Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Rascal
stuur me een berichtje als je iets verkoopt van mijn wenslijst!
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om een reactie te kunnen plaatsen op het dagelijks nieuws dien je te zijn ingelogd.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
16 van de 24 sterren behaald
Nieuws van de dag
Nieuwsoverzicht 11-12-2016 (door Wishbone )



Penguin (door Mud) - Mud - Regen (door Mud) - Lavaires

Lieve Tinn,
Eerst hadden we elkaar nog helemaal niet gesproken en nu zijn we opeens BFFs op VP. Ik ben oprecht blij dat ik het NO op je verjaardag heb gekregen, want anders had het misschien nog een eeuwigheid geduurd voordat we echt contact zouden hebben. We zitten nu al zeven maanden bij elkaar in het team en ik vind jou altijd heel vriendelijk en duidelijk overkomen. Daardoor hecht ik veel waarde aan je mening en ben ik er ook vaak wel mee eens. Er valt ook goed samen te werken met jou, wat heel fijn is. Daarnaast ben je ook nog een gezellige meid, waar je heel leuk mee kan kletsen en ben je ontzettend creatief en getalenteerd.

 

Maar nu hebben we het even niet over je kwaliteiten, maar het feit dat je negentien bent geworden. Nu mag je autorijden. Oh nee, dat mocht al. Legaal drinken dan! Oh nee, dat mocht ook al. Jezus, wat is negentien een suffe leeftijd dan, maar we gaan er toch maar een feestje van maken. Let’s start with some music. Zet je geluid aan, klik op de ‘Happy Birthday’-button en geniet ondertussen van de 40 berichtjes die ik speciaal voor jouw verjaardag heb verzameld.

 

Liefs,

Nath

 

Armageddon:
"Hoi Placebo!
Toen Nath me voor het eerst vroeg iets te schrijven voor jouw verjaardag, had ik geen idee wat voor onzin ik moest gaan uitkramen. Ik besloot dus om je wat beter in de gaten te houden, om een idee te krijgen van wie jij feitelijk bent (stalkeralert....). Anyway, ik herkende jouw naam nog wel van op gsm en dan heb ik het over je echte naam, aangezien je daar natuurlijk anders heette. Ik weet nog dat ik je wel vaker zag voorbijkomen op mijn gt, aangezien we wel een aantal gemeenschappelijke vrienden hadden, maar we hebben elkaar nooit echt gesproken. Hier kende ik jou ook enkel als 'de vriendin van', dus het stalken van afgelopen week was wel nodig! Haha. Maar goed, to the point nu... Ik heb gemerkt dat je een heel aardig iemand bent, die respectvol omgaat met andere mensen en ook gewoon kan genieten van de eenvoud in het leven. Verder ben ik ook op je prestaties in het ct en dergelijke beginnen letten en viel het mij op dat je een zeer getalenteerd iemand bent, welbespraakt en ook nog eens creatief. Om dit even kort samen te vatten: je lijkt me een aardig en leuk persoon en ik hoop dat je er een geweldige dag van maakt! Geniet met volle teugen van jouw moment!

Groeten Wouter aka Armageddon"

 

Daddy:
YO TINN, we hebben elkaar al eens gemeet en je was zo fucking raar en zo leuk, I LOVED IT. EN OOK GEKKE TIJDEN OP HABBO AAA, heb zo vaak kunnen lachen met je en we sturen nog steeds memes naar elkaar, like true friends. LOVE IT. Ik lees ook echt alles van je in je stem voor in me hoofd, LOVE IT. GEKKE DJ IN ME HOOFD HEB IK 
Ily, happy birthday, ik wens je veel kebabs toe

 

Ligeia:

Lieve Tinn,

We zijn inmiddels al langer dan twee jaar collega’s van elkaar, god damn he, dat is echt lang ahaha. Buiten dat hebben we een aantal keer gemaild en ook dat is altijd super gezellig met jou! Je bent een spontane, lieve en behulpzame meid die altijd bereid is iets voor een ander te doen. Allemaal dingen waar je echt trots op mag zijn! Ook ben je nog eens getalenteerd als een malle, iedere layout die je maakt is on point, je looks zijn altijd perfect, ga zo maar door.

 

Meid, gefeliciteerd met je 19e verjaardag! Laat deze door niemand verpesten (en anders kom ik even langs om hen te hoeken).

