hoe een ronde verloopt, kan je op het account 'Schrijfwedstrijd' links vinden naar verschillende rondes.

Heel veel succes! Wij hopen op veel enthousiaste deelnemers.



Reactie plaatsen

Reageer op het artikel Schrijfwedstrijd Seizoen 9 - Inschrijfronde.
Bericht plaatsen
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 27-03 22:01:
Nuts schreef:
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 27-03 21:40:
Belle schreef:
Ook mijn inzending is intussen binnen. Excuses dat het zo laat is geworden!
Melden | Citeer | X
Schrijfwedstrijd schreef op 27-03 20:55:
Schrijfwedstrijd schreef:
Laatste uurtjes!
Melden | Citeer | X
Toothless schreef op 27-03 20:08:
Toothless schreef:
Excited woot
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 27-03 17:45:
LindzyInfernal schreef:
Placebo schreef:
LindzyInfernal schreef:
helemaal vergeten, jammer genoeg.
Je hebt nog een paar uur! @LindzyInfernal 
@Placebo  dat zag ik maar ik heb echt geen idee waar over ik zou willen schrijven. Dat had ik in het begin al niet. Heb er over na gedacht maar heb een schrijversblok.
Melden | Citeer | X
Placebo schreef op 27-03 17:28:
Placebo schreef:
LindzyInfernal schreef:
helemaal vergeten, jammer genoeg.
Je hebt nog een paar uur! @LindzyInfernal 
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 27-03 17:26:
LindzyInfernal schreef:
helemaal vergeten, jammer genoeg.
Melden | Citeer | X
Schrijfwedstrijd schreef op 27-03 13:43:
Schrijfwedstrijd schreef:
De laatste dag om nog iets in te sturen!
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 27-03 12:46:
Chubbles schreef:
Aah ik heb iets ingestuurd!! :) 
Melden | Citeer | X
Toothless schreef op 26-03 15:59:
Toothless schreef:
wanneer je precies 350 woorden hebt.

Ik heb m'n eerste stukje maar ingestuurd. Wilde nog wachten of ik nog op iets beters zou komen want ik ben niet erg tevreden, maar ik ben zo in de war door alles dat ik geen inspiratie heb. Ik ga hem dus maar versturen. (:
Melden | Citeer | X
Placebo schreef op 26-03 14:19:
Placebo schreef:
Chubbles schreef:
Oh damn, was dit weer helemaal vergeten. Wil wel graag meedoen, ga proberen vanavond of morgen nog iets te schrijven  
Yay! Succes :d
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 26-03 13:48:
Chubbles schreef:
Oh damn, was dit weer helemaal vergeten. Wil wel graag meedoen, ga proberen vanavond of morgen nog iets te schrijven :) 
Melden | Citeer | X
Schrijfwedstrijd schreef op 26-03 13:34:
Schrijfwedstrijd schreef:
Jullie hebben nog tot en met morgen! Niet te lang meer wachten dus :)
Melden | Citeer | X
Schrijfwedstrijd schreef op 25-03 20:59:
Schrijfwedstrijd schreef:
Daijen schreef:
Ik ga eens kijken ben wel scared 
Hoef je niet te zijn! Gewoon proberen :d
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 25-03 20:57:
Daijen schreef:
Ik ga eens kijken ben wel scared 
Melden | Citeer | X
Tim schreef op 25-03 16:47:
Tim schreef:
Ik kan pas vrijdagmiddag schrijven 
Dus excuses alvast voor mijn mega late inzending
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 25-03 16:27:
Nuts schreef:
Melden | Citeer | X
Placebo schreef op 23-03 15:58:
Placebo schreef:
Chevrolet schreef:
Oké, ik heb meegedaan haha, ben erg benieuwd 
Aaah tof :d
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 23-03 15:56:
Chevrolet schreef:
Oké, ik heb meegedaan haha, ben erg benieuwd 
Melden | Citeer | X
Schrijfwedstrijd schreef op 23-03 15:27:
Schrijfwedstrijd schreef:
De deadline nadert!
Melden | Citeer | X
Schrijfwedstrijd schreef op 22-03 18:25:
Schrijfwedstrijd schreef:
Juno schreef:
oh wauw ik wil meedoen
Je hebt nog wel even! ^^ 
Melden | Citeer | X
Varamyr schreef op 21-03 17:10:
Varamyr schreef:
Ingestuurd! 
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 20-03 20:50:
Juno schreef:
oh wauw ik wil meedoen
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 20-03 15:55:
Sas schreef:
Ik heb daadwerkelijk meegedaan
Melden | Citeer | X
Schrijfwedstrijd schreef op 20-03 14:19:
Schrijfwedstrijd schreef:
Nog een weekje!
Melden | Citeer | X
Placebo schreef op 18-03 23:05:
Placebo schreef:
Elf schreef:
Haha in die mail: indien je extra tijd hebt....uhmm ja. 

