Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Anoniem
kiekeboe
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om een reactie te kunnen plaatsen op het dagelijks nieuws dien je te zijn ingelogd.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
11 van de 24 sterren behaald
Nieuws van de dag
YT Rewind + VERKIEZINGEN (door Anoniem)



 




Hoi! Leuk dat je het nieuws van de dag weer leest. Ondanks er vandaag YouTube Team verkiezingen zijn, is er ook een klein artikel over YouTube Rewind 2015.


Youtube Rewind: Now Watch Me 2015

Op 9 december 2015 uploadde YouTube de zesde versie van YouTube Rewind. In een YouTube Rewind wordt een overview gemaakt van de meest populaire YouTube video’s van dat jaar. Dit houdt in viral video’s, maar ook komen er super veel YouTubers in voor en is de muziek van de meest bekende nummers van dat jaar.

Op dit moment heeft Youtube Rewind: Now Watch Me 2015 al 71 miljoen views en is daarmee zelf een viral video geworden.


De achtergrond muziek is gecomponeerd door Avicii en The Hood Internet en de nummers Cheerleader, What Do You Mean, Can't Feel My Face, Watch me (Whip/Nae Nae), Broken Arrows en Lean on komen er in voor.

In YouTube Rewind 2015 zitten veel 'verborgen viral video's/memes' verstopt. Sommige zijn heel duidelijk, andere wat minder. De eerste is het regenboog sign waar IIsuperwomanII voorlangs rent, dit staat natuurlijk voor het legaal worden van same-sex marriage in Amerika (achter dit stuk speelt het nummer Chearleader van OMI en niet veel later zien we OMI ook op het strand de trompet bespelen).
Na het strand komt de scène waarin PrankvsPrank met een groep dansers het dansje van Watch Me (Whip/Nae Nae) danst. Hierin veranderen ze steeds van kleding; ze beginnen met 1920-style outfits, gaan over op 50s, 60s, 80s en uiteindelijk hedendaagse kleding.
Hierna komt een scène waarin veel latino YouTubers in voorkomen. Eentje is verkleed als de haai uit Katy Perry's Super Bowl halftime show.
Dan zien we een man een bordje op houden met "Will you marry me? Day 365", dit verwijst weer naar de viral video 365 Day Proposal. Miranda Sings is dat aan het bekijken op een iPad en dit loopt over op haar, zij doet een stuk na van Shia Labeouf's "Just Do It" speech. Na haar volgen veel andere YouTubers, ook heel veel uit andere landen die "Just Do It" In hun eigen taal roepen. Onder andere komen de talen Spaans, Japans, Portugees en Hindi voor.
Dan gaat het over op de Game YouTuber Markiplier, wie met andere game YouTubers in een scène van Five Nights At Freddy's blijkt te zitten. De animatronic beer loopt vervolgens een kamer binnen waar een heleboel mensen in en rondom een grote kooi staan. Dit is de zelfde kooi die is gebruikt voor Sia's Elastic Heart. In de kooi zijn er twee groepen: Mensen gekleed in het zwart en blauw en mensen gekleed in het wit en goud. Dit moet TheDress voorstellen. Deze mensen houden een zang battle en aan het eind laat Bethany Mota, wie aan de kant van de zwart en blauw gekleden staat, de microfoon vallen als teken dat zij hebben gewonnen. En in het echt was The Dress ook zwart en blauw.
Deze scène gaat over op Zoella en PewDiePie die een tijdklok inzetten waardoor er teruggespeeld wordt naar 14 februari 2005; de dag dat YouTube voor het eerst op het internet bruikbaar was. Hierna volgt een reeks viral video's van de afgelopen tien jaar (omdat YouTube dit jaar tien jaar bestond), uitgebeeld door YouTubers. Onder andere Friday van Rebecca Black wordt uitgebeeld. Ook doen danisnotonfire en AmazingPhil de viral video Charlie Bit My Finger na en verschijnen Rhett en Link in een scène dat ze Evolution of Dance nadoen.
Hierna volgen er een aantal stukjes die een paar nieuwe stukken laten zien van scènes die al voor dit stuk waren geweest. Dan volgt de aftiteling, MAAR klik nog niet weg!! Want na de aftiteling zien we de Fine Brothers die in hun decor van React de video aan het bekijken zijn en beginnen te discussiëren of PewDiePie wel echt in de video zat.


