Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Rascal
stuur me een berichtje als je iets verkoopt van mijn wenslijst!
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om een reactie te kunnen plaatsen op het dagelijks nieuws dien je te zijn ingelogd.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
14 van de 24 sterren behaald
Nieuws van de dag
THG: Interviews met de tributen (door Anoniem)

Zoals jullie wel weten, dankzij Effie, zijn de Hongerspelen bezig op Virtual Popstar. Wij (Imagine & TaylorSwift) hebben de tot nu toe overgebleven tributen geïnterviewd. 

De vragen:

1. Stel jezelf en je district even voor.
2. Wat was het eerste dat in je op kwam toen je geloot werd?
3. Wie was je grootste concurrent?
4. Had je veel sponsors? Zo ja, wat heb je van hen gekregen?
5. Wat heb je aan het begin van de spelen meegenomen van de Hoorn des Overvloeds?
6. Wat heb je geleerd van THG?
7. Heb je wat gehad aan de training?
8. Wil je nog iets kwijt?

Have fun met het lezen van de antwoorden and may the odds be ever in your favor!
District 1: Dauntless en TheCrazyWriter

1. Ok hier gaan we dan, hallo iedereen, mijn naam is Dauntless aka Renée en ik kom uit district 1. Het district dat zorgt voor luxeproducten en ook wel bekend staat om zijn vele winnaars. Mijn hele leven ben ik al voorbereid op de spelen, het is zeg maar een familietraditie. Ik weet dat er een kans is dat ik het niet zal overleven, maar natuurlijk zal ik alles op alles zetten om mijn district en familie trots te maken.

2. Ik was natuurlijk erg blij toen mijn naam getrokken werd. Ik had met natuurlijk ook vrijwillig kunnen aanmelden, maar er melden zich bij elk jaar vrijwilligers aan en vaak wilt diegene die getrokken wordt zelfs niet wisselen met de vrijwilliger. Over een paar jaar ben ik trouwens ook te oud om mee te doen dus het was echt nu of nooit. Toen mijn naam geroepen werd voelde ik trots en ik voelde dat er een zware last op mijn schouders werd gelegd omdat mijn district nu op me rekent. Ze geloven in mij en ik wil hen niet teleur stellen, ik wil ze iets geven om in te geloven.

3. Iedereen was eigenlijk mijn concurrent, want maar één iemand kan winnen natuurlijk. De lagere districten zijn vaak slechte leefomstandigheden gewoon en de andere beroeps zijn ook niet te vertrouwen. Wij wouden immers allemaal winnen en ik wist niet hoeveel anderen daarvoor over hadden. De enige die ik echt vertrouwde was Ineke aka TheCrazywriter, zij is de andere tribuut uit district 1 en we kenden elkaar ook al voor de spelen en waren goede vrienden. Ook in de arena zelf heb ik gezien dat wij op elkaar konden vertrouwen, al kon er jammer genoeg maar één iemand winnen.

4. Ik had er niet zoveel, misschien dachten ze dat ik zo al wel ging winnen (grapje). Toch zijn diegene die ik wel had handig van pas gekomen. Zo heb ik een keer voedsel gekregen toen ik bijna omkwam van de honger. Ook kreeg ik enkele flacons om geneesmiddelen en giffen in te bewaren, want mijn specialiteit in gevechten zijn het maken van giffen en enkele geneeskrachtige drankjes. Planten en chemie hebben me altijd al gefascineerd en daarom dat ik er zoveel over weet.

5. Zoals gewoonlijk heb ik eerst met de andere tributen van district 2, 3 en 4 samengewerkt en hadden we de hoorn al snel ingepalmd. Toch ben ik niet lang bij hen gebleven. Samen met Ineke (Ik heb haar toestemming om dit te schrijven) zijn we op een nacht gevuld. Zelf heb ik een rugzak met eten, een drinkfles, jodiumdruppels, touw, een slaapzak, een ehbo-kit en nog enkele dingen die er in pasten meegenomen. Van wapens koos ik vooral voor dolken een blaaspijp met pijltje voor mijn giffen, want grote zware wapens zijn niet echt mijn ding.

