Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Anoniem
Zin in pizza
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om een reactie te kunnen plaatsen op het dagelijks nieuws dien je te zijn ingelogd.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
9 van de 24 sterren behaald
Nieuws van de dag
Let's Introduce... Valiant! (door Literacity )

Naam: Michelle 
Bijnamen: Mies, Miesje, Shel (thanks mom and dad) 
Leeftijd: 23
Land: Nederland 

Hobby's: Tekenen, fotograferen, borduren, bakken, haken en lezen 
Huisdieren: Mn lieve kat Luna ♡ 
Favoriet dier: Vos 
Favoriet land: Engeland 
Favoriete snack: Choc chip cookies & Vrijwel alles met chocolade lol 
Favoriete artiest: Ed Sheeran 
Favoriet lied: Nancy Mulligan 
Guilty pleasure: True crime filmpjes/documentaires 

This or That 
Harry Potter of Vampire Diaries OFC kies ik Harry Potter!!! My #1 
Teen Wolf of Pretty Little Liars Deze is lastiger, maar ik ga toch voor PLL. Hoe irritant lang het ook duurde.. ik was obsessed
Tekenen of haken Darnit... zo moeilijk!! 
Honden of katten CAAAAATS 
Zomer of winter Sweater weather en warme chocomelk ♡ 
Koffie of thee Grote theeleut hier 
Instagram of Facebook Hoewel ik wel dol ben op de art op insta!
Digitaal of papier tekenen Ben heeeel blij met mn iPad 
Geurkaars of geurstokjes Beide zijn lekker zolang ze niet te sterk zijn! 
Fotograferen of schilderen Lekker de natuur ingaan met mn camera, I love it!

Vragen over VP
(klik ook zeker door op het pijltje in deze layout voor meer content!)


Hey Michelle, super tof dat je wilde meewerken aan deze LI! De eerste vraag die meestal wel gesteld wordt: wie ben jij nu? Zou je jezelf even kunnen voorstellen?
Hi! Ik vind het echt super tof dat ik ben uitgezocht voor een LI. Stiekem best een eer. Ik ben dus Michelle, 23 jaartjes jong, en trots baasje van mijn kat Luna. Ik sta het meest bekend om mijn creativiteit en zorgzaamheid! Ik ben wel een beetje een gekkerd, maar zeg zelf altijd dat ik gewoon limited edition ben lol.

Jouw gebruikersnaam is Valiant. Hoe ben je daarop gekomen en heeft het verder nog een speciale betekenis?
Toen ik in 2017 begon met VP (na jaren gsm) ben ik hiertoe overgehaald door TheBurrow! Vanuit de gsm tijd was ik namelijk al goede vriendinnen met haar. Bij het maken van een account hier bleek elke naam die ik wilde al bezet te zijn, dus vroeg ik haar om een naam. Zij kwam toen met Valiant. Dat betekend overigens moedig in het Engels. In eerste instantie vond ik dit niet zo bij mij passen, maar na wat ik de afgelopen jaren heb doorgemaakt is het wel een stuk passender geworden.

Nu zijn er op VP een aantal teams en recent ben je aangenomen in het FT. Wat trok jou over de streep om een poging te wagen voor een plekje in het team?
Yes! Ik vind het nog steeds een beetje onwerkelijk dat ik echt in het team zit. Het sociale aspect aan het ForumTeam is wat ik zo tof vind. Je praat met zo veel mensen over zo veel onderwerpen door de verschillende topics die je maakt, iets dat ik heel leuk vind en waar ik ook weer veel van leer. Eigenlijk trokken de aanwezige teamleden mij wel dat laatste stukje over de streep om de uitdaging aan te gaan.

En hoe vind je het team tot nu toe?
Het is nog best spannend, maar van mijn eerste topic heb ik enorm genoten. Het was super gezellig en leuk om te doen. Het is ook heel fijn om onderdeel uit te maken van een team dat altijd klaarstaat als je hulp nodig hebt!

Zijn er nog andere teams waar jouw interesse naartoe gaat of is het FT voldoende voor jou?
Ik heb er wel eens aan gedacht om bij het NT of CT te gaan. Vorig jaar deed ik zelfs mee aan BOG van het NT! Wat ik bij die teams zo leuk vind is het maken van een lay-out en het ontdekken van nieuwe elementen die je daar in kunt verwerken. Toch moet ik zeggen dat één team meer dan genoeg is voor mij gezien mijn gezondheid, maar ik zeg nooit nooit.