Wil het eigenlijk wel proberen, even iets nieuws! Misschien bevalt het me wel!
Hahaha ja we wilden t een beetje subtiel verwoorden oops

Ahh supertof! Je weet inderdaad maar nooit :d
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 18-03 22:29:
Elf schreef:
Haha in die mail: indien je extra tijd hebt....uhmm ja. 

Wil het eigenlijk wel proberen, even iets nieuws! Misschien bevalt het me wel!
Melden | Citeer | X
Schrijfwedstrijd schreef op 18-03 18:51:
Schrijfwedstrijd schreef:
^^^^
Melden | Citeer | X
Schrijfwedstrijd schreef op 17-03 14:03:
Schrijfwedstrijd schreef:
Nog 10 dagen!
Melden | Citeer | X
Schrijfwedstrijd schreef op 16-03 22:58:
Schrijfwedstrijd schreef:
^^^^
Melden | Citeer | X
Schrijfwedstrijd schreef op 16-03 13:12:
Schrijfwedstrijd schreef:
PurpleViolet schreef:
Placebo schreef:
PurpleViolet schreef:
Die schrijfwedstrijden zijn altijd awesome, maar ik bak er niks van. Dus ik hoop dat ik niet vergeet om een inschrijving te schrijven en in te zenden, zodat ik hopelijk eindelijk eens iets bij leer.
Wie weet kom je nog verder dan je denkt!
Dat is nog het minst belangrijke voor me, ik krijg enkel tips van mensen "schrijf meer een tekst die fijn is om te lezen" en ik heb dan zoiets van "Ja, hoe? Ik weet ook wel dat ik daar problemen mee heb, maar ik weet niet hoe ik het moet oplossen?!"  En jullie zijn gewoon van mijn generatie en geven hopelijk betere feedback dan wat ik altijd kreeg van school etc. 
Vage feedback is inderdaad niet fijn inderdaad! We proberen het wel zo specifiek mogelijk te houden, zodat je wel weet waar je eventueel aan kan werken :) 
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 15-03 15:56:
PurpleViolet schreef:
Placebo schreef:
PurpleViolet schreef:
Die schrijfwedstrijden zijn altijd awesome, maar ik bak er niks van. Dus ik hoop dat ik niet vergeet om een inschrijving te schrijven en in te zenden, zodat ik hopelijk eindelijk eens iets bij leer.
Wie weet kom je nog verder dan je denkt!
Dat is nog het minst belangrijke voor me, ik krijg enkel tips van mensen "schrijf meer een tekst die fijn is om te lezen" en ik heb dan zoiets van "Ja, hoe? Ik weet ook wel dat ik daar problemen mee heb, maar ik weet niet hoe ik het moet oplossen?!"  En jullie zijn gewoon van mijn generatie en geven hopelijk betere feedback dan wat ik altijd kreeg van school etc. 
Melden | Citeer | X
Placebo schreef op 15-03 15:06:
Placebo schreef:
Sas schreef:
Dusssss zal ik meedoen
ja!!
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 15-03 15:03:
Sas schreef:
Dusssss zal ik meedoen
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 15-03 15:01:
Nuts schreef:
Melden | Citeer | X
Placebo schreef op 14-03 23:10:
Placebo schreef:
PurpleViolet schreef:
Die schrijfwedstrijden zijn altijd awesome, maar ik bak er niks van. Dus ik hoop dat ik niet vergeet om een inschrijving te schrijven en in te zenden, zodat ik hopelijk eindelijk eens iets bij leer.
Wie weet kom je nog verder dan je denkt! :d
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 14-03 22:49:
PurpleViolet schreef:
Die schrijfwedstrijden zijn altijd awesome, maar ik bak er niks van. Dus ik hoop dat ik niet vergeet om een inschrijving te schrijven en in te zenden, zodat ik hopelijk eindelijk eens iets bij leer.
Melden | Citeer | X
Pharetare schreef op 14-03 16:13:
Pharetare schreef:
Ik maak hier dit weekend werk van aangezien ik nu toch ruim de tijd heb haha
Melden | Citeer | X
Schrijfwedstrijd schreef op 14-03 15:05:
Schrijfwedstrijd schreef:
xxxx
Melden | Citeer | X
Placebo schreef op 12-03 15:04:
Placebo schreef:
xxxx
Melden | Citeer | X
Placebo schreef op 09-03 17:01:
Placebo schreef:
xxx
Melden | Citeer | X
Schrijfwedstrijd schreef op 08-03 23:07:
Schrijfwedstrijd schreef:
Lillitha schreef:
Natuurlijk net nu ik weer druk bezig ben, haha! Ik zal zeker proberen weer tijd vrij te maken om te schrijven!
Gelukkig heb je nog wel even!
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 07-03 15:46:
LindzyInfernal schreef:
Schrijfwedstrijd schreef:
LindzyInfernal schreef:
ik denk er echt aan om hier aan mee te doen maar ik heb in geen jaren meer wat geschreven.
 