Met alle echte viral video’s van 2015, en ook een paar van de afgelopen tien jaar, goede, bijpassende muziek, mooi camerawerk en super veel leuke YouTubers uit allerlei landen heeft het productie team van YouTube ook dit jaar weer een geweldige YouTube Rewind neergezet!






Het vernieuwde YouTube Team

Achter de schermen zijn wij druk bezig geweest met de verbetering van het YouTube Team. Het was onze bedoeling om het YT toegankelijker te maken voor iedereen, en niet alleen voor mensen die filmpjes kunnen maken. Wij noemen dit het ‘twee taken concept'. Zoals je hieruit al kunt afleiden, komen er twee taken binnen het YT.


Laten we beginnen met de twee taken:

- De mensen die filmpjes maken

- De creatieve geesten


De bedoeling van de taken:

- De mensen die filmpjes maken ~ Deze mensen maken filmpjes.

- De creatieve geesten ~ Dit gedeelte is dus nieuw om het YT toegankelijker te maken. De creatieve geesten bedenken acties voor het YT en maken layouts voor in ons gezamenlijke blog. De mensen die filmpjes maken denken natuurlijk wel mee.


Ons gezamenlijke blog:

Vanaf nu plaatsen wij al onze filmpjes op ons gezamenlijke blog, en niet meer op het forum. De creatieve geesten maken dan de layouts en schijven eventueel een stukje tekst erbij, en de mensen die filmpjes maken, maken filmpjes!


Tijdelijk:

Omdat dit concept helemaal nieuw is moeten we even afwachten of dit werkt. Het is aan ons, de oude en nieuwe YT’ers om aan Kaj te laten zien dat dit werkt. Als het werkt mag het YT-account HTML behouden om dit voort te zetten!


En dan onze laatste mededeling:

Nu wij dit nieuwe concept hebben geïntroduceerd, hebben wij nog één laatste mededeling. Wij zijn nu op zoek naar nieuwe leden.

Pentatonix en Sherlock zoeken 4 nieuwe collega's die filmpjes met hun gaan maken.

Nayeli en HarleyQuinnsane zoeken 2 nieuwe collega's die acties gaan bedenken, layouts maken en soms een blog schrijven


Maar ik ben niet zo goed in layouts/filmpjes maken?:

Ben je nou niet de beste in layouts maken/filmpjes maken? Geen zorgen! Je kan altijd beter worden door dingen aan ons te vragen en de tutorials op het YT forum te volgen. Zolang je de basis kent, het leuk vindt om te doen en motivatie hebt om bij het YT te horen, zit je goed en kom je al in aanmerking!!!



Hoe kan ik in het team komen?’

Iedereen moet ons de volgende zaken vertellen:

- Je naam en leeftijd (stel jezelf voor)

- Hoelang je gemiddeld per dag op VP zit -> heb je tijd om regelmatig het forum te checken

- Of je met een schema kan werken

- Je hebt motivatie om bij het YT te horen

- Vermeld met welk programma je werkt om filmpjes/layouts te maken


Solliciteer je voor creatieve geest:

Behalve alle informatie die hier boven staat, moet je ook nog een aparte layout maken. Deze layout moet compleet in het teken staan van een youtube filmpje, die jij zelf mag kiezen. De bedoeling is dus dat je het filmpje (maakt niet uit welke, je hoeft deze dus niet zelf te maken of eentje van en youtube teamer te gebruiken) in de layout plakt en daarnaast een stuk(je) tekst over dat filmpje schrijft. Maak het zo interessant mogelijk en zorg dat alles eruit ziet als een mooi geheel (layout, filmpje en tekst).


Solliciteer je voor filmpjes maker:

Voor jullie is het de bedoeling om ook een filmpje in te sturen. Je mag van je complete sollicitatie een filmpje maken, of de sollicitatie apart opsturen met het filmpje er bij. Het maakt niet uit wat voor filmpje het is (zolang het maar geen uren duurt en je het zelf gemaakt hebt) en zorg dat je zo origineel mogelijk bent! Dit moet minstens één filmpje zijn, meerdere is je eigen keuze. Een zo recent mogelijk filmpje te gebruiken wordt sterk aangeraden.


Ik wil voor beide solliciteren, kan dit?:

Het is mogelijk om voor beide taken te solliciteren, maar je wordt niet voor beide aangenomen. Bedenk dus goed of het je beide leuk lijkt om te doen voordat je zomaar inzendt!

LET OP: Solliciteer je voor beide taken, dan solliciteer je ook twee keer! We verwachten dan twee keer een motivatie (één voor het maken van filmpjes en één voor het maken van layouts en het bedenken van acties). Je persoonlijke informatie hoef je maar één keer op te sturen.