6. Ik heb vooral geleerd dat om je doel te bereiken je vaak iets moet opofferen, dat hoewel je er op getraind bent een leven nemen het moeilijkste is wat ik ooit heb gedaan en dat de aanblik van het leven dat uit iemand stroomt me altijd zal bijblijven. Winnen voelde toch niet zo glorieus als ik eerst had gedacht en toen mijn familie en iedereen me feliciteerde vond ik dat vreemd, ik verdiende deze felicitaties niet, niemand zou toegejuicht moeten worden voor het nemen van zoveel levens.

7. Ik kon al vechten en heb vooral op de survival technieken geoefend, omdat mijn mentor ons dit ook aanraadde. Ik heb leren stroppen leggen en vuur maken, wat handig van pas kwam in de spelen zelf. Natuurlijk heb ik me ook nog wat in wapens getraind, want ik mocht niet onderdoen voor de rest. De training was tevens de perfecte plaats om de kwaliteiten van de andere tributen te bekijken. Om hun zwakke punten en sterke punten te bestuderen en om bondgenootschappen te sluiten.

8. Ik weet dat voor excuses te laat is, maar ik wil me toch oprecht verontschuldigen voor alle familie van de mensen die een kind of vriend zijn verloren tijdens de spelen. Het is pas nadat het kwaad is geschied dat je je realiseert wat je precies hebt gedaan.



1. Ik ben een beroeps genaamd Ineke en kom uit district 1, het district waar alle luxeartikelen voor het Capitool worden gemaakt. Het is ook één van de 'betere' districten en volgens mij mag ik dus heel blij zijn met mijn district :d

2. Eh, waarschijnlijk was het iets in de richting van 'Omgosh' en dan de 'omgosh ik ben zo blij' variant haha. Het kwam er iniedergeval op neer dat ik heel erg blij was.

3. Werkelijk waar geen idee, mag ik mezelf ook kiezen? Ben namelijk erg gevaarlijk, ook voor mezelf :p

4. Volgens mij eerder bijna geen, maar voor iedereen die me wel heeft gesponsord: Dankje, jullie hebben mijn leven gered:tongue:

5. Te veel eigenlijk, maar ben helemaal blij met mijn dolkjes. (en natuurlijk al het eten dat ik heb xD)

6. Dat ze geweldig eten hebben in het Capitool o.o (sorry voor mijn voedselobsessie, maar echt hemels gewoon)

7. Stiekem konden ze mij niets meer leren :p Oke nee serieus, ik heb natuurlijk geleerd in welke opzichten ik wel en in welke ik niet hoef uit te kijken voor mijn tegenstanders.

8. DISTRICT 1 FOR THE WIN!!! Oh and goodluck everyone :d 
District 2: Ryuzaki

1. Mijn naam is Jaimy en ik ben tribute voor District 2. Wij staan bekend als de sterkste Careers en ik ben van plan die titel eer aan te doen. Door mijn artistieke aanleg is mijn sterkste vaardigheid in de Arena waarschijnlijk camouflage. Verder ben ik meer defensief dan offensief ingesteld.

2. Ik was enorm blij natuurlijk! Al mijn hele leven heb ik hier voor getraind en nu krijg ik eindelijk mijn kans. Gelukkig maar, want dit was alweer het een-na-laatste jaar dat ik mee kon doen.

3. Gezien het aantal sponsoren dat ze voor zich heeft weten te winnen, denk ik Ilse van District 5. Ook haar gevoel voor style zal veel mensen in het Capitol aanspreken. Desondanks denk ik haar toch aan te kunnen.