Behoort het FT dan tot één van jouw leukste momenten? Welke kan je nog meer vertellen? Absoluut! Dat was echt een groot geluksmoment. Wat ik ook onwijs tof vond, waren mijn nominaties voor BTB. Verder heb ik bij de grote 'get me out of here' competitie de eerste plaats gewonnen, dus best wel wat leuke dingen.

Natuurlijk ga je ook met een aantal mensen om. Uiteraard mensen waar je veel om geeft. Zijn er mensen die je graag eens zou willen meeten?
Dit wilde ik net al zeggen bij de leukste momenten, maar eerlijk waar het geen wat ik het leukste vind aan VP is de lieve mensen die ik hier heb ontmoet. Ik heb eerlijk waar zulke belangrijke vriendschappen hier gevormd! Dat betekend echt het meeste voor mij. Hoewel ik echt meeten stiekem een beetje scary vind wil ik best veel mensen hier nog eens ontmoeten. Tot nu toe heb ik TheBurrow en Timebomb al ontmoet, maar die mogen zeker nog een of meerdere keren ♥ Mijn top 4 op random volgorde: Affection, Literacity, HarryStyles & Demish. Maar er zijn vast nog meer leuke mensen om te meeten!

Algemene vragen

Eén van de dingen die je graag doet, is haken. Hoe ben je daar zo op gekomen om dat te gaan doen?
Goede vraag! Hier ben ik mee begonnen toen vrienden in Engeland een kindje kregen. Ik wilde iets leuks maken en kwam toen online zogenaamde 'amigurumi' poppetjes tegen. Die vond ik zo leuk dat ik besloot dat te gaan maken. Veel youtube filmpjes later was het gelukt en kon ik het niet laten om meer haakprojecten te gaan starten.

En iets anders dat je graag doet, is tekenen, zoals we kunnen zien in de art gallery hier. Hoe lang doe je dit al en ben je van plan hier je werk van te gaan maken?
Eigenlijk ben ik van kleins af aan al gek op tekenen. Voor kerst vroeg ik vaak tekenboeken of potloden en schetsboeken als cadeau. Tegenwoordig teken ik veel digitaal! Ik zou het onwijs gaaf vinden om hier echt betaald werk van te gaan maken en ben wel al op onderzoek uit of ik dit voor elkaar kan krijgen, dus wie weet!

Waar haal je precies de inspiratie vandaan om al die tekeningen te maken? Heb je ook iemand die een voorbeeld voor je is?
Vaak kies ik een bepaald thema uit waar ik op dat moment iets van wil tekenen. Pinterest is een redding wat betreft inspirerende foto's om op een goed idee te komen. Vaak combineer ik een paar dingen en verwerk ik die samen in een tekening. Iemand die ik heel gaaf vind is Pypah's art op youtube en instagram. Zij inspireerde mij om steeds meer mijn eigen stijl te ontwikkelen.

Heb je nog toffe toekomst plannen waar je het over zou willen hebben? Eigenlijk niks tofs op dit moment haha. Ik wil binnenkort mijn studie weer oppakken en afronden, dus het plan is om mijn diploma te behalen! Ik woon nog thuis, dus een eigen huisje staat ook op de planning natuurlijk. Wat heb je echt nog op jouw bucketlist staan? Ik wil héél graag naar de Harry Potter studio's in Londen!! Ook wil ik eens een workshop pottenbakken doen, naar een kattencafé gaan en een wandeling doen met alpaca's. Sounds good right?!

Zijn er misschien nog mensen waar je bewondering voor hebt? Mensen van vp of uit jouw directe omgeving? En waarom precies? (Uiteraard hoeft het niet in detail beschreven te worden) Jeetje dat is wel een lastige vraag. Ik heb best wel een aantal vriendinnen hier op VP die zelf lastige periodes hebben doorgemaakt of doormaken. Zal geen namen noemen, maar they know
Wat zijn nu echt leuke funfacts over jou? Heb je blunders begaan of spaar je gekke dingen? Spill the tea!
Oke, waar gaan we beginnen? Ik heb een giga Harry Pottercollectie in mijn kamer. Dit bestaat uit 3D puzzels en Diagon Alley tot aan vele Funko Pops. Ik ben een crazy cat lady!! Ja echt katten zijn mijn grote liefde. Ik hou van bakken, hoewel dit niet altijd goed gaat. Cue naar een oven vol taartbeslag. Oh en iets waar ik echt slecht in ben is dingen vangen of gooien. Dit gaat 9/10 keer helemaal mis haha.

