Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Rascal
stuur me een berichtje als je iets verkoopt van mijn wenslijst!
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om een reactie te kunnen plaatsen op het dagelijks nieuws dien je te zijn ingelogd.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
12 van de 24 sterren behaald
Nieuws van de dag
Let's Introduce: SoldToADemon en Riraito (door Account verwijderd)

Ten eerste nog van harte gefeliciteerd! Je hebt de eerste plaats behaald van de schrijfwedstrijd, hoe voelde dat?
Bedankt haha. Ik was erg teleurgesteld en… nee grapje. Ik was blij? Ik deed al vaker mee aan schrijfwedstrijden op andere sites, maar dit was de eerste keer dat ik écht won. Geen idee waardoor het dit keer wel lukte, maar mij hoor je niet klagen.

Had je verwacht dat je zou winnen?
Ik wist eerlijk gezegd niet echt wat het niveau qua schrijven op virtual popstar was. Door de schrijfwedstrijd was ik pas echt een beetje actief geworden hier, dus veel tijd om me in de concurrentie te verdiepen heb ik niet gehad. Al met al gaf ik mezelf dezelfde kans op winst als de rest van de deelnemers.

En wat vond je van je medekandidaten?
Over het algemeen kan ik wel goed met schrijvers optrekken (als we het begrip even veralgemeniseren en de uitzonderingen daar gelaten). Dit bleek ook nu weer het geval te zijn en ik ben vrienden geworden met veel van hen.

Wat heeft je er toe gezet om mee te doen aan de wedstrijd?
Ik houd van schrijven, kort gezegd haha. Het zag er allemaal goed uit en ik kende Elke al voor ik eraan begon, dus ik wist dat de wedstrijd wel in goede banen geleid zou worden. Dus waarom niet, dacht ik bij mezelf. Ik had niks te verliezen en als ik eerlijk ben, de prijzen die je kon winnen waren ook niet verkeerd…

Wat vond je van de opdrachten? Had je er wel eens moeite mee?
Ik vond ze eigenlijk wel te doen. Soms had ik wel een keer dat ik dacht: Hoe ga ik dit nou verder schrijven? Toch ging het over het algemeen wel en ben ik tevreden over de stukken die ik schreef.

Hoe lang schrijf je al en wat heeft er voor gezorgd dat je hiermee bent begonnen?
Ik dénk nu bijna drie jaar? Ik houd het bij met de datum waarop ik wattpad heb aangemaakt. Voorheen schreef ik ook al wel, maar ik was op een dag op zoek naar een app waarop ik gratis boeken kon lezen en toen vond ik wattpad. Ik downloadde het, merkte dat het ging over zelf boeken schrijven en besloot een poging te wagen. En zo creëerde ik het zoveelste cliché vampierverhaal op die site en mijn ambitie om te schrijven.

Heeft schrijven nog een diepere betekenis voor je? 
Hm. Het is wel zo dat ik door te schrijven bepaalde gevoelens van me af heb weten te zetten. Het is veel makkelijker om papier als ‘vijand’ te gebruiken dan werkelijk tegen mensen te gaan lopen schreeuwen. Ik ben niet iemand die snel boos word en schrijven is een makkelijke therapie om dat zo te houden. 

Naam: Judith
Bijnaam: Juud
Leeftijd: (ligt eraan wanneer je dit publiceert) 16
Verjaardag: 13 februari (a.k.a over 9 dagen haha)
Lengte: 1.79
Karakter: Vreemd
Haarkleur: Blond
Oogkleur: Blauw
Nationaliteit: Nederlands
Hobby’s: Schrijven, zingen, sporten
Opleiding: Ik zit nu in 5 VWO
Broers/zussen: Broer, Rick
Favoriete boek: Vrees me van Tahereh Mafi (en de rest van die reeks)
Favoriete film: Geen specifieke film
Fan van: Geen specifiek persoon  
Hoe lang speel je VP?: In feite als sinds het begin, maar ik verwijderde dat account en kwam na een half jaar hierop terug.
Hoe ben je hier terecht gekomen?: Via Gsm
Favoriete lied: Kodaline - Latch
Favoriete quote: zie hiernaast 

Wat heeft je ertoe gezet een schrijfwedstrijd te houden en hoe kwam je op het idee?
Ik heb al eens een schrijfwedstrijd georganiseerd op gsm en dat vond ik heel leuk om te doen, maar daar zijn er al zoveel dat je gewoon niet meer opvalt. Mensen zien door de bomen het bos niet meer. Inmiddels was ik ook alweer op VP gekomen en was een beetje op zoek naar een uitdaging waardoor ik het leuker zou vinden om hier te blijven, die vond ik toen ik bedacht een schrijfwedstrijd te gaan organiseren. Ik had Kaj er meteen over gemaild en gelukkig was hij er ook heel enthousiast over, zo kwam de schrijfwedstrijd tot stand!