4. Jazeker en hier wil ik iedereen nogmaals voor bedanken! Tot nu toe vooral praktische dingen als brood en medicijn. rn Wat heb je aan het begin van de spelen meegenomen van de Hoorn des Overvloeds?

5. Ik zal je vertellen wat er gebeurde net na de start van de Spelen, mocht je het gemist hebben op TV.
Vanaf het begin had ik mijn zinnen gezet op verf en werpmessen. Zodra ik deze had gevonden rende ik zo snel als mijn benen me konden dragen richting het bos. Vanuit mijn ooghoeken zag ik redelijk dichtbij een tafel met daarop een rugzak. Proviand en werktuigen zijn een must om te overleven, dus besloot ik deze ook mee te nemen. Of het slim was om deze meteen te halen, weet ik echter niet. Want toen ik bij de tafel aangekomen was en naar een van de schouderbanden reikte, klaar om de tas over mijn rug te gooien, hoorde ik voetstappen naderen.. en snel. Ik schreeuwde. Nog voor ik me om kon draaien voelde ik een scherpe pijn, koud metaal en warm bloed in en rond mijn linker schouder en bovenarm. Ik klemde mijn kaken op elkaar en als vanzelf greep ik de tafelrand stevig vast en gooide mijn been naar achteren, roundhouse kick stijl. Ik raakte mijn aanvaller in haar buik en hoorde hoe ze met een lage kreun in elkaar zakte. Voor ze bij kon komen griste ik de rugzak van tafel en rende het bos in, weg van de Hoorn des Overvloeds. Weg van het slagveld.
Mijn plan is om met de dingen die in de Arena voorhanden zijn een snelwerkende, dodelijke gif coating voor de messen te maken. Dan is het een kwestie van camoufleren.. en wachten. Wanneer er dan een nietsvermoedende tribute langskomt.. tsja. The odds just weren't in their favor. Met mijn verwondingen gaat het trouwens goed, met dank aan het medicijn van mijn sponsoren.


6. Dat je niemand kan vertrouwen. Zodra het erop aankomt handelt iedereen uit eigenbelang.

7. Hoewel ik na mijn vele jaren training het meeste al wel wist, was het toch een goede kans om aan mijn conditie en close range vechten te werken.

8. Lol even Out of Character, ik vind het enorm leuk om hieraan mee te mogen doen! Het is echt leuk bedacht. Ook awesome dat er zoveel variatie in de opdrachten zit. Ben benieuwd wat er verder komt!
District 3: Jasmijn

1. Hallo allemaal, ik ben jasmijn en ik ben een tribuut van district 3, mijn district is het meest ontwikkeld van de anderen. Mijn district is ook bekend van de technologie.

2. Toen ik hoorde dat ik geloot was, was ik een beetje bang. Ik moet natuurlijk mensen moeten vermoorden om er zelf levend uit te komen. Maar gelukkig weet ik veel technische dingen waardoor ik sowieso het lang volhoud.

3. Mijn grootste concurrent.. jaa... ehm, ik heb wel meerdere sterke concurrenten. Van Fendacy verwacht ik dat wij het lang samen volhouden. voor de rest let ik weinig op mijn concurrenten.

4. Ik had best wat sponsors, ik kreeg van hun verschillende dingen om elektronische vallen te zetten, dit heeft mij enorm geholpen!

5. Ik neem mee, wat metaal, ik kom dus uit een technologisch gebied, en ik weet daar altijd wel wat mee te maken stukken touw, hiermee kan ik vallen maken en om die vallen te maken ook nog een mes. 

6. Ik wat ik heb geleerd van de hongerspelen is hard te zijn, iedereen die het niet kan redden kan er zeker van zijn dat er na de hongerspelen geen leven meer is. Niet dat ik heel snel ben ofzo, maar ik ben wel goed in denken!

7. Ik ben iets meer luxe gewent om dingen uit te vinden, maar onder de training kreeg ik door wat voor een dingen ik zou kunnen gebruiken in de arena.

