Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Mai
PEDRO PEDRO PEDRO PEDRO PE
0 | 0 | 0 | 0
0%
Welkom bij Virtual Popstar, de #1 community voor jongvolwassenen!

Maak nu gratis een account en praat mee op het forum. Speel games en kies uit duizenden kledingitems om je popster mee te verkleden.

Klik hier en maak je eigen account
> Sluiten
Helper
12 van de 24 sterren behaald
Profiel
Anoniem
avatar

Blog

TitelReactiesDatum
Try something new #1025-08-2018 19:45

 MeldenTry something new #1
Oké soms heb ik van die momenten dat ik iets tegenkom en denk 'ahh dat wil ik ook eens proberen'. Steeds denk ik dan van 'ohh ja dat moet ik echt nog eens gaan doen' en vaak vervaagd dat idee en probeer ik het helemaal niet meer uit, herkenbaar?

Een van de dingen die ik graag wilde uitproberen was dus *tromgeroffel* 





Yoga

Vaak zag ik op tv wat yoga oefeningen voorbij komen of hoorde ik mensen praten over hoe ontspannen en relaxed het wel niet was om aan yoga te doen. Aangezien ik best last heb van spanning en stress en al een tijd worstel met manieren om daar mee om te gaan, leek het mij wel interessant om uit te proberen.

Bij de Action had ik een boek gevonden met daarin korte informatie over yoga en wat basis en gevorderde oefeningen die duidelijk beschreven staan met kleurrijke afbeeldingen. Dus dit boek maar aangeschaft. Uiteindelijk heeft het boek minstens 1 jaar in de kast gestaan zonder dat ik het ooit heb aangeraakt, behalve bij het afstoffen ;)

Van de zomer kwam toch het idee weer in mijn op om echt met yoga te beginnen. De Kruidvat heeft mij hierbij eerlijk gezegd een beetje bij geholpen door de fitness/yoga matten in de aanbieding te doen (thanks). Geloof me, met het naar huis fietsen met die mat in mijn tas voelde ik me al heel sportief...

Dus mat uitgerold (nadat deze een paar dagen flink heeft moeten luchten, jemig wat een stank), comfi kleding aan en het boek voor mijn neus. Alle interessante informatie over yoga over het ontstaan ervan en de verschillende vormen van yoga, heb ik maar even achterwegen gelaten. Om te beginnen heb ik drie oefeningen uitgekozen die mij enigszins acceptabel leken om mee te starten. In het begin vroeg ik mezelf meerdere keren waar ik mee was begonnen, maar geloof me als je een oefening een paar keer rustig uitprobeert en goed door ademt valt het reuze mee.

Ondanks dat ik niet alle oefeningen uit kan voeren (ik voel me soms net een olifant die met z'n slurf vast zit tussen enkele poten), geeft het mij een energiek gevoel en ga ik er zeker mee door. Als je nog geen yoga gedaan hebt, raad ik je aan het een keer uit te proberen, er zijn zoveel verschillende stijlen dat er voor iedereen wel iets tussen zit wat bij hem of haar past. En als het niet meteen lukt is dat niet erg, na een tijdje gaat het veel beter... althans dat is vaar ik voor mezelf op hoop. Fingers crossed dan maar!


Dit was mijn eerste blog, ik hoop dat je er wat leesplezier aan heb beleefd. 

Liefs Nachtbloem

Reactie plaatsen

Reageer op de blog Try something new #1 van Anoniem.
Bericht plaatsen