Was het lastig om de opdrachten te bedenken?
Nee, helemaal niet. Ik heb van mezelf al een heel creatief, fantasievol brein en daar kon ik alle opdrachten uit halen. Bovendien wilde ik ze voor het eerste seizoen ook niet al te moeilijk maken, dus was het bedenken makkelijk, plus dat je dingen uit het alledaagse leven kan gebruiken. Als jij iets op het nieuws ziet gebeuren, is het heel makkelijk om daar een opdracht omheen te verzinnen!

Wat vond je er van dat er zoveel mensen op af kwamen?
Ik was helemaal in mijn nopjes! Natuurlijk schrok ik wel dat er opeens zoveel mensen mee deden, dat had ik namelijk niet verwacht. Op gsm deden er meestal zo'n zestig mee, dan kom je hier (op een veel kleinere site) en doen er opeens bijna honderd mee! Natuurlijk vond ik het helemaal geweldig dat mensen zo enthousiast waren en dat zorgde ervoor dat ik de uitslag heel snel wilde plaatsen en dat heb ik dan ook altijd zo snel mogelijk gedaan.

Wat vond je van de kandidaten en hun inzet?
Daar ben ik wel eens over te spreken geweest, geloof ik. Persoonlijk vind ik het heel vervelend als mensen gewoon niets inzenden en niet eens laten weten dat ze ermee stoppen, daar kan ik heel chagrijnig van worden en dat was ik dan ook best een paar keer. Echter, het gros deed wel goed mee (hoewel ik ook niet houd van inzenden op het laatste moment, maar dat moeten ze zelf dan maar weten) en daar ben ik heel blij mee. Ook was het over het algemeen dat de mensen die het ver konden schoppen ermee door gingen en de mensen die het waarschijnlijk niet zouden halen, stopten.

Was het kiezen van een winnaar lastig of sprong Judith er echt bovenuit?
Ik had vanaf het begin al een vijftal mensen in mijn hoofd waaruit ik waarschijnlijk de top drie ging kiezen, je merkt het aan hun schrijfwijze en vaak zie je ook heel goed of ze vooruit gaan door de feedback of juist niet. Helaas viel een van die vijf al uit tijdens de wedstrijd, toen kwam er weer eentje bij die heel erg veel leerde van de feedback en op het einde moest ik helaas wel gaan kiezen. Kiezen tussen de twee en drie, om heel eerlijk te zijn. Judith had over het algemeen gewoon geen feedback en ik kon haar ook niets geven, ze was beter dan de rest en dat kon je ook wel merken aan de reacties die ze kreeg op haar stukjes. Ze is een terechte winnaar en dat wist ik al eerder dan de rest, maar dat wil niet zeggen dat ik haar daarom anders behandeld heb.

Aan het begin kreeg je kritiek op de wedstrijd omdat je jezelf niet liet zien, je ging ''undercover'' op een ander account. Hoe pakte je dat op?
Eh, volgens mij was wel duidelijk dat ik daar heel boos om werd, haha. Ten eerste vond ik het verschrikkelijk kinderachtig dat mensen tegen Simone boos gingen doen omdat ze dachten dat het Schrijfwedstrijd account mij was, plus dat je niet altijd alles hoeft te weten. Het was veel beter geweest als mensen het niet wisten, dan konden ze mij er ook niet op aanspreken. Achja, niets meer aan te veranderen, hoewel sommigen daardoor echt in diskrediet bij me zijn gekomen.

Ik ving ook iets op over een tweede schrijfwedstrijd, klopt dat?
Ja, dat klopt! Ik ben bezig met het bedenken van de opdrachten van seizoen twee, bezig met een blog over meest gemaakte fouten en heb al aan iemand gevraagd om een item te maken! Helaas zullen jullie heel even geduld moeten hebben, ik maak namelijk eerst BOG helemaal af en daarna zal seizoen twee waarschijnlijk online komen!

Heb je nog iets wat je kwijt wilt?
Ik hoop dat ik dit seizoen nóg meer inzendingen krijg dan de vorige keer, nu moeten we over de honderd kunnen komen!