8. Lieve sponsoren, ik ben jullie heel erg dankbaar, zonder jullie was ik nergens gekomen! bigkiss
District 4: Compulsion

1. Ik ben dus Elle en ik kom uit district 4. District 4 staat in het algemeen bekend als het vissersdistrict. Mijn district maakt deel uit van de beroeps, die dus al op jonge leeftijd getraind worden voor de spelen en zich vaak als vrijwilliger aanmelden.

2. Ik werd eigenlijk niet geloot, maar vanwege een ongeluk dat met Joline alias Imagine gebeurd was, moesten ze een nieuwe tribuut uitkiezen en ik had me als vrijwilliger aangemeld. Zoals ik al zei is dat normaal in mijn district omdat we vanaf jonge leeftijd getraind worden.

3. Deze is makkelijk: Ilse! Ilse had een supergoede stylist en viel dus zeer hard op bij de introductie van de tributen in hun paardenkarren. Ook haalde ze al haar charmes boven bij het interview waardoor ze onvergetelijk en populair werd!

4. Ik had er wel redelijk veel, ja. Ze stuurden me medicijnen voor mijn wonden en eten wanneer ik het het hardst nodig had.

5. Ik ben een snelle renner, maar ik kan het wel maar kort volhouden. Ik concentreerde me dus op de aftelling van de seconden en dan spurtte ik naar voren en griste drie rugzakken mee die op een paar meter van de Hoorn verwijderd waren. Hierin vond ik enkele voedselpakketten, drinkbussen en jodium, een paar messen, een slaapzak, sokken, een koord en nog wat spulletjes.

6. Ik heb geleerd dat de natuur soms een ergere vijand is dan je medetributen.

7. Ik had al training gehad van kinds af aan waarbij ik dus al erg veel geleerd had. Bij deze training heb ik dus maar een paar dingen bijgeleerd, voor de rest was het gewoon wat oefenen.

8. May the odds be ever in your favour!
District 5: SoldToADemon en Ilse

1. Judith, district 5. Als je wat research had gedaan voordat je aan dit interview begon, had je kunnen weten wat er in mijn district wordt geproduceerd.

2. Ik snap niet waarom deze vraag überhaupt wordt gesteld. Denk je dat het leuk is om je naam te horen, opgelezen voor een doodstil publiek dat een poging doet je medelevend aan te kijken, maar niet slaagt hun opluchting te verbergen, en gewoon te weten dat de stappen die je zet tot je bij het podium bent, mogelijk wel eens de laatste kunnen zijn die je zet in je distrtict?

3. Goh, weet ik veel… ik neem aan Ilse? Het kwam niet bepaald goed over om je districtgenoot te vermoorden en ze was een goede vriendin van me, wat het nog lastiger maakte. Is het vreemd om te zeggen dat ik blij was dat iemand anders me voor was en ik het niet zelf hoefde te doen?

4. Ik had voor mijn gevoel aardig wat sponsoren, maar meer dan een waterfles en een slijpsteen voor messen kreeg ik niet opgestuurd. Blijkbaar was ik toch niet de favoriet, niet dat ik me daardoor liet tegenhouden, maar goed.

5. Ik vond een messenbundel en een deken, veel meer kon ik niet meekrijgen omdat het gevecht nog in volle gang was en ik snel moest handelen. Toch bleek mijn buit uiteindelijk aardig nuttig te zijn.

6. Blijf leven.

7. Wonder boven wonder, ja. Door de training heb ik gedurende de spelen enkele eetbare planten weten te ontdekken en dat was een welkome afwisseling na de vissen, oftewel het enige voedsel waar ik toe in staat was om te vangen.