Tot slot: wat zou je de spelers nog willen meegeven? Een wijsheidje, leuke quote... mag alles zijn!
Perfect bestaat niet, dus geef jezelf toestemming om lekker jezelf te zijn <3
Draw this in your style: Voor een competitie hier op VP tekende ik een personage van Duchess na. A potion witch ♡
Mermay: Voor de maand mei heb ik deze tekening in het thema van mermaids gemaakt, gebaseerd op het thema 'buddy' ♡
Inktober: insect Dit jaar deed ik mee aan inktober en was ik voor deze tekening geïnspireerd door een quote uit Harry Potter. "We have both dark and light inside us. What matters is the part we choose to act on."
Inktober: witch Eigenlijk lijkt dit wel een ode aan de eerste tekening, maar dan nóg meer in mijn eigen stijl. De vorige kwam namelijk uit 2018. A witch brewing potions!



Reactie plaatsen

Reageer op het artikel Let's Introduce... Valiant!.
Bericht plaatsen
Melden | Citeer | X
Literacity schreef op 05-12 16:11:
Literacity schreef:
Despoina schreef:
oeh zo leuk die lay out!!

en intressant!!!
Thanks :)
Melden | Citeer | X
Despoina schreef op 05-12 13:06:
Despoina schreef:
oeh zo leuk die lay out!!

en intressant!!!
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 05-12 13:00:
Skillet schreef:
Zo leuk
Melden | Citeer | X
Literacity schreef op 05-12 10:18:
Literacity schreef:
BlueDream schreef:
Ah zo leuk!
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 05-12 09:59:
BlueDream schreef:
Ah zo leuk!
Melden | Citeer | X
Literacity schreef op 05-12 09:37:
Literacity schreef:
Valiant schreef:
Ahh love deze reacties 
!!!
Melden | Citeer | X
Valiant schreef op 05-12 09:35:
Valiant schreef:
Ahh love deze reacties 
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 05-12 09:14:
Timebomb schreef:
I love this ♥️
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 05-12 09:13:
Timebomb schreef:
I love this ♥️
Melden | Citeer | X
Literacity schreef op 05-12 08:41:
Literacity schreef:
Thanks guys :)
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 05-12 08:31:
Autumn schreef:
Super leuk mies!! <3
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 05-12 08:29:
Belle schreef:
Ah leuk 🥰
Melden | Citeer | X
Literacity schreef op 05-12 08:04:
Literacity schreef:
Valiant schreef:
Daynty schreef:
Aaaah zo leuk Michelle!!
Yaaaay♡ vind het ook echt heel leuk 
(l)(l)
Melden | Citeer | X
Valiant schreef op 05-12 08:01:
Valiant schreef:
Daynty schreef:
Aaaah zo leuk Michelle!!
Yaaaay♡ vind het ook echt heel leuk 
Melden | Citeer | X
Daynty schreef op 05-12 08:00:
Daynty schreef:
Aaaah zo leuk Michelle!!
Melden | Citeer | X
Valiant schreef op 05-12 07:36:
Valiant schreef:
Squilia schreef:
hee @Valiant 
HELLO!!! 
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 05-12 01:28:
Squilia schreef:
hee @Valiant 



Nieuwsarchief
Hoe bouwen we VP weer op?12-04-2023 00:00
nog een poging voor Studs LI en m'n afscheidsartikel06-03-2023 17:27
Be Our Guest27-02-2023 00:00
Artificial Intelligence23-02-2023 00:00
Files || Emily VanCamp16-02-2023 00:00
Serie: The Recruit07-02-2023 00:00
Nieuwsoverzicht 05-02-202305-02-2023 00:00
Nepo baby04-02-2023 00:00
Files ~ Ian Bohen02-02-2023 00:00
Nieuwsoverzicht 22-01-202322-01-2023 00:00
Files~Jenna Ortega19-01-2023 00:00
The Good Nurse14-01-2023 00:00
Nieuwsoverzicht 8 januari08-01-2023 00:00
Files // Tiera Skovbye 05-01-2023 00:00
Be the Best 2022 | Uitslag01-01-2023 00:00
The Sandman30-12-2022 00:00
Kersttradities rond de wereld26-12-2022 00:00
Nieuwsoverzicht 25-12-202225-12-2022 00:00
Kerstfilms22-12-2022 00:00
Erebus, vulkaan op Antarctica19-12-2022 00:00
Nieuwsoverzicht 18-12-202218-12-2022 13:32
Be The Best - Stemronde15-12-2022 00:00
Nieuwsoverzicht 11 december 202211-12-2022 00:00
Serie | Ginny & Georgia09-12-2022 00:00
Files|| Jeremy Shada07-12-2022 00:00
Vorige | Pagina: | Volgende