Naam: Elke
Bijnaam: Ellie (hoewel ik de neiging heb mensen te vermoorden die me zo noemen) 
Leeftijd: 17
Verjaardag: 5 november
Lengte: 1.78
Karakter: Mijn karakter is waarschijnlijk heel moeilijk te omschrijven, ik ben niet echt een persoon die je in eerste instantie graag leert kennen (over het internet is dat anders, dan ben ik socialer als in ik voel me meer op m'n gemak) want ik ben heel sceptisch en laat altijd het achterste van mijn tong zien, iets wat de meeste mensen niet op prijs stellen. Verder vertrouw ik niet snel mensen en als ik je vertrouw, dan is het heel makkelijk om dat te beschamen en ik kijk je waarschijnlijk nooit meer aan, als laatste sta ik wel altijd voor mensen klaar wanneer ze het nodig hebben, mits ik hen mag, om ze advies en dergelijke te geven.
Haarkleur: Ginger (nu koper geverfd)
Oogkleur: Blauw
Nationaliteit: Nederlands
Hobby’s: Ik zit natuurlijk graag achter de computer (voor meerdere sites), maar daarnaast besteed ik heel erg veel aandacht en liefde aan mijn huisdieren (met Cooper ga ik behendigheid doen nu de hondencursussen zijn afgerond), ik lees heel graag, kijk graag films, schrijven is ook wel een flinke hobby van me te noemen en ik vind het gewoon leuk om met vriendinnen te winkelen of iets in die trant.
Opleiding: Ik zit nu in 4 HAVO
Broertjes/zusjes: Een stiefzus
Favoriete boek: Laat me hier alsjeblieft niet uit kiezen, dat kan ik namelijk niet...
Favoriete film: Balto
Fan van: Nickelback, Robbie Williams, Kelly Clarkson
Hoe lang speel je VP?: Ik heb dit account aangemaakt op 09-03-2013, maar ik was een hele tijd gestopt en ben sinds een paar (drie of vier?) maanden weer terug!

Hoe ben je hier terecht gekomen?: Door de gsm fight met vp, oeps
Favoriete lied: Nickelback - How you remind me
Favoriete quote: zie hiernaast 
      


      





Reactie plaatsen

Reageer op het artikel Let's Introduce: SoldToADemon en Riraito.
Bericht plaatsen
Melden | Citeer | X
SoldToADemon schreef op 26-04 11:00:
SoldToADemon schreef:
Dit is oud haha, waarom werd dit omhoog gehaald :$
Melden | Citeer | X
SoldToADemon schreef op 05-02 20:00:
SoldToADemon schreef:
Laura schreef:
OMG nice! <img src='/layout/nl/images/smileys/lol.png' alt=':d'> (stiekem wist ik veel al o<img src='/layout/nl/images/smileys/smile.png' alt=':)'>

Stalkertje♥
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 05-02 17:37:
Venice schreef:
Super leuk! (:
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 05-02 17:23:
Laura schreef:
OMG nice! :d (stiekem wist ik veel al o:)
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 05-02 15:51:
Riraito schreef:
Unashamed schreef:
Leuk hihi! Gefeliciteerd en maybe doe ik dan wel weer mee.

Zeker doen!
Melden | Citeer | X
SoldToADemon schreef op 05-02 10:27:
SoldToADemon schreef:
Wout schreef:
Omg Juud ik was WEER vergeten dat je kodaline fan was :'(

dooon't :cry
Melden | Citeer | X
Cinta schreef op 05-02 08:34:
Cinta schreef:
Kodaline ♡♡♡
Melden | Citeer | X
Laryanue schreef op 05-02 08:02:
Laryanue schreef:
Het is maar dat het vroeg in de ochtend was, anders had ik dat liedje van Kodaline opgezet en meegezongen. Ghehehe
I love Kodaline.
Melden | Citeer | X
SoldToADemon schreef op 05-02 06:38:
SoldToADemon schreef:
^-^
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 05-02 00:31:
Classictears schreef:
Leuke layout! En gefeliciteerd :d
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 05-02 00:16:
Riraito schreef:
Yesss



Nieuwsarchief
Hoe bouwen we VP weer op?12-04-2023 00:00
nog een poging voor Studs LI en m'n afscheidsartikel06-03-2023 17:27
Be Our Guest27-02-2023 00:00
Artificial Intelligence23-02-2023 00:00
Files || Emily VanCamp16-02-2023 00:00
Serie: The Recruit07-02-2023 00:00
Nieuwsoverzicht 05-02-202305-02-2023 00:00
Nepo baby04-02-2023 00:00
Files ~ Ian Bohen02-02-2023 00:00
Nieuwsoverzicht 22-01-202322-01-2023 00:00
Files~Jenna Ortega19-01-2023 00:00
The Good Nurse14-01-2023 00:00
Nieuwsoverzicht 8 januari08-01-2023 00:00
Files // Tiera Skovbye 05-01-2023 00:00
Be the Best 2022 | Uitslag01-01-2023 00:00
The Sandman30-12-2022 00:00
Kersttradities rond de wereld26-12-2022 00:00
Nieuwsoverzicht 25-12-202225-12-2022 00:00
Kerstfilms22-12-2022 00:00
Erebus, vulkaan op Antarctica19-12-2022 00:00
Nieuwsoverzicht 18-12-202218-12-2022 13:32
Be The Best - Stemronde15-12-2022 00:00
Nieuwsoverzicht 11 december 202211-12-2022 00:00
Serie | Ginny & Georgia09-12-2022 00:00
Files|| Jeremy Shada07-12-2022 00:00
Vorige | Pagina: | Volgende