Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Rascal
stuur me een berichtje als je iets verkoopt van mijn wenslijst!
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om een reactie te kunnen plaatsen op het dagelijks nieuws dien je te zijn ingelogd.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
18 van de 24 sterren behaald
Nieuws van de dag
Meet the (new) NT'ers #4 (door Shots )

Na meet the new NT'ers #1, #2 en #3 (de cijfers zijn aanklikbaar) werd het hoog tijd om al onze nieuwe leden eens voor te stellen. Omdat vijftien leden voorstellen iets te veel is, besloot ik de nieuwe leden van het Nieuwsteam aan je voor te stellen. Laryanue (Marije), Riraito (Elke), Rumplestilskin (Lieke) Rochel, Sachiko (Tamara), Lix (Jennifer), Editors (Tinn) en ikzelf, Nymphadora (Laura). Naast hun tekstvakje staat een YouTube filmpje. Dit is hun favoriete lied. Verder is dit artikel een aangepaste Let's Introduce, aangezien ik de leden interview. Deze zal deze maand dus niet meer komen. 

Veel plezier met alles lezen en ik hoop je het een leuk artikel vindt. 

Liefs,
Laura. 

Algemene kennis
Naam: Lieke
Bijnaam: Liekje, Liekie, Lieko, dat soort dingen. Voornamelijk variaties op het laatste gedeelte dus (;
Leeftijd: 18 jaar
Hobby's: Ik hou erg van pianospelen, fotograferen, foto's bewerken, lezen, schrijven, programmeren en internetten (VP, YouTube).
Land: Nederland

Lievelings
Eten: Ik denk een stoofpotje op alle mogelijke manieren!
Film: The Lord of the Rings-trilogie
Serie: ONCE UPON A TIME
Sport: Op dit moment nog niets, binnenkort waarschijnlijk iets van boogschieten.
Boek: De Wings-serie van Aprilynne Pike
Kleur: Groen

Overig
Grootste blooper: Nou, bij de introductie van de universiteit gingen we voetballen en toen hadden ze doelen gemaakt van pionnen. Er stond echter ook een 'echte' voetbaldoel en ik dacht dat we daarin gingen schieten. Dus ik schopte heel blij de bal in het 'echte' voetbal doel en begon te juichen, maar het bleek niet het goede doel te zijn! Dus iedereen lachte me keihard uit :').
Favoriete herinnering: Ik denk de zomervakantie tussen groep 8 en de brugklas in, toen ik op vakantie vrienden maakte en het gevoel kreeg dat ik écht opnieuw kon beginnen en de pesters van de basisschool achter me kon laten. Vanaf toen ging het alleen nog maar beter, het was een soort omslagpunt.
Waarom wilde je Nieuwsteamer worden?: Ik ben al sinds mijn twaalfde bezig met schrijven en lay-outs maken, maar ik heb de laatste drie jaar deze vaardigheden nogal verwaarloosd. Dat vind ik echt zonde, ik wil weer beter worden en ik denk dat dat heel goed kan als NieuwsTeamer!
Waar schrijf je het liefste artikels over?: Ik vind vrij veel dingen leuk, maar ik denk dat ik toch het liefste schrijf over mythen en legenden!
Algemene kennis
Naam: Elke
Bijnaam: Ik weiger met een bijnaam aangesproken te worden.
Leeftijd: 17
Hobby's: Agility, schrijven, bioscopen en kinda VP'en
Land: Nederland

Lievelings
Eten: VIS EN VLEES behalve haring maar vis en vlees is altijd goed
Film: Pirates of the Caribbean
Serie: Merlin / Teen Wolf
Sport: Agility
Boek: Stad der Beenderen
Kleur: Rood

Overig
Grootste blooper: Ik heb niet echt een grootste blooper, maar blijkbaar kan ik nog steeds niet normaal van de trap af lopen want ik val er altijd nog een aantal keer per maand vanaf...
Favoriete herinnering:  Sowieso toen we Cooper (mijn hondje) eindelijk mee naar huis namen, in de auto moest hij namelijk op mijn schoot zitten (was nog te klein voor achterin) en hij was zoooo schattig. ♥
Waarom wilde je Nieuwsteamer worden?: Het leek/lijkt me gewoon heel leuk om artikelen te maken, het is een gezellig team en ja, het is leuker als je artikelen ook nog eens gelezen worden, wat zeker niet het geval was bij mij als blogger.
Waar schrijf je het liefste artikels over?: Ik denk gedeeltelijk over bands die ik leuk vind, maar ik ben ook heel erg into films en boeken, dus daar zal je voornamelijk artikelen van me over zien!
Algemene kennis
Naam: Marije
Bijnaam: Voor zover ik weet alleen Mar/Marmar.
Leeftijd: 16
Hobby's: Tekenen, schrijven, zingen, series en films kijken, designen, klooien met Photoshop, het standaard gedoe.
 