8. Met alle liefde, maar ik behoud mijn leven graag nu ik het zojuist terug heb veroverd.



1. Hallo, ik ben Ilse! Een tribuut uit district 5, het district van kracht en elektriciteit. Mijn vader werkt in een elektriciteitscentrale en mijn moeder werkt in de bakkerij van mijn tante. Ik heb ook nog een zus, Yolène en een kat genaamd Catty. Ik ben erg gehecht aan mijn familie. Ik ging voor de loting nog naar school en ik had een bijbaantje in de bakkerij, waar ik mijn moeder en tante hielp.

2. Nou ja, mijn zus Yolène werd in eerste instantie geloot. Maar ik wilde niet dat haar wat overkwam dus heb ik me opgeofferd voor haar. Aan het begin vreesde ik voor de dood, maar na de trainingen wist ik dat ik ook een goede kans had op de winst.

3. Mijn grootste concurrent was Elle aka Compulsion. Omdat ze erg geliefd is en omdat ze gevoel voor style heeft. Desondanks kon ik haar, en de rest van de tributen, aan. Overigens vond ik mijn districtgenoot SoldToADemon ook een hele grote concurrent vanwege haar talent voor schrijven, wat heel erg in haar voordeel heeft gewerkt.

4. Ik had de meeste sponsors van allemaal, namelijk 38! Dat vind ik best veel haha. Ik heb een appel gekregen omdat ik honger had. En ik heb ook nog een zalfje zodat ik wonden kon helen van mijn bondgenoten en van mezelf.

5. Ik heb het speciale zwaard meegenomen van de Hoorn des Overvloeds. Ik kan heel hard rennen en dat kwam mij goed van pas. Ik pakte eerst een normaal zwaard, maar daarna zag ik een zwart huisje staan. Daar ging ik naartoe en daar vond ik dus het speciale zwaard. Wat nou precies de speciale dingen aan dit zwaard zijn daar komen jullie nog wel achter.

6. Dat je altijd op je hoede moet zijn. Je kunt namelijk zomaar verrast worden.

7. Jazeker! Dankzij de training ben ik er achter gekomen wat mijn specialiteiten zijn, namelijk doden met een zwaard, camoufleren en ik heb ook geleerd hoe je in een boom kunt klimmen.

8. I love u guys. <3
And may the odds be ever in your favor.
District 10: Hope en Cupcakedeeg

1. Ik ben Hope aka Bo en ik ben 12 jaar :) mijn district staat voor livestock en in het Nederlands is dat vee (denk ik). Ik heb een deel van de THG film gezien.

2. OMG! Ik kon het maar niet geloven ik was het wel 3x aan het bekijken ofzow haha. Nee, ik kon het eerst niet geloven, echt waar!

3. Ilse. Ze is echt bekend enzo haha. Maar iedereen is concurrent eigenlijk!

4. Ik had ongeveer 9 sponsors haha :) en ik ben hun erg dankbaar! Ze hebben 1pd gedoneerd aan EffiePrul :d Nogmaals bedankt aan iedereen die mij gesponsord heeft!

5. Mijn zelfvertrouwen. Al zijn het er niet veel!

6. Nooit opgeven.

7.  Ja, heel veel zelfs! Nooit opgeven, geloven in jezelf en blijven geloven haha!

8. Ik ben echt superslim dat ik door ben en ik hou van mijn sponsors


1. Ik ben dus Mara, 14 jaartjes jong. Misschien ben ik jong, maar ik kan nog steeds winnen. Ik kom van District 10, een districtje waar men van vee leeft. Ik help mee om koeien te slachten en te fokken. Ik ben dus sterk genoeg.

2. Ga ik sterven?!

3. Elle, van District 4.

4. Niet zo veel, maar het waren er toch wel een paar, ik ben ze erg dankbaar trouwens. Ik denk dat ik er 4 had. Ik heb van 2 mensen voedsel gekregen, van 1 iemand een lang stuk touw en van de andere een stuk houtvuur.

