Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Bluesweater
Happy Birthday to Itsmeblub & Myonlywish!
0 | 0 | 0 | 0
0%
Welkom bij Virtual Popstar, de #1 community voor jongvolwassenen!

Maak nu gratis een account en praat mee op het forum. Speel games en kies uit duizenden kledingitems om je popster mee te verkleden.

Klik hier en maak je eigen account
> Sluiten
Helper
15 van de 24 sterren behaald
Profiel
Snow
avatar

Blog

TitelReactiesDatum
DESIGNS | Januari '17707-01-2017 16:33
DESIGNS | November '16128-11-2016 22:03
DESIGNS | Oktober '16006-11-2016 20:26
Designs104-10-2016 16:48
"Mirror, mirror on the wall"708-03-2016 18:49
Walkthrough Speedpaint205-11-2015 10:28
Minion Design1216-07-2015 09:45
Design collectie #1915-06-2015 21:06
Digital Art ~ Nieuwe stijl909-06-2015 18:02
Tutorial kleine icons305-06-2015 16:23
Designs Cinderella | Snow819-04-2015 20:45
Designs1630-03-2015 11:03
Tutorial icon maken1015-02-2015 15:56
[TUT] Paard pixelen met GIMP416-01-2015 20:02
Once Upon a Time1403-01-2015 16:49
Soorten bewerkingen720-12-2014 20:58
[TUT] Manipulatie1018-12-2014 12:37
Dafont lettertypes814-12-2014 17:09

 MeldenOnce Upon a Time
Deze blog gaat over 'Once Upon a Time'. Dit is een serie die wordt geproduceerd door ABC Productions. Dit is een redelijk lange blog en zelfs nu nog zijn alle personen nog niet opgenoemd. Ik heb een selectie gemaakt van hoofdpersonen en personen die een belangrijke verandering met zich mee hebben gebracht. Er komt hier misschien een tweede versie van, maar dan met alle andere personen die er nog zijn.

Once Upon a Time heeft momenteel vier seizoenen. In maart 2015 komt het tweede deel van seizoen 4 uit. Deze blog kan spoilers bevatten!
 Snow White / Mary Margaret Blanchard

De moeder van Snow White is op gestorven als Snow nog een klein meisje is. Haar vader trouwt met een jonge Regina en zij wordt dus haar stiefmoeder. Snow vertelt echt een geheim aan de moeder van Regina door, wat het leven van Regina verpest. Regina is van plan Snow's leven te verpesten.

Mary Margaret is een schooljuffrouw op de basisschool in Storybrooke. Ze is een hele lieve vrouw die niemand kwaad zou doen.

Ze wordt gespeeld door Ginnifer Goodwin.
Prins James / David Nolan

Het verhaal van prins James is nogal lastig. James was een schaapsherder met een tweelingbroer. Deze tweelingbroer was opgegroeid bij een koning en was dus een prins. Hij kwam om het leven en 'James' moest zijn plaats vervangen. Zijn naam is niet bekend, maar hij nam James aan voor de veiligheid van het koninkrijk. Snow White geeft hem echter de bijnaam 'Prince Charming' en deze zal hij blijven houden.

David Nolan heeft een lange tijd in coma gelegen. Mary Margaret heeft voor hem gezorgd. David kan zich echter niets meer herinneren en blijkt ineens getrouwd te zijn, maar hij houdt niet van de vrouw. Hij probeert uit te zoeken wie hij werkelijk is.

Hij wordt gespeeld door Josh Dallas.
The Evil Queen / Regina Mills

The Evil Queen is de stiefmoeder van Snow White. Als Snow een geheim doorvertelt aan de Evil Queen's moeder, wordt ze razend en wil wraak. Ze probeert Snow White te vermoorden op diverse manieren. Zij vervloekt heel het rijk.

Regina Mills is de burgemeester van Storybrooke. Zij weet wie ze is, terwijl de rest dat is vergeten. Haar doel met de vloek was om haar 'happy ending' te krijgen. Na een tijd is ze niet blij meer en besluit om een kind te adopteren, Henry.

Ze wordt gespeeld door Lana Parrilla.
Belle French / Lacey

Als haar vader's land wordt aangevallen, komt Rumplestiltskin. Hij biedt hulp, maar hij heeft echter een prijs: hij wil Belle. Belle wil dat het land bevrijdt wordt en gaat met Rumplestiltskin mee. Ze doet allerlei klusjes voor hem.