Misschien is dit dan wel het uitgelezen moment om het schrijven weer op te pakken.  
ik weet niet eens waar ik over wil schrijven. 
Melden | Citeer | X
Schrijfwedstrijd schreef op 07-03 15:38:
Schrijfwedstrijd schreef:
LindzyInfernal schreef:
ik denk er echt aan om hier aan mee te doen maar ik heb in geen jaren meer wat geschreven.
 
Misschien is dit dan wel het uitgelezen moment om het schrijven weer op te pakken. :) 
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 07-03 15:05:
Lillitha schreef:
Natuurlijk net nu ik weer druk bezig ben, haha! Ik zal zeker proberen weer tijd vrij te maken om te schrijven!
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 07-03 14:44:
LindzyInfernal schreef:
ik denk er echt aan om hier aan mee te doen maar ik heb in geen jaren meer wat geschreven.
 
Melden | Citeer | X
Schrijfwedstrijd schreef op 07-03 14:25:
Schrijfwedstrijd schreef:
^^^^
Melden | Citeer | X
Schrijfwedstrijd schreef op 06-03 22:36:
Schrijfwedstrijd schreef:
Quixx schreef:
Ik denk erover na om mee te doen, ook al heb ik echt al jaren geen verhalen meer geschreven.
Misschien een goed moment om de draad terug op te pikken!
Melden | Citeer | X
Quixx schreef op 06-03 20:12:
Quixx schreef:
Ik denk erover na om mee te doen, ook al heb ik echt al jaren geen verhalen meer geschreven.
Melden | Citeer | X
Seaweedbrain schreef op 06-03 17:07:
Seaweedbrain schreef:
Ik wil een keer de top tien halen dus ik denk dat ik dit seizoen ook weer mee ga doen :')
Melden | Citeer | X
Demish schreef op 06-03 14:27:
Demish schreef:
Jaaaaaa!!! Ik ga meedoen!
Melden | Citeer | X
Schrijfwedstrijd schreef op 06-03 14:21:
Schrijfwedstrijd schreef:
Percy schreef:
Oei nederlands schrijven

Anyways kan ik ook stukjes in een google docs zetten en de link daarvan sturen? Zodat de opmaak niet verloren gaat?
Google Docs is ook prima! @Percy 
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 06-03 14:18:
LindzyInfernal schreef:
Dit is nice als ik er tijd voor vind doe ik zeker mee.
Melden | Citeer | X
Acnolgia schreef op 06-03 13:57:
Acnolgia schreef:
Percy schreef:
Oei nederlands schrijven

Anyways kan ik ook stukjes in een google docs zetten en de link daarvan sturen? Zodat de opmaak niet verloren gaat?
hahaha same schrijf alleen in het Engels ALS ik al schrijf
Melden | Citeer | X
Schrijfwedstrijd schreef op 06-03 12:55:
Schrijfwedstrijd schreef:
Chubbles schreef:
Oeh ik twijfel, ik heb al in jaren niet meer geschreven. Komen de stukjes ook openbaar voor iedereen? (bv. die write for your life)
Geen enkel stukje komt online! Alleen de jury leest jouw stukje tenzij je ze natuurlijk zelf online plaatst :) @Chubbles 
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 06-03 10:49:
Percy schreef:
Oei nederlands schrijven