 

Xoxo
Noanaconda <’3

 

Yael:
Lieve Tijn, als eerste gewoon keihard gefeliciteerd met je verjaardag. Je wordt zo langzamerhand al een behoorlijk oud vrouwtje right NEE JK ik ben hier kut in en dat druppelt er waarschijnlijk een beetje vanaf. Anti ik ga ik het kort houden, zeggen dat je een ster bent en het voor gezien houden BYE MOGE DE STAPEL CADEAUS GROOTS ZIJN


Sas:

Hey Tinnn,


Happy birthday!!!

En zelfs al hebben wij niet veel persoonlijk gemaild oid: ik vind je echt geweldig, maak er een mooi jaar van.

Liefs,
Sass


BTS:
Hey Tinn!


Ik mag je dan wel niet zo goed kennen, maar weet wel dat jij een persoon bent waar ik erg tegen op kijk! Je bent altijd heel vriendelijk en vrolijk en daar word ik zo blij van! Je layouts zijn echt prachtig en het is erg leuk om te zien hoe je je inzet voor vp! Ik wens je een hele fijne verjaardag en mogen er nog vele komen! <3

FiniteIncantatem:
Haaaai lieve Tinn!
Een super gefeliciflapstaartige verjaardag!
Ik ben echt blij dat je nog een Belgje in het CT team wilde en ik je zo heb leren kennen. Je bent steeds zo vrolijk en behulpzaam en tja you rock. TINN ROCKT JA, ZO NU WEET IEDEREEN DAT ZEKER. Zo, ga nu maar snel je 19 kaarsjes uitblazen! En geef de eendjes die je onderweg tegenkomt ook een stukje taart!
Xxx. Jente/FiniteIncantatem

 

Nuts:

Hallo daar, lieve Tinn,

Allereerst wil ik je natuurlijk feliciteren met je verjaardag. Ik hoop dat je een fijne dag hebt en dat je wordt omringd door heel veel lieve mensen. Ik vind je een fantastische meid en je verdient alle geluk van de wereld. Heel veel hartjes en virtuele knuffels voor jou en vergeet vooral niet lekker veel taart te eten.

Thank you for being the incredibly wonderful person you are <3

Liefs,

Jrisa (aka Nuts)

 

Oase:

Hey Tinntinn, toen ik nog maar net in het CT zat, noemde ik je per ongeluk altijd Linn, oeps. Ik weet nog wel dat ik, als nieuwe klungel, niet wist hoe ik mijn competitie in moest stellen. Ik dacht dat ik hem gewoon op 00:00 moest zetten en dat hij dan na de volgende dag wel online zou komen. Jij reageerde gelukkig vliegensvlug en vertelede me dat hij dan direct online zou komen. Bedankt voor dat, want dat heeft me veel schrik en stress bespaard, haha!
Back to the point, je bent een schat en staat altijd klaar om anderen te helpen. Het was al leuk om met je samen te werken in het CT en nu ik ook in het NT zit, wordt het gewoon twee keer zo leuk (: Ik hoop dat je een super leuke verjaardag tegemoet gaat! Heel veel kusjes en van harte gefeliciteerd!

 

Bram:

Hee Tinn, echt een kei leuke verjaardag gewenst! Je bent al een redelijk lange tijd NT (...twee jaar? ergens in 2014 denk ik) en bent ondertussen ook al de oudste NT'er. Je bent kei tof om mee samen te werken en je artikels en lay-outs zijn kei tof! Gelukkige verjaardaaag!

 

Urtica:

Hi Tinn,

Als eerste: van harte gefeliciteerd met je verjaardag, maak er een leuke dag van!
Ik wil je even laten weten dat je echt een heel leuk persoon bent en dat ik heel fijn met jou kan werken in het CT<3

Liefs, 
Noa (Urtica)

 

Juntos:
Happy birthday, Tinn! Ik ken je nog niet zo goed, maar ik heb echt heel veel bewondering voor je. Je blijft het voor elkaar krijgen om elke keer weer een awesome artikel of competitie (met een fantastisch mooie lay-out) online te gooien en daarnaast ben je echt verschrikkelijk lief! Een hele fijne verjaardag toegewenst! c:

 

RavenQueen:

Hey Tinn! Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en heb een super fijne dag. Liefs, Ann xoxo

 

Rafke:
Hey Tinn,

Ook al kennen we elkaar niet zo goed, vind ik je wel tof! Ik wens je een hele, hele, hele fijne verjaardag toe!
Kusjes, Rafke

