Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Bluesweater
Een dag niet gelezen, is een dag niet geleefd📚
0 | 0 | 0 | 0
0%
Welkom bij Virtual Popstar, de #1 community voor jongvolwassenen!

Maak nu gratis een account en praat mee op het forum. Speel games en kies uit duizenden kledingitems om je popster mee te verkleden.

Klik hier en maak je eigen account
> Sluiten
Helper
18 van de 24 sterren behaald
Profiel
Cornucopia
avatar

Blog

TitelReactiesDatum
You..007-09-2013 13:42
Vanaf morgen niet online.528-08-2013 14:04
True.324-08-2013 19:40
I just want to end it.222-08-2013 17:33
My story.306-12-2012 10:58

 MeldenMy story.
Voor degene die het wil lezen..

Het begon al vroeg. Ik was ongeveer 3/4 en mijn ouders zaten in een scheiding. Er zijn een paar dingen die ik me nog kan herinneren, maar die zet ik hier liever niet neer. Dus ja, ik had er veel last van. Nog steeds. Ik moest als klein meisje zijne al een eind verder op elk weekend naar mijn vader. Het zorgde ervoor dat ik niet zo'n blij meisje meer was.


Voorheen was ik altijd het zonnetje in huis. Iedereen die een beetje down was, wist ik wel weer op te fleuren. Ik had altijd van die truucjes. Maar het maakte me kapot dat ik mijn moeder vorige maand over de telefoon aan mijn lerares heb horen zeggen dat ze haar eigen dochter niet meer herkent. Dat ik zo ben veranderd.

Ik begon toen als klein kindje al mijn verdriet weg te eten. Het was nog niet zo verschkkelijk erg. Maar toen kwam de basisschool. Ik werd hier niet genomen om wie ik was. Ze sloten me buiten, terwijl ik er altijd een beetje bij wilde horen. Ik at al mijn verdriet weg. Ik kwam vreselijk veel aan. Dit had ik beter niet gedaan, want dit zorgde ervoor dat ik werd gepest. Ik was het dikste meisje van de klas. 

Vanaf groep 4 tot klas 2 ben ik gepest. Het zorgde ervoor dat ik depressief was. Op de hogere school was het zelfs een tikkeltje erger. Ze stalen dingen van me, zoals mijn mobiele telefoon en dat soort dingen. Tijdens gym smeerden ze mijn gloednieuwe kleding onder met balpen-inkt. Beetje bij beetje nam mijn zelfvertrouwen af. Ik werd onzeker. Dit heeft ernstige gevolgen over gehouden. Elke keer als iemand me iets zei, iets negatiefs, ging ik mezelf straffen. Dit doe ik nogsteeds. Ik heb cursussen gevolgd, lessen, en al dat soort shit. Deze maand ga ik ook nog een weerbaarheidscursus doen. Maar ik ben het zat. Ik moet het altijd maar wel weer op zien te lossen. Het is altijd mijn schuld. Het heeft me gewoon helemaal leeggetrokken. En ja, dit heeft er voor gezorgt dat ik in een depressie viel.

Doordat ze me dik noemden, heb ik nu een eetstoornis. Maarja, zo noem ik het liever niet. Ik eet alleen nog 's avonds als ik thuis kom, om mijn moeder niets te laten merken. Ik eet voor de rest niets. Helemaal niets. Ja, soms een schaaltje cornflakes, but that's it. Ik heb gewoon een hekel gekregen aan eten.

In de zomervakantie van '12 ben ik intotaal 11 kilo afgevallen. Eerst woog ik 80 kilo om eerlijk te zijn, nu nog 69. Ik ben 1.66 lang, dus voor mij is dat redelijk veel. Ondanks dat ik last heb met eten, en dat ik zoveel af ben gevallen, noemen ze me nog dik, lelijk en al dat soort dingen.

Nog niet zo heel lang gelezen ben ik keihard voorgelogen en bedrogen door mijn ex-vriend. Hij heeft een tijd een relatie met me gehad. Ik vraag me nog steeds af hoe hij dat vol heeft kunnen houden, maar dat ter zijde. Na vijf weken maakte hij het uit met het excuus dat zijn gevoelens waren 'weggevlogen.' Later heeft hij me nog een aantal keer uitgescholden voor kankerhoer, en al dat soort dingen. Ik treed niet in verdere details.

Het heeft me kapot gemaakt. Dit is ook 1 van de redenen dat ik soms zo chaggie en boos kan zijn. Dus alsnog sorry hiervoor.

Reactie plaatsen

Reageer op de blog My story. van Cornucopia .
Bericht plaatsen
Melden | Citeer
Anoniem schreef op 17-08 15:59:
Felicia schreef:
Aai das niet goed
Melden | Citeer
Mayke1008 schreef op 01-01 21:40:
Mayke1008 schreef:
Onlinex schreef:
schat, je bent een mooi en superaardig meisje! Ik snap niet waarom ze je pesten.. En toen ik je meeette vond ik je helemaal niet dik! En er zijn vast wel leuke dingen in het leven..denk daar eens aan!! Ik vindt het echt een goed idee van je met die potten! Kijk dat is al 1 positief ding voor in de pot! (: Ik hoop dat je wat vrolijker wordt van binnen en ik wens je een gelukkig nieuwjaar. Ik hou van jou, vergeet dat niet! X siska

Ik heb je niet gemeet, maar je moet je zelf niet zo straffen
Melden | Citeer
Sorasaki schreef op 01-01 21:31:
Sorasaki schreef:
schat, je bent een mooi en superaardig meisje! Ik snap niet waarom ze je pesten.. En toen ik je meeette vond ik je helemaal niet dik! En er zijn vast wel leuke dingen in het leven..denk daar eens aan!! Ik vindt het echt een goed idee van je met die potten! Kijk dat is al 1 positief ding voor in de pot! (: Ik hoop dat je wat vrolijker wordt van binnen en ik wens je een gelukkig nieuwjaar. Ik hou van jou, vergeet dat niet! X siska