5. De zak met de messen. Ik kan er goed mee overweg, door wat ik al deed in District 10.

6. Vertrouw niemand 100%.

7. Ja, veel eigenlijk. Ik leerde verdedigings- en overlevingstechnieken.

8. Ik hoop dat ik jullie nog zie na de spelen. Groetjes!! n_n
District 9: Editors en Carolynn

1. Ik ben Tinn, 16 winters jong en ik kom uit district 9. District 9 staat voor graan en het leveren van brood, dus al je vooroordelen kloppen.

2. Het was een mengeling van gevoelens. Ik was enthousiast, langs de ene kant, maar ook nerveus. Het is iets wat je maar één keer kan meemaken, al kan het het laatste zijn wat je meemaakt. Ik heb altijd al een sadistische kant gehad en er waren een paar mensen die ik graag eens met een wapen zou bewerken, wat ik dus ook gedaan heb.

3. Ik denk dat elke tribuut enige vorm van concurrentie vormde. We kregen allemaal dezelfde training, dus iedereen was wel gevaarlijk op de één of andere manier.

4. Een paar, maar de grootste sponsor was Riraito. Een paar dingen die ik voor het interview droeg heb ik van haar gekregen, net zoals een bedrag om de outfits verder af te werken. Mensen hebben nooit echt op mij gelet, geloof ik. Niet dat het mij veel deed, ik ben van nature iemand die niet zoveel belang hecht aan wat anderen van me denken.

5. Het eerste wat ik had meegenomen was een rugzak, waarin een touw zat. Daarna ben ik nog iets verder gegaan en vond ik twee vlindermessen. Ik had nog een paar interessante dingen gezien, maar een speer die me op een haar na mistte, was het teken dat ik ervandoor moest gaan.

6. Dat je niemand kan vertrouwen en dat iedereen zichzelf wil redden en daarvoor alles zou doen. Mensen zijn egoïstisch als het situaties zoals deze gaat.

7. Jawel, klimmen is nooit mijn sterkste punt geweest en dat is dankzij de trainingen beter geworden. Ook heb ik nu meer kennis over bepaalde wapens.

8. Ik hoop dat jullie van de spelen genoten hebben, maar dat zal vast geen probleem geweest zijn.



1. Mijn naam is Karen en ik ben hier voor district 9, het district van het graan. Wij zorgen voor het brood in de Capitol.

2. Opluchting, omdat anderen dan niet hoeven te sterven. Verdriet en angst, omdat ik degene was die ons district veilig moest houden.

3. Sowieso district 1 en 2

4. Ja, eten, wapens en een deken. Allemaal voor het survivallen.

5. Een zwaard en een rugzak.

6.  Dat alles een doel heeft in het leven, niets is wat het lijkt

7. Ja, ik heb gespard met een aantal mensen.

8. DISTRICT 9 GAAT WINNEN!
District 7: Tim

1. Ik ben Tim, en ik kom uit district 7, houthakkerij, niet onbelangrijk dus ;)

2.YEAH IK GA WINNEN, BITCHES!

3. Ilse omdat ze al veel sponsors had

4.Ja, 10 van mijn schatjes (LOVE YOU!!!!!) Ik heb nog niks gehad maar ik hoop dat mijn mentor spoedig iets stuurt.

5. Ik ben hard gerend naar de hoorn (die er eig niet echt fab uitzag ughh) en ik ben naar achteren gerend, want daar lagen de messen en de bijlen, en ik heb de hoorn verdedigd.

6. Waakzaamheid, sluwheid en knopen leren leggen en vuurtjes maken.

7. Bondgenootschappen en nog wat extra spierballen gekweekt :p

8. Ja, district 7, maak mijn huis maar alvast bewoonbaar in het winnaarsrijk!
District 11: Bewitched en Thrandy

1. Hellow, ik ben Zoë van landbouw district 11.

2. Ik had het echt niet verwacht, ik zat er maar 1x in en alsnog werd ik getrokken.

3. Ryuzaki, Ryuzaki is heel awesome en wist veel stemmen voor zich te winnen.

4. Nee, juist niet,ik ben heel awkward als het gaat om praten en ook ben ik niet goed in mezelf in het goede licht zetten dusja.