 

Thenewclassic:
Yo Placebo, pas geleden kwam ik erachter dat je Earthquake van gsm bent wowowo shocking!! (JK, we were friends there) Je doet het super goed in het CT & NT, keep up the good work en ja enjoy your day!!! You're awesome

 

Unashamed:
Lieve Tinn,
We hebben al een tijdje geen contact meer gehad, maar gefeliciteerd met je verjaardag! Ik wil even zeggen  dat ik je echt een heel getalenteerd persoon vind. Ik zie de laatste tijd de dingen die je organiseert, de manier waarop je schrijft, de layouts die je maakt, het is allemaal zo mooi en goed gedaan! (Ik heb je dan ook genomineerd voor beste schrijfster en beste NT bij BTB). Ik vind je een lief persoon die goed om lijkt te gaan met situaties en dat respecteer ik heel erg. Happy birthday Tinn!
Liefs, Simone

 

Cindy:

Je bent een lieve en vrolijk persoon, goed in nieuws en comps en misschien ook in het maken van bonbons! Elke dag zie ik je weer en doe je weer vrolijk mee, natuurlijk zit het niet altijd even mee maar desalniettemin heb je bijna altijd goede zin. Ook dit jaar ben je weer een jaartje ouder, samen met je familie en vrienden waar je op kunt bouwen. Samen met hun ga je door het leven, niet voor even maar heel je leven. Elke keer komt er iemand bij, misschien ik er ook nog plek voor mij! Dit was het dan alweer, op naar de volgde keer. Al ken ik je niet zo goed als de rest maar ik wens je zeker weten het best.

Oke, zo als je ziet kan ik totaal niet rijmen HAHAH en slaat dit gedicht nergens op sorry, maar ik kon het niet laten ik hoop dat je er om hebt kunnen lachen, nu even wat ik echt wil zeggen je ben een aardige meid, je bent bijna altijd vrolijk je komt lief en spontaan over. Ik wil je even een hele fijne dag toe wensen vandaag maak er een dag van om nooit te vergeten. Gefeliciteerd meis! Groetjes, Cindy.

 

BlueDream:

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!!

 

Isa:
Hee! Ik weet dat je me niet kent en ik jou ook niet, maar ik wil je toch even iets vertellen. Ik ben de laatste tijd weer een beetje actief op vp en observeer een beetje op de achtergrond. Nu is het mij opgevallen dat jij een heel erg sterke, lieve en behulpzame meid bent, die altijd klaar staat voor haar vrienden. Zo iemand is vrij zeldzaam en ik weet dus ook dat iedereen die bevriend met jou is, echt geluk heeft. Gefeliciteerd en maak er een hele leuke dag van vandaag! Dat heb je wel verdiend :)

 

Literacity:

Hey Tinn!
Van harte gefeliciteerd met je verjaardag.
Laat het een leuke dag zijn en geniet ervan!

Liefs, 
Naomi aka Literacity

 

Ursela:

Lieve Tinn,

Zo heel goed ken ik je niet, maar ik vind je wel echt een tof persoon en dit wilde ik ook nog even zeggen, haha. Ik wens je een hele fijne verjaardag toe. Maak er een leuke dag van, maar dat zal vast en zeker wel goed komen.

Liefs,
Ursela

 

Chrysalis:
Hoi Tinn! Ik weet nog toen ik je vroeg hoe je ''Placebo'' uit moest spreken omdat ik geen idee had hoe het moest. Maar dat even terzijde! Vandaag ben jij alweer negentien jaartjes jong geworden! Maak er een te gekke dag van en vergeet er vooral niet van te genieten want je zult maar een keer negentien worden!

 

Kusjeesss Chrysalis

 

Batman:

Lieve Tinn, gefeliciteerd met je 19e verjaardag, maak er een mooie en speciale dag van en ga er vooral van genieten! Groetjes Batman x

 

Lavaires:
Proficiatt Tintinn! Hoop dat je een super dagje zult hebben, dat verdien je namelijk helemaal! 
<3

 

Mobo:
Gefeliciteerd met je 19de verjaardag!!
maak er een leuke dag van!!
Xxx Mobo

 

Dianthus:

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!! Maak er een leuke dag van <’3

 

Rhosynnau:
Gefeliciteerd met je bday
Ik vind je looks altijd vet cute en je layouts heel mooi xox


Persival:

Hey Tinn! Ilse hier, die ene nieuwe in het NT. Hoewel ik je niet zo goed ken, wil ik je een súperfijne dag wensen! Veel plezier vandaag, maak er een verjaardag van die je niet zal vergeten! Liefs, Ilse aka Persival


Imkelove:

Hee Tinn gefeliciteerd met je verjaardag! Maak er maar een leuke dag van.

