Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Bluesweater
check de competitiepagina!!
0 | 0 | 0 | 0
0%
Welkom bij Virtual Popstar, de #1 community voor jongvolwassenen!

Maak nu gratis een account en praat mee op het forum. Speel games en kies uit duizenden kledingitems om je popster mee te verkleden.

Klik hier en maak je eigen account
> Sluiten
Helper
16 van de 24 sterren behaald
Profiel
CRFJ
avatar

Blog

TitelReactiesDatum
winterwonderland004-01-2015 19:19
profielen/tekeningen voor mij112-01-2014 20:14

 Meldenwinterwonderland


Je kunt het zien als een vakantiehuisje, elk jaar ga ik er in vakanties heen. Het is echter het hele jaar beschikbaar. Ik zou het willen blijven bezoeken, totdat ik dit niet meer kan en zolang ik goed ben voor het wonderland.
Ik neem er niet iedereen mee naartoe, want mensen met een slecht hart kunnen dit wonderland bederven. Dit is ook wat ik bedoel met ‘zolang ik goed ben voor’, als ik verdord raak wil ik niets kunnen verpesten.  Voor nu zijn er vijf mensen of dieren die er zeker welkom zijn: Helena, Helena, Rambo, Larissa en Wouke. De tweede en derde zijn mijn twee katten.
 
Dit wonderland, wat Wintertrust heet, ligt boven Hot Coffee, MS. Het zit verstopt achter wolken boven deze stad en het sneeuwt er altijd lichtjes, waardoor schaatsen en sneeuwpoppen maken zeker mogelijk is. Het is er echter niet koud. Er schijnt altijd een beetje zon, fijn voor de vaste dieren (lama’s, vogelbekdieren en kiwi’s) die er wonen.
Het is niet erg groot, ongeveer de grootte van een kwart Nederland. Dit is allemaal besneeuwd, met heuveltjes, sparren, (bevroren) meertjes en een paar kleine huisjes.
Zomaar kun je er niet komen. Je komt er door er aan te denken en er in te geloven, zo kun je er ook komen vanuit de hele wereld. Het draait om het geloof in Wintertrust, wat je enkel met een goed hart kunt doen. Een niet bewust oordelend en wel liefhebbend en respecterend hart.
 
Nu jullie weten waar Wintertrust ligt, wat het weer is, wie er kunnen komen en hoe het er uit ziet, rest natuurlijk nog de vraag wat je er kunt doen?
Deze vraag kan ik ophelderen voor jullie:
Zelf ga ik er heen voor de rust en het vertrouwde gevoel, je kunt er zijn wie je wilt zijn en wordt er niet beoordeeld door andere mensen of dieren. Hiernaast kennen de dieren me er ook en is het spelen met ze erg gezellig en een goede afleiding voor me. Het is hierbij ook een thuishaven voor mij.
Naast het rusten en geaccepteerd voelen, kun je dus spelen met de dieren en op onderzoek gaan in Wintertrust. Tijdens dit onderzoek zou je onder de sneeuw en boven de sneeuw nog eens verassende dingen kunnen vinden.


Reactie plaatsen

Reageer op de blog winterwonderland van CRFJ .
Bericht plaatsen