Belle is opgesloten door Regina in een ziekenhuis. Ze wordt bevrijd en er wordt vertelt dat ze naar Mr. Gold moet. Ze zoekt hem op, maar weet niet meer wie ze was. Als ze de grens van Storybrooke overgaat door een schot, weet ze niet meer wie ze is. Regina helpt haar echter aan haar geheugen; alleen is dit niet Belle maar Lacey, een echt uitgaanstype.

Ze wordt gespeeld door Emilie de Ravin.
Henry Mills


Henry is de zoon van Emma. Henry was opgegeven voor adoptie toen Emma was bevallen. Regina adopteerde Henry en gaf hem ook die naam. Als Henry 10 is, zoekt hij Emma op. Henry heeft een boek gekregen met alle sprookjes erin. Hij gelooft dat ze echt gebeurd zijn en Emma zou degene zijn die de vloek kan verbreken, maar Emma gelooft niet. Het is Henry's taak om Emma te laten geloven.

Hij wordt gespeeld door Jared S. Gilmon.
Red Riding Hood / Ruby

Red is een zacht meisje. Ze woont bij haar oma in huis. Bij volle maan verandert ze in een weerwolf en doet verschrikkelijke dingen, maar ze herinnert dat niet. Door haar 'hood' te dragen, wordt voorkomen dat ze naar een weerwolf verandert, maar deze draagt ze eigenlijk niet.

Ruby is een echt uitgaanstype. Ze draagt in de diner korte broekjes/rokjes en hoge tops. Hier heeft ze dikwijls ruzie met Granny over.

Ze wordt gespeeld door Meghan Ory.
Killian Jones 'Hook'


Hook komt uit Neverland, een land waar niemand ouder wordt. Als Rumplestiltskin en Hook elkaar ontmoetten, gaat het fout. Rumple hakt Hooks hand af en Hook moet het doen met een haak (vandaar dus Hook). Hij is/was kapitein van een schip, de Jolly Roger. Hij en Emma proberen een magisch kompas te stelen van een reus.

Hij wordt gespeeld door Colin O'Donoghue.
Emma Swan

Emma is denk ik toch wel een van de meest belangrijke personen. Zij is de dochter van Snow White en Prince Charming. Emma is degene die op haar 28ste de vloek zou verbreken, alleen Emma gelooft niet in 'sprookjes'. Als haar zoon Henry ineens voor haar deur staat, verandert de wereld voor haar compleet. Ze weet de vloek te verbreken en ze vindt haar ouders, maar haar 'werk' in Storybrooke is niet klaar.

Ze wordt gespeeld door Jennifer Morrison.
Rumplestiltskin / Mr. Gold


Rumplestiltskin is ook wel bekend als de 'Dark One'. Hij bezit over zwarte magie. Samen met Milah heeft hij een zoon, Baelfire. Bae zoekt een manier naar een wereld zonder magie, maar puntje bij paaltje laat Rumple Bae gaan.

Mr. Gold heeft een antiekwinkel met allerlei eigendommen van inwoners van Storybrooke. Mr. Gold is een beetje mysterieus. Hij weet wie hij is, omdat hij een deal met Regina had gemaakt over de vloek.

Hij wordt gespeeld door Robert Carlyle.
Robin Hood

Volgens mij kent iedereen Robin Hood wel. Hij steelt van de rijken om aan de armen te geven. Robin is een dief; die ook van Rumplestiltskin steelt om zo zijn vrouw Marian te genezen van een ziekte. Rumplestiltskin wil Robin vermoorden, maar Belle houdt hem tegen.

Hij wordt gespeeld door Sean Maguire. 
Marian

Marian is op een aparte manier terug gekomen. Als Emma en Hook terug in de tijd raken, verstoren ze een aantal dingen. Ze moeten ze rechtzetten; het heeft gevolgen voor hun leven in Storybrooke. Ze zien hoe de Evil Queen bijna een vrouw laat stikken, Marian. Ze redden Marian en nemen haar mee naar Storybrooke, waar Marian en Robin elkaar weer zien.