Lievelings
Eten: Salade met geitenkaas, walnoten en honing.
Film: Intouchables en Schindler's List.
Serie: Too much, just way too much. Supernatural, Once Upon a Time, Game of Thrones, Teen Wolf, Hannibal, Under the Dome, Doctor Who en nog heel wat meer.
Sport: Ew, sport. Nee, okay, als ik echt zou moeten kiezen, dan zou ik voor basketbal gaan.
Boek: Digital Fortress van Dan Brown.
Kleur: Geen idee, zwart denk ik. Ik heb echt enorm veel zwarte dingen.
 
Overig
Grootste blooper: I'm flawless. Okay, misschien niet. Vorig schooljaar zat ik een kwartier lang in een verkeerde les zonder het te merken.
Favoriete herinnering: Ik denk toch wel toen we onze hond Morris kregen, en de twee rondreizen die ik heb gemaakt door het westen van Amerika.
Waarom wilde je Nieuwsteamer worden?: Well, ik miste het eigenlijk wel een beetje. Ik was al eens eerder NT'er, en doordat ik toen weinig tijd dacht te hebben, ben ik gestopt.
Waar schrijf je het liefste artikels over?: Ik denk over modeontwerpers en dergelijke.


Algemene kennis
Naam: Rochel
Bijnaam: Rosjel, Roggel en Roch. Vooral die laatste wordt veel gebruikt x3
Leeftijd: 14
Hobby's: Muziek luisteren, internetten, lay-outs maken, piano spelen en reizen
Land: Nederland

Lievelings
Eten: Ik kan echt niet kiezen tussen Wraps en Turks brood ;-;
Film: The hunger games
Serie: Pretty Little Liars
Sport: Ik sport eigenlijk nooit u-u
Boek: The hunger games, voor de rest lees ik namelijk echt nooit boeken
Kleur: Alle pastelkleuren

Overig
Grootste blooper: ...mijn hele leven bestaat uit bloopers. Ik viel ooit op het station op de trap met Halima en Wout naast me, ik hoopte dat niemand het gezien had en opeens begon een random stranger achter mij me gewoon vet hard uit te lachen HAHAHAH dat was zo awkward sad
Favoriete herinnering: Alle meetings waar ik geweest ben 
Waarom wilde je Nieuwsteamer worden?: Nja eigenlijk was ik al NT maar ik ben door een impulsieve beslissing eruit gestapt oeps dus ik wou weer terug, omdat ik artikels maken en lay-outen toch wel erg leuk vond om te doen en ik had spijt HAHAHAH.
Waar schrijf je het liefste artikels over?: Ik vind eigenlijk alles wel leuk (:
Naam: Tamara
Bijnaam: Tam, TamTam(yw, MarMar), Tamster, Tammie
Leeftijd: 16
Hobby's: anime kijken, youtubers kijken, uitslapen
Land: Nederland
 
Lievelings
Eten: Paëlla(maar wel met kip)
Film: Harry Potter(allemaal [;)
Serie: The Fosters
Sport: Ik houd niet van sport
Boek: To Kill a Mockingbird
Kleur: Groen
 
Overig
Grootste blooper: Uhh even denken, ik had laatst les en toen bleek dat het pauze was en dat was awkward want ik had het pas door toen ik een klasgenoot tegenkwam hahaha
Favoriete herinnering: Waarschijnlijk de CT meeting
Waarom wilde je Nieuwsteamer worden?: Omdat het leuk is om je favoriete dingen met mensen te delen en op deze manier leer ik ook wat haha
Waar schrijf je het liefste artikels over?: Over sterren, series, dingen die ik op dat moment leuk vind
Algemene kennis
Naam: Jennifer :d
Bijnaam: Ik heb er geen. (Als je FaalkipSok niet meerekend, want die had Rachel mij gegeven.)
Leeftijd: 14
Hobby's: Wel, euhm.. VP natuurlijk, maar ik houd ook heel veel van zowel schrijven als lezen. Maar ik doe ook aan schermen en toneelspelen. ^^
Land: Nederland

Lievelings
Eten: Patat, maar kersensnoepjes jat ik ook uit je handen, want die vind ik ook geweldig.
Film: Beetlejuice. Het is een film uit de jaren '80, want ik houd echt van jaren '80 films. xd
Serie: Supernatural
Sport: Schermen. ^^
Boek: Oh, dit is echt een lastige.. Euhm, ik denk dat ik toch voor Percy Jackson moet gaan.
Kleur: Indigo.