5.  Ik heb gelijk toen ik kon een drietand meegenomen, het was wel heel gevaarlijk bij de Hoorn.

6. Just try to survive

7. Nog niet zo heel veel, ik ben gelijk toen ik de sikkel had zo ver mogelijk de arena in gerend en me verstopt in een boom, ik kon namelijk al goed klimmen omdat ik in het landbouw district woon.

8. Verwacht niet te weinig van me. :3


1. Hee! Thrandy hier! Ik ben zeventien jaar en erg gedreven om district 11 te laten winnen! *evil laugh* *herpakt zich* Ahum, sorry, ik liet me even gaan. Zoals je wel kunt zien ben ik nogal een... Apart persoon, maar laten we daar verder maar niet over doorgaan. *winkwonk*

2."Whuut, whoohoo!" *epic handzwaai in de lucht terwijl ze een rondje op haar bureaustoel draait*

3. Concurrentie? Wat is dat? Hah, nee oké grapje, ik denk dat SoldToADemon een redelijk grote concurrentie is, voor mij en voor iedereen. Aangezien ze best geliefd is en dus makkelijk (in de eerste ronde) aan stemmen kwam. Daar werd ik even bang van, maar blijkbaar had ik het toch goed gedaan!

4. Ik weet, om eerlijk te zeggen, niet hoeveel ik er precies had, maar ik heb wel mijn best gedaan om mensen te werven. Mijn actie "Jouw 1 PD voor mijn 1 CR deed het erg goed!"

5. Een doos chocolade koekjes, wat denk jij dan?!

6. Hoe ik vooral NIET moet verstoppen.

7. Jawel, maar mijn conditie was niet echt optimaal om een fatsoenlijke training mee te doen.

8. Ik ben mooi. Grapje. Jullie zijn allemaal mooi.

District 12: FlutterShy en NinaH

1. Ik ben Kayan aka FlutterShy en ik zit in district 12. (Het beste district natuurlijk xD)

2. Ik dacht eerst dat ik wss niet mee zou doen aangezien ik een hele simpele mail had gestuurd. Toen ik mezelf zag bij district 12 was ik eerder heel erg verbaasd, maar tegelijkertijd was ik ook heel blij!

3. Ik had niet echt een grootste concurrent. Ik lette niet echt op de andere spelers, ze leken me allen even goed.

4. Ik heb eerlijk gezegd geen idee hoeveel sponsers ik had. In elk geval hebben mijn BFF's mij gesponsord en vooral Lix steunt me heel erg in deze competitie!

5. Ik zou niet gelijk naar de Hoorn de Overvloeds rennen. Ik pak gewoon wat een beetje dichtbij ligt en wat ik pakken kan. Daarna maak ik zo snel mogelijk mijn weg de andere kant uit.

6. Ik heb geleerd dat je van te voren een goede tactiek moet opbouwen en vooral moet proberen geen vrienden te maken in de arena.

7. Jazeker. Je leert allerlei verschillende dingen. Zo heb ik geleerd om vallen te zetten, camoufleren en met messen om te gaan.

8. Ik wil Lix gewoon heel erg bedanken voor al haar steun en hulp! En ik wens elke tribuut heel veel succes met de spelen verder!



1. Hallo! Ik ben Nina, ook wel bekend als NinaH. Ik kom uit district 12, het district van de mijnbouw. Wij zorgen voor de kolen en dat jullie het dus lekker warm hebben.

2. Ik dacht: zal ik dit wel halen? Hoe moeilijk zal het worden in de area?

3. Ik denk Ilse, ze heeft toch wel mooi de meeste sponsors binnengesleept. SoldToADemon is ook wel populair bij de sponsors.