Ze wordt gespeeld door Christie Laing.
Baelfire / Neal Cassidy

Baelfire is de zoon van Rumplestiltskin. Hij is zijn vader's dorst naar macht zat en zoekt een weg naar een land zonder magie. Rumplestiltskin laat echter zijn zoon door een portal gaan en Bae beland in London.

Neal 
Jiminy Cricket / Archie Hopper

Jiminy is niet gelukkig bij zijn ouders en doet een wens bij de Blue Fairy. Hij wordt een krekel. Hij helpt met best veel en is erg slim.

Archie is de psycholoog in Storybrooke. Hij heeft bijvoorbeeld sessies met David en met Henry.

Hij wordt gespeeld door Raphael Sbarge.
The Huntsman / Sheriff Graham

The Huntsman is een jager. Hij huilt om de dieren die hij heeft neergeschoten. Hij heeft een wolf bij zijn zijde; met een blauw en een rood oog. De Evil Queen vraagt aan hem of hij Snow White kan vermoorden en haar hart meebrengen. Hij kan dit echter niet en neemt een hart van een dier en laat Snow White gaan. De Evil Queen komt erachter en neemt de Huntsman's hart.

Sheriff Graham werkt op ouderwetse manieren. Als hij Emma ontmoet, begint hij flashbacks uit zijn verleden te zien en te krijgen. Hij gaat op onderzoek uit en neemt Emma hierin mee. Regina heeft echter nog steeds zijn hart. Uit woede verkruimelt Regina Graham's hart en Graham komt te overlijden.

Hij wordt gespeeld door Jamie Dornan.
Cora

Cora is de moeder van Regina. Ze is de dochter van een molenaar, maar blufte tegen een koning dat ze goud kon spinnen. Ze sluit een deal met Rumplestiltskin en zet alles op alles om Regina koningin te laten worden. Cora's eerste dochter, Zelena, wordt gevonden door een arm stel in Oz. Cora, ook wel bekend als Queen of Hearts, woont in Wonderland. Cora wil graag naar Storybrooke en samen met Hook varen ze met de Jolly Roger ernaartoe.

Ze wordt gespeeld door Barbara Hershey.
Abigail / Kathryn Nolan

Abigail is de dochter van koning Midas. Midas kan alles wat hij aanraakt in goud veranderen. Als James (dus niet Charming) wordt vermoord, gaat koning George de tweelingbroer (wel Charming) halen. Als hij een draak weet te doden, moet hij met Abigail trouwen. Dit wordt echter verstoord door een omgevallen boom. Snow White berooft de koets en gaat er vandoor. James gaat erachter aan en laat Abigail achter. Abigail wil niet met James trouwen, omdat ze van iemand anders houdt. Abigail en James gaan allebei hun eigen pad.

Kathryn is getrouwd met David. David ligt echter in coma en als hij wakker wordt, weet hij niet wie hij is. Regina vertelt Kathryn dat David wakker is en ze komt hem ophalen. David merkt al snel dat hij niet blij is met een liefdeloze relatie. Hij is verliefd op Mary Margaret, maar hij wil Kathryn geen pijn doen.

Ze wordt gespeeld door Anastasia Griffith.
Pinnochio / August W. Booth

Pinnochio werd samen met Emma naar 'onze' wereld gestuurd door de magische kast. Geppetto wilde dat zijn zoon ook van de vloek kon ontsnappen. Pinnochio was oorspronkelijk een houten pop, maar die leefde wel. Na een tragische gebeurtenis tovert de Blue Fairy Pinnochio om naar een levend jongetje.

August maakt een vreemde verschijning in Storybrooke. Niemand weet wie hij is en Regina en Emma proberen erachter te komen wie hij is. August is een schrijver en komt naar Storybrooke voor de inspiratie. Neal en August kennen elkaar.

Hij wordt gespeeld door Eion Bailey.
Peter Pan

Peter Pan is de vader van Rumplestiltskin. Dat lijkt raar, want Peter is een kind. Hij werd in Neverland achter gelaten als man en veranderde naar een kind. Peter neemt de schaduwen weg bij kinderen. Samen met de Lost Boys wil hij Henry hebben. Peter zet alles op alles om voor elkaar te krijgen wat hij wil. Als door een ongeluk de lichamen van Peter en Henry verwisselen, is iedereen in de war en moeten ze Henry (want dat is Peter) zien te vinden. Peter activeert een vloek over Storybrooke en alleen Emma en Henry kunnen ontsnappen.

