Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Bluesweater
Een dag niet gelezen, is een dag niet geleefd📚
0 | 0 | 0 | 0
0%
Welkom bij Virtual Popstar, de #1 community voor jongvolwassenen!

Maak nu gratis een account en praat mee op het forum. Speel games en kies uit duizenden kledingitems om je popster mee te verkleden.

Klik hier en maak je eigen account
> Sluiten
Helper
17 van de 24 sterren behaald
Profiel
Muppets
avatar

Blog

TitelReactiesDatum
Mascara Review: Catrice, NYC, Essence & Jane Iredale303-05-2016 19:17
Klembord ~ Kruidvat003-05-2016 19:11
Kattentongen Bakken!630-04-2016 17:45
Freeman Facial Purifying Clay Mask Açai230-04-2016 15:31

 MeldenFreeman Facial Purifying Clay Mask Açai
(Deze blogpost kom van mijn echte blog http://www.elaysstyle.blogspot.be/)

Hey, welkom bij een nieuwe post! Ik weet dat het al een tijdje geleden is dat ik nog geblogt heb, maar ik had het de laatste weken super druk met school en een heleboel andere activiteiten. Daarom heb ik een agenda gemaakt, waardoor ik alles nu beter kan plannen. Gelukkig heb ik nu weer hier en daar een gaatje om te bloggen! Dus hou je maar vast aan de takken van de mast, want deze blog is vanaf nu weer helemaal actief! :)

{option}

Vandaag heb ik voor jullie een blog over mijn favoriete gezichtsmasker: Freeman Facial Purifying Clay Mask Açai. Het gezichtsmasker is ideaal voor als je een normale of een vette huid hebt. Het masker zorgt er voor dat je huid poriën weer open gaan, en je huid zal ook weer zijdezacht aanvoelen.

Normaal koop ik gezichtsmaskers in  kleine zakjes die je maar één keer kan gebruiken. Daarom heb ik besloten om eens een tube te proberen. Ik ben zo blij dat ik dit gedaan heb! Want ik kom met een tube vijf keer zolang toe, en ik heb er maar drie keer zo veel voor betaald. Ik ben er vrij zeker van dat je deze in elke winkel kan vinden waar gezichtsmaskers aanwezig zijn. Deze komt uit het Kruidvat en kost €3,99.

{option}

Elk gezichtsmasker heeft zijn eigen kleur en smaak. Je hebt er van komkommer, chocolade,... Ik kan niet meteen zeggen welk geur deze heeft, omdat er verschillende soorten fruit in zit. Maar ik kan wel zeggen dat de geur geweldig is! De muntgroene/lichtblauwe kleur, maakt het pakketje helemaal af. Het is namelijk lekker fris voor op een warme zomerdag!

{option}

Maar hoe breng je nu een gezichtsmasker aan? Smeer het masker met enkele vingers over heel je gezicht. Let wel op dat het niet in je ogen of je mond komt. Laat het masker 10 minuten intrekken. Je zal merken dat het harder wordt, en dat je je gezicht amper nog kan bewegen. Maar geen nood, dit is normaal! Na 10 minuten, moet je het masker er voorzichtig afvegen met warm water.

Terwijl ik hierover aan het schrijven ben, heb ik meteen zin om er eentje aan te brengen. Dus ik ga jullie nu laten, en genieten van een heerlijk maskertje!

P.s.: Hou je nog eens een leuke girlsnight? Probeer dan zeker eens dit maskertje met je vriendinnen. Ze zullen er helemaal weg van zijn! En met enkele leuke magazines en lekkere knabbeltjes, kan jullie avond niet meer stuk!

Tot ziens! x

Reactie plaatsen

Reageer op de blog Freeman Facial Purifying Clay Mask Açai van Muppets .
Bericht plaatsen
Melden | Citeer
Muppets schreef op 30-04 17:52:
Muppets schreef:
Fall schreef:
Ik moet binnenkort ook maar zo'n tube aanschaffen denk ik, goede review!
Slim plan! En dankje meid x
Melden | Citeer
Fall schreef op 30-04 17:50:
Fall schreef:
Ik moet binnenkort ook maar zo'n tube aanschaffen denk ik, goede review!