4. Ik had er een paar, ik kreeg meestal voedsel, één keer een zalfje voor een schaafwond.

5. Een halve maan zwaard, ook wel crescent sword genoemd. Ik nam natuurlijk ook een overlevingsrugzak mee met gedroogd vlees en een dun slaapzakje.

6. Dat je nooit op moet geven, en hoe je jezelf moet verdedigen natuurlijk. Het was een gevaarlijke, maar bijzondere ervaring

7. Ja, ik leerde werpen met messen en me te camoufleren, daar had ik veel aan!

8. Ik wil al mijn sponsors bedanken! En ik wil nog veel succes wensen aan mijn medetributen. Ik hoop dat je hier wat aan hebt!
 Liefs, Nina aka NinaH District 12
Dat waren de interviews! Zoals je kon zien is niet elk district meer vertegenwoordigd, aangezien hun tributen al gevallen zijn. Het zal niet meer lang duren voordat er weer knallen te horen zijn, dus geniet nog even van onze overgebleven tributen! 

De games zijn nog lang niet gedaan en wij zijn benieuwd welke verrassingen er ons nog te wachten staan. Je kan alles live volgen op de "Competities" pagina!

Xoxo, Imagine en TaylorSwift





Reactie plaatsen

Reageer op het artikel THG: Interviews met de tributen.
Bericht plaatsen
Melden | Citeer | X
Placebo schreef op 23-05 18:55:
Placebo schreef:
Riraito schreef:
Ik zie nu pas dat Tinn mijn naam noemde, fuck yeah n__n

Ik ben lief!!!!
Melden | Citeer | X
Carolynn schreef op 22-05 21:26:
Carolynn schreef:
Jasmijn schreef:
Ik ben zo benieuwd naar de wapen uitslag

Melden | Citeer | X
Cinta schreef op 22-05 20:57:
Cinta schreef:
:-)
Melden | Citeer | X
SoldToADemon schreef op 22-05 15:21:
SoldToADemon schreef:
Haha ^-^
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 22-05 11:43:
Riraito schreef:
Ik zie nu pas dat Tinn mijn naam noemde, fuck yeah n__n
Melden | Citeer | X
Lix schreef op 22-05 07:55:
Lix schreef:
<3
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 22-05 07:18:
Amouris schreef:
Leuk :d



Nieuwsarchief
Hoe bouwen we VP weer op?12-04-2023 00:00
nog een poging voor Studs LI en m'n afscheidsartikel06-03-2023 17:27
Be Our Guest27-02-2023 00:00
Artificial Intelligence23-02-2023 00:00
Files || Emily VanCamp16-02-2023 00:00
Serie: The Recruit07-02-2023 00:00
Nieuwsoverzicht 05-02-202305-02-2023 00:00
Nepo baby04-02-2023 00:00
Files ~ Ian Bohen02-02-2023 00:00
Nieuwsoverzicht 22-01-202322-01-2023 00:00
Files~Jenna Ortega19-01-2023 00:00
The Good Nurse14-01-2023 00:00
Nieuwsoverzicht 8 januari08-01-2023 00:00
Files // Tiera Skovbye 05-01-2023 00:00
Be the Best 2022 | Uitslag01-01-2023 00:00
The Sandman30-12-2022 00:00
Kersttradities rond de wereld26-12-2022 00:00
Nieuwsoverzicht 25-12-202225-12-2022 00:00
Kerstfilms22-12-2022 00:00
Erebus, vulkaan op Antarctica19-12-2022 00:00
Nieuwsoverzicht 18-12-202218-12-2022 13:32
Be The Best - Stemronde15-12-2022 00:00
Nieuwsoverzicht 11 december 202211-12-2022 00:00
Serie | Ginny & Georgia09-12-2022 00:00
Files|| Jeremy Shada07-12-2022 00:00
Vorige | Pagina: | Volgende