HakunaMatata:
Heeey!
Van harte gefeliciteerd! Kusjes HakunaMatata

 

PinkFluffy:

Tinn, zonder jou is het nt geen nt meer.
Lieve Tinn jij bent altijd het zonnetje/clown in huis
(Ook al ben ik bang voor clown's)

 

Oliver:
Gefelicitaart! Groetjes, Oliver

 

Petrichor:

Gefeliciteerd met je verjaardag!!

 

Clique:
Hey heel erg gefeliciteerd! Ik ken je niet, maar happy bday x

 

Tsundoku:
Hartelijk gefeliciteerd!

 

Daisy:
Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, ik hoop dat je verjaardag net zo speciaal is als jijzelf! X

 

Tim:

Gefeliciteerd met je verjaardag!!!

 

Alison:

Gefeliciteerd Tinn! Maak er een leuke dag van :D

 

Violet4466:
Ik ken je niet echt heel goed, maar ik wil je wel even feliciteren. Ik hoop dat je er een leuke dag van maakt en veel plezier met je verjaardag.

xx Violet4466

 

Areximache:
Gefeliciteerd!

//NIEUWS//
Er is een nieuwe blogger. Gefeliciteerd Couture! We kijken uit naar je blogs.

Van de week lag de server er voor een paar uurtjes uit in verband met een serververplaatsing. Voor ons is niet veel verandert, behalve dat VP nu nog sneller zou zijn.

Ook is Be The Best weer gestart! Jullie kunnen stemmen tot 15 december. Hier kun je alles lezen en stemmen: Be The Best 2016

De CT Verkiezingen zijn ook nog bezig. Inzenden kan tot 17 december 18:00. 

Verder waren gisteren Kim (Cool.Dus.Niet) en Evelien (Solovey) jarig! Er werden flink wat codes uitgedeeld. Deze kun je hieronder vinden:

//CODES//
APPAAPAAAAAAA


uWantOpalIwantOaplWeWantOPAL


Leratengomgmooi


FinallyHalseyGonBeHere



GriezelCode!!


Evehappybdaybuddy

Daycodemoon


Sol1uurcode!!!


Nachtcode


OehhLeCodehappy



Onbekende code


//RAD SET//



//GAME/HOF SET//



//DIAMOND MEMBER//


//ARTIKELEN//
Maandag: Be The Best 2016 door Bram
Dinsdag: Gigi Hadid door Wishbone
Woensdag: Serie / Scream door Oase
Donderdag: Donald Trump door Rafke
Vrijdag: Deel [1] Planeten door Evanlynn
Zaterdag: Nienke Plas door Ligeia
Zondag: NO door Wishbone

//COMPETITIES//
Maandag: Sinterklaas 2016 door Sas en Noa
Dinsdag: Schrijfwedstrijd Seizoen 6 door Placebo (en Sangster)
Woensdag: Uitslagdag door Belle
Donderdag: Memory Erasure door Sangster
Vrijdag: Nachtmonsters door Oase
Zaterdag: Change door Noa
Zondag: 
 



Reactie plaatsen

Reageer op het artikel Nieuwsoverzicht 11-12-2016.
Bericht plaatsen
Melden | Citeer | X
Mud schreef op 04-03 23:25:
Mud schreef:
ah alle looks en fotos zijn weg sad
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 11-12 10:57:
Evie schreef:
Gefeliciteerd Tinn!
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 11-12 10:52:
Daenerys schreef:
En happy birthday Tinn!
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 11-12 10:52:
Daenerys schreef:
zie alleen maar (door mud) staan
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 11-12 10:51:
Mailaa schreef:
Daar is Wout weer met zijn extreeeem lange bericht.....
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 11-12 08:50:
Ferox schreef:
Noa schreef:
Oh HAHAHA erg dit! Ik ben helemaal vergeten mijn stukje in te sturen, dus dan maar zo:

Gefeliciteerd tinn!