Overig
Grootste blooper: Wil je dat echt weten? Nou, ik was dus een keer heel hyper en wou mijn kamer uit gaan, want beneden was iets leuks (can't remember what). Dus ik trok mijn kamerdeur open, maar mijn voet stond er per ongeluk achter.. Dus de deur kaatste terug en knalde keihard tegen mijn hoofd. Voor ik wist wat er echt was gebeurt, lag ik op de vloer, met een best wel versufte uitdrukking op mijn kop.. :$
Favoriete herinnering: De 'London Film and Comic Con'. Dat was echt geweldig en ik ben superblij dat wij deze herfst er weer naar toe gaan! Het was zo leuk om alle cosplays te zien, de comicbook-artists die gewoon zaten te tekenen en alle acteurs die daar waren.
Waarom wilde je Nieuwsteamer worden?: Omdat ik het leuk vind om te schrijven, zoals er al bij mijn hobby's staat. Waaronder dus ook artikelen! En ik wou heel graag helpen met mijn extra steentje bijdragen aan VP. u-u
Waar schrijf je het liefste artikels over?: Over dingen die ik interessant vind. Dus van mij moet je echt geen Beauty-stuff verwachten, want ik gebruik sowieso geen beauty producten.. Maar ik zou dus wel over dingen in de geschiedenis willen schrijven, aangezien ik dat heel interessant vind. Of bepaalde films en boeken. Denk niet dat ik alleen daar over zal gaan schrijven! Ik vind de meeste dingen wel interessant (behalve beauty), dus over vele verschillende dingen. ^^
Algemene kennis
Naam: Tinn
Bijnaam: Geen flauw idee eigenlijk haha.
Leeftijd: Zestien!
Hobby's: Die zijn echt niet zo interessant haha. Best standaard ook : schrijven, lezen, series en films kijken, fangirlen, lay-outs maken en slapen.
Land: België

Lievelings
Eten: Macaroni! 
Film: Geen flauw idee, heb echt heel veel leuke films gezien. Guardians of the galaxy staat momenteel wel bovenaan.
Serie: The Walking Dead!
Sport: Ik ben enorm lui dus ik sport niet, heb wel zeven jaar karate gedaan en ik vind hockey ook wel leuk tijdens gym.
Boek: De vijfde golf - Rick Yancey.
Kleur: Zwart! 

Overig
Grootste blooper: Ik heb er echt wel een paar haha, al kan ik me de grootste echt niet meer herinneren. Vast toen ik een keer viel in de bus, gok ik. 
Favoriete herinnering: Die is niet moeilijk : de ct-meeting. (14 september).
Waarom wilde je Nieuwsteamer worden?: Ik vond lay-outs maken altijd al leuk en na het bloggen leek het mij ook leuk om artikels voor heel vp te schrijven, dus daarom heb ik meegedaan aan de stagiaireverkiezingen.
Waar schrijf je het liefste artikels over?: Vanalles! Echt, ik vind de meeste dingen wel leuk.

Algemene kennis
Naam: Tinn
Bijnaam: Geen flauw idee eigenlijk haha.
Leeftijd: Zestien!
Hobby's: Die zijn echt niet zo interessant haha. Best standaard ook : schrijven, lezen, series en films kijken, fangirlen, lay-outs maken en slapen.
Land: België

Lievelings
Eten: Macaroni! 
Film: Geen flauw idee, heb echt heel veel leuke films gezien. Guardians of the galaxy staat momenteel wel bovenaan.
Serie: The Welking Dead!
Sport: Ik ben enorm lui dus ik sport niet, heb wel zeven jaar karate gedaan en ik vind hockey ook wel leuk tijdens gym.
Boek: De vijfde golf - Rick Yancey.
Kleur: Zwart! 

Overig
Grootste blooper: Ik heb er echt wel een paar haha, al kan ik me de grootste echt niet meer herinneren. Vast toen ik een keer viel in de bus, gok ik. 
Favoriete herinnering: Die is niet moeilijk : de ct-meeting van vandaag (14 september).
Waarom wilde je Nieuwsteamer worden?: Ik vond lay-outs maken altijd al leuk en na het bloggen leek het mij ook leuk om artikels voor heel vp te schrijven, dus daarom heb ik meegedaan aan de stagiaireverkiezingen.
Waar schrijf je het liefste artikels over?: Vanalles! Echt, ik vind de meeste dingen wel leuk.


Lievelings lied: Blind - Placebo
Algemene kennis
Naam: Laura.
Bijnaam: Vooral Lau. Ik word ook wel eens Lautje genoemd. 
Leeftijd: 10 jaar.
Hobby's: Ik zit op volleybal, piano- en zangles en zit op een theater school. Verder vind ik artikels/blogs maken heel leuk, wat me voor zich lijkt spreken aangezien ik in het Nieuwsteam zit nu. Ik schrijf ook verhalen, wat ik heel leuk vind.
Land: Nederland.