Anyways kan ik ook stukjes in een google docs zetten en de link daarvan sturen? Zodat de opmaak niet verloren gaat?
Melden | Citeer | X
Toothless schreef op 06-03 10:36:
Toothless schreef:
Yes, zo lang op gewacht! Ik ga zeker meedoen. Het is een goede motivatie voor mij om het schrijven weer helemaal op te pakken! 
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 06-03 10:02:
Chubbles schreef:
Oeh ik twijfel, ik heb al in jaren niet meer geschreven. Komen de stukjes ook openbaar voor iedereen? (bv. die write for your life)

Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 06-03 09:57:
Riraito schreef:
oh boy
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 06-03 09:53:
Daisy schreef:
ITS BEGINNING
Melden | Citeer | X
Ladybambi schreef op 06-03 09:50:
Ladybambi schreef:
Oeh leuk! Ik twijfel of ik dit keer mee ga doen.
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 06-03 09:47:
TattooedGirl schreef:
Yeey
Melden | Citeer | X
Literacity schreef op 06-03 09:12:
Literacity schreef:
Bittersweetmemories schreef:
AHHH shit, misschien ga ik wel meedoen, maar ik denk niet dat ik goed genoeg ben, hahaha.
Dit dacht ik vorige editie ook en kwam tot aan de ronde nét voor de top 10. Deed eerder edities mee en lag er toen al veel eerder uit. Gewoon meedoen!! Wie weet hoe ver je komt met de feedback die gegeven wordt
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 06-03 09:08:
Chevrolet schreef:
Bittersweetmemories schreef:
AHHH shit, misschien ga ik wel meedoen, maar ik denk niet dat ik goed genoeg ben, hahaha.
Melden | Citeer | X
Literacity schreef op 06-03 07:10:
Literacity schreef:
I'm gonna do this YEAH
Melden | Citeer | X
Tim schreef op 06-03 02:10:
Tim schreef:
JAAAAAAAAAAA, ff zsm inschrijven, zodat niet alles op het laatste moment neer komt.
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 06-03 00:14:
Cindy schreef:
Succes iedereen die mee doet!
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 06-03 00:11:
Nuts schreef:
Whoooo! ♥
Melden | Citeer | X
Peeves schreef op 06-03 00:06:
Peeves schreef:
WOOHOOOOO
Melden | Citeer | X
Bittersweetmemories schreef op 06-03 00:05:
Bittersweetmemories schreef:
AHHH shit, misschien ga ik wel meedoen, maar ik denk niet dat ik goed genoeg ben, hahaha.
Melden | Citeer | X
Schrijfwedstrijd schreef op 06-03 00:04:
Schrijfwedstrijd schreef:
omg!!!



Competitiearchief
Pizza Party Puzzel17-05-2024 00:00
Fotocompetitie10-05-2024 00:00
Koningsdag!27-04-2024 00:00
Lookcompetitie: Pastel20-04-2024 00:00
Scrabbledag Competities13-04-2024 00:00
1 April competitie!01-04-2024 00:00
Pasen 202425-03-2024 00:00
Lookcompetitie: Opposites09-03-2024 10:00
Complimentendag 202401-03-2024 00:00
Valentijnsdag 202414-02-2024 00:00
UPCOMING: Valentijns acties07-02-2024 20:00
Holly Jolly Wardrobe01-12-2023 00:00
Fitting in the picture20-11-2023 19:18
Wicked Wardrobe October 202305-10-2023 17:00
Puzzelcompetitie: Woordzoeker28-08-2023 23:25
Lookcompetitie: geel21-08-2023 12:28
Memories14-08-2023 11:39
Binaire puzzel!07-08-2023 10:55
Lookcompetitie: Andere culturen31-07-2023 13:05
Willekeurig nummer!24-07-2023 12:36
Puzzelcompetitie: tectonic17-07-2023 07:25
Lookcompetitie: strandoutfit 10-07-202310-07-2023 10:10
Jouw perfecte kampvuuravond03-07-2023 07:35
Verzin een nieuwe mocktail!26-06-2023 07:42
Zoek de verschillen19-06-2023 00:00
Pagina: | Volgende