Ik ben toch slecht in verhaaltjes schrijven xD
Same 
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 11-12 08:48:
Ferox schreef:
Omg het waren weel codes gister 
Melden | Citeer | X
Wishbone schreef op 11-12 00:40:
Wishbone schreef:
Belle schreef:
Noa schreef:
Oh HAHAHA erg dit! Ik ben helemaal vergeten mijn stukje in te sturen, dus dan maar zo:

Gefeliciteerd tinn!

Ik ben toch slecht in verhaaltjes schrijven xD
ik sla mezelf ook ff idd omdat ik dit ben vergeten aaaaaaaaaaaa
Sorry ik vergat te spammen :c
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 11-12 00:38:
Cindy schreef:
Daar is die dan hoor mij berichtje :p
Melden | Citeer | X
Cleopatra schreef op 11-12 00:36:
Cleopatra schreef:
leuk NO xx
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 11-12 00:10:
Belle schreef:
Noa schreef:
Oh HAHAHA erg dit! Ik ben helemaal vergeten mijn stukje in te sturen, dus dan maar zo:

Gefeliciteerd tinn!

Ik ben toch slecht in verhaaltjes schrijven xD
ik sla mezelf ook ff idd omdat ik dit ben vergeten aaaaaaaaaaaa
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 11-12 00:08:
Noa schreef:
Oh HAHAHA erg dit! Ik ben helemaal vergeten mijn stukje in te sturen, dus dan maar zo:

Gefeliciteerd tinn!

Ik ben toch slecht in verhaaltjes schrijven xD
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 11-12 00:06:
Gemini schreef:
omg die berichtjes, zoooo cute
happy birthday!!
Melden | Citeer | X
Wishbone schreef op 11-12 00:06:
Wishbone schreef:
Raikuin schreef:
Oeps wie is Tinn? 
Placebo!
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 11-12 00:06:
Belle schreef:
omg shit ik heb er niet meer aan gedacht :'( cry
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 11-12 00:05:
BTS schreef:
Happy birthday! :d
Melden | Citeer | X
Placebo schreef op 11-12 00:03:
Placebo schreef:
JULLIE ZIJN ZO LIEF ik huil emotions
EVEN ALLES GRONDIG LEZEN jullie zijn echt te cute 
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 11-12 00:03:
Shai schreef:
Maar happy bday tho
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 11-12 00:03:
Ursela schreef:
Happy Birthday! 
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 11-12 00:03:
Kuvira schreef:
aw dat felicitatie berichtje is zo lief jfc
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 11-12 00:03:
HakunaMatata schreef:
Die looks hahahah
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 11-12 00:03:
Shai schreef:
Oeps wie is Tinn? 
Melden | Citeer | X
XItsxMyxLifex schreef op 11-12 00:02:
XItsxMyxLifex schreef:
HABBY BIRTHDAY TINN <3
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 11-12 00:02:
FiniteIncantatem schreef:
HAPPY BDAY TINNNNNN
Melden | Citeer | X
Daddy schreef op 11-12 00:01:
Daddy schreef:
HAPPY BIRTHDAY TINN WE LOVE U



Nieuwsarchief
Amanda Tenfjord27-07-2022 00:00
Spy x Family25-07-2022 00:00
Nieuwsoverzicht 24 juli 24-07-2022 00:00
Tinder18-07-2022 00:00
Nieuwsoverzicht 17-07-202217-07-2022 11:59
Duurzaam reizen | Zomeractie week 216-07-2022 08:53
Files: Tyler Hoechlin11-07-2022 00:00
Serie: Pálpito08-07-2022 00:00
Mont Saint-Michel06-07-2022 06:06
Moonshot04-07-2022 00:00
Nieuwsoverzicht 3 juli 202203-07-2022 00:00
Stadsparken || Zomeractie week 102-07-2022 00:31
Juli29-06-2022 00:00
The Princess Bride27-06-2022 00:00
Nieuwsoverzicht 26-06-2226-06-2022 00:00
The STEMinist Novellas25-06-2022 00:00
Onbekende dieren #822-06-2022 00:00
FILES || Mila Kunis20-06-2022 00:00
Nieuwsoverzicht 19 juni 202219-06-2022 00:00
Zomerse feitjes18-06-2022 00:00
Series ~ Tokyo Ghoul17-06-2022 00:00
Freddi Fish15-06-2022 00:00
De jongen die van de klif sprong en zacht terechtkwam13-06-2022 00:00
Nieuwsoverzicht 12-06-202212-06-2022 00:00
Moulin Rouge!11-06-2022 00:00
Vorige | Pagina: | Volgende