Lievelings
Eten: Ik vind zo veel lekker, dus dat is heel moeilijk om te kiezen.. Ik denk toch vooral pasta.
Film: The Fault In Our Stars denk ik. Ik vind de Harry Potter films ook heel goed.
Serie: Pretty Little Liars
Sport: Volleybal
Boek: Alle delen van Harry Potter
Kleur: Blauw/Groen

Overig
Grootste blooper: Die heb ik niet echt denk ik.. Nu ja, alleen dat ik afging met een zangwedstrijd in ons dorp, maar verder niet echt iets.
Favoriete herinnering: Ik denk mijn reis naar Australië.
Waarom wilde je Nieuwsteamer worden?: Omdat ik artikels schrijven heel leuk vind, en ik wilde iets beter worden in lay-outs, ik hoop dat te leren. Ik wilde het vooral worden omdat ik bloggen niet vol hou, er zit niks aan vast wat verplicht is en dan geef ik het snel op, dat doe ik niet als het verplicht is, en je een schema hebt zoals het Nieuwsteam.
Waar schrijf je het liefste artikels over?: Ik heb denk ik niet echt een voorkeur. Misschien gaat deze nog komen, dat weet ik niet.



Reactie plaatsen

Reageer op het artikel Meet the (new) NT'ers #4.
Bericht plaatsen
Melden | Citeer | X
Shots schreef op 25-09 21:16:
Shots schreef:
Ilse schreef:
Omg hey mijn idee is verder uitgevoerd...

Ja!!!!!
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 25-09 19:06:
Roseberry schreef:
Omg hey mijn idee is verder uitgevoerd...
Melden | Citeer | X
SoldToADemon schreef op 24-09 16:57:
SoldToADemon schreef:
Bijnaam van Elke is Elkip/kipje, bye xo
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 24-09 15:12:
Riraito schreef:
Compulsion schreef:
HAHAHHA elke ik zie je al van de trap vallen <3

en omg rochel dat lied is amazing!!!

en omg tamara ik kijk ook the fosters!! <img src='/layout/nl/images/smileys/lol.png' alt=':d'>

ik ben daar ondertussen heel goed in hoor!!
Melden | Citeer | X
Cleopatra schreef op 24-09 14:45:
Cleopatra schreef:
ik wil hun niet kennen doei

Nirvana! <'333
Melden | Citeer | X
Compulsion schreef op 24-09 14:38:
Compulsion schreef:
HAHAHHA elke ik zie je al van de trap vallen <3

en omg rochel dat lied is amazing!!!

en omg tamara ik kijk ook the fosters!! :d
Melden | Citeer | X
Iris1995 schreef op 24-09 14:21:
Iris1995 schreef:
Leuk! Veel variatie in interesses over het schrijven van artikelen. Daar houd ik van! Leuke mensjes zijn er weer bij gekomen ;)
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 24-09 13:45:
Sas schreef:
yaaay leuke nt'ertjes
Melden | Citeer | X
Placebo schreef op 24-09 13:44:
Placebo schreef:
Elkip <333
Melden | Citeer | X
Shots schreef op 24-09 12:46:
Shots schreef:
Veel plezier met het lezen (:



Nieuwsarchief
3 Games: Unrailed, Ibb & Obb en Lovers in a dangerous spacetime05-12-2022 00:00
Be the Best - Aankondiging01-12-2022 00:00
Let's Introduce: Devinette30-11-2022 00:00
De Harlekijnkoraalslang en melkslang28-11-2022 00:00
Nieuwsoverzicht 27-11-202227-11-2022 00:08
ABBA Voyage26-11-2022 00:00
Nieuwsoverzicht 20-11-2220-11-2022 00:00
Parkinson15-11-2022 00:00
Nieuwsoverzicht 13-11-202213-11-2022 00:00
The School for Good and Evil11-11-2022 00:00
FILES || Enya09-11-2022 00:00
Serie ~Titans07-11-2022 11:12
Nieuwsoverzicht 06-11-202206-11-2022 00:00
Tom Odell03-11-2022 00:00
Halloween 202231-10-2022 00:00
Film: Before I wake26-10-2022 00:00
De 1% Quiz24-10-2022 00:00
Nieuwsoverzicht 23-10-202223-10-2022 00:00
Garbage City12-10-2022 00:00
Nieuwsoverzicht || 22 oktober 202209-10-2022 00:00
Gordon!!!03-10-2022 00:00
Nieuwsoverzicht 02-10-202202-10-2022 00:00
Een afscheid30-09-2022 00:00
Spiritfarer28-09-2022 00:00
Love on the Brain26-09-2022 00:00
Vorige | Pagina: | Volgende