Hij wordt gespeeld door Robbie Kay.

Reactie plaatsen

Reageer op de blog Once Upon a Time van Snow .
Bericht plaatsen
Melden | Citeer
Snow schreef op 16-01 19:15:
Snow schreef:
AnnemiekeJ schreef:
Hook <img src='/layout/nl/images/smileys/smiley_hearteyes.png' alt=':hearteyes:'>

Jaaaa <3
Melden | Citeer
AnnemiekeJ schreef op 16-01 16:25:
AnnemiekeJ schreef:
Hook :hearteyes:
Melden | Citeer
Snow schreef op 16-01 15:23:
Snow schreef:
Dedeke schreef:
Snow schreef:
Dedeke schreef:
Idd! Haha. Geen enkel woord, alsof niemand hem herinnert. xD

In seizoen 2 kwam ie nog eventjes, maar dat was het. Vind het echt jammer want ik vond 'm leuk!

Oh! Daar ben ik bijna, haha. ;3 Same

Oeeh :3 Als ik het me goed herinner dan haha
Melden | Citeer
Anoniem schreef op 16-01 15:23:
Sequel schreef:
Snow schreef:
Dedeke schreef:
Snow schreef:
Echt he! Ik had ook zoiets van dan rouw je toch :')

Idd! Haha. Geen enkel woord, alsof niemand hem herinnert. xD

In seizoen 2 kwam ie nog eventjes, maar dat was het. Vind het echt jammer want ik vond 'm leuk!

Oh! Daar ben ik bijna, haha. ;3 Same
Melden | Citeer
Snow schreef op 16-01 15:22:
Snow schreef:
Dedeke schreef:
Snow schreef:
Dedeke schreef:
Uhu. :c Vond het ook raar dat ze niet over hem spreken erna. xd

Echt he! Ik had ook zoiets van dan rouw je toch :')

Idd! Haha. Geen enkel woord, alsof niemand hem herinnert. xD

In seizoen 2 kwam ie nog eventjes, maar dat was het. Vind het echt jammer want ik vond 'm leuk!
Melden | Citeer
Anoniem schreef op 16-01 15:21:
Sequel schreef:
Snow schreef:
Dedeke schreef:
Snow schreef:
Jaaa :c Niet leuk :'c

Uhu. :c Vond het ook raar dat ze niet over hem spreken erna. xd

Echt he! Ik had ook zoiets van dan rouw je toch :')

Idd! Haha. Geen enkel woord, alsof niemand hem herinnert. xD
Melden | Citeer
Snow schreef op 16-01 15:21:
Snow schreef:
Dedeke schreef:
Snow schreef:
Dedeke schreef:
Graham is dood :c

Jaaa :c Niet leuk :'c

Uhu. :c Vond het ook raar dat ze niet over hem spreken erna. xd

Echt he! Ik had ook zoiets van dan rouw je toch :')
Melden | Citeer
Anoniem schreef op 16-01 15:18:
Sequel schreef:
Snow schreef:
Dedeke schreef:
Graham is dood :c

Jaaa :c Niet leuk :'c

Uhu. :c Vond het ook raar dat ze niet over hem spreken erna. xd
Melden | Citeer
Snow schreef op 16-01 15:17:
Snow schreef:
Dedeke schreef:
Graham is dood :c

Jaaa :c Niet leuk :'c
Melden | Citeer
Anoniem schreef op 16-01 15:16:
Sequel schreef:
Graham is dood :c
Melden | Citeer
Snow schreef op 16-01 14:58:
Snow schreef:
Cindy schreef:
Leuk! Ben benieuwd of er meer komen.

Dank je!
Melden | Citeer
Anoniem schreef op 16-01 11:04:
Cindy schreef:
Leuk! Ben benieuwd of er meer komen.
Melden | Citeer
Snow schreef op 16-01 08:07:
Snow schreef:
Klopt, ik mis er nog wel meer. Hij zat er maar een aflevering ofzo in, maar ik vond deze toch wel de belangrijkste. Ik ga 'm wel in de andere zetten misschien!
Melden | Citeer
Meinu schreef op 16-01 07:56:
Meinu schreef:
Je mist mat hatter. ^^