De algemene informatie!

Solliciteren kan tot en met: Zaterdag 16 januari, 18:00 uur.

Naar wie: Je stuurt je inzending naar het YT account (aanklikbaar)

Onderwerp van je mail: VPnaam ~ Layout/Filmpje


Veel succes!!
xoxo Het Youtube Team

 
 
 
 
     




 
 
 
           
  
    
  
 
      
                                 












       



Reactie plaatsen

Reageer op het artikel YT Rewind + VERKIEZINGEN.
Bericht plaatsen
Melden | Citeer | X
Ligeia schreef op 15-01 19:51:
Ligeia schreef:
Reality schreef:
En ik hoorde dus dat je via html een filmpje in je layout kan zetten maar omdat html nu weg is mag je dat dan ook los doen?

Ja, ahaha!
Melden | Citeer | X
Ligeia schreef op 15-01 18:19:
Ligeia schreef:
Reality schreef:
Reality schreef:
Ik weet niet of de vraag al is gesteld maar mag je de layout los van je tekst insturen?

ff citeren hoor

Ja hoor, dat mag nu wel. Stel je wordt gekozen, dan niet meer c:
Melden | Citeer | X
Clairetie schreef op 05-01 22:35:
Clairetie schreef:
Omg, ik wilde hier serieus een blog over maken hahahaha voor BOG :')
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 03-01 14:14:
Sherlock schreef:
Yzma schreef:
IK HUIL OM MN HOOFD

HAHHAHA
Melden | Citeer | X
Kyoshi schreef op 02-01 22:29:
Kyoshi schreef:
IK HUIL OM MN HOOFD
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 02-01 20:59:
Frangipane schreef:
Ik moet het fototoestel van mijn papa stelen xd serieus
Melden | Citeer | X
Pentatonix schreef op 02-01 19:44:
Pentatonix schreef:
Givenchy schreef:
Thefactory schreef:
Ik vind het super leuk om een video te maken
met plaatjes enzo
en andere filmpjes in elkaar te knutselen,
maar zelf voor de camera staan is niet mijn ding sad
ik hoef niet beroemd te worden het lijkt me juist
irritant als mensen je herkennen

kijk bijvoorbeeld naar Enzo Knol met zijn 1000000 abonnees
iedereen kent hem!

Was denk ik ook een slecht voorbeeld van Maaike, hahaha, maar je hoeft er niet zelf voor te staan!

Hallo gio, hoezo slecht voorbeeld??
Melden | Citeer | X
Lefacumis schreef op 02-01 19:09:
Lefacumis schreef:
Omg verstuurd nu maar duimen banana
Melden | Citeer | X
Thefactory schreef op 02-01 18:54:
Thefactory schreef:
Ik vind het super leuk om een video te maken
met plaatjes enzo
en andere filmpjes in elkaar te knutselen,
maar zelf voor de camera staan is niet mijn ding sad
ik hoef niet beroemd te worden het lijkt me juist
irritant als mensen je herkennen

kijk bijvoorbeeld naar Enzo Knol met zijn 1000000 abonnees
iedereen kent hem!
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 02-01 17:25:
Sherlock schreef:
Frangipane schreef:
Ik wil meedoen maar omg filmpjes bewerken is niet echt mijn ding :c

Door het nieuwe concept is dat niet meer nodig :)))
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 02-01 17:23:
Sherlock schreef:
Muppets schreef:
Is het toegestaan om je filmpje door iemand te laten nakijken buiten het yt-team? Of mag dit niet?

Ja tuurlijk!! Het filmoje dat ik oa heb ingestuurd was voor een engels project en die is dus ook eerst door m'n engels leraar nagekeken lmao 
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 02-01 16:58:
LindzyInfernal schreef:
Geweldige lay-out. 
Melden | Citeer | X
Muppets schreef op 02-01 14:53:
Muppets schreef:
Is het toegestaan om je filmpje door iemand te laten nakijken buiten het yt-team? Of mag dit niet?
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 02-01 14:52:
Frangipane schreef:
Ik wil meedoen maar omg filmpjes bewerken is niet echt mijn ding :c
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 02-01 12:30:
Daenerys schreef:
Nice! Ik ga direct aan de slag! :d
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 02-01 11:18:
Mailaa schreef:
Ursela schreef:
Succes voor iedereen die mee doet! <img src='/layout/nl/images/smileys/smile.png' alt=':)'>

Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 02-01 10:22:
Ursela schreef:
Succes voor iedereen die mee doet! :)
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 02-01 06:07:
Arya schreef:
Voor mijn individuele opdracht doe ik een tijdschrift over YT Rewind dus als jullie van welke scene dan ook de titel van het originele filmpje willen weten moet je maar mailen want damn er zijn veel

vergeet ook niet dat het 10 jaar Rewind ook een Back To The Future element had doei!<3
Melden | Citeer | X
Lindsay schreef op 02-01 01:09:
Lindsay schreef:
Lieverds ik ga jullie ontzettend missen maar ik hoop dat jullie met deze nieuwe toppers toch nog het team kunnen maken waar we allemaal zo op hoopte! HEEEEL veel succes <3
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 02-01 00:46:
Rhea schreef:
Het lijk me echt super leuk om lay-outs ervoor te maken omg, ik ga zeker meedoen!
Melden | Citeer | X
TylerJoseph schreef op 02-01 00:33:
TylerJoseph schreef:
Ik ga mee doen voor filmpjes maken c: Dat vind ik leuk en ik kan bewerken. Ik heb niet genoeg lay-out skills voor creatieve shit ^^
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 02-01 00:30:
Riraito schreef:
creatieve geest kan ik wel maar ben te lui voor lay-outs doei HHAHAHA
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 02-01 00:20:
Katharos schreef:
Wie weet dat ik weer een kansje waag om terug te komen in het YT
Melden | Citeer | X
Acnolgia schreef op 02-01 00:17:
Acnolgia schreef:
Super leuk!

ps. Ik gilde toen ik dan & phil in de tekst zag staan
Melden | Citeer | X
Elexis schreef op 02-01 00:16:
Elexis schreef:
Succes iedereen!
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 02-01 00:15:
Sherlock schreef:
Nayeli schreef:
Succes iedereen <'33

Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 02-01 00:14:
Sherlock schreef:
Cindy schreef:
Ik kan totaal geen videos maken dus helaas ;c

Door het twee taken concept is dat niet meer nodig!!! c;
Melden | Citeer | X
Acnolgia schreef op 02-01 00:10:
Acnolgia schreef:
Super leuk!

ps. Ik gilde toen ik dan & phil in de tekst zag staan
Melden | Citeer | X
Cleopatra schreef op 02-01 00:05:
Cleopatra schreef:
Awesome Jam! <'33
Melden | Citeer | X
CRFJ schreef op 02-01 00:03:
CRFJ schreef:
Gaaf!
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 02-01 00:02:
Sas schreef:
Super leuk!
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 02-01 00:01:
Riraito schreef:
Leuk leuk!
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 02-01 00:01:
Cindy schreef:
Ik kan totaal geen videos maken dus helaas ;c
Melden | Citeer | X
Ligeia schreef op 02-01 00:01:
Ligeia schreef:
Succes iedereen <'33



Nieuwsarchief
Hoe bouwen we VP weer op?12-04-2023 00:00
nog een poging voor Studs LI en m'n afscheidsartikel06-03-2023 17:27
Be Our Guest27-02-2023 00:00
Artificial Intelligence23-02-2023 00:00
Files || Emily VanCamp16-02-2023 00:00
Serie: The Recruit07-02-2023 00:00
Nieuwsoverzicht 05-02-202305-02-2023 00:00
Nepo baby04-02-2023 00:00
Files ~ Ian Bohen02-02-2023 00:00
Nieuwsoverzicht 22-01-202322-01-2023 00:00
Files~Jenna Ortega19-01-2023 00:00
The Good Nurse14-01-2023 00:00
Nieuwsoverzicht 8 januari08-01-2023 00:00
Files // Tiera Skovbye 05-01-2023 00:00
Be the Best 2022 | Uitslag01-01-2023 00:00
The Sandman30-12-2022 00:00
Kersttradities rond de wereld26-12-2022 00:00
Nieuwsoverzicht 25-12-202225-12-2022 00:00
Kerstfilms22-12-2022 00:00
Erebus, vulkaan op Antarctica19-12-2022 00:00
Nieuwsoverzicht 18-12-202218-12-2022 13:32
Be The Best - Stemronde15-12-2022 00:00
Nieuwsoverzicht 11 december 202211-12-2022 00:00
Serie | Ginny & Georgia09-12-2022 00:00
Files|| Jeremy Shada07-12-2022 00:00
Vorige | Pagina: | Volgende